Νέα

Το Game of Thrones επιτέλους επιστρέφει 14/4/2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα singer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 380
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα είναι ο νικητής στη διεκδίκηση του σιδηρούν θρόνου;

• Νταινέρυς Ταεγκάρυεν

Ψήφοι: 10 12,3%
  • Σέρσει Λάννιστερ

Ψήφοι: 3 3,7%
  • Τζον Σνόου

Ψήφοι: 27 33,3%
  • Τύριον Λάννιστερ

Ψήφοι: 15 18,5%
  • Μπραν Στάρκ

Ψήφοι: 10 12,3%
  • Ο Βασιλιάς της Νύχτας (Night’s King)

Ψήφοι: 7 8,6%
  • Όποιος και να είναι δεν με νοιάζει.

Ψήφοι: 9 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    81

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Εμένα προσωπικά με βολεύει με torrent κ γίνεται η δουλειά μου.

Από ανέκαθεν κ όχι το 2019 ο καθένας κάνει ότι γουστάρει..
Τότε πρότεινε και τους άλλους τρόπους αν σε ενδιαφέρει να προτείνεις επιλογές για όλους. όχι μόνο αυτό που υπήρχε διαθέσιμο για σειρές/ταινίες πριν 10 χρόνια.

palamas

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
441
Πόντοι
21
Νομίζω πως όλοι θα περνούσαμε την τελευταία νύχτα όπως η Άρια. Η έκπληξη πάντως ήταν ότι δεν πηδηξε ο Τύριον.

palamas

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
441
Πόντοι
21
Και τώρα όλοι περιμένουμε τη μάχη του Γουίντερφελ. Λένε θα είναι ότι καλύτερο έχουμε δει στη μικρή οθόνη. Ποιοι λέτε να σκοτωθούν από τους ήρωες;

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Η ωραιότερη γκόμενα για εμένα ήταν η γυναίκα του υιου της Στρακ που σφαξανε στον ματωμενο γαμο. Μια μελαχρινη καλλιγραμη! Δευτερη πιο ωραία η τουρκαλα πορνοσταρ που είχε γκόμενα ο Τυριον. Μου αρεσε πολύ και μια μελαχρινη με περμαναντ λεσβια που ηταν παραγοντας εξουσίας στην πολη που ειχε στειλει η Σερσει την κορη της για νυφη.

Τοσοι πολλοι χαρακτηρες που δεν θυμαμαι ονοματα.

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Καλά ακόμα κατεβάζετε torrents στο 2019?
Όταν βλέπεις online σε HD μέσω Android ή KODI;

Εν ετη 2019 θα επρεπε και η εταιριες να επενδυσουν και σε απομακρυσμενες περιοχες για να εχουμε ταχυτητες σαν αυτες που εχεις εσυ.

Εγω εδω ουτε η κοσμοτε δεν ξερει ποτε θα αναβαθμισει το δικτυο της, οποτε την βολευομαι με δορυφορικο τηλ ιντερνετ και με περιορισμους στο κατεβασμα οποτε οπως καταλαβες δεν ζουμε ολοι Αθηνα η μεγαλουπολης. Για αυτο και το τορεντ για εμας ειναι μια ανασα.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Εν ετη 2019 θα επρεπε και η εταιριες να επενδυσουν και σε απομακρυσμενες περιοχες για να εχουμε ταχυτητες σαν αυτες που εχεις εσυ.

Εγω εδω ουτε η κοσμοτε δεν ξερει ποτε θα αναβαθμισει το δικτυο της, οποτε την βολευομαι με δορυφορικο τηλ ιντερνετ και με περιορισμους στο κατεβασμα οποτε οπως καταλαβες δεν ζουμε ολοι Αθηνα η μεγαλουπολης. Για αυτο και το τορεντ για εμας ειναι μια ανασα.
Φίλε δεν ξέρω πού ζεις, αλλά θυμάμαι πριν 6 χρόνια περνούσα από ένα χωριό έξω από Καρπενήσι και θυμάμαι σταμάτησα για ένα καφέ σε ένα ξενοδοχείο. Έπιασα κουβέντα με τον υπεύθυνο για τις υπηρεσίες του και έφτασε η κουβέντα στην γραμμή ίντερνετ. Σε πληροφορώ ότι είχε τότε VDSL από κοντινή καμπίνα του ΟΤΕ.
οπότε φτάνει με την καραμέλα των μεγάλων πόλεων. Δεν ξέρω για τους άλλους παρόχους, αλλά ο ΟΤΕ καλύπτει σχεδόν όλα τα χωριά με δικές του καμπίνες.
Τώρα αν κάποιοι τον βρίσκουν ακριβό και δεν βάζουν, μην παραπονιούνται ότι δεν έχουν καλή ταχύτητα.
Και στην τελική για streaming σε HD δεν χρειάζεται 50αρα γραμμή. Και με 15mbps κάνεις δουλειά.

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Φίλε δεν ξέρω πού ζεις, αλλά θυμάμαι πριν 6 χρόνια περνούσα από ένα χωριό έξω από Καρπενήσι και θυμάμαι σταμάτησα για ένα καφέ σε ένα ξενοδοχείο. Έπιασα κουβέντα με τον υπεύθυνο για τις υπηρεσίες του και έφτασε η κουβέντα στην γραμμή ίντερνετ. Σε πληροφορώ ότι είχε τότε VDSL από κοντινή καμπίνα του ΟΤΕ.
οπότε φτάνει με την καραμέλα των μεγάλων πόλεων. Δεν ξέρω για τους άλλους παρόχους, αλλά ο ΟΤΕ καλύπτει σχεδόν όλα τα χωριά με δικές του καμπίνες.
Τώρα αν κάποιοι τον βρίσκουν ακριβό και δεν βάζουν, μην παραπονιούνται ότι δεν έχουν καλή ταχύτητα.
Και στην τελική για streaming σε HD δεν χρειάζεται 50αρα γραμμή. Και με 15mbps κάνεις δουλειά.

Καλυπτει μονο οπου υπαρχει τουριστικη περιοχη για αυτο και ειχαν VDSL, εδω σε μενα σε ενα αλλο χωριο που ειναι περιπου 1χιλ και εχει τουριστικα αξιοθεατα ναι εχει βαλει και εκει VDSL. Τεσπα ας τελειωσει εδω η συζητησηη να μην χαλαμε το θεμα.

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Τελικά και εδώ μια Γυναικά κερδίζει τον πόλεμο!

OP
OP
singer

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
:heavymetalbig:

Συνημμένα

• FB_IMG_1556557921190.jpg
    FB_IMG_1556557921190.jpg
    39,2 KB · Εμφανίσεις: 17

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Απογοήτευση αυτό το επεισόδιο.Πόυ το πάει ο συγγραφέας..,,,,,,,,,

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Ποιός συγγραφέας....ξόδεψαν 55 βράδυα και κάτι εκατομύρια στο ψωλόκρυο για να γυρίσουν μια μαλακία τέρμα σκοτάδι όπου δεν φαίνεται τίποτα...δηλαδή θα άλλαζε κάτι στην ιστορία με λίγο πιο έντονο φωτισμό;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom