geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.864
- Πόντοι
- 34.478
δακρυσε γιατι ηθελε να φαει πουτσα οπως η Αρια. αλλα ο τυπος δεν ειχε τα αρχιδια να την γαμησειΗ Σανσα δακρυσε παντως οταν ειδε τον Θιον.
δακρυσε γιατι ηθελε να φαει πουτσα οπως η Αρια. αλλα ο τυπος δεν ειχε τα αρχιδια να την γαμησειΗ Σανσα δακρυσε παντως οταν ειδε τον Θιον.
Καλό κορμάκι η γαρίδα άρυα.δακρυσε γιατι ηθελε να φαει πουτσα οπως η Αρια. αλλα ο τυπος δεν ειχε τα αρχιδια να την γαμησει
βυζακι καλο και δεν τις φαινοτανΚαλό κορμάκι η γαρίδα άρυα.
παντως να θελει να την γαμησεις η Σανσα και να σου εχουν κοψει το πουτσο....τρατζικΗ καημενη..
Τότε πρότεινε και τους άλλους τρόπους αν σε ενδιαφέρει να προτείνεις επιλογές για όλους. όχι μόνο αυτό που υπήρχε διαθέσιμο για σειρές/ταινίες πριν 10 χρόνια.Εμένα προσωπικά με βολεύει με torrent κ γίνεται η δουλειά μου.
Από ανέκαθεν κ όχι το 2019 ο καθένας κάνει ότι γουστάρει..
Καλά ακόμα κατεβάζετε torrents στο 2019?
Όταν βλέπεις online σε HD μέσω Android ή KODI;
παντως να θελει να την γαμησεις η Σανσα και να σου εχουν κοψει το πουτσο....τρατζικ
Καλά ακόμα κατεβάζετε torrents στο 2019?
Όταν βλέπεις online σε HD μέσω Android ή KODI;
Φίλε δεν ξέρω πού ζεις, αλλά θυμάμαι πριν 6 χρόνια περνούσα από ένα χωριό έξω από Καρπενήσι και θυμάμαι σταμάτησα για ένα καφέ σε ένα ξενοδοχείο. Έπιασα κουβέντα με τον υπεύθυνο για τις υπηρεσίες του και έφτασε η κουβέντα στην γραμμή ίντερνετ. Σε πληροφορώ ότι είχε τότε VDSL από κοντινή καμπίνα του ΟΤΕ.Εν ετη 2019 θα επρεπε και η εταιριες να επενδυσουν και σε απομακρυσμενες περιοχες για να εχουμε ταχυτητες σαν αυτες που εχεις εσυ.
Εγω εδω ουτε η κοσμοτε δεν ξερει ποτε θα αναβαθμισει το δικτυο της, οποτε την βολευομαι με δορυφορικο τηλ ιντερνετ και με περιορισμους στο κατεβασμα οποτε οπως καταλαβες δεν ζουμε ολοι Αθηνα η μεγαλουπολης. Για αυτο και το τορεντ για εμας ειναι μια ανασα.
Φίλε δεν ξέρω πού ζεις, αλλά θυμάμαι πριν 6 χρόνια περνούσα από ένα χωριό έξω από Καρπενήσι και θυμάμαι σταμάτησα για ένα καφέ σε ένα ξενοδοχείο. Έπιασα κουβέντα με τον υπεύθυνο για τις υπηρεσίες του και έφτασε η κουβέντα στην γραμμή ίντερνετ. Σε πληροφορώ ότι είχε τότε VDSL από κοντινή καμπίνα του ΟΤΕ.
οπότε φτάνει με την καραμέλα των μεγάλων πόλεων. Δεν ξέρω για τους άλλους παρόχους, αλλά ο ΟΤΕ καλύπτει σχεδόν όλα τα χωριά με δικές του καμπίνες.
Τώρα αν κάποιοι τον βρίσκουν ακριβό και δεν βάζουν, μην παραπονιούνται ότι δεν έχουν καλή ταχύτητα.
Και στην τελική για streaming σε HD δεν χρειάζεται 50αρα γραμμή. Και με 15mbps κάνεις δουλειά.
και αυτό το επεισόδιοΑπογοήτευση αυτό το επεισόδιο.Πόυ το πάει ο συγγραφέας..,,,,,,,,,
Παν και πεθαίνουν τα λάθος άτομα!και αυτό το επεισόδιο