Νέα

Το Game of Thrones επιτέλους επιστρέφει 14/4/2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα singer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 380
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα είναι ο νικητής στη διεκδίκηση του σιδηρούν θρόνου;

• Νταινέρυς Ταεγκάρυεν

Ψήφοι: 10 12,3%
  • Σέρσει Λάννιστερ

Ψήφοι: 3 3,7%
  • Τζον Σνόου

Ψήφοι: 27 33,3%
  • Τύριον Λάννιστερ

Ψήφοι: 15 18,5%
  • Μπραν Στάρκ

Ψήφοι: 10 12,3%
  • Ο Βασιλιάς της Νύχτας (Night’s King)

Ψήφοι: 7 8,6%
  • Όποιος και να είναι δεν με νοιάζει.

Ψήφοι: 9 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    81
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Kι εγώ κάπως έτσι νιώθω. Ενώ για τη Ντάνυ, τον Εϋρον, τον Σάντορ, το Γκριζοσκούληκα πχ κάποια πράγματα τα περίμενα για Αρυα, Τζέιμι, Σέρσεϊ μου φάνηκε ότι στην κυριολεξία χάσανε τη μπάλα. Ο κοντός με εξέπληξε άσχημα. Ο Τζων δε αφαντος. Και να μην έπαιζε καθόλου δε θα το έπαιρνε κανείς χαμπάρι. Στη μεγαλύτερη μάχη υποτίθεται.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.337
Πόντοι
3.936
Kι εγώ κάπως έτσι νιώθω. Ενώ για τη Ντάνυ, τον Εϋρον, τον Σάντορ, το Γκριζοσκούληκα πχ κάποια πράγματα τα περίμενα για Αρυα, Τζέιμι, Σέρσεϊ μου φάνηκε ότι στην κυριολεξία χάσανε τη μπάλα. Ο κοντός με εξέπληξε άσχημα. Ο Τζων δε αφαντος. Και να μην έπαιζε καθόλου δε θα το έπαιρνε κανείς χαμπάρι. Στη μεγαλύτερη μάχη υποτίθεται.
Αφου δεν ηθελε μαχη. Μαλακια της δρακενας αλλα κατανοητο. Η συνεχεια ειναι ευκολη να την μαντεψει καποιος.

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
Ακριβώς αυτό σε όλο το επεισόδιο ο Τζων άφαντος,η Σερσει περιμένανε να την σκοτώσει κάποιος και τελικά "αν"σκοτώθηκε με αυτόν τον τρόπο!

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.337
Πόντοι
3.936
Ακριβώς αυτό σε όλο το επεισόδιο ο Τζων άφαντος,η Σερσει περιμένανε να την σκοτώσει κάποιος και τελικά "αν"σκοτώθηκε με αυτόν τον τρόπο!
Mα ναι ρε φιλε. Τι μαλακιες γινονται?

Εγω περιμενα την αντιδραση της Ντανυ να ειναι αυτη. Δεν περιμενα κατι διαφορετικο. Με το Βουνο οκ και αυτο αναμενόμενο. Αλλα Η Βασιλοκαυλα να ψοφησει αγκαλια με τον Κουλοχερι? Οκ ρομαντικο μεν αλλα δεν μαρεσε.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.400
Πόντοι
2.646
Αντι να παει η καβλα με το δρακο να βρεξει φωτιά στον πύργο που ηταν η ψωλού βασίλισσα απ τα Λιντλ,έκαιγε τον κόσμο που έτρεχε να σωθεί. :walkingpenis: :walkingpenis: :walkingpenis:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.337
Πόντοι
3.936
Αντι να παει η καβλα με το δρακο να βρεξει φωτιά στον πύργο που ηταν η ψωλού βασίλισσα απ τα Λιντλ,έκαιγε τον κόσμο που έτρεχε να σωθεί. :walkingpenis: :walkingpenis: :walkingpenis:
Nαι γιατι ξερει η καριολα οτι τον Γιαννακη θελουν. Το ερωτημα ειναι ο Καραφλας που εγινε ψητος προλαβε να στειλει το γραμμα? Και εαν ναι σε ποιον????

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.400
Πόντοι
2.646
Nαι γιατι ξερει η καριολα οτι τον Γιαννακη θελουν. Το ερωτημα ειναι ο Καραφλας που εγινε ψητος προλαβε να στειλει το γραμμα? Και εαν ναι σε ποιον????
φωτιά του έβαλε νομίζω όταν κατέβαινε ο γκριζοσκωληκας

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
στενάχωρο σήμερα το επεισόδιο...
έχουμε και αυτό τον κωλόκαιρο...

κατάθλιψη με έπιασε!

μόνο αν φάω καμία χοντρή πούτσα θα νιώσω καλύτερα

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
εγω που δεν εχω δει κανενα επεισοδιο απο τους 8 κυκλους δε ξερω και ποσοι ειναι να φανταστω χανω ε :think:

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.473
Πόντοι
1.720
Καλά ξηγήθηκε η Ντάνυ.
Ότι έγινε ήταν δίκαιο και έγινε πράξη

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
singer

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
εγω που δεν εχω δει κανενα επεισοδιο απο τους 8 κυκλους δε ξερω και ποσοι ειναι να φανταστω χανω ε :think:
Αν δεν βλέπεις γενικά σειρές δεν χάνεις τίποτα, αν κάθεσαι και βλέπεις Τατουάζ, Γυναίκα χωρίς όνομα και άλλα τέτοια χάνεις.

OP
OP
singer

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Καλά ξηγήθηκε η Ντάνυ.
Ότι έγινε ήταν δίκαιο και έγινε πράξη

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Έτσι να μη μείνει λιθάρι για λιθάρι, αλλά θα θελα ένα τετ α τετ με τη Σέρσεϊ να τη δω να λαμπαδιάζει.

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.288
Πόντοι
10.446
Οπότε αυτά που έβλεπε η Ντενέρις στα οράματά της και νομίζαμε ότι ήταν νιφάδες χιονιού στο ερημωμένο κάστρο, τελικά ήταν στάχτες...
Να λοιπόν που είχαν αποκαλύψει τι θα γίνει από την αρχή ...

marko_kolo

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Like
26
Πόντοι
6
Οπότε αυτά που έβλεπε η Ντενέρις στα οράματά της και νομίζαμε ότι ήταν νιφάδες χιονιού στο ερημωμένο κάστρο, τελικά ήταν στάχτες...
Να λοιπόν που είχαν αποκαλύψει τι θα γίνει από την αρχή ...
πανεξυπνο πλανο :jerking:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Έτσι όπως τα κάνανε και δεδομένου ότι η Ντάνυ σάλταρε κι ο Γκριζοσκώληξ μάρκαρε τον Τζων, την ώρα της μάχης, να λέει στοπ και στοπ, λογικά θα φαγωθούν μεταξύ τους κι η Άρυα θα φάει όποιον επιζήσει. Λογικά τη Ντάνυ για να είναι και γκράντε φινάλε. Οπότε μάλλον ο θρόνος πάει στον κοντό. Η απορία παραμένει σε ποιόν έγραφε ο Βάρυς. Στη Σάνσα μπας και πείσει τον Τζων; Στην κωλοτράπεζα που είχε τεράστια συμφέροντα και ήταν βέβαιο ότι θα έχανε τεράστια ποσά στη μάχη;

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.288
Πόντοι
10.446
Έτσι όπως τα κάνανε και δεδομένου ότι η Ντάνυ σάλταρε κι ο Γκριζοσκώληξ μάρκαρε τον Τζων, την ώρα της μάχης, να λέει στοπ και στοπ, λογικά θα φαγωθούν μεταξύ τους κι η Άρυα θα φάει όποιον επιζήσει. Λογικά τη Ντάνυ για να είναι και γκράντε φινάλε. Οπότε μάλλον ο θρόνος πάει στον κοντό. Η απορία παραμένει σε ποιόν έγραφε ο Βάρυς. Στη Σάνσα μπας και πείσει τον Τζων; Στην κωλοτράπεζα που είχε τεράστια συμφέροντα και ήταν βέβαιο ότι θα έχανε τεράστια ποσά στη μάχη;

Όταν μπήκαν να τον συλλάβουν νομίζω ότι έκαψε το σημείωμα. Μάλλον δεν πρόλαβε να το στείλει πουθενά.
Στα τελευταία επεισόδια ο Γιάννης ο Χιόνης έχει πέσει πολύ, οπότε μάλλον στο τελευταίο κάπως πρέπει να ανέβει ...

marko_kolo

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Like
26
Πόντοι
6
ο σνοου θα σκοτωσει και την νταινερισ και τον δρακο και θα γινει βασιλιας :wanker:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Όταν μπήκαν να τον συλλάβουν νομίζω ότι έκαψε το σημείωμα. Μάλλον δεν πρόλαβε να το στείλει πουθενά.
Στα τελευταία επεισόδια ο Γιάννης ο Χιόνης έχει πέσει πολύ, οπότε μάλλον στο τελευταίο κάπως πρέπει να ανέβει ...
Nαι το έκαψε. Το θέμα είναι σε ποιόν ήθελε να το στείλει. Λίγο που το ξαναείδα, έγραφε αναλυτικά την ιστορία, οπότε η Σάνσα εξαιρείται αφού γνωρίζει τα πάντα. Άλλος σφετεριστής του θρόνου δεν υπάρχει, όλοι είναι στο Κινγκς Λάντινγκ, οπότε αν δεν γράφει στην Τράπεζα είναι μυστήριο ποιός πιστεύει ότι πρέπει να μάθει το μυστικό του Τζων. Χώρια που μάλλον προετοίμαζε τη μικρή να δηλητηριάσει τη Ντάνυ.

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Την μια δεν αποχαιρέτησε ο Snow τον Ghost, τώρα με την μία έχουμε Mad Queen, με άλλα λόγια άρον άρον να τα μαζέψουνε να τελειώνουμε κάνοντας εκπτώσεις στην πλοκή και την ποιότητα.........

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
το είπε ότι αφού δεν την αγαπάνε θα την φοβούνται και υπό μία έννοια ο Snow και το στόμα του ευθύνονται για όλα και επαγωγικά ο Bran και ο χοντρουλης που του το είπαν για το ποιος είναι.......η φάση και καλα ήταν που ο Bran του είπε ότι θα ήταν δίκη του επιλογή του Snow να αποκαλύψει στις κουτσομπόλες ή όχι.ο ευνούχος δεν πρόλαβε να στείλει φιρμάνι μάλλον στα βιβλία θα μάθουμε ποιος ήταν ο παραλήπτης/πολλά τα λεφτά Άρη

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom