Νέα

Το Game of Thrones επιτέλους επιστρέφει 14/4/2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα singer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 380
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα είναι ο νικητής στη διεκδίκηση του σιδηρούν θρόνου;

• Νταινέρυς Ταεγκάρυεν

Ψήφοι: 10 12,3%
  • Σέρσει Λάννιστερ

Ψήφοι: 3 3,7%
  • Τζον Σνόου

Ψήφοι: 27 33,3%
  • Τύριον Λάννιστερ

Ψήφοι: 15 18,5%
  • Μπραν Στάρκ

Ψήφοι: 10 12,3%
  • Ο Βασιλιάς της Νύχτας (Night’s King)

Ψήφοι: 7 8,6%
  • Όποιος και να είναι δεν με νοιάζει.

Ψήφοι: 9 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    81

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Ο Τυριον με τον Βαρης κανανε μια κουβεντα οτι και καλα θα μπορουσε να ειναι καποιος καλυτερος στον θρονο εκτος απο Ντενερις και Σνοου. Θα το παρει η Σανσα?

Επιπλεον 2 επεισοδιακια μεινανε. Τι μπορει να γινει μεσα σε αυτα τα δυο δηλαδη;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
O Bάρυς έλεγε ότι ο Σνόου θα ήταν καλύτερος στο θρόνο από τη Ντάνυ και θα στηρίξει αυτήν την εκδοχή. Ο κοντός επέμενε να στηρίξουν τη Ντάνυ για να κυβερνήσει με το Σνόου μαζί, γιατί καταλαβαίνει και αυτός ότι ο κόσμος θέλει το Τζων περισσότερο. Δεδομένου ότι ο Βάρυς θεωρεί τη Ντάνυ λίγο ασταθή, δε θα ήταν απίθανο να κάψει φλάντζα η ξανθιά φοβούμενη την απώλεια του θρόνου και να στραφεί κατά του Τζων. Ο θάνατός της θα ήταν μέσα στο παιχνίδι του σεναρίου. Πάντως ευτυχισμένο τέλος δε θα υπάρξει.

Hadrian

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2019
Κριτικές
3
Like
143
Πόντοι
0
υγ. η μισάντει  :'(

το πως την έπιασαν λίγο άκυρο βέβαια... λες και έστειλε κανέναν από τα δικά μας ΟΥΚ να πούμε και την μάζεψαν... αλλά τεσπα.

Έστειλαν καμάκι. Όχι αυτό για τους δράκους. Τον Γκρευτζου τον γαμιά του συμπαντος.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Έστειλαν καμάκι. Όχι αυτό για τους δράκους. Τον Γκρευτζου τον γαμιά του συμπαντος.
Αφου της ειπε ο γαμηκουλας χωρις καυλι να μπει στην λεμβο. Αρα μπηκε πηγε στην ακτη και την τσιμπισαν.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.859
Πόντοι
5.975
οι θεωρίες σας εδώ και τα spoilers που κάνετε
μου φαίνονται ίδια με τις κριτικές μπουρδέλων που κάνει ο κύριος Νάσος  :grin:

υγ. κύριε Νάσο τι κάνετε? είμαι σίγουρος ότι δεν θα μπαίνατε ποτέ σε τέτοιο θρεντ, γι αυτό σας ανέφερα εδώ  :-* :-* :-*
Ξερογλείφεσαι για τύπο Νάσο Αθανασιάδη;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Mεγάλο κενό ήταν που δεν έδειξε τις αντιδράσεις των αδελφών Stark όταν έμαθαν ότι τελικά ήταν ξαδέλφες του. Υποτίθεται ότι ήταν ένα οικογενειακό συμβούλιο για αλληλοϋποστήριξη μόνον που κάποια πράγματα άλλαξαν. Ειδικά η Arya που λάτρευε τον John και είχε πάρει το σπαθί της δώρο από αυτόν όταν ξεκινούσε την εκπαίδευσή της και δεν τον πούλησε ποτέ, θα είχε σημασία να ξέρουμε τι σκέφτεται.

dxounia

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Οκτ 2007
Κριτικές
38
Like
2.625
Πόντοι
8.345
μέχρι στιγμής είναι απογοητευτική με πολλά κενά και πολλά λάθη η 8η σεζόν. Καμία σχέση με αυτό που προμήνυε στο τέλος της 7ης. Και ειδικά η μάχη με τους νεκρούς τρελό fail.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Μωράκια διαβάσατε αυτό το λάθος που έκαναν και ξέχασαν ποτήρι καφέ από τα starbucks στη σκηνή?
Το είχε προσέξει κανείς από εσάς? αμφιβάλλω...  :grin:

είναι στο 16:30  :grin:

Συνημμένα

• Screenshot_40.jpg
    Screenshot_40.jpg
    163,4 KB · Εμφανίσεις: 14

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εγω την 7 και 8 σεζον τις βλεπω σαν μια ενιαια

και εννοω οτι η σειρα απο τη στιγμη που η ντανυ εφτασε γουεστερος πηρε πολυ γρηγορη τροπη και τα γεγονοτα αρχισαν να εξελισσονται γρηγορα καμια φορα εις βαρος της πλοκης

πολλα φαουλ ειδικα σε αυτα τα επεισοδια της 8

περιμενουμε τα δυο τελευταια για να κρινουμε στο συνολο αλλα δεν εχω μεγαλες προσδοκιες

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
ούτε εγώ έχω μεγάλες προσδοκίες από εσένα pussy wagon  :grin:
αν με πιάνεις...  ;)
εγώ θα ήθελα να σε πιάσω :grin:

τι λέει? γιατί Warned? ή λόγο πασοκ το πράσινο?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Eν τω μεταξύ τα τραγικά λάθη στη μάχη συνεχίζονται. Αντί η Ντάνυ να πάει πίσω απο το στολο του Γκρεϊτζόι και να τους κάψει όλους μετά την απώλεια του δράκου, με πλήρη ασφάλεια, αφού τα πλοία ήταν αδύνατον να στρίψουν και να αντιδράσουν σε επίθεση στα νώτα τους , αυτή ορμάει κατά μέτωπο λες και ήταν καμικάζε στο αρχιπέλαγος των Φιλιππίνων. Ο σύμβουλος μαχών που έχουν είναι μεγάλος πανηγυρτζής.

lostos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
8
Πόντοι
0
Eν τω μεταξύ τα τραγικά λάθη στη μάχη συνεχίζονται. Αντί η Ντάνυ να πάει πίσω απο το στολο του Γκρεϊτζόι και να τους κάψει όλους μετά την απώλεια του δράκου, με πλήρη ασφάλεια, αφού τα πλοία ήταν αδύνατον να στρίψουν και να αντιδράσουν σε επίθεση στα νώτα τους , αυτή ορμάει κατά μέτωπο λες και ήταν καμικάζε στο αρχιπέλαγος των Φιλιππίνων. Ο σύμβουλος μαχών που έχουν είναι μεγάλος πανηγυρτζής.

σεναριακές ευκολίες είναι

δυστυχώς για αυτούς το κοινό είναι εκπαιδευμένο και δεν καταπίνει αμάσητες τις μαλακίες που τους σερβίρουν στις 2 τελευταίες σεζόν, την γαμήσαν την σειρά και μάλλον θα μας μείνει η επίγευση της μετριότητας

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166

ακριβώς αυτό σκέφτηκα κι εγώ όπως και όλοι από ότι βλέπω
μεγάλη μαλακία...
ή όταν φτάνανε δεν είχαν δει τους σκορπιούς πάνω σε όλα τα πλοία... τεσπα...

σεναριακές ευκολίες είναι

δυστυχώς για αυτούς το κοινό είναι εκπαιδευμένο και δεν καταπίνει αμάσητες τις μαλακίες που τους σερβίρουν στις 2 τελευταίες σεζόν, την γαμήσαν την σειρά και μάλλον θα μας μείνει η επίγευση της μετριότητας

μάλλον δεν είμαι εγώ μέσα σ' αυτούς  :grin:  :pipa1:

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
644
Πόντοι
96
Απογοήτευση....
Στο τέλος η πουτανα η σερσει θα κερδίσει και θα έχω χάσει άδικα τόσα χρόνια από την ζωή μου.Και από τον χρόνο που αφιέρωσα για αυτή τη σειρά αλλά και από τα χρόνια ζωής που έχασα από το αγχος μου παρακολουθώντας την.
Μα καλά  ρε πούστη πας για πόλεμο σε οχυρωμένη πόλη.Δεν έχεις καταπέλτες,βαλίστρες,σκάλες κτλ;Από που θα μπεις;Εκτός αυτού έκατσαν μπροστά στην σερσει άοπλοι,εκτεθειμένοι εντελως,εκεί άνετα θα μπορούσε να τους εκτελέσει όλους χωρίς να ανοίξει ρουθούνι από πλευράς της.
Μέγιστος καφρος ο σεναριογράφος,πουλάει παπατζα για να το φέρει εκεί που θέλει.

Με τιποτα δεν επικρατει η Σερσει στο τελος
Θα ειναι μεγα ξενερωμα, θα τους κυνηγανε να τους δειρουν οι φανς :cheesy:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
να μου λυσει καποιος και μια απορια

απο το πρωτο επεισοδιο λεγανε ερχεται χειμωνας σωστα??

και οταν ρωταγανε τα μικρα παιδακια των σταρκ τι ειναι ο χειμωνας τους λεγανε παραμυθια οτι ο χειμωνας κραταει χρονια και τα παιδια γεννιουνται νυχτα και μιλαγανε για μια κατασταση φοβου και τρομου

ε πειτε μου ρε μαλακες στο θεο σας τωρα που το ειδαμε αυτο στον 8 κυκλο??

οι σεναριογραφοι το αλλαξανε αυτο και δειξανε απλα τους νεκρους και τη μαχη, δηλαδη αυτο ητανε ο χειμωνας???

και επισης στο τελευταιο επεισοδιο του 7κυκλου δειχνει χιονια στο κινγκς λαντινγκ και τωρα εχει λιακαδα

δηλαδη κουλουβαχατα

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
644
Πόντοι
96
να μου λυσει καποιος και μια απορια

απο το πρωτο επεισοδιο λεγανε ερχεται χειμωνας σωστα??

και οταν ρωταγανε τα μικρα παιδακια των σταρκ τι ειναι ο χειμωνας τους λεγανε παραμυθια οτι ο χειμωνας κραταει χρονια και τα παιδια γεννιουνται νυχτα και μιλαγανε για μια κατασταση φοβου και τρομου

ε πειτε μου ρε μαλακες στο θεο σας τωρα που το ειδαμε αυτο στον 8 κυκλο??

οι σεναριογραφοι το αλλαξανε αυτο και δειξανε απλα τους νεκρους και τη μαχη, δηλαδη αυτο ητανε ο χειμωνας???

και επισης στο τελευταιο επεισοδιο του 7κυκλου δειχνει χιονια στο κινγκς λαντινγκ και τωρα εχει λιακαδα

δηλαδη κουλουβαχατα

Χειμωνας ειναι τωρα, κυριως στο Βορρα
Το ΚΛ ειναι πολυ νοτια, δεν το πιανει πολυ

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Χειμωνας ειναι τωρα, κυριως στο Βορρα
Το ΚΛ ειναι πολυ νοτια, δεν το πιανει πολυ

ο χειμωνας ειναι στο βορρα δηλαδη??και το υπολοιπο γουεστερος εχει καλοκαιρια?? οτι να ναι

τα χιονια γιατι τα δειξανε οταν ο τζειμι εφευγε απο πρωτευουσα

και ποια η διαφορα του βορρα με χειμωνα στον πρωτο κυκλο και ποια τωρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom