Νέα

Το «φαινόμενο» Παντελής Παντελίδης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sintrimmi7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
8
Πόντοι
1
Οι ac/dc είναι οι καλύτεροι και και η ροκ είναι ποιοτική ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΥΤΙΑ.
Ο Παντελίδης είναι χάλια και το λαϊκό-σκυλάδικο είναι σκουπίδι ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΥΤΙΑ.
Για κάποιους άλλους το ροκ δεν ακούγεται και το σκυλάδικο είναι γαμάτο.
Στα μάτια σου, αυτός που ακούει Παντελίδη είναι κατώτερος. Στα δικά του μάτια όμως, εσύ είσαι κατώτερος.
Ξεκόλλα από τους κομπλεξισμούς σου και πάψε να θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο.
σε αυτη την χωρα τελικα θελει ο καποιος παντα να θεωρει τον εαυτο του καλυτερο. θυμαμαμι τους ροκαδες στο σχολειο να μας κραζουν γιατι ακουγαμε σκυλαδικα δλδ παντα να υπαρχει μια κοντρα γουστα ειναι αυτα δεν σε καθοριζει σαν ανθρωπο το τι μουσικη ακους τι ομαδα εισαι η τι κινητο εχεις ξεκολλατε

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.055
Πόντοι
1.706
σε αυτη την χωρα τελικα θελει ο καποιος παντα να θεωρει τον εαυτο του καλυτερο. θυμαμαμι τους ροκαδες στο σχολειο να μας κραζουν γιατι ακουγαμε σκυλαδικα δλδ παντα να υπαρχει μια κοντρα γουστα ειναι αυτα δεν σε καθοριζει σαν ανθρωπο το τι μουσικη ακους τι ομαδα εισαι η τι κινητο εχεις ξεκολλατε
αυτό προσπάθησα να του εξηγήσω κι εγώ

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
643984_276361155807760_1587323886_n.jpg

χαχαχαχαχαχα  :2funny:

Λοιπόν κ επι του θέματος  :sunglasses:
Μη μας ζαλίζεται το μουνί , μια χαρά καψουροτραγουδάκια έχει συμπαθητικός είναι πιστεύω ντάξ δεν είναι κ Καρράς  :rockon: δεν είναι κ Καλλίδης όμως  *P

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Οι ac/dc είναι οι καλύτεροι και και η ροκ είναι ποιοτική ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΥΤΙΑ.
Ο Παντελίδης είναι χάλια και το λαϊκό-σκυλάδικο είναι σκουπίδι ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΥΤΙΑ.
Για κάποιους άλλους το ροκ δεν ακούγεται και το σκυλάδικο είναι γαμάτο.
Στα μάτια σου, αυτός που ακούει Παντελίδη είναι κατώτερος. Στα δικά του μάτια όμως, εσύ είσαι κατώτερος.
Ξεκόλλα από τους κομπλεξισμούς σου και πάψε να θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο.

Nα σου πω. Εισαι χαζος?
Εγραψα πουθενα οτι θεωρω τον ευατο μου ανωτερο? Που? Ολα αυτα περι ανωτεροτητας ειναι ΔΙΚΑ ΣΟΥ σχολια. Αν εσυ νιωθεις κατωτερος, δικο σου προβλημα. Εγω εγραψα οτι δεν με ενδιαφερει να μαθω τιποτα για οποιονδηποτε παντελιδη και για αυτο παρεθεσα και το στοιχειο για τους ΑC/DC(το οποιο εχει μεγαλη σημασια για αυτο που ηθελα να πω)

Κομπλεξικος εισαι μαλλον εσυ απ οτι καταλαβα απ την επιθεση σου, εσυ νιωθεις κατωτεροτητα.... Προβλημα σου μεγαλε. Να μαθεις να διαβαζεις ομως, πριν επιτεθεις.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376

Επισης σε αυτην την χωρα εχουμε παντα την ταση να βαζουμε λογια στα στοματα των αλλων οταν δεν μας αρεσουν καποια πραγματα που γραφουν....κι αλλος απο δω. Για πες μας εσυ που εγραψα εγω περι ανωτεροτητας. Αναμενω.

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
643984_276361155807760_1587323886_n.jpg

χαχαχαχαχαχα  :2funny:

Μη μας ζαλίζεται το μουνί , μια χαρά καψουροτραγουδάκια έχει συμπαθητικός είναι πιστεύω ντάξ δεν είναι κ Καρράς  :rockon: δεν είναι κ Καλλίδης όμως  *P

Kαλλίδης δεν είναι σίγουρα γιατί ο Καλλίδης είναι κλάσης ανώτερος δεν μπορείς τώρα να μου τον συγκρίνεις με αυτόν που έχει ένα τραγουδάκι και μιμητά την φωνή του NOTH

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Keep classy,Never trashy,Just a little nasty... :tooth: :tooth:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Kαλλίδης δεν είναι σίγουρα γιατί ο Καλλίδης είναι κλάσης ανώτερος δεν μπορείς τώρα να μου τον συγκρίνεις με αυτόν που έχει ένα τραγουδάκι και μιμητά την φωνή του NOTH

Ντάξει δεν θα ανοίξω κ κουβέντα για το ποιος σκυλάς έχει φωνή γτ είναι κ κρίμα , είπαμε  :2funny:

Keep classy,Never trashy,Just a little nasty... :tooth: :tooth:

Ε ρε φιλάρακι τώρα  :tooth:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Ντάξει δεν θα ανοίξω κ κουβέντα για το ποιος σκυλάς έχει φωνή γτ είναι κ κρίμα , είπαμε  :2funny:

Ε ρε φιλάρακι τώρα  :tooth:

κοριτσάκι μου δεν συγκρίνω φωνές γιατί δεν ύπαρξη σκύλας με ωραία φωνή από θέμα καριέρας το λέω και από το ποσα χρονια έχει ο καθένας στην πλατουλα του και ποσα μαγαζιά έχεουν γέμιση

Nikos752

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
31
Like
158
Πόντοι
1.510
Αρχικελευστής του Πολεμικού Ναυτικού ο τυπάκος και οι περισσότεροι που "χτυπάνε" στο utube τα τραγούδια του είναι συνάδελφοι του.Και συγκεκριμένσ ειδικότητα μηχανικός και άσχετος και με την ειδικότητα του!!!! Απο κελευστής τουαλέτες ξεβουλώνει το τυπάκι και τώρα πήρε ένα χρόνο άδεια άνευ αποδοχών.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
κοριτσάκι μου δεν συγκρίνω φωνές γιατί δεν ύπαρξη σκύλας με ωραία φωνή από θέμα καριέρας το λέω και από το ποσα χρονια έχει ο καθένας στην πλατουλα του και ποσα μαγαζιά έχεουν γέμιση
μόνο ο βασίλης ρούπας έχει φωνή, αλλά τον έφαγαν τα κυκλώματα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
με ποσους ακομα παπαρες ελεηνοελληνες θα ασχοληθεις ρε κοσμε!

sintrimmi7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
8
Πόντοι
1
Επισης σε αυτην την χωρα εχουμε παντα την ταση να βαζουμε λογια στα στοματα των αλλων οταν δεν μας αρεσουν καποια πραγματα που γραφουν....κι αλλος απο δω. Για πες μας εσυ που εγραψα εγω περι ανωτεροτητας. Αναμενω.

συνδυασμο εκανα φιλος εσυ δεν ειπες για επιπεδο αλλος το ειπε. απλα εβαλα μεσα και λιγο acdc

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αυτος ο Παντελιδης μου ειναι παντελως αγνωστος και θα συνεχισει να ειναι, οχι γιατι θεωρω τον εαυτο μου πολυ ποιοτικο για να ακουσω τετοια αλλα απλως επειδη βαριεμαι αυτη την μουσικη.Απο την αλλη οι AC/DC εχουνε να βγαλουνε κατι αξιοπροσεκτο απο το 1980 και κολλανε τα τελευταια ενσημα για την συνταξη, παμε παρακατω  :)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
ποιος το λεει αυτο? ειναι σιγουρα ,πιο καλλιεργημενος ,πιθανον καλυτερα  οικονομικα ,εχει καλο γουστο και αφου δεν ακουει σκουπιδια ,πιθανον να μην τρωει σκουπιδια ,να μην ψηφιζει σκουπιδια κ.λ.π κ.λ.π
Το τι μουσική ακούει κάποιος,υποδηλώνει μόνο το κατά πόσον ξέρει να ακούει μουσική,τίποτα άλλο...

Όλες οι κοικωνικές τάξεις κ άνθρωποι όλων των επιπέδων κ στρωμάτων,μπορούν να ακούνε οποιοδήποτε είδος μουσικής...

Επισκέπτης
το φαινομενο μαλακογκαυλης παπαριδης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom