Πιο ευχάριστο είναι να καταπιείς ένα κουτί καρφίτσες.................Ρε τύπε εδώ τα σκουπίδια του Καρβέλα και της Πάνια έφτασαν κάποτε να πουλάνε παραπάνω από τη Σακίρα και τη Μαντόνα αυτός σε πείραξε; Που τουλάχιστον ακούγεται και ευχάριστα.
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
Πιο ευχάριστο είναι να καταπιείς ένα κουτί καρφίτσες.................Ρε τύπε εδώ τα σκουπίδια του Καρβέλα και της Πάνια έφτασαν κάποτε να πουλάνε παραπάνω από τη Σακίρα και τη Μαντόνα αυτός σε πείραξε; Που τουλάχιστον ακούγεται και ευχάριστα.
Τι είναι αυτός πάλι......!!!![]()
παντως ετσι οπως του το εφτιαξε η Μινος θυμιζει πολυ εντονα τον σφακιανακη..
πιο κλωνος δεν παει!
Ναι και εγω σε συζητησεις τα ίδια ακούω.Πέφτουν να σε φάνε μολις πεις κάτι εναντιον του τύπου.Και ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ρε παιδια.να είχε φωνη να έλεγα πως οκ ο αυστραλοπιθηκας εχει φωναρα..αλλα δεν εχει τιποτα,ουτε φωνη,ουτε σκηνικη παρουσια,ουτε τπτ..μαλλον ο ελληνας γουσταρει παρατραγουδα οπως σωστα ανεφερε ενας φιλος πιο πρινΜάλιστα, thanks για το link, τώρα τον έμαθα. Πρόκειται για ένα είδος που κάποιοι ονομάζουν μουσική αλλά απέχει λίγο απο αυτό που θεωρώ εγώ μουσική για αυτό δεν τον ξέρω. Βέβαια μάλλον εγώ είμαι ο προβληματικός γιατί μόλις το ανέφερα στο γραφείο τώρα, πέσανε να με φάνε 10 άτομα ότι είμαι άσχετος που δεν τον ξέρω, ο τύπος λέει είναι πασίγνωστος.
Να πεις ότι τα τραγούδια του δεν σ' αρέσουν, οκ, γνώμη σου, ο καθένας γουστάρει διαφορετικό είδος μουσικής.Ναι και εγω σε συζητησεις τα ίδια ακούω.Πέφτουν να σε φάνε μολις πεις κάτι εναντιον του τύπου.Και ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ρε παιδια.να είχε φωνη να έλεγα πως οκ ο αυστραλοπιθηκας εχει φωναρα..αλλα δεν εχει τιποτα,ουτε φωνη,ουτε σκηνικη παρουσια,ουτε τπτ..μαλλον ο ελληνας γουσταρει παρατραγουδα οπως σωστα ανεφερε ενας φιλος πιο πριν
Πες τα ντε!!!Προβλήματα που 'χει ο κόσμος
Να πεις ότι τα τραγούδια του δεν σ' αρέσουν, οκ, γνώμη σου, ο καθένας γουστάρει διαφορετικό είδος μουσικής.
Αλλά η φωνή είναι κάτι το αντικειμενικό, και αν λες ότι αυτός ο τύπος δεν έχει φωνή τότε συγγνώμη αλλά είσαι κομπλεξικός.
Μην το λες, όλοι εδώ μέσα με Θεοδωράκη και Χατζιδάκη μεγάλωσαν. Δεν καταδέχονται τέτοια τραγουδάκια ούτε για το αμάξι. Με το Τρίτο Πρόγραμμα βγάζουν το μποτιλιάρισμα...
Κακό δεν είναι να ξέρεις/ακούς Κιάμο ή Οικονομόπουλο ή Παντελίδη (ή νομίζεις ότι οι 2 πρώτοι είναι καλύτεροι?)..Κακό είναι να μην έχεις και άλλες παραστάσεις και να αρκείσαι στους προαναφερθέντες..Κάθε ώρα, κάθε στιγμή δεν είναι ίδια..Και στα μπουζούκια θα πας ,και στο σκυλάδικο..Αρκεί να μπορείς να αναγνωρίσεις τί είναι μουσική και τί όχι..Γεγονος Α. Στις 24 του μηνα στο ΟΑΚΑ προμηνυεται sold out για τον εορτασμο των 20 χρονων της 'μουσικης προσφορας' του Φοιβου.
Γεγονος Β. Η μοναδικη χωρα οπου δεν ξεπουλησαν τα ειστηρια τους οι ΑC/DC στην παγκοσμια περιοδεια του 'Black Ice' ηταν η ελλαδα.
Κατι που διαβασα προσφατα και μου δειχνει ολα οσα θελω να ξερω για την μουσικη νοοτροπια του νεοελληνα.
Δεν ξερω ποιος ειναι αυτος που λες. Και δεν θα μαθω κιολας μαλλον
Το μονο που μπορω να πω ειναι πως απο την οικονομικη κριση καποια στιγμη θα βγουμε.
Απο την πολιτιστικη κριση ομως δεν το βλεπω, οσα χρονια κι αν περασουν. ;)
δλδ κάποιος που διαβάζει μόνο Μίκι Μάους είναι πολιτιστικά ίσος με κάποιον που διαβάζει Και κλασικούς? δεν είναι όλοι οι άνθρωποι στο ίδιο πνευματικό επίπεδο..ας μην ισοπεδώνουμε τα πάντα με μια αριστερίστικη λογική..ένα άτομο που ακούει μόνο Οικονομόπουλο ή διαβάζει μόνο Αρλεκιν πολιτιστικά είναι κατώτερο.σε οποιον αρεσει ρε παιδια
δεν ειναι ανωτερος καποιος που ακουει κλασικη μουσικη
απο καποιον που ακουει οικονομοπουλο ...
Ελεος...![]()