Νέα

Το eshop πιστεύετε βοηθάει μια επιχείρηση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mrbean1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mrbean1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
το eshop πιστευεται βοηθαει μια επιχειρηση να πουληση προιοντα οι ο κοσμος ειναι επιφυλακτικος και θελει να δει ζωντανα  το προιον.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αναλόγος το προιόν.

Τρόφιμα-ρούχα πχ. δεν θα αγόραζα.

Αν διαβάσω καμία καλή κριτική για τάνα από αξιόπιστο μαχητή, την τιμάω, άλλωστε και το προμό μέσω διαδικτίου, ένα έιδος eshop είναι.

rythmodamasths90

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αναλογος το πως γινεται και την προωθηση την οποια δεχεται  :rolleyes:

Waaam

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το eshop πιστευεται βοηθαει μια επιχειρηση να πουληση προιοντα οι ο κοσμος ειναι επιφυλακτικος και θελει να δει ζωντανα  το προιον.

Επειδή αυτή είναι η δουλειά μου (σχεδίαση και κατασκευή e-shops) έχω να σου πω οτι τα τελευταία χρόνια
η ανάπτυξη είναι εντυπωσιακή. Βέβαια έχει να κάνει με τα προϊόντα που πουλάει, αλλά συνήθως δεν υπάρχουν
τόσο πρωτότυπα προϊόντα στην αγορά γενικώτερα, που να χρειάζεται να το δει ή να το αγγίξει ο πελάτης πρώτα.
Βιβλία, ηλεκτρονικά είδη και ρούχα/αξεσουάρ είναι στην πρώτη θέση των πωλήσεων και ακολουθούν ανταλακτικά
αυτοκινήτων και μοτό κλπ. Έχει κυκλοφορήσει και ένα νούμερο για το 2009,οτι ο τζίρος έφτασε το 1,5 δις ευρώ
αλλά δεν γνωρίζω την ακρίβειά του.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
τα σωστά e-shops όλο και περισσότερο θα αυξάνουν τους τζίρους τους

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
μονο μην το δει ο ματζεστικ το θέμα. τη γαμησαμε...  :2funny:

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
117
Πόντοι
1
Εξαρταται την επιχειρηση. Αμα το προιον ειναι απολυτα τυποποιημενο, σιγουρα βοηθαει, δεν ειναι εφικτο σε χυμα προιον. Αποτελει ενα επιπλεον καναλι διαθεσης του προιοντος. Σε καποιες επιχειρησεις μαλιστα αποτελει το μοναδικο καναλι. Ειναι ιδιαιτερα σημαντικο ομως το πως θα στηθει ενα site για ηλεκτρονικες αγορες. Μην ξεχναμε οτι ο χρονος για να φυγει καποιος απο ενα site, ειναι μολις 10''. Αρα, χρειαζεται καλο στησιμο, με καταλληλα χρωματα και κυριως ευκολια χρησης. Και φυσικα δεν πρεπει ποτε να ξεχναμε την παρεχομενη ασφαλεια στην συναλλαγη. Μπορει λοιπον να γινει ενα κερδοφορο εγχειρημα, οπως μπορει να γινει και μια μαυρη τρυπα που θα ρουφαει συνεχεια χρηματα, γιατι ακομα και και το e-shop εχει εξοδα στην συντηρηση του.

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Πιστευω οτι βοηθαει (αν κρινω απ τον εαυτο μου και τον περιγυρο μου)
Το μονο που πρεπει να γινει ειναι να υπαρχουν καλα και ακομα καλυτερα μετρα ασφαλειας.

Waaam

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Μην ξεχναμε οτι ο χρονος για να φυγει καποιος απο ενα site, ειναι μολις 10''.

Θα σε διορθώσω αγαπητέ, είναι 10 nanoseconds, αλλά αυτό ισχύει για το χρόνο που διαθέτει κανείς σεφάρωντας σε τυχαία σάιτς. Στο e-shop δεν βρίσκεται τυχαία, αλλά ψάχνει για κάποιο συγκεκριμένο είδος, αναζητώντας είτε το είδος αυτό καθεαυτό, είτε καλύτερη τιμή κλπ.

Και φυσικα δεν πρεπει ποτε να ξεχναμε την παρεχομενη ασφαλεια στην συναλλαγη.

Μιλώντας για την Ελλάδα, οι συναλλαγές κατά 98% γίνονται μέσω αντικαταβολής και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ούτε ανάγκη για σημαντικές και ακριβές προβλέψεις ασφαλείας.

Μπορει λοιπον να γινει ενα κερδοφορο εγχειρημα, οπως μπορει να γινει και μια μαυρη τρυπα που θα ρουφαει συνεχεια χρηματα, γιατι ακομα και και το e-shop εχει εξοδα στην συντηρηση του.

Ένα e-shop που σέβεται τον εαυτό του, συντηρείται από τον επιχειρηματία και μόνο, με διάθεση ανάλογου χρόνου με το φυσικό κατάστημα (χωρίς καθαριότητα και ξεσκόνισμα). Όσο για τα έξοδά του
είναι για την κατασκευή 1000-1400 ευρώ (ανάλογα με το είδος του e-shop, γλώσσες κλπ.),  περίπου 70 ευρώ το χρόνο για το ενοίκιο του σέρβερ και 22 ευρώ τη διετία για τη διατήρηση του domain. Έτσι είναι αδύνατον να εξελιχθεί σε μαύρη τρύπα, όσο κακός και να είναι ο επιχειρηματίας.

Έχει όμως και προσόντα (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου....).

Λειτουργεί κάθε ώρα όλο το χρόνο
Λειτουργεί σε όλη την Ελλάδα
Λειτουργεί χωρίς την ανάγκη διατήρησης στοκ!

Κανένα φυσικό κατάστημα δεν διαθέτει τέτοια... προσόντα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
αυτο που εμενα προσωπικα με ενδιαφερει (ειτε επειχηρηση,ειτε eshop) ειναι εκτος απo tις τιμες στα προΐόντα κ το after sales service..μου εχει τυχει ομως σε μερικα ιντενετικα μαγαζια το service να πασχει αρκετα... :huh: :huh:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.061
Πόντοι
3.715

μόνο εαν συνοδεύεται από πιστό και γρήγορο σέρβις των παραγγελιών που μπαίνουν. Θέλει γερή υποστήριξη η απλότητά του.

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
φιλε στην ελλαδα δεν υπαρχει και τοσος πολυς κοσμος ακομα που αγοραζει απο e-shops. παντως οσο περναει ο καιρος θα αυξανεται.

Εμενα απο την πλευρα του καταναλωτη με βοηθαει γιατι βλεπω στην ιστοσελιδα τις τιμες και τα προιοντα οποτε μετα παω στο μαγαζι και κανω την αγορα μου, εχοντας στο μυαλο μου απο πριν τι θελω.

Παντως πιστευω ειναι must για καθε σοβαρη επιχειρηση να κανει e-shop γιατι δε κοστιζει και τιποτα.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.061
Πόντοι
3.715
προ 4 μηνών βγήκα να αγοράσω ένα συγκεκριμένο μόνιτορ μάρκας ΖαμΖουνγκ
παω στο Μήδια Μαρκτ της γειτονιάς και ο τύπος που εξυπηρετεί μου κάνει 378 ευρώ...του λέω μα το έχω βρει περίπου 80 ευρώ κάτω.
Μπαίνει skroutz, τσεκάρει την πρώτη τιμή και μου δίνει ακριβώς την ίδια τιμή για το μόνιτορ.
Κερδισμένος βγήκα τελικά.
Αν δεν έπαιζε ο skroutz δε θα είχα την ίδια δυνατότητα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
προ 4 μηνών βγήκα να αγοράσω ένα συγκεκριμένο μόνιτορ μάρκας ΖαμΖουνγκ
παω στο Μήδια Μαρκτ της γειτονιάς και ο τύπος που εξυπηρετεί μου κάνει 378 ευρώ...του λέω μα το έχω βρει περίπου 80 ευρώ κάτω.
Μπαίνει skroutz, τσεκάρει την πρώτη τιμή και μου δίνει ακριβώς την ίδια τιμή για το μόνιτορ.
Κερδισμένος βγήκα τελικά.
Αν δεν έπαιζε ο skroutz δε θα είχα την ίδια δυνατότητα.

ΖαμΖουνγκ φίλε είναι όπως λέμε Αbibas?

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.061
Πόντοι
3.715
Αμπίμπας ναι,