Manolis6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2018
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
Εχει δοκιμάσει κανείς το Sugardaters.gr
Γίνεται παιχνίδι ή μούφα;
Ρε μάγκες σοβάρα τώρα. Πειτε μου με το χερι στην καρδια. Υπάρχει έστω και ενας απο εσας που να βρηκε (αγνωστη) γκομενα απ το διαδυκτιο και εν τελει να γαμησε;
Ρε μάγκες σοβάρα τώρα. Πειτε μου με το χερι στην καρδια. Υπάρχει έστω και ενας απο εσας που να βρηκε (αγνωστη) γκομενα απ το διαδυκτιο και εν τελει να γαμησε;
Εγω ολα αυτα τα site γνωριμιων οπως το Omegle, το Tinder κλπ τα θεωρω χασιμο χρονου. Κακα τα ψεματα παιδια. Η γυναικα μπορει να βρει να γαμησει πολυ πιο ευκολα και πολυ πιο γρηγορα απο μας. Σε περιπτωση που θελει να απατησει τον αντρα της χωρις να το μαθει τοτε παλι ΔΕΝ θα χρεισιμοποιησει το ιντερνετ. Μπορει πολυ απλα να παει να ψωνισει απο καποιο μαγαζι. Ειναι πιο ευκολο και πιο ασφαλες γι αυτην.
Ομως υπαρχουν γυναικες σε site γνωριμιων; Ναι αλλα οχι τοσες οσες νομιζουν καποιοι. Τα περισσοτερα προφιλ (η ακομα και στο Omegle πο ειναι απλα ενα τσατ) ειναι αντρες που παριστανουν τις γυναικες. Γιατι ομως παριστανουν τις γυναικες; Μπορει να εξαπτησουν το θυμα τους με σκοπο τα λεφτα η να παρουν καποιο σεξουαλικο υλικο απο αυτους (αν ειναι ομοφυλοφιλοι)
Οποτε αξιζουν τα site γνωριμιων; Οχι. Αυτα τα site ειναι οπως το Στοιχημα. Πρεπει να εισαι χρονια μαθημενος στα γηπεδα και παλι σπανια θα βγαινεις κερδισμενος. Αν εισαι νουμπας (οπως εγω) παρατα το σημερα δεν εχει νοημα. Πιο πολυ μυωπια θα παθεις παρα να σου σηκωθει.
Τωρα αν ειστε και σεις που καιτε τα ματια σας για να σας στειλει κανα τραβελι καμια ρογα στο Κικ. Παλι δεν αξιζει μαγκες. Μπειτε να δειτε καμια ταινιουλα να γλυτωσετε τον κοπο και τον χρονο.
Πλακα κανεις ετσι?Ρε μάγκες σοβάρα τώρα. Πειτε μου με το χερι στην καρδια. Υπάρχει έστω και ενας απο εσας που να βρηκε (αγνωστη) γκομενα απ το διαδυκτιο και εν τελει να γαμησε;
Και βέβαια έχω κάνει γνωριμίες απο το Ίντερνετ ...όχι όμως απο σάιτ γνωριμιών.
Μια απο τις περιπτώσεις ήταν σε ενα σάιτ με ταινίες ον λαιν , απλά εκεί σχολιάζεις την ταινία και μπορούσες να στείλεις μυνημα σε άλλο μέλος ,και ετσι άρχισα το κονε.
Αλλες περιπτώσεις ήταν μέσω ενός παιχνιδιού εκεί γινόταν χαμός απο γνωριμίες ( virtual game). Το μονο κακό ειναι ότι δεν έχεις εικόνα του ατόμου εξ αρχής με το Ίντερνετ, όποτε πας λίγο τυφλά στην αρχή.
Όπως και στην κανονική ζωή υπάρχουν στέκια που αράζεις που νιώθεις όμορφα, τώρα εαν πας σε ενα κωλομπαρο να κανείς γνωριμία θέλει στρώσιμο το μοτέρ σου !
Το θέμα ειναι να κυνηγάς το θυληκο και αυτό με την σειρά του επιλέγει !
Τελικα η ζωή ειναι ωραια αλλά και πολύ ζόρικη !
Δεν λεω πως ειναι αδυνατο να γινει. Αλλα ειναι σπανιο και δυσκολο. Απ τα social media ειναι σχετικα πιο ευκολο να γνωρισεις καποιον γιατι εχεις εστω και μια Α εικονα γι αυτον. Απ τα site γνωριμιων απ την αλλη ο καθενας μπορει να γραφει το μακρυ του και το κοντο του για να δελεασει τον αλλο. Οποτε ουτε εσυ ξερεις ποια εχεις πραγματικα απεναντι σου, ουτε αυτη εσενα. Γενικα μου φαινεται πιο ευκολο να μηλισεις με καποια απο κοντα παρα μεσω αποστασης.
Nαι τύπε εγώ όταν είχα ασχοληθεί με το fb.Μια ροξάνα απο το πλοέστι της ρουμανιας ψηλή ξανθιά 35άρα,φυσικοθεραπευτρια.Ρε μάγκες σοβάρα τώρα. Πειτε μου με το χερι στην καρδια.
Υπάρχει έστω και ενας απο εσας που να βρηκε (αγνωστη) γκομενα απ το διαδυκτιο και εν τελει να γαμησε;
Μουφα και απατη
Εγώ πάντως δοκίμασα να τους δώσω το 20άρικό μου τους Δανούς και δεν περνούσε καμιά ελληνική πιστωτική ή χρεωστική, δοκίμασα 5-6. Δεν ξέρω ακριβώς σε ποια κατηγορία τους έχουν δηλωμένους οι τράπεζες και τι απομεινάρια έχουμε από τα καπιταλ κοντρολσ, αλλά τζίφος.
Απο την λίγη εμπειρία σου που γράφτηκες, παίζει κάτι αξιόλογο ή μάπα?