Νέα

Το έχει δοκιμάσει κανείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolis6969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Manolis6969

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2018
Like
63
Πόντοι
1
Εχει δοκιμάσει κανείς το Sugardaters.gr

Γίνεται παιχνίδι ή μούφα;  :think:

Akiso12

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
12
Πόντοι
0
Ρε μάγκες σοβάρα τώρα. Πειτε μου με το χερι στην καρδια. Υπάρχει έστω και ενας απο εσας που να βρηκε (αγνωστη) γκομενα απ το διαδυκτιο και εν τελει να γαμησε;

Εγω ολα αυτα τα site γνωριμιων οπως το Omegle, το Tinder κλπ τα θεωρω χασιμο χρονου. Κακα τα ψεματα παιδια. Η γυναικα μπορει να βρει να γαμησει πολυ πιο ευκολα και πολυ πιο γρηγορα απο μας. Σε περιπτωση που θελει να απατησει τον αντρα της χωρις να το μαθει τοτε παλι ΔΕΝ θα χρεισιμοποιησει το ιντερνετ. Μπορει πολυ απλα να παει να ψωνισει απο καποιο μαγαζι. Ειναι πιο ευκολο και πιο ασφαλες γι αυτην.

Ομως υπαρχουν γυναικες σε site γνωριμιων; Ναι αλλα οχι τοσες οσες νομιζουν καποιοι. Τα περισσοτερα προφιλ (η ακομα και στο Omegle πο ειναι απλα ενα τσατ) ειναι αντρες που παριστανουν τις γυναικες. Γιατι ομως παριστανουν τις γυναικες; Μπορει να εξαπτησουν το θυμα τους με σκοπο τα λεφτα η να παρουν καποιο σεξουαλικο υλικο απο αυτους (αν ειναι ομοφυλοφιλοι)

Οποτε αξιζουν τα site γνωριμιων; Οχι. Αυτα τα site ειναι οπως το Στοιχημα. Πρεπει να εισαι χρονια μαθημενος στα γηπεδα και παλι σπανια θα βγαινεις κερδισμενος. Αν εισαι νουμπας (οπως εγω) παρατα το σημερα δεν εχει νοημα. Πιο πολυ μυωπια θα παθεις παρα να σου σηκωθει.

Τωρα αν ειστε και σεις που καιτε τα ματια σας για να σας στειλει κανα τραβελι καμια ρογα στο Κικ. Παλι δεν αξιζει μαγκες. Μπειτε να δειτε καμια ταινιουλα να γλυτωσετε τον κοπο και τον χρονο.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ρε μάγκες σοβάρα τώρα. Πειτε μου με το χερι στην καρδια. Υπάρχει έστω και ενας απο εσας που να βρηκε (αγνωστη) γκομενα απ το διαδυκτιο και εν τελει να γαμησε;

ναι
και οχι μονο εγω, εχω δει και γκομενες του νικ που γνωρισε απο ιντερνετ

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
145
Πόντοι
1

Εγω ολα αυτα τα site γνωριμιων οπως το Omegle, το Tinder κλπ τα θεωρω χασιμο χρονου. Κακα τα ψεματα παιδια. Η γυναικα μπορει να βρει να γαμησει πολυ πιο ευκολα και πολυ πιο γρηγορα απο μας. Σε περιπτωση που θελει να απατησει τον αντρα της χωρις να το μαθει τοτε παλι ΔΕΝ θα χρεισιμοποιησει το ιντερνετ. Μπορει πολυ απλα να παει να ψωνισει απο καποιο μαγαζι. Ειναι πιο ευκολο και πιο ασφαλες γι αυτην.

Ομως υπαρχουν γυναικες σε site γνωριμιων; Ναι αλλα οχι τοσες οσες νομιζουν καποιοι. Τα περισσοτερα προφιλ (η ακομα και στο Omegle πο ειναι απλα ενα τσατ) ειναι αντρες που παριστανουν τις γυναικες. Γιατι ομως παριστανουν τις γυναικες; Μπορει να εξαπτησουν το θυμα τους με σκοπο τα λεφτα η να παρουν καποιο σεξουαλικο υλικο απο αυτους (αν ειναι ομοφυλοφιλοι)

Οποτε αξιζουν τα site γνωριμιων; Οχι. Αυτα τα site ειναι οπως το Στοιχημα. Πρεπει να εισαι χρονια μαθημενος στα γηπεδα και παλι σπανια θα βγαινεις κερδισμενος. Αν εισαι νουμπας (οπως εγω) παρατα το σημερα δεν εχει νοημα. Πιο πολυ μυωπια θα παθεις παρα να σου σηκωθει.

Τωρα αν ειστε και σεις που καιτε τα ματια σας για να σας στειλει κανα τραβελι καμια ρογα στο Κικ. Παλι δεν αξιζει μαγκες. Μπειτε να δειτε καμια ταινιουλα να γλυτωσετε τον κοπο και τον χρονο.

Και βέβαια έχω κάνει γνωριμίες απο το Ίντερνετ ...όχι όμως απο σάιτ γνωριμιών.
Μια απο τις περιπτώσεις ήταν σε ενα σάιτ με ταινίες ον λαιν , απλά εκεί σχολιάζεις την ταινία και μπορούσες να στείλεις μυνημα σε άλλο μέλος ,και ετσι  άρχισα το κονε.
Αλλες  περιπτώσεις ήταν μέσω ενός παιχνιδιού εκεί γινόταν χαμός απο γνωριμίες ( virtual game). Το μονο κακό ειναι ότι δεν έχεις εικόνα του ατόμου εξ αρχής με το Ίντερνετ, όποτε πας λίγο τυφλά στην αρχή.
Όπως και στην κανονική ζωή υπάρχουν στέκια που αράζεις που νιώθεις όμορφα, τώρα εαν πας σε ενα κωλομπαρο να κανείς γνωριμία θέλει στρώσιμο το μοτέρ σου !
Το θέμα ειναι να κυνηγάς το θυληκο και αυτό με την σειρά του επιλέγει !
Τελικα  η ζωή ειναι ωραια αλλά και πολύ ζόρικη !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πλακα κανεις ετσι?

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
145
Πόντοι
1

Γίνεται παιχνίδι ή μούφα;  :think:

Όπως και στην κανονική ζωή ο καθένας μας  έχει ενα στάτους και ενα Ιματζ και του κωλου τα εννιάμερα !
Κάπως ετσι παει ο καθένας στο Ίντερνετ να φτιάξει το προφίλ του κάθε μέλους με σκοπό να δείχνει ότι ειναι κάποιος ο ένας ο μοναδικός και ο σούπερ ντουπερ! Διαλέγεις και περνεις !

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Παλιά ήταν πιο εύκολο. Eίχα κάνει αρκετές γνωριμίες. Τώρα μάλλον πιο δύσκολο αλλά βαρέθηκα και να ψάχνω. Μιλάμε από Ελληνικά site. zoo, adult, mIRC, Netmeeting (ils.hol.gr), pathfinder Δεν έχω και την ίδια ηλικία.
Έτρωγα κολλήματα όλο το βράδυ. Μπορεί όμως και στο πεντάλεπτο να έβρισκα και το ίδιο βράδυ να γάμαγα.

Τα έχουμε ξανά πει αυτά σε άλλο νήμα!
:zombie:

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
Πιο μούφα site απο το συγκεκριμένο δεν υπάρχει.

Akiso12

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
12
Πόντοι
0
Και βέβαια έχω κάνει γνωριμίες απο το Ίντερνετ ...όχι όμως απο σάιτ γνωριμιών.
Μια απο τις περιπτώσεις ήταν σε ενα σάιτ με ταινίες ον λαιν , απλά εκεί σχολιάζεις την ταινία και μπορούσες να στείλεις μυνημα σε άλλο μέλος ,και ετσι  άρχισα το κονε.
Αλλες  περιπτώσεις ήταν μέσω ενός παιχνιδιού εκεί γινόταν χαμός απο γνωριμίες ( virtual game). Το μονο κακό ειναι ότι δεν έχεις εικόνα του ατόμου εξ αρχής με το Ίντερνετ, όποτε πας λίγο τυφλά στην αρχή.
Όπως και στην κανονική ζωή υπάρχουν στέκια που αράζεις που νιώθεις όμορφα, τώρα εαν πας σε ενα κωλομπαρο να κανείς γνωριμία θέλει στρώσιμο το μοτέρ σου !
Το θέμα ειναι να κυνηγάς το θυληκο και αυτό με την σειρά του επιλέγει !
Τελικα  η ζωή ειναι ωραια αλλά και πολύ ζόρικη !

Δεν λεω πως ειναι αδυνατο να γινει. Αλλα ειναι σπανιο και δυσκολο. Απ τα social media ειναι σχετικα πιο ευκολο να γνωρισεις καποιον γιατι εχεις εστω και μια Α εικονα γι αυτον. Απ τα site γνωριμιων απ την αλλη ο καθενας μπορει να γραφει το μακρυ του και το κοντο του για να δελεασει τον αλλο. Οποτε ουτε εσυ ξερεις ποια εχεις πραγματικα απεναντι σου, ουτε αυτη εσενα. Γενικα μου φαινεται πιο ευκολο να μηλισεις με καποια απο κοντα παρα μεσω αποστασης.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Από tinder έχω φάει μια στα 2 χρονια ενασχόλησης κ μου δώθηκε η ευκαιρία για άλλη μια αλλα δεν το κυνηγησα αρκετά. Αλλά σίγουρα δε θα βρεις την σουπερ γκομενάρα που θα σου κάτσει με την πρώτη.

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6

Να ειναι καλα το διαδυκτιο φιλε,εχω εδω και τεσσερα χρονια μια χηρα και μια ελευθερη  και οι δυο γυρο στην ηλικια μου και πολλες φορες εχουν τυχει πολλες παντρεμενες και καποιες ελευθερες,να ειναι καλα αυτα τα site και δεν μας εχει φαει η μλκια

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Ρε μάγκες σοβάρα τώρα. Πειτε μου με το χερι στην καρδια.
Υπάρχει έστω και ενας απο εσας που να βρηκε (αγνωστη) γκομενα απ το διαδυκτιο και εν τελει να γαμησε;
Nαι τύπε εγώ όταν είχα ασχοληθεί με το fb.Μια ροξάνα απο το πλοέστι της ρουμανιας ψηλή ξανθιά 35άρα,φυσικοθεραπευτρια.
Και μία άλλη η Μιχαέλα δικηγόρος 32χρονων καστανή απο Τιμισοάρα. Όμορφες και οι 2,αλλά είχαν απο 1 παιδάκι και οι 2.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
χασιμο χρονου, μετα από καποιο καιρο..οταν ημουν 23-33 εφαγα καλα,+ αρκετα ακυρα ραντεβου-
να βγεις με 10 κ τελικα να σου αρεσει η 1 ειναι χασιμο...ακομη και οι 4 να σου αρεσουν, καποιο κουσουρι θα εχει ψυχολογικα ΣΤΑΝΤΑΡ-
--------------------------------
ΚΟΛΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ γιαΤΙ την εχουν ΕΥΚΟΛΗ-ΑΣΦΑΛΗ-ΤΕΜΠΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ-δεν ειναι ομως ετσι-
-----------------------

το βασικο ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ...

ΧΑΝΕΙΣ σε βαθος χρονου το ενστικτο του κυνηγου μιλαω για ατομα 35+
ειναι σαν να ταιζεις το λιονταρι, καποια στιγμη θα γινει κατοικιδιο..ΝΟΜΟΣ.

--------

ΤΟ παιχνιδι,το ρισκο, η απορριψη ειναι μεσα στην ζωη...

who dares win....πολυ απλο.

xaris42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Κριτικές
2
Like
194
Πόντοι
281

Γίνεται παιχνίδι ή μούφα;  :think:

Εγώ πάντως δοκίμασα να τους δώσω το 20άρικό μου τους Δανούς και δεν περνούσε καμιά ελληνική πιστωτική ή χρεωστική, δοκίμασα 5-6. Δεν ξέρω ακριβώς σε ποια κατηγορία τους έχουν δηλωμένους οι τράπεζες και τι απομεινάρια έχουμε από τα καπιταλ κοντρολσ, αλλά τζίφος.

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
385
Πόντοι
21
αν καποιος μενει Βρετανια η πηγαινοερχεται να τσεκαρει το fabswingers.com εχω κανει παιχνιδακια πολλα απο εκει με οτι θες.

OP
OP
M

Manolis6969

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2018
Like
63
Πόντοι
1
Εγώ πάντως δοκίμασα να τους δώσω το 20άρικό μου τους Δανούς και δεν περνούσε καμιά ελληνική πιστωτική ή χρεωστική, δοκίμασα 5-6. Δεν ξέρω ακριβώς σε ποια κατηγορία τους έχουν δηλωμένους οι τράπεζες και τι απομεινάρια έχουμε από τα καπιταλ κοντρολσ, αλλά τζίφος.

Απο την λίγη εμπειρία σου που γράφτηκες, παίζει κάτι αξιόλογο ή μάπα?

OP
OP
M

Manolis6969

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2018
Like
63
Πόντοι
1
κάποιος που να δοκίμασε τελικά?