Νέα

Το ΔΝΤ τρελλαθηκε-Νεα μετρα ,ακομα χειροτερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μη μου θυμιζεις το τι ειχα παθει με μια στην εφορια,να περιμενω να τελειωσει το τηλεφωνο με την φιλη της που συζητουσαν γιατι επεφτε η πουτσα του γκομενου.να σου ερχεται να την πνιξεις.

Νιωθεις αδικημενος? Δεν εισαι ομως τυπε
γιατι σε αλλα θρεντς εχεις γυρισει και μου χεις πει
να φαω χρονο στα γυμναστηρια - καμακια και ολα αυτα τα "ωραια"
για να βγαλω μια γκομενα.

Πιστευεις οτι αξιζει τον κοπο να δαπανησεις τοσο χρονο?
Εγω πιστευω πως οχι.  :grin: :grin: :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πολυ χρονο και λεφτα εχετε φαει για τα μουνια
ενω μπορεις να τα βρεις φθηνοτερα....
και να αφοσιωθεις στην δουλεια σου...

τα χουμε ξαναπει αλλα δεν βαζετε μυαλο  :grin:

στειλε ενα πμ στον απολυτο να σε κατατοπισει

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Νιωθεις αδικημενος? Δεν εισαι ομως τυπε
γιατι σε αλλα θρεντς εχεις γυρισει και μου χεις πει
να φαω χρονο στα γυμναστηρια - καμακια και ολα αυτα τα "ωραια"
για να βγαλω μια γκομενα.

Πιστευεις οτι αξιζει τον κοπο να δαπανησεις τοσο χρονο?
Εγω πιστευω πως οχι.  :grin: :grin: :grin:
σιγουρα αξιζει ο κοπος,θα αισθανεσαι καλυτερα.και δεν ειναι και τοσο κοπος οσο νομιζεις.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
καλά δεν της έριξες επιτόπου ενα μπινελίκι????
μετα την στολισα,αφου μου εκανε την δουλεια μου βεβαια.και με εστειλε στην διευθυντρια,και εκεινη μου λεει το κορυφαιο,τι θελετε κυριε ηταν στο διαλειμα της η κοπελα. :headbang:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σιγουρα αξιζει ο κοπος,θα αισθανεσαι καλυτερα.και δεν ειναι και τοσο κοπος οσο νομιζεις.

ενταξει διαφορετικες προσεγγισεις.
δεν θα τα χαλασουμε εδω
αν μεινεις πισω καποια στιγμη στο μελλον
θα φανει... :)

οσο για το πως αισθανεσαι ειναι και παλι θεμα αντιληψης
και νοοτροπιας τι σου εχουν περασει κτλπ κτλπ

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
KALA OLA AYTA ΑΛΛΑ το ξαναγραφο με ενα εκατομυριο ανεργους και ημιαπασχολουμενους  στο λεκανοπαιδιο  ΠΩς ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΛΑΜΠΡΟΙ ΜΟΥ ΣΤΟΧΑΣΤΕς ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ???????????????????? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ????????

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
KALA OLA AYTA ΑΛΛΑ το ξαναγραφο με ενα εκατομυριο ανεργους και ημιαπασχολουμενους  στο λεκανοπαιδιο  ΠΩς ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΛΑΜΠΡΟΙ ΜΟΥ ΣΤΟΧΑΣΤΕς ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ???????????????????? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ????????

Λαθος εχεις εδω
δεν θα τους δωσω εγω την απαντηση ουτε
κανεις αλλος το οφειλει αυτο.
Πρεπει να ψαχτει ο καθενας μονος του
για αυτο που λες  :grin:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16

μην αγχωνεσε συναγωνιστη. κανε λιγο υπομονη και ετοιμαζω να δημοσιευσω τα μετρα που πρεπει να παρει το κρατος για την εξοδο απο την οικονομικη κριση

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Κάπου πήρε το μάτι μου για καταργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά.
Πριν λίγες μέρες γέμισα (που λέει ο λόγος δλδ  :grin: )με 1,75 το λίτρο...άντε να ανεβει ακόμα λίγο,
άντε να ανέβουν και όλα τα υπόλοιπα (ήδη ακριβά) αγαθά να αδειάσουν τελείως τα νησιά, να μην μείνει ψυχή...
Εδώ μιλάμε για εθνική καταστροφή πλέον....

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Λαθος εχεις εδω
δεν θα τους δωσω εγω την απαντηση ουτε
κανεις αλλος το οφειλει αυτο.
Πρεπει να ψαχτει ο καθενας μονος του
για αυτο που λες  :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΑΔΕΡΦΕ ΠΑΛΙ Ο ΚΑΘΕΝΑς ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΔΙΛΑΔΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕς ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ???? ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!! καμια ιδεα δεν δινεις???  η νομιζεις οτι εση εισε ο εξυπνος που θα την βγαλης ζαχαρι??? και οι αλοι ειναι οι μαλακες???? που πρεπει να ψωφισουν γιατι φτενε οπος λες!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μην αγχωνεσε συναγωνιστη. κανε λιγο υπομονη και ετοιμαζω να δημοσιευσω τα μετρα που πρεπει να παρει το κρατος για την εξοδο απο την οικονομικη κριση
  ολεε αδερφια ΡΕΣΠΕΚΤ ΣΤΟΝ ΑΛΕΚΑΡΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ!!!!!!!!  ΕΡΧΕΤΕ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥς  ΔΩΣΕ ΑΛΕΚΑΡΕ!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΑΔΕΡΦΕ ΠΑΛΙ Ο ΚΑΘΕΝΑς ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΔΙΛΑΔΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕς ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ???? ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!! καμια ιδεα δεν δινεις???  η νομιζεις οτι εση εισε ο εξυπνος που θα την βγαλης ζαχαρι??? και οι αλοι ειναι οι μαλακες???? που πρεπει να ψωφισουν γιατι φτενε οπος λες!!!!

δεν ειμαι εξυπνος
απλα σου εξηγω πως ειμαι μεσα
μονο οταν και οι αλλοι ειναι συνεργασιμοι
οταν καποιος δεν εχει σωστη νοοτροπια
δεν μπορω να δουλεψω μαζι του
ειναι θεμα επιλογης

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για αυτο και οι ξενοι
επειδη εχουν αντιληφθει χρονια τωρα
πως εισαι μεν εξυπνος σαν λαος
αλλα οχι συνεργασιμος σε βαζουν με το "ζορι"
να γινεις ωστε να αποδειξεις πως μπορεις
να επιστρεψεις τα λεφτα που σου εδωσαν

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
δεν ειμαι εξυπνος
απλα σου εξηγω πως ειμαι μεσα
μονο οταν και οι αλλοι ειναι συνεργασιμοι
οταν καποιος δεν εχει σωστη νοοτροπια
δεν μπορω να δουλεψω μαζι του
ειναι θεμα επιλογης
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟ !!! αλλα τι ειναι καλητερο???? να ψοφισουμε ολοι μαζι η να βρουμε καμια ληση που να  τρωγετε να πινετε ?? μιλαμε οτι ερχετε πεινα κατοχικον διαστασεον σε μεγαλο τμημα του αστικου πληθισμου !!!  και αδερφε   ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΕΕΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥς ΞΕΧΕΣΟΥΜΕΕΕ ΟΛΟΥς ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΝ ΣΤΟΠ !!!!! αλλα οταν πας μετα στην τραπεζα και δεν μπορις πχ να βγαλης λευτα για να φας κανα σουβλακι!!!! μαλλον θα ψαχνομαστε με τους αλλους για κανα τραχανα στην λαρισα :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟ !!! αλλα τι ειναι καλητερο???? να ψοφισουμε ολοι μαζι η να βρουμε καμια ληση που να  τρωγετε να πινετε ?? μιλαμε οτι ερχετε πεινα κατοχικον διαστασεον σε μεγαλο τμημα του αστικου πληθισμου !!!  και αδερφε   ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΕΕΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥς ΞΕΧΕΣΟΥΜΕΕΕ ΟΛΟΥς ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΝ ΣΤΟΠ !!!!! αλλα οταν πας μετα στην τραπεζα και δεν μπορις πχ να βγαλης λευτα για να φας κανα σουβλακι!!!! μαλλον θα ψαχνομαστε με τους αλλους για κανα τραχανα στην λαρισα :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

:2funny: :2funny: :2funny:
εφοσον εθιξες τα σουβλακια
που ειναι η αδυναμια μου
οντως κατι πρεπει να κανουμε  :grin: :grin:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
λοιπον πρεπει να γινουν αμεσα εκλογες για να φυγει η κυβερνηση της τροικας και να αναλαβει μια οικουμενη κυβερνηση που θα αποτελειτε απο μελη ολως των εντος βουλης κομματων + καποιες προσωπικοτητες ανεξαρτητου πολιτικων πεπιθησεων.
η κεβερνηση αυτα θα λαβει αμεσα τα εξης μετρα.

α)απελαση ολων των μεταναστων. ετσι ανοιγουν θεσεις εργασιας για τους ελληνες.

β) παγωμα για 2 χρονια ολων των δανειων. οποιοι χρωστανε στις τραπεζες για 2 χρονια να μην πληρωνουν ουτε δοσεις ουτε τοκους. ετσι θα πεσει ρευστο στην αγορα, τα μαγαζια θα δουλεψουν και θα δημιουργηθουν νεες θεσεις εργασιας.

γ) μειωση μισθων ως και 60% για βουλευτες, δικαστικους, δημαρχους και επιχορηγησεις κομματων.

δ) δημιουργεια κρατικων ξενοδοχειων και επιχειρησεων τουρισμου. οι ξαπλωστρες στις παραλιες να γινουν κρατικες.

ε) απολυση ολων των δημοσιων υπαλληλων και επαναπροσληψη με συμβασεις ιδιωτικου τομεα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom