Νέα

Το ΔΝΤ τρελλαθηκε-Νεα μετρα ,ακομα χειροτερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
Δηλαδή το Μπαγκλαντές ή η Αίγυπτος που έχουν πιο φτηνό κόστος εργασίας και περισσότερα εργατικά χέρια γιατί δε προσεκλύουν επενδύσεις?
πολυ σωστο σε βρισκω!!!!
απλα τα πασοκια βρηκαν ευκαιρια να κοψουν οτι παροχες υπηρχαν προς μεσαι ταξη!!!!και τωρα πουτσα πασοκικη σοσια-ληστικη!!!!

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Ειναι απαραιτητα τα μετρα που παιρνει η κυβερνηση, ειχε παρει πολυ αερα ο κωλος του Ελληνα. Τα κεφαλια μεσα τωρα, ωρα να γινουμε ολιγαρκεις.

Η κυβερνηση, οσο και αν σας φαινεται παραξενο, κραταει και θα κρατησει ενα σοσιαλιστικο προφιλ. Ξερετε π.χ. ποσα λεφτα ξοδευει το κρατος το χρονο για τα πανακριβα φαρμακα των ανθρωπων με χρονιες ασθενειες (τα οποια δινονται δωρεαν)? Μιλαμε για πολλα λεφτα, ομως δεν εχει γινει καθολου λογος και ουτε πιστευω οτι θα γινει λογος γι' αυτα.

Θα μπορουσε καλλιστα να πει οτι και οι χρονιοι πασχοντες θα πληρωνουν συμμετοχη για τα φαρμακα τους (κατι που θα ηταν πραγματικα εξοντωτικο), ομως δεν το εκανε και δε νομιζω οτι θα το κανει. Σφιγγει το ζωναρι αρκετα γιατι εδω που φτασαμε δε γινεται αλλιως αλλα νομιζω οτι η κυβερνηση ΕΧΕΙ μια κοκκινη γραμμη. Θα δειξει βεβαια και το μελλον.

Ρε φίλε διαβάζεις τι γράφεις; Δηλαδή αν αρρωστήσεις και δεν έχεις χρήματα να κάτσεις να ψοφήσεις για να ζουν καλά τα λαμόγια και γιατί τα φάγανε στο παρελθόν; Τι λες τώρα; Αν πουν και αυτό θα βγούνε  :ak:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μην ανησυχείτε.Η γενιά μου θα τους καθαρίσει όλους.Δεν μπορούν να φανταστούν τι θα υποστούν οι αλήτρες.Αυτή η κρίση είναι μια τρομερή ευκαιρία και κανονικά έπρεπε να συμβεί λίγο νωρίτερα.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΚΟΧΙΜΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΓΙΕΝ ΜΑΛΑΚΑ ΟΛΙ ΡΕΝ

Τσίμπα και ενα αρχίδη μαλάκα στρος καν

Συνημμένα

• 55031680af0.jpg
    55031680af0.jpg
    47,8 KB · Εμφανίσεις: 13

Επισκέπτης
Μωρέ ας πεινάσουμε δεν υπάρχει πρόβλημα....ευκαιρία ο κόσμος να κάνει και δίαιτα :sunglasses:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
  EIDA THN ΠΟΥΣΤΙΚΙ KIΘΑΡΑ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΙΚΑ !!!! ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΛΑ!!!! Η ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟς!!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βασικά στην Ελλάδα κανείς δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει και πώς να αντιδράσει και ούτε πρόκειται να μάθει.Είναι όλα προκαθορισμένα.Δεν μπορούν να τα βάλουν στα συνηθισμένα καλούπια και δημιουργείται κενό.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
το ΔΝΤ τρελάθηκε; Νέα μέτρα;
καλα, και γιατί παραπονιέστε;
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕ;
που δεν εκοβε το χερι του καλυτερα
τωρα γιατι παραπονιεται ο λαος, αφου τα θελει ο κωλος του

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Θα ξανακάνει ο Κυριαζής επιτυχία,θες να πεις; :tooth:
BALE Κκανα τραγουδι ρε κιθαρα να πανε τα φαρμακια κατο!!!! τι πουστικι κιθαρα εισε!!!!??? το τσιγαρο κομενο τα ξιδια ακριβα το γαμιση φορολογουμενο κανα τραγουδακι μας εμεινε!!!!!!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Βλεπω στο ALTER  τις ειδησεις και μιλαει για νεα μετρα που  ζηταει απο την κυβερνηση του Παιδιου το ΔΝΤ,ενω ακομα δεν στεγνωσε το μελανι  στο νεο νομο  για μετρα.
Τι γινεται ρε? Καταργηση λεει του χαμηλου ΦΠΑ,τερμα σε ολα τα επιδοματα,οσα  απομειναν, και αλλα παλαβα.Ρε ,οι ανθρωποι  ειδαν  οτι οι Μπατσοκοι  ο,τι χαρτι δουνε  να περναει  απο  μπροστα τους ριχνουνε υπογραφη,αρκει να τους πουνε οτι προερχεται  απο  το  ΔΝΤ,και  σου λει ,βουρ,που  αλλου  θα βρουμε τετοιους γελοιους.Παμε για ΝΟμπελ δουλοφροσυνης...Ρε, τι θα δουμε  ακομα  απο  την κυβερνηση  του αμερικανου  τουριστα...

Δηλαδή για να το πούμε απλά,

Χρεωκοπεί η Ελλάδα ή η ΕΕ ;  :dancing: :dancing: :dancing:

Νομίζω ότι "όλα μοιάζουν" ή εγώ έχω παραισθήσεις  :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Δηλαδή για να το πούμε απλά,

Χρεωκοπεί η Ελλάδα ή η ΕΕ ;  :dancing: :dancing: :dancing:

Νομίζω ότι "όλα μοιάζουν" ή εγώ έχω παραισθήσεις  :2funny: :2funny: :2funny:
Οχι βρε...Δεν θα χρεωκοπησει ποτε η ΕΕ του πλουσιου Βορρα
Μονο η αλλη...του φτωχομπινε Νοτου :( :( :(

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
 ante καληνηχτα ενα μπουκαλι σαουθεν κομφορτ και δυο πακετα τσιγαρα 28 ευρω!!!!!!   δηλαδη 28 καρβελια ψωμι οπος τα μετραγαν στην κατοχη!!!!!  αντε γιαααα λεμε!!! 

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Προσέξτε κάτι:

Πριν καμιά βδομάδα, σε μια εκπομπή του Πρετεντέρη (Παπαθανασίου, Χρυσοχοϊδης και Μάνος ήταν στο στούντιο αν την είδατε) είχε στο τέλος μια συνέντευξη με τον ΟΛΙ ΡΕΝ (νομίζω αυτός ήταν).

Τον ρώτησε λοιπόν ο Πρετεντέρης (δικά μου λόγια):
"Μέχρι που πρόκειται να φτάσουν αυτά τα μέτρα που επιβάλλετε στην Ελληνική κυβέρνηση να πάρει?  Δε σας ανησυχεί το ενδεχόμενο μεγάλων κοινωνικών αντιδράσεων?"

Και ο τύπος απάντησε:
"Παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις αντιδράσεις του Ελληνικού κοινού, και έχω να παρατηρήσω δυο πράματα: Πρώτον θαυμάζω την ωριμότητα και κατανόηση που δείχνει ο Ελληνικός λαός απέναντι στη δύσκολη κατάσταση που περνάει. Και δεύτερον είμαστε σε εγρήγορση για να μην προκληθούν υπερβολικές κοινωνικές αντιδράσεις από τα μέτρα τα οποία επιβάλλονται".

Μάθετε αγαπητοί φίλοι εδώ μέσα να διαβάζετε ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ και τις λέξεις.  Με άλλα λόγια, ο τύπος είπε:
"Σας πηδάμε, γιατί μας παίρνει. Δεν αντιδράτε, οπότε περνάμε τα μέτρα που "σηκώνετε". Αν αγριέψετε, θα το ξανασκεφτούμε το πράμα".

Και νομίζω ότι αυτή είναι και η αλήθεια.

Σκεφτείτε να αποφάσιζε η κυβέρνηση Καραμανλή (πριν από 2 χρόνια) να έκανε αυτά που κάνει τώρα ο ΓΑΠ.  Θα ξεκόλλαγαν μόνες τους οι πλάκες από τα πεζοδρόμια και θα πετάγανε μέχρι τη βουλή και τα υπουργεία.
Ήρθε τώρα ο ΓΑΠ, και με κάποιο μαγικό τρόπο, έχει βάλει όλο τον κόσμα να περιμένει παθητικά ποιό θα είναι το επόμενο κομμάτι κρέατος που θα του κόψει από την ράχη του. Είτε σύνταξη είναι αυτό, είτε 13ος μισθός, είτε δικαίωμα αποζημίωσης στην απόλυση, είτε ελάχιστη αμοιβή, είτε τέλη κυκλοφορίας (αυτά έχουν φτάσει σε 3-4 χρόνια να ισούνται με την αξία του αυτοκινήτου), είτε δωρεάν παιδεία, είτε να μη συνεχίσω άλλο.

Μας γαμούν, γιατί (βλέπουν ότι) τους παίρνει.  Δεν αντιδρούμε.  Συμπεριφερόμαστε σαν υπνωτισμένοι.
Μας γαμούν, γιατί είμαστε κότες.

Αυτό νομίζω εγώ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Προσέξτε κάτι:

Πριν καμιά βδομάδα, σε μια εκπομπή του Πρετεντέρη (Παπαθανασίου, Χρυσοχοϊδης και Μάνος ήταν στο στούντιο αν την είδατε) είχε στο τέλος μια συνέντευξη με τον ΟΛΙ ΡΕΝ (νομίζω αυτός ήταν).

Τον ρώτησε λοιπόν ο Πρετεντέρης (δικά μου λόγια):
"Μέχρι που πρόκειται να φτάσουν αυτά τα μέτρα που επιβάλλετε στην Ελληνική κυβέρνηση να πάρει?  Δε σας ανησυχεί το ενδεχόμενο μεγάλων κοινωνικών αντιδράσεων?"

Και ο τύπος απάντησε:
"Παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις αντιδράσεις του Ελληνικού κοινού, και έχω να παρατηρήσω δυο πράματα: Πρώτον θαυμάζω την ωριμότητα και κατανόηση που δείχνει ο Ελληνικός λαός απέναντι στη δύσκολη κατάσταση που περνάει. Και δεύτερον είμαστε σε εγρήγορση για να μην προκληθούν υπερβολικές κοινωνικές αντιδράσεις από τα μέτρα τα οποία επιβάλλονται".

Μάθετε αγαπητοί φίλοι εδώ μέσα να διαβάζετε ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ και τις λέξεις.  Με άλλα λόγια, ο τύπος είπε:
"Σας πηδάμε, γιατί μας παίρνει. Δεν αντιδράτε, οπότε περνάμε τα μέτρα που "σηκώνετε". Αν αγριέψετε, θα το ξανασκεφτούμε το πράμα".

Και νομίζω ότι αυτή είναι και η αλήθεια.

Σκεφτείτε να αποφάσιζε η κυβέρνηση Καραμανλή (πριν από 2 χρόνια) να έκανε αυτά που κάνει τώρα ο ΓΑΠ.  Θα ξεκόλλαγαν μόνες τους οι πλάκες από τα πεζοδρόμια και θα πετάγανε μέχρι τη βουλή και τα υπουργεία.
Ήρθε τώρα ο ΓΑΠ, και με κάποιο μαγικό τρόπο, έχει βάλει όλο τον κόσμα να περιμένει παθητικά ποιό θα είναι το επόμενο κομμάτι κρέατος που θα του κόψει από την ράχη του. Είτε σύνταξη είναι αυτό, είτε 13ος μισθός, είτε δικαίωμα αποζημίωσης στην απόλυση, είτε ελάχιστη αμοιβή, είτε τέλη κυκλοφορίας (αυτά έχουν φτάσει σε 3-4 χρόνια να ισούνται με την αξία του αυτοκινήτου), είτε δωρεάν παιδεία, είτε να μη συνεχίσω άλλο.

Μας γαμούν, γιατί (βλέπουν ότι) τους παίρνει.  Δεν αντιδρούμε.  Συμπεριφερόμαστε σαν υπνωτισμένοι.
Μας γαμούν, γιατί είμαστε κότες.

Αυτό νομίζω εγώ.

Απλως φιλε μου, πρεπει να καταλαβουμε οτι τελικα, η ΝΔ ηταν το μονο κομμα που εμπαινε στη μυτη των συμφεροντων, γι αυτο την εριξαν. Κι ας τσιριζουν μερικοι.
Στην χώρα αυτη γινονται σοβαρες ταραχες μονο οταν κυβερναει η ΝΔ (1974-1981, 1990-1993, 2004-2009). Ενας ειναι ο στοχος των διαδηλωσεων και των πορειών τα τελευταια 30 χρονια. Μονο ενας. Να ερθει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσια. Και οταν ερχεται, ολα μελι γαλα. Παραδειγμα. Επί ΝΔ δολοφονειται ο Γρηγοροπουλος. Χαμος. Διαλυση.
Επι ΠΑΣΟΚ δολοφονειται ο Καλτεζας. Καποιες στοιχειωδεις αντιδρασεις και τερμα.
Διαφωνει κανεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom