Νέα

Το Club των Λακογαμημένων !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zeljko
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 555
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.440
Πόντοι
2.606
Αγαπητέ Λάκη:

1. Ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει έναν άνδρα, είναι μεταξύ άλλων και η συνέπεια ανάμεσα σε λόγια και πράξεις. Είχες δηλώσει
ότι δεν επρόκειτο να μου έδινες σημασία με απάντηση, έστω και αν εγώ σου απηύθυνα τον λόγο. Και όμως, αποδεικνύεσαι ασυνεπής
με ό,τι συνεπάγεται για τον ανδρισμό σου... :grin:

2. Χαλάρωσε λίγο ρε 'συ, ούτε από μια τσουχτερή πλακίτσα δεν παίρνεις. Αφού το ξέρεις, ότι σε συμπαθώ, μέσα στην γραφικότητά σου.
Το γεγονός ότι σου την είπα κάπως πιο έντονα και αυστηρά, έχει να κάνει κυρίως με τις αηδιαστικές φωτογραφίες των σκοτωμένων που
ανέβασες στα παππούδια και μου ανάψαν τα λαμπάκια. Nothing personal. Ξεκόλλα και πάμε παρακάτω.
Να ξέρεις επίσης, ότι πληρώνω για να διαβάζω εγώ τα παραμύθια στα κορίτσια και όχι αυτές σε μένα.
Εξάλλου είμαι γνωστός παππούλης και μικροτσούτσουνος, και όλοι ξέρουν ότι δεν γαμάω...  :grin:

Ας μείνουμε στα ωραία πράγματα του παλιού καιρού, που ξέρεις πόσο εκτιμούμε και οι δύο, ως φύσει ρομαντικοί που είμαστε,
και μην ανεβάσεις ξανά, σε παρακαλώ, στους παππούληδες, τέτοιες αντιαισθητικές φωτογραφίες που προσβάλουν όλους μας, διότι τότε θα έχουμε όντως κανονική ρίξη και όχι απλά πειράγματα. Με καθε φιλική διάθεση.  

Popov
..Τυπε ξηγιεσαι τετοια γουστα? πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο.....δηλαδη τους διαβαζεις κοκκινοσκουφιτσα και μετα ντυνεσαι κακος λυκος και τις κυνηγας? η τους ριχνεις ενα πινοκιο και μετα τις βαζεις πανω στη μουρη σου και τους λες ψεματα? ...για δωσε φηντμπακ!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
..Τυπε ξηγιεσαι τετοια γουστα? πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο.....δηλαδη τους διαβαζεις κοκκινοσκουφιτσα και μετα ντυνεσαι κακος λυκος και τις κυνηγας? η τους ριχνεις ενα πινοκιο και μετα τις βαζεις πανω στη μουρη σου και τους λες ψεματα? ...για δωσε φηντμπακ!!!

:2funny:  :thumbsup:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
γνωριζεις ολα τα μελη  απο  εδω μεσα προσωπικα και το λες αυτο;
Sorry φίλε ! Υπάρχουν και εξαιρέσεις! Σε ένα τόσο μεγάλο αριθμό μελών σίγουρα θα υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση! Κι εγώ είμαι της άποψης πως αν συμβαίνει σε κάποιον τότε μπορώ κι εγώ να προσπαθήσω και να το πετύχω! Και σε καμιά περίπτωση δεν είμαι στη κατηγορία αυτού που επιδιώκει την καταστροφή ωστε να είμαστε όλοι ίσοι στον πάτο!

Στο θέμα μας λοιπόν, πιστεύω οτι υπάρχει μεγάλος αριθμός μελών εδώ μέσα με υψηλή νοημοσύνη και πετυχημένοι στους τομείς τους όπως και στις γυναίκες! Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ την ευκολία που λέγονται κουβέντες του στύλ "σοβαρες γυναίκες"!!!Ποιες θεωρείς ως σοβαρές γυναίκες?Μπορείς να κάνεις μια μικρή προσέγγιση?  Αν λοιπόν είχαμε τέτοιες τί θα γράφαμε εδώ?
Πές μου και κάτι άλλο αν είσαι πραγματικά ειλικρινής! Την οθόνη του υπολογιστή σου ή του κινητού σου την κρύβεις όταν διαβάζεις ή γράφεις εδώ και σε πλησιάζει κάποιος τρίτος?  ;)    Αυτό λέει πολλα για όλους μας εδώ ;)

Εγγρ.
19 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Sorry φίλε ! Υπάρχουν και εξαιρέσεις! Σε ένα τόσο μεγάλο αριθμό μελών σίγουρα θα υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση! Κι εγώ είμαι της άποψης πως αν συμβαίνει σε κάποιον τότε μπορώ κι εγώ να προσπαθήσω και να το πετύχω! Και σε καμιά περίπτωση δεν είμαι στη κατηγορία αυτού που επιδιώκει την καταστροφή ωστε να είμαστε όλοι ίσοι στον πάτο!

Στο θέμα μας λοιπόν, πιστεύω οτι υπάρχει μεγάλος αριθμός μελών εδώ μέσα με υψηλή νοημοσύνη και πετυχημένοι στους τομείς τους όπως και στις γυναίκες! Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ την ευκολία που λέγονται κουβέντες του στύλ "σοβαρες γυναίκες"!!!Ποιες θεωρείς ως σοβαρές γυναίκες?Μπορείς να κάνεις μια μικρή προσέγγιση?  Αν λοιπόν είχαμε τέτοιες τί θα γράφαμε εδώ?
Πές μου και κάτι άλλο αν είσαι πραγματικά ειλικρινής! Την οθόνη του υπολογιστή σου ή του κινητού σου την κρύβεις όταν διαβάζεις ή γράφεις εδώ και σε πλησιάζει κάποιος τρίτος?  ;)    Αυτό λέει πολλα για όλους μας εδώ ;)

εννοουσα πως γυναικες που χαριεντιζονται  με μπαρμεν και  σερβιτορους δεν τις θεωρω σοβαρες.
οι πιτσιρικες τα κανουν αυτα περισσοτερο ..
τωρα αν καμια πανω απο  30 ετων το κανει αυτο εγω προσωπικα τη θεωρω ρεταλι .
για το ερωτημα σου να σου απαντησω ...

αν προκειται περι γυναικας και τυχει να ερθει κοντα στο λαπτοπ ναι κλεινω τη  σελιδα .
αν προκειται  για ανδρα δεν με ενδιαφερει .

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
εννοουσα πως γυναικες που χαριεντιζονται  με μπαρμεν και  σερβιτορους δεν τις θεωρω σοβαρες.
οι πιτσιρικες τα κανουν αυτα περισσοτερο ..
τωρα αν καμια πανω απο  30 ετων το κανει αυτο εγω προσωπικα τη θεωρω ρεταλι .
για το ερωτημα σου να σου απαντησω ...

αν προκειται περι γυναικας και τυχει να ερθει κοντα στο λαπτοπ ναι κλεινω τη  σελιδα .
αν προκειται  για ανδρα δεν με ενδιαφερει .
Συμφωνούμε! Απλά και πληροφοριακά... υπάρχουν πάρα πολλά ρετάλια και πολύ περισσότερα απο τις σοβαρές γυναίκες! Που πολλοί τα λιγουρευόμαστε ... Όχι βέβαια για σοβαρή συναναστροφή μαζί τους!  Αν και η συζήτηση πρέπει να πάει στο νήμα με τις Ελλεινίδες, μπορώ να πω στα γρήγορα πως όποια ξεφεύγει λίγο σε εμφάνιση απο το μέσο όρο κολακεύεται ιδιαιτέρως απο σχέσεις με μαγαζιά, καφετέριες, γλύφτες, παραμυθάδες , αεριτζήδες και λοιπούς παρόμοιους που εμείς ως ανώτεροι και ειλικρινείς "μπουρδελιάριδες" δεν μπορούμε να συναγωνιστούμε  ... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: 

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Σιγά μην έμπαιναν και με την 5η.

Δηλαδή στην Ιατρική με ποιά έμπαιναν; Με την 8η;

Στους ναυπηγούς με την 10η;

Οι ναυπηγοί έμπαιναν με μέσο όρο 13/20 ........
δεν συζητάμε για τέτοιες σχολές.
Μαθηματικοί έμπαιναν με 10,1/20
Πολιτικοί μηχανικοί στην κολοπετινίτσα έμπαιναν με 12,5/20
Τις χρονιές για τις οποίες μιλάω εγώ, η οδοντιατρική στην αθήνα , είχε 100 μόρια λιγότερα στα 6400 από την τελευταία ιατρική
(αυτές τις γελοίες με ανατομεία με προπλάσματα , που έφτιαξε ο σιδερένιος για να νοικιάζονται κοτέτσια και να δουλεύουν σουβλατζίδικα και καφετέριες, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΝ ΑΘΗΝΑΣ , ΣΑΛΟΝΙΚΑΣ).

Εσύ τη δεκαετία του 1970 , δεν ξέρουμε με ποιά διαδικασία μπήκες και πλέον μπορεί να έχει μόνο ιστορική αξία.
Από το 1988 μέχρι το 2000 πάντως που έχω γνώση  , το 80% των φοιτητών που έμπαιναν στη σχολή από την πόρτα , ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ.

Λέω για αυτούς που έμπαιναν από ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ,  ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ σου, το 60% είχε μπει από ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ , ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ 4ο , 5ο ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΣΕΡΒΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ κτλ κτλ κτλ

Από ιδιωτικά σχολεία μιας και το θίγεις, έμπαιναν ελάχιστοι σε σχολές Β' Δέσμης.
Πήγαιναν με τα λεφτά του μπαμπά και αγόραζαν πτυχίο από το εξωτερικό ..........

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Τώρα στου Ζηρίδη που πήγες εσύ πραγματικά μπορεί να έμπαιναν Οδοντιατρική με την 3η.

Από το σχολείο μου πάντως και με την 1η έμπαιναν και πρώτοι.

ρε ξεμωραμα και γιαυτο εχεις αποψη? το ξερεις οτι εχετε 40 χρονια διαφορα

το σχολειο μου λεει ο μαθουσαλας  :idiot: :idiot:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ο σαβρας εκθειαζει και την πτολεμαιδα της αμερικης, το σαν φρανζισκο επειδη πηγε γκασταρμπαιτ εκει τι ψαχνεις τωρα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Λέω για αυτούς που έμπαιναν από ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ,  ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ σου, το 60% είχε μπει από ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ , ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ 4ο , 5ο ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΣΕΡΒΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ κτλ κτλ κτλ

Από ιδιωτικά σχολεία μιας και το θίγεις, έμπαιναν ελάχιστοι σε σχολές Β' Δέσμης.
Πήγαιναν με τα λεφτά του μπαμπά και αγόραζαν πτυχίο από το εξωτερικό ..........

Λακη πως μπορω να μαθω αν ενας οδοντιατρος ή γιατρος περασε πανελληνιες ωστε να αποφευγω τους ανικανους;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.440
Πόντοι
2.606

Τώρα στου Ζηρίδη που πήγες εσύ πραγματικά μπορεί να έμπαιναν Οδοντιατρική με την 3η.

Από το σχολείο μου πάντως και με την 1η έμπαιναν και πρώτοι.
....εχω την εντυπωση πως αυτες τις μαλακες τις γραφεις για να κανεις τον τραλαλακη μαγκα....δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως...οτι γραφει, για την περιοδο που το γραφει, ισχυει 1000%...γραφει τοσες αρλουμπες και συ μπηκες να γραψεις για ενα απο τα ελαχιστα που ειναι απολυτα ακριβης!οχι απλα ακριβης...φωτογραφια!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.440
Πόντοι
2.606
Λακη πως μπορω να μαθω αν ενας οδοντιατρος ή γιατρος περασε πανελληνιες ωστε να αποφευγω τους ανικανους;
....ξερεις ποσους ανικανους εχει που εγιναν οδοντιατροι με πανελληνιες....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
....εχω την εντυπωση πως αυτες τις μαλακες τις γραφεις για να κανεις τον τραλαλακη μαγκα....δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως...οτι γραφει, για την περιοδο που το γραφει, ισχυει 1000%...γραφει τοσες αρλουμπες και συ μπηκες να γραψεις για ενα απο τα ελαχιστα που ειναι απολυτα ακριβης!οχι απλα ακριβης...φωτογραφια!

μην ξεσυνεριζεσαι εχει ξεμωρανει

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Δεν μπορείς να ξέρεις, με τίποτε.
Ούτε για ιατρούς, ούτε για οδοντιάτρους.
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ... ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.

Από αυτούς που ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΤΥΧΙΑ, οι μισοί , είχαν έρθει με μεταγραφή από εξωτερικό. ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΠΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΑΠΛΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΚΡΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΡΑΓΚΑ.

Ειδικά την εποχή του Σημίτη ..... έμπαιναν 110 κάθε χρόνο στην οδοντιατρική
και στο 5ο έτος, ήταν 250.
ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΓΙΑ ΚΑΘΕ 110 ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑΝ , ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΛΛΟΙ 140 ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ.

Αντίστοιχα και στην ιατρική.

Συν αυτούς που έρχονταν απ'έξω με πτυχία από το εξωτερικό .

Προσωπικά δεν θα πήγαινα ούτε γάτα για ευθανασία ,
σε σπουδαγμένους στη ρουμανία έλληνες.

Εγγρ.
19 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
1

Από αυτούς που ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΤΥΧΙΑ, οι μισοί , είχαν έρθει με μεταγραφή από εξωτερικό. ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΠΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΑΠΛΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΚΡΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΡΑΓΚΑ.

το ιδιο μπορει να γινοταν και  σε αντοιστιχες στρατιωτικες/ιατρικες σχολες ;

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326

Εχω ενα γνωστο που πηρε το πτυχιο της ιατρικης μετα απο κανα οκταρι χρονια στη βουλγαρια και περασε το δικατσα με δικαστήρια. Εδω και λιγα χρονια εχει τελειωσει και την ειδικοτητα. Τι λες, να τον προτιμησω αν χρειαστει;

kukos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Με την ειδικοτητα εδω κατι μπορει να εμαθε, εστω και αν τα τελευταια χρονια εχουν γαμηθει τα παντα.
Οι καρμανιολες ειναι οι οδοντιατροι που ερχονται απο τα ανατολικα που ξεκινανε και μαθαινουνε εδω στου κασιδη το κεφαλι. Οι περισσοτεροι προσπαθουσαν να παρουν μυρωδια στο στρατο σε κατι δυστυχους φανταρους

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εχω ενα γνωστο που πηρε το πτυχιο της ιατρικης μετα απο κανα οκταρι χρονια στη βουλγαρια και περασε το δικατσα με δικαστήρια. Εδω και λιγα χρονια εχει τελειωσει και την ειδικοτητα. Τι λες, να τον προτιμησω αν χρειαστει;

αμα σου χρωσταει κανεις λεφτα και θελεις να τον κλεισεις για δυο ωρες σε ενα δωματιο με τον γνωστο σου κτηνιατρο ναι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Με την ειδικοτητα εδω κατι μπορει να εμαθε, εστω και αν τα τελευταια χρονια εχουν γαμηθει τα παντα.
Οι καρμανιολες ειναι οι οδοντιατροι που ερχονται απο τα ανατολικα που ξεκινανε και μαθαινουνε εδω στου κασιδη το κεφαλι. Οι περισσοτεροι προσπαθουσαν να παρουν μυρωδια στο στρατο σε κατι δυστυχους φανταρους

μια φορα χρειαστηκε να παω σε τετοιον κωλοφανταρο γιατι ειχα κανει ενα αποστημα που με ταλαιπωρουσε.
ειχα τελειωσει το σχολειο και κυκλοφορουσα 24ωρες με ενα τετοιο στην ΑΤ και του εδωσα να καταλαβει πως να με περιποιηθει.
61SdFRKlRkL._SL1500_.jpg

ειχε χερι πουπουλο αν εξαιρεσεις ενα ελαφρυ τρεμουλο

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom