Εδώ γράφουν άντρες με πούτσα σίδερο που γαμάνε !!!!!
ΟΧΙ ΝΑΥΑΓΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΣΟΥΦΙΤΣΑ .........
Αγαπητέ Λάκη:
1. Ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει έναν άνδρα, είναι μεταξύ άλλων και η συνέπεια ανάμεσα σε λόγια και πράξεις. Είχες δηλώσει
ότι δεν επρόκειτο να μου έδινες σημασία με απάντηση, έστω και αν εγώ σου απηύθυνα τον λόγο. Και όμως, αποδεικνύεσαι ασυνεπής
με ό,τι συνεπάγεται για τον ανδρισμό σου...
2. Χαλάρωσε λίγο ρε 'συ, ούτε από μια τσουχτερή πλακίτσα δεν παίρνεις. Αφού το ξέρεις, ότι σε συμπαθώ, μέσα στην γραφικότητά σου.
Το γεγονός ότι σου την είπα κάπως πιο έντονα και αυστηρά, έχει να κάνει κυρίως με τις αηδιαστικές φωτογραφίες των σκοτωμένων που
ανέβασες στα παππούδια και μου ανάψαν τα λαμπάκια. Nothing personal. Ξεκόλλα και πάμε παρακάτω.
Να ξέρεις επίσης, ότι πληρώνω για να διαβάζω εγώ τα παραμύθια στα κορίτσια και όχι αυτές σε μένα.
Εξάλλου είμαι γνωστός παππούλης και μικροτσούτσουνος, και όλοι ξέρουν ότι δεν γαμάω...
Ας μείνουμε στα ωραία πράγματα του παλιού καιρού, που ξέρεις πόσο εκτιμούμε και οι δύο, ως φύσει ρομαντικοί που είμαστε,
και μην ανεβάσεις ξανά, σε παρακαλώ, στους παππούληδες, τέτοιες αντιαισθητικές φωτογραφίες που προσβάλουν όλους μας, διότι τότε θα έχουμε όντως κανονική ρίξη και όχι απλά πειράγματα. Με καθε φιλική διάθεση.
Popov