You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
το bourdela της αμερικης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα icedog
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 248
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
στο αμερικα δεν επιτρεπονται τετοια σαιτ τυπεξερετε κανενα site σαν και αυτο αλλα για την αμερικη? να συνδυαζει και forum και πληροφοριες "ζωτικης" σημασιας?
δημοκρατικους μου θελατε
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Αφου ειναι κοντοφθαλμοι ρε τυπε εκει.στο αμερικα δεν επιτρεπονται τετοια σαιτ τυπε
δημοκρατικους μου θελατε
Αντι να βγαλουν τον Donald Trump, πανε και διαλεγουν τον Mitt Romney και τον Υγρακωλου για υποψηφιους ρεμπουπλικανους.
Ο Donald εχει σχεδιο να κανει το Αμερικα ενα απεραντο καζινομπουρδελο,
και τα αμερικανακια μαλακιζοντε ολημερις...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αφου δεν θελουν προοδευτικους ανθρωπους τυπε :SΑφου ειναι κοντοφθαλμοι ρε τυπε εκει.
Αντι να βγαλουν τον Donald Trump, πανε και διαλεγουν τον Mitt Romney και τον Υγρακωλου για υποψηφιους ρεμπουπλικανους.
Ο Donald εχει σχεδιο να κανει το Αμερικα ενα απεραντο καζινομπουρδελο,
και τα αμερικανακια μαλακιζοντε ολημερις...
μου εβαλαν τον μπαμια
με τον συμβολικο μαυρο που πλεον βαζουν σε καθε ταινια/σειρα
τωρα εβαλαν και τον συμβολικο μαυρο προεδρο
......εδω ( εκει εννοω)..........
Εκει ή εδω?
Το εδω ειναι εκει ή εκει ειναι το εδω?
Τελικα που ειναι το εκει και που το εδω?
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Εδω ρε συ μεχρι και το μπασκετ χαλασανε οι φλωροι.αφου δεν θελουν προοδευτικους ανθρωπους τυπε :S
μου εβαλαν τον μπαμια
με τον συμβολικο μαυρο που πλεον βαζουν σε καθε ταινια/σειρα
τωρα εβαλαν και τον συμβολικο μαυρο προεδρο
Παρε μπασκετοφατσα...
http://[URL unfurl="true"]www.onemanfastbreak.net/wp-content/themes/gazette-dev/thumb.php?src=http://www.onemanfastbreak.net/wp-content/uploads/2012/02/jeremy-lin-knicks-getty.jpg&h=270&w=595&zc=1&q=80[/img[/URL]]
Που πηγαν οι μουτσουνες σαν του Patrick Ewing...;
[img]http://[URL unfurl="true"]www.buyingjerseys.com/nba/patrick_ewing.jpg[/img[/URL]]
ghost rider
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μπηκα και γω κι ονειρευομουν πως θα διαβάσω για σουπερ αμερικανικα μπουρδελα,που το μικροτερο ειναι ενα οικοδομικο τεραγωνο,με προσφερόμενες υπηρεσίες περα απο την φαντασία,και φυσικα προσγειώθηκα αμέσως
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.222
- Πόντοι
- 41.129
δε νομιζω να υπαρχει και κατα την γνωμη μου επειδη οι αμερικανιδες το δινουν φορα παρτιδα το μουνι τους οπου λαχει
δεν εχουν αναγκη τα αμερικανακια γαμανε καθε μερα...εμεις το εχουμε το προβλημα εδω με τις ελεεινιδες....
δεν εχουν αναγκη τα αμερικανακια γαμανε καθε μερα...εμεις το εχουμε το προβλημα εδω με τις ελεεινιδες....
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
δε νομιζω να υπαρχει και κατα την γνωμη μου επειδη οι αμερικανιδες το δινουν φορα παρτιδα το μουνι τους οπου λαχει
Σωστα. Δεν επιτρεπονται... εχω φιλους αμερικανους
και το εχουμε συζητησει φυσικα πολυ διακριτικα μιας και
αμα πεις πως εισαι μπουρδελιαρης θα σε νομιζει ολη η πολη για τελειως αντικοινωνικο
μετα κτλπ.
Μια φορα ειχε παει ενας φιλος εκει για διακοπες σε εναν αλλον φιλο του και τις 2 βδομαδες που έκατσε φασωθηκε με μια γκομενα και γαμησε αλλη μια... μου τις εδειξε.... καλα με την μια επαθα πλακα...
απιστευτη. Ο συγκεκριμενος εδω μια σχεση ειχε ολη και ολη στη ζωη του και αυτη αρκετα μετρια...
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Στην Αμερικη δεν εχει πορνεια δηλαδη?
Μην ακουs......Ολοκληρεs "φαρμεs" τηs χαραs εχουνε
Στην Αμερικη δεν εχει πορνεια δηλαδη?
Τι να τα κανουν ρε φιλε ? εκει δεν εχει ελλεινιδες, γαμανε αβερτα
Και ο αμερικανος τις ιδιες παπαριες θα λεει.Τι να τα κανουν ρε φιλε ? εκει δεν εχει ελλεινιδες, γαμανε αβερτα
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
marie51 δεν εχει πορνεια εκει οχι. Απο οσο μου εχουν πει.
Και ο Αμερικανος τα ιδια λεει οταν του λες οτι αντιμετωπιζεις προβλημα με τις ελλεηνιδες και καλα
μεταξυ μας εγω μια φορα το ειπα ισα ισα για να ψαρεψω αντιδρασεις δεν γουσταρω να κλαιγομαι
για γυναικες γιατι αφηνεις κακη εντυπωση και σε σχολιαζουν απο πισω... αν οχι οι ελληνες
που εχουν καει και οι ιδιοι... οι αμερικανοι στανταρ γιατι ειναι πιο λογικοι ανθρωποι.
ΣΤο δια ταυτα.... και ο Αμερικανος θα σου πει "Ξερεις οι γυναικες οπουδηποτε στο κοσμο ειναι ΓΥΝΑΙΚΕΣ!" αλλα ειμαι σιγουρος πως δεν εχει καταλαβει περι τινος προκειται για αυτο το λεει.
Τελοςπαντων απλα εκει πορνεια δεν υπαρχει γιατι δεν χρειαζεται. Πρεπει να εισαι πολυ μαλακας
για να μην πηδηξεις... ακομη και ο ΤΑΚΜΑΝ πιστευω θα πηδουσε εκει... (για δημητρακη μετα το χεσιμο δεν ξερω γιατι εχει αρχισει να ξεφευγει αρκετα) αλλα ο ΤΑΚΜΑΝ ενα μετριο αμερικανακι θα το εβγαζε και ισως και καλη γκομενα... (στην εμφανιση τουλαχιστον).
Και ο Αμερικανος τα ιδια λεει οταν του λες οτι αντιμετωπιζεις προβλημα με τις ελλεηνιδες και καλα
μεταξυ μας εγω μια φορα το ειπα ισα ισα για να ψαρεψω αντιδρασεις δεν γουσταρω να κλαιγομαι
για γυναικες γιατι αφηνεις κακη εντυπωση και σε σχολιαζουν απο πισω... αν οχι οι ελληνες
που εχουν καει και οι ιδιοι... οι αμερικανοι στανταρ γιατι ειναι πιο λογικοι ανθρωποι.
ΣΤο δια ταυτα.... και ο Αμερικανος θα σου πει "Ξερεις οι γυναικες οπουδηποτε στο κοσμο ειναι ΓΥΝΑΙΚΕΣ!" αλλα ειμαι σιγουρος πως δεν εχει καταλαβει περι τινος προκειται για αυτο το λεει.
Τελοςπαντων απλα εκει πορνεια δεν υπαρχει γιατι δεν χρειαζεται. Πρεπει να εισαι πολυ μαλακας
για να μην πηδηξεις... ακομη και ο ΤΑΚΜΑΝ πιστευω θα πηδουσε εκει... (για δημητρακη μετα το χεσιμο δεν ξερω γιατι εχει αρχισει να ξεφευγει αρκετα) αλλα ο ΤΑΚΜΑΝ ενα μετριο αμερικανακι θα το εβγαζε και ισως και καλη γκομενα... (στην εμφανιση τουλαχιστον).
Τοσες ταινιες καποια επαφη με την πραγματικοτητα θα εχουν.marie51 δεν εχει πορνεια εκει οχι. Απο οσο μου εχουν πει.
Μην ξεχναμε ολοκληρες φαρμες του σεχ που εχουν στην νεβαδα.
Μην με αναγκαζεις να ψαχνω στο google για τα αυτονοητα.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Τοσες ταινιες καποια επαφη με την πραγματικοτητα θα εχουν.
Μην ξεχναμε ολοκληρες φαρμες του σεχ που εχουν στην νεβαδα.
Μην με αναγκαζεις να ψαχνω στο google για τα αυτονοητα.
Ρε δεν σου λεω για επαρχιες τωρα....
Ρε δεν σου λεω για επαρχιες τωρα....
H Νεβαδα ειναι πολιτεια που περιλαμβανει και το Λας Βεγκας.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
H Νεβαδα ειναι πολιτεια που περιλαμβανει και το Λας Βεγκας.
Σωθηκες πολιτειες δεν ξερω
εγω απλα σου λεω οτι μιλουσα με κατι αμερικανους
και μου τα λεγανε αυτα... + ο φιλος που σου ειπα
αλλα για τοποθεσιες δεν ξερω !!! Αν ηταν θα σου ελεγα πιο συγκεκριμενα
αλλωστε εξαρχης.
Πουτανες θα βρεις μεν αλλα οχι στην κλιμακα που εχει εδω και θα σου βγει και
το ονομα του αντικοινωνικου και καλα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 1K