axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Της θειας σου ο κωλος μουνοπανο αρχιδι που θα πεις γκεη αμεαγκει αμεα λεγεται πια...
Της θειας σου ο κωλος μουνοπανο αρχιδι που θα πεις γκεη αμεαγκει αμεα λεγεται πια...
εγω φταιω ρε μουνακι που θελω να σε προστατευσω απο την λεκτικη ρατσιστικη βιαΤης θειας σου ο κωλος αρχιδι που θα μεις γκεη αμεα
γαμιεσαι εσυ και ολο σου το σοι γιαυτο βγηκες κωλοπαιδιεγω φταιω ρε μουνακι που θελω να σε προστατευσω απο την λεκτικη ρατσιστικη βια
Της θειας σου ο κωλος μουνοπανο αρχιδι που θα πεις γκεη αμεα
Μιλανε οι γυφτοι μιλαει ο μπασταρδοποντιοςκαλα ρε λειπει το πουστομογγολο απο τη λιστα?
Αν μιλαει για την παρτη σου ναι !!!!!!!!!!σκετο γκεη ναι
και εσυ δεν βρισκεις κωλομπαρα να γαμαει αμεα γι αυτο εχεις νευραγαμιεσαι εσυ και ολο σου το σοι γιαυτο βγηκες κωλοπαιδι
Μου αρεσει που το παιζεις τζαμπα μαγκας ....και εσυ δεν βρισκεις κωλομπαρα να γαμαει αμεα γι αυτο εχεις νευρα
τυπε με τον νεο νομο φοβαμαι...Μου αρεσει που το παιζεις τζαμπα μαγκας ....
Τι τζαμπα μαγκας λεω ? ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ του κωλου εισαι !!!!!!!!!
Ελα να μου τα σπικαρεις απο κοντα αυτα να δεις πως θα φυγεις και αν θα φυγεις κιολας ...
Βολεψου στην ανωνυμια και την αποσταση σαν γνησιο πουστρακι (στην ψυχη πουστρακι που ειναι οτι χειοροτερο) που εισαι και ασε τα μεγαλα λογια και τις εξυπναδες στους ανδρες που το λεει η περδικουλα τους
Κι εγω φοβαμαι να δειρω πουστη .....τυπε με τον νεο νομο φοβαμαι...
και γκει και αμεα παω για ισοβια
γι αυτο σου λεωΚι εγω φοβαμαι να δειρω πουστη .....
Σε 50 χρονια απο σημερα.... το μπου θα ειναι ηδη κινεζικο , θα εχουν χαθει οι Ελληνεs, αφου δεν γεννανε .......και θαχει μεινει μονο ο Απολυτοs να τουs δειχνει τα μυστικα του πορνισμου
ωραιο αβαταρ τυπεepic survey
Σε 50 χρονια απο σημερα.... το μπου θα ειναι ηδη κινεζικο , θα εχουν χαθει οι Ελληνεs, αφου δεν γεννανε .......και θαχει μεινει μονο ο Απολυτοs να τουs δειχνει τα μυστικα του πορνισμου
αντι για φωτογραφια της μουτσουνας τους θα βαζουμε φωτο του αβαταρ τους τυπεαπολυτε προβλεπω να αναλαμβανεις πολλες κηδειες δημοσια δαπανη επιτιμων μελων του μπου
epic survey
στου αχαχουχα τι θα βαλεις τύπε;αντι για φωτογραφια της μουτσουνας τους θα βαζουμε φωτο του αβαταρ τους τυπε