life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Aυτο δεν με συμφερειαντι για φωτογραφια της μουτσουνας τους θα βαζουμε φωτο του αβαταρ τους τυπε
Aυτο δεν με συμφερειαντι για φωτογραφια της μουτσουνας τους θα βαζουμε φωτο του αβαταρ τους τυπε
εμενα με συμφέρει τυπεAυτο δεν με συμφερει
στου αχαχουχα τι θα βαλεις τύπε;
μοιαζει παντως με τον μητσο
μητσοςμοιαζει παντως με τον μητσο
ενας τυπος :-μητσος
ενας ωραιος τυποςενας τυπος :-
γαμιεσαι εσυ και ολο σου το σοι γιαυτο βγηκες κωλοπαιδι
Μου αρεσει που το παιζεις τζαμπα μαγκας ....
Τι τζαμπα μαγκας λεω ? ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ του κωλου εισαι !!!!!!!!!
Ελα να μου τα σπικαρεις απο κοντα αυτα να δεις πως θα φυγεις και αν θα φυγεις κιολας ...
Βολεψου στην ανωνυμια και την αποσταση σαν γνησιο πουστρακι (στην ψυχη πουστρακι που ειναι οτι χειοροτερο) που εισαι και ασε τα μεγαλα λογια και τις εξυπναδες στους ανδρες που το λεει η περδικουλα τους
γιατι ρε τύπε να παω στην κολαση;εσυ θα πας στην κολαση τυπε
γιατι εισαι χρυσαυγιτης τυπεγιατι ρε τύπε να παω στην κολαση;
καλος πολιτης μπολντ,ραντεβου θανατου δικε μου σαββατιατικα στο γκαζι;;;θα εχει πολυ κοσμοΣημερα ερχεσαι Γκαζι?
καλος πολιτης μπολντ,ραντεβου θανατου δικε μου σαββατιατικα στο γκαζι;;;θα εχει πολυ κοσμο
τύπε οι χρυσαυγιτες ειναι ορθοδοξοι χριστιανοι,εγω ειμαι βασιλικος πατριδα θρησκεια οικογενειαγιατι εισαι χρυσαυγιτης τυπε
σατανιστες δεν ειναι?
τυπε το χοντραινεις το θεμα :SΣταση Κεραμεικου μολις ανεβεις τις ηλεκτρικες του μετρο πηγαινε μπροστα απο το ασανσερ και περιμενε... τι ωρα θες? να ερθουν και οι αλλοι να δουμε ποιος ειναι ο ανωνυμος
απολυθηκες τυπε?ευχαριστω ρε
στο ασανσερ πανε οι αμεα τύπεredmanftw μπροστα απο το ασανσερ δεν καθεται κανεις. Ο κοσμος περναει μπροστα και φευγει. ΤΟ ασανσερ ειναι καθως ανεβαινεις τις σκαλες στο αριστερο σου χερι.