Νέα

Το BBC «κράζει» την Ελλάδα για την πτώση του Πικάσο – «Τον πέταξαν στο πάτωμα…»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα company of heroes tho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Υποκριτής ή σωστότερα, επικίνδυνος, είναι όποιος προσπαθεί να περάσει μια λανθασμένη πληροφορία μέσα από αυθαίρετες ή (εν προκειμένω) λανθασμένες υποθέσεις. Για να το κλείσουμε εδώ, κανένα 99.99% του πλανήτη δε θεωρεί αυτή τη σχολή άσχημη. Είπες μια βλακεία, μάθε να το τελειώνεις εκεί που πρέπει.

ΥΓ: Όταν ένας χώρος ή ένας ιδιώτης δεν έχει έναν τέτοιο πίνακα, δε σημαίνει πως τον θεωρεί άσχημο.
κανενας λογος συζητησης για καποιον που πιστευει οτι ο κυβισμος αρεσει σε περισσοτερο απο 0,01%
βασικα το 90% δεν πρεπει να τον γνωριζουν καν.

και ναι οταν το 90% των αθρωπων εχει καδρα σπιτι του και δεν βαζει εργα κυβισμου, αλλα ρεαλισμου ή ενα καϊκι στην παραλια του χωριου του ειναι επειδη του αρεσει ενω μια τετραγωνη μυτη που ζωγραφισε οταν ηταν 8 χρονων δεν του αρεσει για αυτο και μεγαλωνοντας την πεταξε εκεινη την ζωγραφια.

δεν περιμενω απαντηση για το αν θα επαιρνες μια τετραγωνη μυτη σε καδρο αν την εβλεπες στον δρομο, θα ομολογουσες ετσι.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.948
Πόντοι
6.515

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
κανενας λογος συζητησης για καποιον που πιστευει οτι ο κυβισμος αρεσει σε περισσοτερο απο 0,01%
βασικα το 90% δεν πρεπει να τον γνωριζουν καν.

και ναι οταν το 90% των αθρωπων εχει καδρα σπιτι του και δεν βαζει εργα κυβισμου, αλλα ρεαλισμου ή ενα καϊκι στην παραλια του χωριου του ειναι επειδη του αρεσει ενω μια τετραγωνη μυτη που ζωγραφισε οταν ηταν 8 χρονων δεν του αρεσει για αυτο και μεγαλωνοντας την πεταξε εκεινη την ζωγραφια.

δεν περιμενω απαντηση για το αν θα επαιρνες μια τετραγωνη μυτη σε καδρο αν την εβλεπες στον δρομο, θα ομολογουσες ετσι.
Είναι τρομακτικό πως προβάλεις την απέχθειά σου ως γενικότητα χωρίς καμία γνώση. Συνεχίζεις να πετάς νουμερα του αέρα- έπεσες από το 99.99 στο 90.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.563
Πόντοι
9.297
το κυπριακο δεν ειναι θεμα αποδυναμωσης,
ειναι θεμα εισβολης που δεν απαντηθηκε,

ο καπετανιος του ελληνικου υποβρυχιου που ειχε στοχοποιησει τουρκικα και του απαγορεψαν να τα βουλιαξει ασπρισαν τα μαλλια του σε 1 μερα απο τις τυψεις.
Ο ορκος των στρατιωτων αφορα την υπερασπιση της πατριδας και οχι την προθεση εκτελεσης διαταγων οι οποιες μπορει να ειναι γελοιες ....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Είναι τρομακτικό πως προβάλεις την απέχθειά σου ως γενικότητα χωρίς καμία γνώση. Συνεχίζεις να πετάς νουμερα του αέρα- έπεσες από το 99.99 στο 90.
δεν επεσα διαβασε καλα τι εγραψα.

90% εχουν πινακες

99,99% δεν γουσταρουν κυβισμο

90% δεν ξερουν τι ειναι ο κυβισμος,

ασχετα το ενα απο το αλλο, μην τα μπερδευεις.

ολοι ξερουμε οτι κυμαινονται σε αυτα τα ποσοστα και εσυ ζητας πηγουλα για το αυταποδεικτο.

πες ρε με το χερι στην καρδια αν εβλεπες τον πινακα στο δρομο διπλα σε ενα καδο θα αναγνωριζες τι αριστουργημα ειναι και θα το επαιρνες ή θα καλουσες την αστυνομια οτι βρηκες ενα αριστουργημα μαλλον κλεμμενο βρεθηκε στην γειτονια σου?

υποκρισια.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
δεν επεσα διαβασε καλα τι εγραψα.

90% εχουν πινακες

99,99% δεν γουσταρουν κυβισμο
Έχεις δίκιο, παράβλεψη μου. Παραμένεις λοιπόν το ίδιο ντουβάρι με πριν ξεκινήσουμε αυτό τον διαλογο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.988
Πόντοι
22.266
θες και πηγουλα?
εχεις επισκεφτει 100 σπιτια στην ζωη σου?
σε ποσα ειδες εργα κυβισμου?
στα 100 μαγαζια μπορει να δεις σε 1 και αυτο γιατι εκει πουλανε ιδιοτροπια και στιλ.
Eμτελως τυχαία αυτή τη στιγμή σε ακτίνα πέντε μέτρα έχω τουλάχιστον εφτά πίνακες κυβισμου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Έχεις δίκιο, παράβλεψη μου. Παραμένεις λοιπόν το ίδιο ντουβάρι με πριν ξεκινήσουμε αυτό τον διαλογο.
ντουβαρια δεν υπαρχουν σε θεματα γουστου.

εσυ μπορει να ακους κλασσικη μουσικη

εγω καζαντζιδη.

κανεις δεν ειναι ντουβαρι,

απλα οι περισσοτεροι γουσταρουν καζαντζιδη.

οσοι εχουν περιεργα γουστα εχουν και αλλα θεματα συνηθως.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Eμτελως τυχαία αυτή τη στιγμή σε ακτίνα πέντε μέτρα έχω τουλάχιστον εφτά πίνακες κυβισμου
επεσες στο 1% των μαγαζιων ή μουσειων ή δημοσιων χωρων

σε σπιτια ουτε στα 100 δεν βρισκεις

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.988
Πόντοι
22.266
επεσες στο 1% των μαγαζιων ή μουσειων ή δημοσιων χωρων

σε σπιτια ουτε στα 100 δεν βρισκεις
Είμαι λάτρης κυβισμού κ στο σπίτι αλλά κ γραφείο
Το ποσοστό δεν το ξέρω αλλά γούστα είναι αυτά

Το θέμα νήμα εδώ είναι η άχρηστια των δημ υπαλλήλων ομως

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Είμαι λάτρης κυβισμού κ στο σπίτι αλλά κ γραφείο
Το ποσοστό δεν το ξέρω αλλά γούστα είναι αυτά

Το θέμα νήμα εδώ είναι η άχρηστια των δημ υπαλλήλων ομως
τουλαχιστον εσυ δεν εισαι υποκριτης να λες οτι το δικο σου γουστο ειναι καλυτερο ή οτι ειναι ευρειας αποδοχης

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.087
Πόντοι
6.796
Και ζητάμε τα Μάρμαρα του Παρθενώνα.. Τώρα έχουν και επιχείρημα να μη τα δώσουν ποτέ

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Για τους ανεγκέφαλους που το παίζουν και κριτικοί τέχνης, θα ήθελαν μάλλον πολύ να τους είχε δωρίσει κάποιο έργο του ο Pablo. Θα ήταν τουλάχιστον πολυεκατομμυριούχοι. Αντ' αυτού ας παίξουν με τους μαρκαδοράκια τους που έχουν από το νηπιαγωγείο που νομίζουν ότι ζωγραφίζουν καλύτερα και έχουν και γούστο στην τέχνη. Σεβαστό το δικαίωμά τους να μην τους αρέσει ο κυβισμός. Και γώ στη μουσική δεν μπορώ τα σκυλάδικα, τα τραπ και τα πολυ-βλάχικα με πολύ κλαρίνο. Το κλαρίνο το αφήνω στις κοπέλες που εξασκούνται επιμελώς σε αυτό.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Γεγονότα:

1. Ατυχήματα γίνονται. Χοντρά ή ελαφριά. Σε αυτό δε βοηθά η ανικανότητα μερίδας του δημόσιου. Μπορώ να φανταστώ εκατοντάδες μορφωμένων που θα χειρίζονταν ένα έργο τέχνης με τον τρόπο που αρμόζει.
2. Το BBC μπορεί να πει ό,τι θέλει. Δεν είναι ουτε δικαστήριο, ούτε θα αποφασίσει, τί θα πάει πού.
3. Ο λόγος που δεν έχουν έρθει τα μάρμαρα μέχρι σήμερα δεν είναι οι αφορμές που έχει δώσει κάποιος υπάλληλος, αλλά η ανικανότητα όλων των Ελληνικών κυβερνήσεων.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
des gustibus et des coloribus non disputatum est.

περι ορεξεως κολοκυθοπιττα.

αν εβλεπες το ιδιο εργο σε ενα σκουπιδοτενεκε θα το επαιρνες σπιτι σου?
εγω αν εβλεπα την αφροδιτη του μποτιτσελι ναι , αυτο οχι.

επισης δεν μου αρεσει το τενις και το πικ πονκ και ολος ο πλανητης να τα εκθειαζουν εγω δεν θα ακολουθησω, περι γουστου τα πραγματα ειναι υποκειμενικα. και η τεχνη ειναι θεμα γουστου δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα,

εμενα επισης μπορει να μου αρεσουν τα σχιστα ματια απο τις γιαπωνεζες αλλα οχι οι φαρδιες μυτες απο τις αφρικανες.

ο κυβισμος για το 99,99% του πλανητη ειναι ασχημος
οι υπολοιποι αν σας αρεσει δεν εχετε δικαιωμα να λέτε τους αλλους ασχετους ή οτι δεν ξερουν απο τεχνη ή οτιδηποτε αλλο, εσεις να κοιταχτειτε γιατι σας αρεσει κατι τοσο περιεργο και ιδιοτροπο.

δεν το παω προσωπικα, δεν καταλαβα κιολας αν εσυ εισαι υπερ ή κατα του κυβισμου. αλλα η τεχνη δεν ειναι θεμα γνωσης αλλα γουστου. γνωσης ειναι πχ η τεχνολογια που με την γνωση μπορεις να φτιαξεις εναν πιο ισχυρο κινητηρα ή ενα γρηγοροτερο αυτοκινητο, χαρακτηριστικα που μπορουν να μετρηθουν αντικειμενικα.
Τύπε έχω κάνει σπουδές στην Ιστορία της Τέχνης. Δύσκολο μάθημα και δεν το γούσταρα κιόλας. Με εκδικήθηκε το μάθημα αυτό που αναγκάστηκα να το δώσω σε μεγάλη ηλικία κιόλας. Θα μου πεις στα αρχίδια μου. Το ίδιο θα έλεγα και εγώ αν ήμουν άσχετος.
θα πρέπει λοιπόν την Πινακοθήκη και τα Μουσεία να τα κάνουμε αποχωρητήρια όπως είπε και ο Εντρογάν σε κάποια φάση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom