Νέα

To ανθος του κακου.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SWR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Λοιπον μαγκες το φιλοσοφησα.Αναζητωντας τον αντιχριστο στις πεντε ηπειρους και στις επτα θαλασσες,βρισκομαι στη ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω οτι επιτελους τον βρηκα και βρισκεται αναμεσα μας.Δηλαδη για να ειμαι απολυτως ακριβης υπηρχε αναμεσα μας απο τα βαθη των αιωνων.Ο αντιχριστος ζει και βασιλευει και ειναι η γυναικα.Η γυναικα η δικη μου,η δικη σας και η οποιαδηποτε γνωστη ή αγνωστη θα δειτε στο δρομο.Και ατυχως καμια δυναμη πραγματικη ή μεταφυσικη δεν θα μπορεσει να μας απαλλαξει απο αυτην.Γιατι χωρις αυτη η ζωη δεν θα υπηρχε ουτε και θα ειχε κανενα απολυτως νοημα.Συνεπως καλη δυναμη και καλα ξεμπερδεματα(πραγμα για το οποιο πολυ αμφιβαλλω γιατι ως γνωστον ο αντιχριστος ειναι ανικητος).
Υπ/ση
Χτες το βραδυ παλι εγινε της πουτανας στο σπιτι.Και ναι εχω δοκιμασει τα παντα(και του εξορκισμου συμπεριλαμβανομενου) αλλα διαφορα δεν ειδα...................

τα ίδια μου έλεγε και ένας φίλος μου, από τότε που με άκουσε και την έδιωξε από το σπίτι με πειστικό τρόπο της έφυγε η μαγγιά την ίδια στιγμή..
από εκεί που τον έλεγε μαλάκα τώρα του παίρνει πίπες για να τον ευχαριστήσει  :boobies:

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αν το πρόβλημα το βλέπεις παντού,τότε κατά πάσα πιθανότητα το έχεις εσύ..με όλο το συμπάθειο!!!
Όταν μια σχέση/γάμος δεν σε γεμίζει και σε κάνει να πιστεύεις στον αντίχριστο..τότε απλά φεύγεις αλλιώς σταματάς τα παράπονα.
παντρεμενη?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
όχι βέβαια,αλλά πολύ μίσος βλέπω για το γυναικείο φύλο...σας αναγκάζουν να τις έχετε πάνω από το κεφάλι σας ρε αγόρια;; :cheesy:
Το προβλημα ειναι οτι ενοχλειστε οταν τρωτε κερατο,δεν κανετε τα παντα στο σπιτι δουλευοντας κιολας,δεν πληρωνετε οταν βγαινετε.

Επισκέπτης
Το προβλημα ειναι οτι ενοχλειστε οταν τρωτε κερατο,δεν κανετε τα παντα στο σπιτι δουλευοντας κιολας,δεν πληρωνετε οταν βγαινετε.
Νομίζω ότι έχετε δει που μπορεί να φτάσει ένας άντρας όταν μαθαίνει πως είναι κερατάς,οπότε ας μην μιλήσουμε για την γυναικεία αντίδραση.
Να ρωτήσω εάν επιτρέπεται πόσο καιρό έχεις να βγεις με γυναίκα;; στις μέρες μας οι περισσότερες πληρώνουν τα δικά τους αλλά κερνάνε κιόλας.
Αυτά.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.938
Πόντοι
19.795
Εγω της γυναικας μου της εχω επιτρεψει να με κερατωσει. Αρκει να μη το μαθω ποτε. :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Νομίζω ότι έχετε δει που μπορεί να φτάσει ένας άντρας όταν μαθαίνει πως είναι κερατάς,οπότε ας μην μιλήσουμε για την γυναικεία αντίδραση.
Να ρωτήσω εάν επιτρέπεται πόσο καιρό έχεις να βγεις με γυναίκα;; στις μέρες μας οι περισσότερες πληρώνουν τα δικά τους αλλά κερνάνε κιόλας.
Αυτά.
Την πεμπτη,πηγα το μωρο να δουμε Star Wars.Εννοειται πληρωσε τα εισητηρια και τα ποπ κορνς.Εγω εβαλα το αμαξι και την γοητεια μου. :rockon:

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
Λοιπον μαγκες το φιλοσοφησα.Αναζητωντας τον αντιχριστο στις πεντε ηπειρους και στις επτα θαλασσες,βρισκομαι στη ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω οτι επιτελους τον βρηκα και βρισκεται αναμεσα μας.Δηλαδη για να ειμαι απολυτως ακριβης υπηρχε αναμεσα μας απο τα βαθη των αιωνων.Ο αντιχριστος ζει και βασιλευει και ειναι η γυναικα.Η γυναικα η δικη μου,η δικη σας και η οποιαδηποτε γνωστη ή αγνωστη θα δειτε στο δρομο.Και ατυχως καμια δυναμη πραγματικη ή μεταφυσικη δεν θα μπορεσει να μας απαλλαξει απο αυτην.Γιατι χωρις αυτη η ζωη δεν θα υπηρχε ουτε και θα ειχε κανενα απολυτως νοημα.Συνεπως καλη δυναμη και καλα ξεμπερδεματα(πραγμα για το οποιο πολυ αμφιβαλλω γιατι ως γνωστον ο αντιχριστος ειναι ανικητος).
Υπ/ση
Χτες το βραδυ παλι εγινε της πουτανας στο σπιτι.Και ναι εχω δοκιμασει τα παντα(και του εξορκισμου συμπεριλαμβανομενου) αλλα διαφορα δεν ειδα...................
Την γαμας; Την γαμας καλα, η μηπως την γαμαει καποιος αλλος καλυτερα; για ψαχτο λιγο...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
στις μέρες μας οι περισσότερες πληρώνουν τα δικά τους αλλά κερνάνε κιόλας.
tumblr_mzucauvoa11ru72puo1_r1_400.gif

Επισκέπτης
Την πεμπτη,πηγα το μωρο να δουμε Star Wars.Εννοειται πληρωσε τα εισητηρια και τα ποπ κορνς.Εγω εβαλα το αμαξι και την γοητεια μου. :rockon:
Ε τότε τι παραπονιέσαι βρε άνθρωπε ότι δεν πληρώνουν;; ολόκληρο εισιτήριο σου πλήρωσε και έφαγες και ποπ κορν..!
Τι άλλο θέλεις...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αυτά.

ο μάστερ ???μία φορά έχει βγεί όλη και όλη και αυτή από την κοιλιά της μάνας του...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ο μάστερ ???μία φορά έχει βγεί όλη και όλη και αυτή από την κοιλιά της μάνας του...
Κερατας παντως δεν ειμαι τον ποτιζω τον κηπο μου πολλες φορες αντιθετα με εσενα  ;)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
τυπε μου λογικα κανεις κι εσυ το ιδιο λαθος με ολους τους παντρεμενους/αρραβωνιασμενους/σχεσακηδες
ΠΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
αφου επελεξες να εχεις σταθερη σχεση και αρα η γυναικα να εχει λογο στην κοινη σας ζωη, η λυση ειναι μια
θα λες σε ολα ναι και θα κανεις το χαζο
διαφορετικα θα σπασουνε τα νευρα σου και θα παθεις εμφραγμα πριν την ωρα σου
μην προσπαθεις να εξηγησεις λογικα, να καταλαβεις, να φερεις αντιρρηση και ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ μην κανεις καυγαδες και επεισοδια
απλα χαλας το χρονο σου και τη ζαχαρενια σου
κανε το μαλακα και θα περασεις καλα
λες και διαβαζω τη σκεψη μου

οχι μονο χανεις καθε εννοια λογικης, αλλα σου κονιορτοποιεί τη λογικη

θα συμπληρωνα οτι, αν δεν αντεχεις να κανεις το μαλακα (γιατι θελει πολλες αντοχες, και στην καθημερινοτητα κι αμα ζειτε και συνεχεια μαζι, ολο και θα υπαρχουν συγκρουσιακες στιγμες), χωριζεις και βρισκεις την υγεια σου...γιατι να ζεις μια ζωη καταδικασμενη

η ψυχική υγεια πανω απο ολα, γιατι αν τη χασεις δεν αργει και... η σωματικη αρρωστεια...

αυτα προς το νηματοθετη

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ρε μαν με την ΝΔ δεν εισαι;Μονο επι πληρωμης θα δεις μουνι,μην περιμενεις να σου κατσει καμια γκομενα με το κουρκουτι μυαλο που εχεις.
δεν ασχολουμαι με γκομενες
δεν την πεφτω σε γκομενες
ειμαι λεφτερος
(το πουλι, 17/1/2016)

ΥΓ: εσυ να καμονεσαι οτι γαμας τσαμπα γιατι το μωρο σου κερασε τα ποπκορν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom