Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Καλημερα Μυστικο, ειμαι ο Αλεξανδρος.
Λοιπον μαγκες το φιλοσοφησα.Αναζητωντας τον αντιχριστο στις πεντε ηπειρους και στις επτα θαλασσες,βρισκομαι στη ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω οτι επιτελους τον βρηκα και βρισκεται αναμεσα μας.Δηλαδη για να ειμαι απολυτως ακριβης υπηρχε αναμεσα μας απο τα βαθη των αιωνων.Ο αντιχριστος ζει και βασιλευει και ειναι η γυναικα.Η γυναικα η δικη μου,η δικη σας και η οποιαδηποτε γνωστη ή αγνωστη θα δειτε στο δρομο.Και ατυχως καμια δυναμη πραγματικη ή μεταφυσικη δεν θα μπορεσει να μας απαλλαξει απο αυτην.Γιατι χωρις αυτη η ζωη δεν θα υπηρχε ουτε και θα ειχε κανενα απολυτως νοημα.Συνεπως καλη δυναμη και καλα ξεμπερδεματα(πραγμα για το οποιο πολυ αμφιβαλλω γιατι ως γνωστον ο αντιχριστος ειναι ανικητος).
Υπ/ση
Χτες το βραδυ παλι εγινε της πουτανας στο σπιτι.Και ναι εχω δοκιμασει τα παντα(και του εξορκισμου συμπεριλαμβανομενου) αλλα διαφορα δεν ειδα...................
Φιλε μου κανεις μεγαλο λαθος. Η γυναικες ολων των αλλων ακομα και η δικη σου ειναι μια χαρα γυναικες. Μονο η δικια μου ειναι ο Αντιχριστος.
παντρεμενη?Αν το πρόβλημα το βλέπεις παντού,τότε κατά πάσα πιθανότητα το έχεις εσύ..με όλο το συμπάθειο!!!
Όταν μια σχέση/γάμος δεν σε γεμίζει και σε κάνει να πιστεύεις στον αντίχριστο..τότε απλά φεύγεις αλλιώς σταματάς τα παράπονα.
Το προβλημα ειναι οτι ενοχλειστε οταν τρωτε κερατο,δεν κανετε τα παντα στο σπιτι δουλευοντας κιολας,δεν πληρωνετε οταν βγαινετε.όχι βέβαια,αλλά πολύ μίσος βλέπω για το γυναικείο φύλο...σας αναγκάζουν να τις έχετε πάνω από το κεφάλι σας ρε αγόρια;;
Νομίζω ότι έχετε δει που μπορεί να φτάσει ένας άντρας όταν μαθαίνει πως είναι κερατάς,οπότε ας μην μιλήσουμε για την γυναικεία αντίδραση.Το προβλημα ειναι οτι ενοχλειστε οταν τρωτε κερατο,δεν κανετε τα παντα στο σπιτι δουλευοντας κιολας,δεν πληρωνετε οταν βγαινετε.
Την πεμπτη,πηγα το μωρο να δουμε Star Wars.Εννοειται πληρωσε τα εισητηρια και τα ποπ κορνς.Εγω εβαλα το αμαξι και την γοητεια μου.Νομίζω ότι έχετε δει που μπορεί να φτάσει ένας άντρας όταν μαθαίνει πως είναι κερατάς,οπότε ας μην μιλήσουμε για την γυναικεία αντίδραση.
Να ρωτήσω εάν επιτρέπεται πόσο καιρό έχεις να βγεις με γυναίκα;; στις μέρες μας οι περισσότερες πληρώνουν τα δικά τους αλλά κερνάνε κιόλας.
Αυτά.
Την γαμας; Την γαμας καλα, η μηπως την γαμαει καποιος αλλος καλυτερα; για ψαχτο λιγο...Λοιπον μαγκες το φιλοσοφησα.Αναζητωντας τον αντιχριστο στις πεντε ηπειρους και στις επτα θαλασσες,βρισκομαι στη ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω οτι επιτελους τον βρηκα και βρισκεται αναμεσα μας.Δηλαδη για να ειμαι απολυτως ακριβης υπηρχε αναμεσα μας απο τα βαθη των αιωνων.Ο αντιχριστος ζει και βασιλευει και ειναι η γυναικα.Η γυναικα η δικη μου,η δικη σας και η οποιαδηποτε γνωστη ή αγνωστη θα δειτε στο δρομο.Και ατυχως καμια δυναμη πραγματικη ή μεταφυσικη δεν θα μπορεσει να μας απαλλαξει απο αυτην.Γιατι χωρις αυτη η ζωη δεν θα υπηρχε ουτε και θα ειχε κανενα απολυτως νοημα.Συνεπως καλη δυναμη και καλα ξεμπερδεματα(πραγμα για το οποιο πολυ αμφιβαλλω γιατι ως γνωστον ο αντιχριστος ειναι ανικητος).
Υπ/ση
Χτες το βραδυ παλι εγινε της πουτανας στο σπιτι.Και ναι εχω δοκιμασει τα παντα(και του εξορκισμου συμπεριλαμβανομενου) αλλα διαφορα δεν ειδα...................
στις μέρες μας οι περισσότερες πληρώνουν τα δικά τους αλλά κερνάνε κιόλας.
Ε τότε τι παραπονιέσαι βρε άνθρωπε ότι δεν πληρώνουν;; ολόκληρο εισιτήριο σου πλήρωσε και έφαγες και ποπ κορν..!Την πεμπτη,πηγα το μωρο να δουμε Star Wars.Εννοειται πληρωσε τα εισητηρια και τα ποπ κορνς.Εγω εβαλα το αμαξι και την γοητεια μου.
Μου παιξε πουστια πηρε 1+1Ε τότε τι παραπονιέσαι βρε άνθρωπε ότι δεν πληρώνουν;; ολόκληρο εισιτήριο σου πλήρωσε και έφαγες και ποπ κορν..!
Τι άλλο θέλεις...
Νομίζω ότι έχετε δει που μπορεί να φτάσει ένας άντρας όταν μαθαίνει πως είναι κερατάς,οπότε ας μην μιλήσουμε για την γυναικεία αντίδραση.
Να ρωτήσω εάν επιτρέπεται πόσο καιρό έχεις να βγεις με γυναίκα;; στις μέρες μας οι περισσότερες πληρώνουν τα δικά τους αλλά κερνάνε κιόλας.
Αυτά.
Ρε μαν με την ΝΔ δεν εισαι;Μονο επι πληρωμης θα δεις μουνι,μην περιμενεις να σου κατσει καμια γκομενα με το κουρκουτι μυαλο που εχεις.
Κερατας παντως δεν ειμαι τον ποτιζω τον κηπο μου πολλες φορες αντιθετα με εσενα ;)ο μάστερ ???μία φορά έχει βγεί όλη και όλη και αυτή από την κοιλιά της μάνας του...
λες και διαβαζω τη σκεψη μουτυπε μου λογικα κανεις κι εσυ το ιδιο λαθος με ολους τους παντρεμενους/αρραβωνιασμενους/σχεσακηδες
ΠΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
αφου επελεξες να εχεις σταθερη σχεση και αρα η γυναικα να εχει λογο στην κοινη σας ζωη, η λυση ειναι μια
θα λες σε ολα ναι και θα κανεις το χαζο
διαφορετικα θα σπασουνε τα νευρα σου και θα παθεις εμφραγμα πριν την ωρα σου
μην προσπαθεις να εξηγησεις λογικα, να καταλαβεις, να φερεις αντιρρηση και ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ μην κανεις καυγαδες και επεισοδια
απλα χαλας το χρονο σου και τη ζαχαρενια σου
κανε το μαλακα και θα περασεις καλα
δεν ασχολουμαι με γκομενεςΡε μαν με την ΝΔ δεν εισαι;Μονο επι πληρωμης θα δεις μουνι,μην περιμενεις να σου κατσει καμια γκομενα με το κουρκουτι μυαλο που εχεις.