Νέα

Το ανδρικο φυλο εχει ξεφτυλιστει εντελως

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Απο αποσταση τυπε ?  :think:

Τηλε-φονικη γκομενα και ετσι ?  :grin:

Και σε σενα βρισκω γκομενα αρκει να μην εμφανιστεις μεχρι να κανονιστει το ραντεβου απο κοντα....

βεβαια μετα να δουμε πως θα μπαλωθει στην εμφανιση γιατι σιγα μην εισαι και οπως εγω γυμνασμενος αδυνατος και γενικα παιδαρος.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τι να με πειραξει για πες μου? αφου ξερω αμα μπω κοσμοπολιταν μεσα σε λιγες μερες θα βγαλω γκομενα.
Ακριβως με αυτες τις τακτικες που εχω πει εδω μεσα..... αφου ξερω πως αμα βγω εξω θα βγαλω γκομενα (εχω βγαλει) ακριβως με αυτες τις τακτικες που εχω γραψει εδω.

Αρα τι να με πειραξει που ο αλλος θα με κραξει? ρε εισαι παιδι στο μυαλο? για αυτο εισαι χωρις γκομενα να το ξερεις.
Αρα μολις μπεις στο κοσμοπολιταν θα αρχισεις τον χορο διαδυκτιακα?
Η θα δειχνεις βιντεακια σου που θα χορευεις?

ΑΑΑ,ΘΑ αρχιζεις να μοιραζεις φειςμπουκ σαν τους αρχιζητιανους που τριγυρναν εκει μπας και γαμησουν ;),δειχνοντας την κοινωνικη σου τεχνη :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Συμφωνα με το ημερολογιο της Αγγελικουλας  :birdman:

τη μια μερα αριστερο χερι την αλλη δεξι.
Βλεπω το ακολουθας και το τηρεις σαν ευαγγελιο ....  :sunglasses:

Γιαυτο φαινεται κερδισες τον τιτλο αερα !!!!!!!  :dancing:

Ευγε..... αξιος αξιος !!!!!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αρα μολις μπεις στο κοσμοπολιταν θα αρχισεις τον χορο διαδυκτιακα?
Η θα δειχνεις βιντεακια σου που θα χορευεις?

ΑΑΑ,ΘΑ αρχιζεις να μοιραζεις φειςμπουκ σαν τους αρχιζητιανους που τριγυρναν εκει μπας και γαμησουν ;),δειχνοντας την κοινωνικη σου τεχνη :rockon:

Δεν θελω κομπλεξ και αχαριστια. Γιατι θα παρεις ωριαια αποβολη απο το μαθημα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εφυγα με περιμενουν.  ;)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Και σε σενα βρισκω γκομενα αρκει να μην εμφανιστεις μεχρι να κανονιστει το ραντεβου απο κοντα....

βεβαια μετα να δουμε πως θα μπαλωθει στην εμφανιση γιατι σιγα μην εισαι και οπως εγω γυμνασμενος αδυνατος και γενικα παιδαρος.
Εγω μπολντ,κατι για τουλουμπες διαβαζα που ετρεγες να αγορασεις νυχτιατικα,και κατι τσουρεκια που κατεβαζες πρωι βραδυ,τωρα πως εγινες ξαφνικα γυμνασμενος :think:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εγω μπολντ,κατι για τουλουμπες διαβαζα που ετρεγες να αγορασεις νυχτιατικα,και κατι τσουρεκια που κατεβαζες πρωι βραδυ,τωρα πως εγινες ξαφνικα γυμνασμενος :think:
Τηλε-φονικα ολα γινονται τυπε !!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
εχε το στο πατο σου αναλφαβητο μαλακιστηρι  :birdman: :birdman:
ξεφτιλα του διαδικτυου...ρομπα...γελανε κ οι πετρες με την παρτη σου.... :tooth:
εφτασες 40 ετων κ μυαλο δεν εβαλες...φιλους δεν εχεις,γκομενα δεν εχεις,καθεσαι πνιγμενος μεσα στο λιπος κ πληκτρολογεις ολο παπαριες....το παιζεις κ ιστορια...βλακα... :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ξεφτιλα του διαδικτυου...ρομπα...γελανε κ οι πετρες με την παρτη σου.... :tooth:
εφτασες 40 ετων κ μυαλο δεν εβαλες...φιλους δεν εχεις,γκομενα δεν εχεις,καθεσαι πνιγμενος μεσα στο λιπος κ πληκτρολογεις ολο παπαριες....το παιζεις κ ιστορια...βλακα... :2funny:
Βρε αει γαμησου μαλακιστηρι

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μες στα νευρα εισαι ωρε Μητσο.
Χαλας και το προφιλ του "καλου παιδιου".
images
:think:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ολα αυτα ο ΚΟΜ-ΜΟΥΝΟ-ΦΑΓΟΣ;  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom