Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Εσυ γκομενα εισαοι η κανας καρμοιρης κοιλαρας που βγηκε να πει τον πονο του
ελα σε γαμησε τωρα.... μοκο και στροφη.
Εσυ γκομενα εισαοι η κανας καρμοιρης κοιλαρας που βγηκε να πει τον πονο του
Απο αποσταση τυπε ?Αφου ξερω αμα μπω κοσμοπολιταν μεσα σε λιγες μερες θα βγαλω γκομενα.
Απο αποσταση τυπε ?
Τηλε-φονικη γκομενα και ετσι ?
Αρα μολις μπεις στο κοσμοπολιταν θα αρχισεις τον χορο διαδυκτιακα?Τι να με πειραξει για πες μου? αφου ξερω αμα μπω κοσμοπολιταν μεσα σε λιγες μερες θα βγαλω γκομενα.
Ακριβως με αυτες τις τακτικες που εχω πει εδω μεσα..... αφου ξερω πως αμα βγω εξω θα βγαλω γκομενα (εχω βγαλει) ακριβως με αυτες τις τακτικες που εχω γραψει εδω.
Αρα τι να με πειραξει που ο αλλος θα με κραξει? ρε εισαι παιδι στο μυαλο? για αυτο εισαι χωρις γκομενα να το ξερεις.
Βλεπω το ακολουθας και το τηρεις σαν ευαγγελιο ....Συμφωνα με το ημερολογιο της Αγγελικουλας
τη μια μερα αριστερο χερι την αλλη δεξι.
Αρα μολις μπεις στο κοσμοπολιταν θα αρχισεις τον χορο διαδυκτιακα?
Η θα δειχνεις βιντεακια σου που θα χορευεις?
ΑΑΑ,ΘΑ αρχιζεις να μοιραζεις φειςμπουκ σαν τους αρχιζητιανους που τριγυρναν εκει μπας και γαμησουν ;),δειχνοντας την κοινωνικη σου τεχνη
Εγω μπολντ,κατι για τουλουμπες διαβαζα που ετρεγες να αγορασεις νυχτιατικα,και κατι τσουρεκια που κατεβαζες πρωι βραδυ,τωρα πως εγινες ξαφνικα γυμνασμενοςΚαι σε σενα βρισκω γκομενα αρκει να μην εμφανιστεις μεχρι να κανονιστει το ραντεβου απο κοντα....
βεβαια μετα να δουμε πως θα μπαλωθει στην εμφανιση γιατι σιγα μην εισαι και οπως εγω γυμνασμενος αδυνατος και γενικα παιδαρος.
Αρα μολις μπεις στο κοσμοπολιταν θα αρχισεις τον χορο διαδυκτιακα?
Η θα δειχνεις βιντεακια σου που θα χορευεις?
Τηλε-φονικα ολα γινονται τυπε !!!!!!!!!!!Εγω μπολντ,κατι για τουλουμπες διαβαζα που ετρεγες να αγορασεις νυχτιατικα,και κατι τσουρεκια που κατεβαζες πρωι βραδυ,τωρα πως εγινες ξαφνικα γυμνασμενος
Οι τουλουμπες και τα τσουρεκια ?Εφυγα με περιμενουν. ;)
μεγαλυτερος κλαψας κ κρυφοπουστας απο σενα δεν υπαρχει μαν...να και το πρωτο πουστρακι !!!!!
Αντε γαμησου υπουλο υποκειμενομεγαλυτερος κλαψας κ κρυφοπουστας απο σενα δεν υπαρχει μαν...
Παρτο κ κοιμησου, καθυστηρημενο....Αντε γαμησου
εχε το στο πατο σου αναλφαβητο μαλακιστηριΠαρτο κ κοιμησου, καθυστηρημενο....
Μες στα νευρα εισαι ωρε Μητσο.Αντε γαμησου υπουλο υποκειμενο
ξεφτιλα του διαδικτυου...ρομπα...γελανε κ οι πετρες με την παρτη σου....εχε το στο πατο σου αναλφαβητο μαλακιστηρι
Βρε αει γαμησου μαλακιστηριξεφτιλα του διαδικτυου...ρομπα...γελανε κ οι πετρες με την παρτη σου....
εφτασες 40 ετων κ μυαλο δεν εβαλες...φιλους δεν εχεις,γκομενα δεν εχεις,καθεσαι πνιγμενος μεσα στο λιπος κ πληκτρολογεις ολο παπαριες....το παιζεις κ ιστορια...βλακα...
Μες στα νευρα εισαι ωρε Μητσο.
Χαλας και το προφιλ του "καλου παιδιου".
Ολα αυτα ο ΚΟΜ-ΜΟΥΝΟ-ΦΑΓΟΣ;ξεφτιλα του διαδικτυου...ρομπα...γελανε κ οι πετρες με την παρτη σου....
εφτασες 40 ετων κ μυαλο δεν εβαλες...φιλους δεν εχεις,γκομενα δεν εχεις,καθεσαι πνιγμενος μεσα στο λιπος κ πληκτρολογεις ολο παπαριες....το παιζεις κ ιστορια...βλακα...