Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Δεν μπορει να χορεψει ειναι κωλογερος
Δεν μπορει να χορεψει ειναι κωλογερος
Οχι μαλακακος ρε ο Μπολντης !!!!!!Γελάς κι εσυ μαλακάκο.
Συμφωνα με ποιο ημερολογιο ?Δεν μπορει να χορεψει ειναι κωλογερος
Οχι μαλακακος ρε ο Μπολντης !!!!!!
Ειπαμε ..... Μιστερ ΜΑΛΑΚΑΣ του μπου !!!!!!!!
ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΔΗΛΑΔΗ !!!!!!!!
Έλα να σε κεράσω μια λεμονίταΔεν μπορει να χορεψει ειναι κωλογερος
Συμφωνα με ποιο ημερολογιο ?
Μωρή χορεύτρια του διαδικτύου η Έρι όχι δεν μιλάει για σένα. Μιλάει για τον απλό καθημερινό αγνό ανιδιοτελή οπαδό της μαλακίας που δέρνει πολλούς.
Εσύ δεν ανήκεις σ αυτούς. Eσύ ούτε κανονικός υγιής μαλάκας δεν μπορείς να είσαι.Κιεκεί
(στη μαλακία) δήθεν είσαι.
Συμφωνα με το ημερολογιο της Αγγελικουλας
τη μια μερα αριστερο χερι την αλλη δεξι.
μην τους αποπαίρνεις τυπε ;) ;) ;)μογγολε φερε και αλλους να σας παρτουζωσω ολους μαζι εχω ορεξη σημερα
Δεν ειπα και τιποτα ρε μαλακα ......Hρθες να κραξεις τωρα πουστη μαζι με τον άλλον ε? Το μιστερ μαλακας του μπου ΗΛΙΘΙΕ το εβαλα απο μονος μου και θα το κρατησω μεχρι τον Δεκεμβριο του 13 πραγμα που δειχνει οτι ειμαι ανετος και δεν εχω κανενα προβλημα με πλάκες που γινονται εις βαρος μου αντιθετα εσυ μολις καποιος σε πειραξει λιγο αμεσως θες μυξομάντηλα... βλάκα ανοιξε το μυαλο σου να σκεφτεις ορισμενα πραγματα ισως τοτε να βρεις και γκομενα...
να και το πρωτο πουστρακι !!!!!
Μωρή χορεύτρια του διαδικτύου
Δεν ειπα και τιποτα ρε μαλακα ......
Εστιασα στον βαρυτιμο τιτλο που κερδισες επαξια με πολυ ανετη επικρατηση και σου τον μειωνει ο αλλος λεγοντας σε μαλακακο ......
Ακου μαλακακο ..... τι το περασε δηλαδης ?
Κι εσυ πως το δεχεσαι αυτο ?
Ελεος πια.... Ηρεμησε λιγο !!!!!
εμενα τουλαχιστον και να με κραξουν εδω καποιοι στο πουτσο μου τους γραφω ....
Εσυ γκομενα εισαοι η κανας καρμοιρης κοιλαρας που βγηκε να πει τον πονο τουΜπορεί να έχει ξεφτιλιστεί ένα 85% της νέας γενιάς.... Τα γυναικωτά αντράκια δηλαδή με τα λεπτά δαχτυλάκια,
την χαζοφωνούλα που πιάνει υψηλές νότες συχνά πυκνά....όλοι αυτοί δηλαδή που στην παραλία φοράνε μαγιώ σορτσάκι
και όχι σαν σλιπάκι και λένε και κάνουν όλο μαλακίες...
Όμως ευτυχώς υπάρχει και ένα 15% που είναι ΆΝΤΡΑΚΛΕΣ !