Νέα

Το ανδρικο φυλο εχει ξεφτυλιστει εντελως

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μωρή χορεύτρια του διαδικτύου η Έρι όχι δεν μιλάει για σένα. Μιλάει για τον απλό καθημερινό αγνό ανιδιοτελή οπαδό της μαλακίας που δέρνει πολλούς.
Εσύ δεν ανήκεις σ αυτούς. Eσύ ούτε κανονικός υγιής μαλάκας δεν μπορείς να είσαι.Κιεκεί
(στη μαλακία) δήθεν είσαι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οχι μαλακακος ρε ο Μπολντης !!!!!! :tickedoff:

Ειπαμε ..... Μιστερ ΜΑΛΑΚΑΣ του μπου !!!!!!!!  :dancing:

ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΔΗΛΑΔΗ !!!!!!!! :sunglasses:

Hρθες να κραξεις τωρα πουστη μαζι με τον άλλον ε? Το μιστερ μαλακας του μπου ΗΛΙΘΙΕ το εβαλα απο μονος μου και θα το κρατησω μεχρι τον Δεκεμβριο του 13 πραγμα που δειχνει οτι ειμαι ανετος και δεν εχω κανενα προβλημα με πλάκες που γινονται εις βαρος μου αντιθετα εσυ μολις καποιος σε πειραξει λιγο αμεσως θες μυξομάντηλα... βλάκα ανοιξε το μυαλο σου να σκεφτεις ορισμενα πραγματα ισως τοτε να βρεις και γκομενα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μωρή χορεύτρια του διαδικτύου η Έρι όχι δεν μιλάει για σένα. Μιλάει για τον απλό καθημερινό αγνό ανιδιοτελή οπαδό της μαλακίας που δέρνει πολλούς.
Εσύ δεν ανήκεις σ αυτούς. Eσύ ούτε κανονικός υγιής μαλάκας δεν μπορείς να είσαι.Κιεκεί
(στη μαλακία) δήθεν είσαι.

Υγιης και μαλακας δεν υπαρχει αγορινο μου.... ή γαμας ή παιζεις  :rockon:

εγω γαμαω δεν παίζω ΓΑΜΑΩ καταλαβες? εκει ειναι η διαφορα  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μογγολε φερε και αλλους να σας παρτουζωσω ολους μαζι εχω ορεξη σημερα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πριν το χορό ή μετά γαμάς Billy Elliot?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Hρθες να κραξεις τωρα πουστη μαζι με τον άλλον ε? Το μιστερ μαλακας του μπου ΗΛΙΘΙΕ το εβαλα απο μονος μου και θα το κρατησω μεχρι τον Δεκεμβριο του 13 πραγμα που δειχνει οτι ειμαι ανετος και δεν εχω κανενα προβλημα με πλάκες που γινονται εις βαρος μου αντιθετα εσυ μολις καποιος σε πειραξει λιγο αμεσως θες μυξομάντηλα... βλάκα ανοιξε το μυαλο σου να σκεφτεις ορισμενα πραγματα ισως τοτε να βρεις και γκομενα...
Δεν ειπα και τιποτα ρε μαλακα ......

Εστιασα στον βαρυτιμο τιτλο που κερδισες επαξια με πολυ ανετη επικρατηση και σου τον μειωνει ο αλλος λεγοντας σε μαλακακο ......

Ακου μαλακακο ..... τι το περασε δηλαδης ?
Κι εσυ πως το δεχεσαι αυτο ?

Ελεος πια.... Ηρεμησε λιγο !!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ειπα και τιποτα ρε μαλακα ......

Εστιασα στον βαρυτιμο τιτλο που κερδισες επαξια με πολυ ανετη επικρατηση και σου τον μειωνει ο αλλος λεγοντας σε μαλακακο ......

Ακου μαλακακο ..... τι το περασε δηλαδης ?
Κι εσυ πως το δεχεσαι αυτο ?

Ελεος πια.... Ηρεμησε λιγο !!!!!

Θες να αρχισουμε παλι με το κοσμοπολιταν να δουμε ποιον εκραζαν ΟΛΕΣ οι γκομενες και τον ελεγαν ρομπα? εισαι αχορταγος μλκα.... ατιθαση και αχορταγη

εμενα τουλαχιστον και να με κραξουν εδω καποιοι στο πουτσο μου τους γραφω .... αλλο να σε κραζουν γκομενες ομως. Εκει εχει διαφορα... εκει οντως εισαι φελλος ενω ενας αντρας παιζει να σε κραζει επειδη το βλεπει ανταγωνιστικα. Ξυπνα ηλιθιε 40 χρονων εφτασες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι να με πειραξει για πες μου? αφου ξερω αμα μπω κοσμοπολιταν μεσα σε λιγες μερες θα βγαλω γκομενα.
Ακριβως με αυτες τις τακτικες που εχω πει εδω μεσα..... αφου ξερω πως αμα βγω εξω θα βγαλω γκομενα (εχω βγαλει) ακριβως με αυτες τις τακτικες που εχω γραψει εδω.

Αρα τι να με πειραξει που ο αλλος θα με κραξει? ρε εισαι παιδι στο μυαλο? για αυτο εισαι χωρις γκομενα να το ξερεις.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μπορεί να έχει ξεφτιλιστεί ένα 85% της νέας γενιάς.... Τα γυναικωτά αντράκια δηλαδή με τα λεπτά δαχτυλάκια,
την χαζοφωνούλα που πιάνει υψηλές νότες συχνά πυκνά....όλοι αυτοί δηλαδή που στην παραλία φοράνε μαγιώ σορτσάκι
και όχι σαν σλιπάκι και λένε και κάνουν όλο μαλακίες...

Όμως ευτυχώς υπάρχει και ένα 15% που είναι ΆΝΤΡΑΚΛΕΣ !
Εσυ γκομενα εισαοι η κανας καρμοιρης κοιλαρας που βγηκε να πει τον πονο του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom