LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Mονο μαζη μου τελειωνει...
Σε πιστεύω ρε, κι εγώ όταν βλέπω την ορθογραφία σου θέλω να τελειώσω.... τη ζωή μου
Mονο μαζη μου τελειωνει...
Τελειωστη ..τι το σκεφτεσε...τσαμπα ζεις...Σε πιστεύω ρε, κι εγώ όταν βλέπω την ορθογραφία σου θέλω να τελειώσω.... τη ζωή μου
Aν δεν εβλεπεs και μονο ακουγεs???????Σε πιστεύω ρε, κι εγώ όταν βλέπω την ορθογραφία σου θέλω να τελειώσω.... τη ζωή μου
Σε πιστεύω ρε, κι εγώ όταν βλέπω την ορθογραφία σου θέλω να τελειώσω.... τη ζωή μου
Εσυ λαου λαου το πας τα τραβαει ο οργανισμο σου τα μπινελικια σε φτιαχνουν...
Τελειωστη ..τι το σκεφτεσε...τσαμπα ζεις...
ρε γαμα το χιουμορ κανε χαρη στους γονεις σου και τελειωνε με την μηζερια σου...Το χιούμορ σου είναι το μόνο που με κρατάει στη ζωή
ρε γαμα το χιουμορ κανε χαρη στους γονεις σου και τελειωνε με την μηζερια σου...
πολλά τα χυσίματα, πολλοί οι οργασμοί δεν προλαβαίνει να ικανοποιεί τις γυναίκες του.Πολλά νεύρα έχεις, γιατί έτσι; Από την αγαμία η τεστοστερόνη βαράει κόφτη;
Ελα ρε θεατρο του μπου που δεν χορταινεις καρπαζιες....καραβλαχε...το τραγικό δεν είναι εάν είναι αληθές.
είναι ότι πιστεύει ότι του έλεγε την αλήθεια.
Την αγαμια,εχω να γαμησω δυο μηνες...Πολλά νεύρα έχεις, γιατί έτσι; Από την αγαμία η τεστοστερόνη βαράει κόφτη;
Το 51% των γυναικών δήλωσαν ότι δεν έχουν καμία όρεξη για σεξ, ενώ το 42% δήλωσε πως έχουν ξεχάσει την έννοια της λέξης οργασμός!
Πτώση στο ναδίρ παρατηρείται τον τελευταίο μήνα στη λίμπιντο των ελληνίδων εξαιτίας της οικονομικής συγκυρίας, αλλά και λόγω της συζήτησης για τον νέο ασφαλιστικό νόμο.
Έρευνα της εταιρείας Μελέτης της Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας, σε συνεργασία με την εταιρεία δημοσκοπήσεων Alco, διαπιστώνει ότι ποσοστό 72% των γυναικών ανέστειλαν τις ερωτικές τους επαφές, μέσα στον γάμο, κατά την περίοδο της συζήτησης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.
Ο επικεφαλής της μελέτης, ουρολόγος - ανδρολόγος, Κ. Κωνσταντινίδης, κάνει λόγο για... σύγχρονες «Λυσιστράτες», που τιμωρούν τους εαυτούς τους, αλλά και τους συντρόφους τους, απέχοντας από το σεξ...
Συνέχεια... (Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο)
[URL unfurl="true"]http://sexygreekblog.blogspot.com/2011/01/to-51.html[/url]
σωστος...ουτε εγω τα πιστευω αυτα...μαλακιες τούμπανα...μαλακιες ερευνες ειναι αυτες...
εγω καθε μερα μια χαρα τους βλεπω χερακια
χερακια και ζευγαρακια αποκλειεται να καθονται
στο ετσι και να μην τρωνε καλα...
σωστος...ουτε εγω τα πιστευω αυτα...μαλακιες τούμπανα...