έτσι πιστεύω και εγώ. οι φίλοι μου που βγάζουν ψίχουλα απο τη δουλειά τους εχουν ανγχωθεί για το πως θα αγοράσουν το iPhone 4. Εγώ που έχω λεφτά, έχς το ίδιο κινητό 3 χρόνια τώρα και την ίδια τηλεόραση 8 χρόνια και το μόνο που δε με ενδιαφέρει είναι να καταναλώσω. Προτιμώ να ανγχώνομαι για το μέλλον του πλανήτη
σωστος, πολυ προσοχη στις μαλακιες που πανε οι βρομοπουστες των πολυεθνικων να μας πουλησουν πληρωνοντας και ενα μπουστη της διαφημισης για να φτιαξει "brand image"
Προσοχη η ευτυχια δεν ειναι στην καταναλωση ειναι αλλού...
Πιστεύω οτι με επηρεάζει λίγο καθώς μου ρίχνει τη γενική διάθεση.
Οταν βέβαια τώρα το καλοκέρι εμφανιστεί το πιπίνι με τι ρόγα να κοιτάει προς το διάστημα μπορώ να πω με βεβαιότητα οτι ξεχνάω την κατάσταση του πλανήτη.
Οταν είμαι με τη γυναίκα μου όμως τη θυμάμαι και πάλι
Είμαι 100% μαζί σου. Είμαι φαν της δρ helen peck και δεν πιστεύω οτι οι ανθρωποι πρεπει να κάνουν παιδιά. Είναι έγκλημα σήμαρε να κάνεις παιδιά.
Απλά βρήκα την τέλεια γυναίκα και την παντρεύτηκα. Τα παιδιά δεν υφιστανται για μένα και την γυναίκα μου. Το να παντρευτείς για να κάνεις παιδιά είναι απο τους πιό λάθος λόγους για να παντρευτείς. Καλύτερα να παντρευτείς για τα λεφτά αν είναι ετσι.
Είμαι 100% μαζί σου. Είμαι φαν της δρ helen peck και δεν πιστεύω οτι οι ανθρωποι πρεπει να κάνουν παιδιά. Είναι έγκλημα σήμαρε να κάνεις παιδιά.
Απλά βρήκα την τέλεια γυναίκα και την παντρεύτηκα. Τα παιδιά δεν υφιστανται για μένα και την γυναίκα μου. Το να παντρευτείς για να κάνεις παιδιά είναι απο τους πιό λάθος λόγους για να παντρευτείς. Καλύτερα να παντρευτείς για τα λεφτά αν είναι ετσι.
Έτσι μάγκες μου.
Και όταν αργότερα θελήσετε παιδιά αν δεν θα μπορείτε να κάνετε όλο και κάνα αλβανάκι η μουσουλμανάκι φτηνό θα σας κάτσει για υιοθεσία, μιας και αυτοι γεννοβολούν.
Άντε να ψηφίσουμε στο τέλος και τουρκαλβανους εθνοσωτήρες...
Αν ακούσει κανείς ειδήσεις, όχι μόνο παιδιά δε σκέφτεται - αλλά ούτε και ν' αγοράσει καπότες από το σούπερ μάρκετ. Φίλε Nick the Greek, για σένα μπορεί να είναι έγκλημα να κάνεις παιδιά, για άλλους όμως είναι το νόημα της ζωής.
Different strokes for different folks που λένε και οι Γιάνκηδες. ;)
Ελληνόπουλα δεν υπάρχουν για ιοθεσία?
Είσαι γνώστης ή απλά πετάς μαλακίες?
Ακόμα και έτσι όμως το αλβανάκι η το μουσουλμανάκι δεν εχει ζωή?
90% γονίδια εξ ανατολής στο "ελληνικό" DNA σε πρόσφατη έρευνα.
και γιατί όχι? Αν το νόημα της ζωής ήταν ίδιο για όλους πως θα ξεχώριζαν οι άνθρωποι.
το νόημα της ζωής φίλε είναι να είσια ευτυχισμένος. Οτι σε κάνει ευτυχισμένο, αυτό ειναί. τα άλλα είναι αποψείς