Νέα

Τις έφαγε ξανά ο Ζαμπίδης ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ψωριάρης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 330
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Δεν έχει αναφερθεί κανέναν σχόλιο για την διοργάνωση του αγώνα, εμένα τόσο η ατμόσφαιρα , η οργάνωση και η τηλεοπτική κάλυψη μου φάνηκαν εντελώς για το πούτσο, λες και ήταν πρωτάθλημα πινγκ πονγκ

Έχεις δίκιο. Γενικά από τέτοιες διοργανώσεις έχει αφαιρεθεί πλέον στο στοιχείο του cult, που είναι ταυτόσημο με αυτά τα αθλήματα και οι διοργανώσεις έχουν εξευγενιστεί σε κάποιες περιπτώσεις τόσο πολύ που είναι λίγο γελοίες.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Έχεις δίκιο. Γενικά από τέτοιες διοργανώσεις έχει αφαιρεθεί πλέον στο στοιχείο του cult, που είναι ταυτόσημο με αυτά τα αθλήματα και οι διοργανώσεις έχουν εξευγενιστεί σε κάποιες περιπτώσεις τόσο πολύ που είναι λίγο γελοίες.

Μιλάμε πλέον για επαγγελματικό επίπεδο το οποίο σημαίνει χρήματα. Μπορεί να σου φαίνονται γελοία όμως φέρνουν χορηγούς, θεατές κλπ.
Από την άλλη πλευρά μη συγκρίνουμε το kickboxing με το επαγγελματικό box σε κανένα επίπεδο. Είναι σαν να συγκρίνουμε ένα τριόροφο με έναν ουρανοξύστη.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Επανήλθε ο αρχικός τίτλος του thread.

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
ερωτηση.οι νοτιοιταλοι που με αυτους και αν μοιαζουμε υπεστησαν και αυτοι αλλοιωσεις οπως οι ελληνες? 
Μάλλον όχι, αν κρίνω από την έντονη δράση μαφιόζικων οργανώσεων εκεί
Παρέμειναν ελληνάρες

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Μιλάμε πλέον για επαγγελματικό επίπεδο το οποίο σημαίνει χρήματα. Μπορεί να σου φαίνονται γελοία όμως φέρνουν χορηγούς, θεατές κλπ.
Από την άλλη πλευρά μη συγκρίνουμε το kickboxing με το επαγγελματικό box σε κανένα επίπεδο. Είναι σαν να συγκρίνουμε ένα τριόροφο με έναν ουρανοξύστη.

Συμφωνώ.
Το γελοία ήταν τρόπος του λέγειν απλά όπως και να το κάνεις ξενίζουν λίγο....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.076
Πόντοι
22.266
ρε παιδες εχουμε κανενα σχετικο με κικ μποξ και να μου πει αν αυτοι οι αγωνες που ειδαμε ηταν μουφαδενιοι??
γιατι καποιος που αχολειται εδω στην περιοχη μου με κικ μποξ μου ειπε οτι ο ζαμπιδης ουτε ποτε ηταν πωταθλητης αλλα σοουμαν στο κικ μποξ οπως το WWF
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ αγωνες
πραγματικα εχω μπερδευτει και οντως εψαξα να βρω παγκοσμιο τιτλο στο wikipedia και δεν ειναι πουθενα πεα απο το μακρυνο 2000
λοιπον κανενας σχετικος εδω η ολοι εδω μεσα ειμαστε του KICK FUCK BOX

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Τί λε ρε φίλε; Σε λίγο θα μας πεις ότι ήταν απάτη κι ο Σουγκλάκος. Με ποιό δικαίωμα προσβάλλεις τα όσια και τα ιερά της φυλής μας;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.076
Πόντοι
22.266
Τί λε ρε φίλε; Σε λίγο θα μας πεις ότι ήταν απάτη κι ο Σουγκλάκος. Με ποιό δικαίωμα προσβάλλεις τα όσια και τα ιερά της φυλής μας;
ρε παραμυθι που τρωγαμε!!!!!!!και κανενας αθλητης δεν βγηκε να μας ξυπνησει!η μηπως τωρα εγω ανακαλυψα την αμερικη???

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε παιδες εχουμε κανενα σχετικο με κικ μποξ και να μου πει αν αυτοι οι αγωνες που ειδαμε ηταν μουφαδενιοι??
γιατι καποιος που αχολειται εδω στην περιοχη μου με κικ μποξ μου ειπε οτι ο ζαμπιδης ουτε ποτε ηταν πωταθλητης αλλα σοουμαν στο κικ μποξ οπως το WWF
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ αγωνες
πραγματικα εχω μπερδευτει και οντως εψαξα να βρω παγκοσμιο τιτλο στο wikipedia και δεν ειναι πουθενα πεα απο το μακρυνο 2000
λοιπον κανενας σχετικος εδω η ολοι εδω μεσα ειμαστε του KICK FUCK BOX
παντου μπορει να πεσει στησιμο αγωνων τυπε
σε ολα τα σπορ

Επισκέπτης
Ο Ιπποτης ηταν ζαλισμενος χτες το βραδυ απο την 3αρα και ειχε ορεξη για μανουρα :grin:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.076
Πόντοι
22.266
παντου μπορει να πεσει στησιμο αγωνων τυπε
σε ολα τα σπορ
ανοιξε νεο γυμναστηριο o iron mike και ηθελε να το προμοταρει με αυτους τους αγωνες !!!!!!!αλλα γιατι δεν βγηκε πρωτος :think: :think: :think:
δεν πειραζει ισως ο αντεννα τον βγαλει πρωτο στο επομενο dancing with the stars!!!!!χορευοντας paso doble η και βαλς :cheesy: :cheesy:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε δεν θυμασαι που πηγε ο ρομπερτο να στησει τον αγωνα του ψαλτη ενω ειχε πονταρει ολα τα λεφτα του ο μαριος κ ο μπουλντοζας?
τυπε του εκαναν πουστια
εβαλαν την γκομενα απο διπλα του και του τα μασαγε

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Έχω να παρατηρήσω το εξής:

Οι ίδιοι τύποι ακριβώς που τον κράζουν ("τις έφαγε πάλι", "μάπας είναι", "σιγά τον ζουμπά", "ας πάει να χορεύει καλύτερα"), είναι ΠΑΝΤΑ οι ίδιοι τύποι οι οποίοι λένε "ΘΕΟΣ!!! ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕ, ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΡΕ, ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ, ΕΥΓΕ ΡΕ ΖΑΜΠΙΔΗ ΑΡΧΗΓΕ!!!" αν κερδίσει!

Τα υπόλοιπα συμπεράσματα δικά σας!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.076
Πόντοι
22.266

Οι ίδιοι τύποι ακριβώς που τον κράζουν ("τις έφαγε πάλι", "μάπας είναι", "σιγά τον ζουμπά", "ας πάει να χορεύει καλύτερα"), είναι ΠΑΝΤΑ οι ίδιοι τύποι οι οποίοι λένε "ΘΕΟΣ!!! ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕ, ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΡΕ, ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ, ΕΥΓΕ ΡΕ ΖΑΜΠΙΔΗ ΑΡΧΗΓΕ!!!" αν κερδίσει!

Μεγαλες κουβεντες απο μεγαλους ελληνες!!!!!!!!ποτε τον αποθεωσα εγω??? και αν ξερεις κανεναν αλλον δωσε ονοματα και στοιχεια :grin: :grin: :grin:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Μεγαλες κουβεντες απο μεγαλους ελληνες!!!!!!!!ποτε τον αποθεωσα εγω??? και αν ξερεις κανεναν αλλον δωσε ονοματα και στοιχεια :grin: :grin: :grin:

Χμμμ... εσύ μυγιάζεσαι ή σφίγγεσαι? :)
(Μην μπεις στον κόπο να απαντήσεις, εκτός αν το θέλεις πάρα πολύ. Δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω μιας και βγάζεις συμπεράσματα γιατον ΕΑΥΤΟΥΛΗ σου χωρίς να καταλαβαίνεις!!!).

Άντε φιλάκια και καληνύχτα!!!

OP
OP
Ψωριάρης

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Κανονικοί ήταν οι αγώνες και προφανώς ο Mike ήταν πρωταθλητής και καμιά σχέση με μούφα.
Αλλά είναι μακριά από τον καλό εαυτό του και φάνηκε τις προάλλες (συν το οτι ο Ολλανδός αποδείχτηκε too much γι' αυτόν )

Επισκέπτης

Δεν τον αποθέωναν και πολλοί..μόνο κάτι ψώνια που πιστεύουν ότι με τις νίκες του Ζαμπίδη θα γίνουμε εθνικά υπερήφανοι και ότι θα νιώσουμε πάλι εθνική ανάταση στις δύσκολες μέρες που ζούμε !!
Κατα τ'άλλα 99 στους 100 Έλληνες δεν γνωρίζουν ούτε από την τηλεόραση το άθλημα του Ζαμπίδη !!  Καλά για κανονισμούς δεν συζητάμε...ποιό γνωστά είναι στην Ελλάδα το Λακρός και το Αυστραλιανό ποδόσφαιρο παρά αυτό το Κ1 πως το λένε...  :grin: :grin:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom