Νέα

Τις έφαγε ξανά ο Ζαμπίδης ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ψωριάρης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 330
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
φίλε μου υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων που έχουν Greek Passport !

1) Οι Ελληνο-Τουρκόσποροι : Oι οποίοι είναι σχεδόν το 75% και είναι αυτοί με τα μαύρα μαλλιά, σκούρα μάτια, αηδιαστικά τριχωτά συνήθως κοντά σώματα(1,70m-1,75m) που όταν δεν ξυρίζονται για 2/3 μέρες μοιάζουν με Άραβες/ Τούρκοι κτλ.
Ο ιδρώτας τους βρωμάει, η επιδερμίδα τους το καλοκαίρι μαυρίζει πολύ και είναι λιπαρή.
Αυτοί συνήθως οι κατώτεροι τύποι βρίζουν, τρώνε σουβλάκι, χρησιμοπούουν φράσεις τύπου "στ'αρχίδια μου" "Να ουμε" κτλ. και στην οδήγηση κορνάρουν συχνά.
Κοινώς οι Ελληνάρες !

2) ΟΙ Γνήσιοι Έλληνες : Oι οποίοι δυστυχώς είναι σχεδόν το 25% με ξανθά, ανοιχτό-κάστανα μαλλιά, γαλάζια-πράσινα μάτια, ωραία λευκή επιδερμίδα και το ύψος μας είναι πάνω από 1,80m.
Πρόκειται για την καθεαυτού Γνήσια Ανώτερη Ελληνική φυλή που γλύτωσε από τiς προσμίξεις των Τούρκων κτλ. Στο εξωτερικό κανείς δεν μπορεί να καταλάβει από που προερχόμαστε και πάντα όταν προσπαθούν να μαντέψουν εθνικότητα λένε όλα τα αλλά
(Γερμανός, Ολλανδός, Αυστριακός κτλ) παρά μόνο ΈΛΛΗΝΑ δεν λένε - Ειρωνία ε ?

Η Χρυσή αυγή τα έχει παντρέψει αυτά τα δύο πράγματα...
Πρόκειται για οργάνωση/κόμμα με ιδεολογία της δεύτερης κατηγορίας αλλά με
μέλη με Turkish Look - της πρώτης κατηγορίας. Κωμικό ε ?

oποτε παω μοναστηρακι μου μιλανε αγγλικα

ισως φταιει οτι στο μερος καταγωγης μου δεν πατησε ποτε ποδαρι τουρκου

οσο για τους χ.α ειναι για γελια

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Οι Έλληνες είμαστε μία σπουδαία φυλή. Το πρότυπο του ωραίου άντρα εκφράζεται στον δισκοβόλο του Μύρωνα και της ωραίας γυναίκας στην Αφροδίτη της Μήλου.

Από την άλλη, η νοοτροπία του υποτακτικού (άφεριμ αφέντη μου), που μας πέρασαν οι Τούρκοι στα 370 χρόνια της κυριαρχίας της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και η γνώση πως είμαστε ανώτερη φυλή από όλες τις άλλες, είναι δύο αντίθετα συναισθήματα που μας δίνουν ένα εκρηκτικό ταμπεραμέντο.

Δυστυχώς η μαλακία που επικράτησε μετά την Χούντα, με τις αθρόες προσλήψεις στο δημόσιο και την απόλυτη τεμπελιά με χρήση δανεικών και πιστωτικών καρτών, όπως και το όνειρο του Χρηματιστηρίου το 1999, θυμίζει τις εποχές της πτώσης της Πόλης, το 1453, όταν όλοι οι πολίτες αντί να βγουν να πολεμήσουν τον Τούρκο, πήγαιναν καλόγεροι στο Αγ. Όρος προκειμένου να αποφύγουν την στρατευση και τον πόλεμο.
  Είμαστε ακόμη υπό παρακμή.

Όταν ο πρώτος δημόσιος υπάλληλος απολυθεί και μην έχοντας τι να κάνει, πάει στο χωραφάκι του παππού του να καλλιεργήσει ντομάτες για να φάει, τότε και μόνον τότε, θα έχει επιτευχθεί το τέλος της παρακμής και η αρχή μιας νέας πορείας.

Όσο για τον Μιχάλη τον Ζαμπίδη... αυτοί που τον κατηγορούν, ας αναρωτηθουν τι έχουν πετύχει οι ίδιοι στη ζωή τους.

Ο Μάικ και καλό παιδί είναι και τα προβλήματά του τα έχει λύσει, είτε κερδίσει ξανά τίτλους, είτε όχι.

Κοιτάξτε την καμπούρα τη δικιά σας κι αφήστε τον Μάικ. Είχε γίνει θρύλος έξω προτού καν τον ακούσουμε εδώ σαν όνομα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
xaxaxaxaxaxaxax  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: xaxaxaxax
ο μπιτακος της μαζευε απο ερασιτεχνες σε sparing τον 3 γυρων και θα πλακωσει το ζαμπιδη? εδω γελαωωω!!
μη γελας πολυ γιατι υπαρχει ο κινδυνος να κλασεις κιολας...
ολα ειναι ριγκ...
ας ανεβει μετα τις προκλησεις ας τον δειρει και μετα γελας  ;)
προς το παρον αποφευγει...

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δυστυχως ετσι ειναι φιλε μου...
Στην αρχαια ελλαδα το προτυπο του Ελληνα ηταν ψηλος,ξανθος με γαλαζια ματια...
Δεν εισαι καλα πληροφορημενος.
Με την παροδο των χρονων κ των κατακτητων η φυλη μας αλλοιωθηκε και ακομα αλλοιωνεται με τους βρωμοαλβανους και ολες τις αλλες βρωμορατσες εδω μεσα...

Μαλακιες λες, οι πελλοπονησιοι ηταν απο αιγυπτο οι ιωνες απο μικρα ασια, οι δωριεις απο βορα, εν γενει και οι σικελοι που εχουν ελληνικη καταγωγη μελαχρινοι ειναι και δεν εχουν σχεση με τους βορειοιταλους που ειναι λομβαρδοι, Οι μακεδονες ηταν ψηλοι και οι υπολοιποι τους ειχαν για το πουτσο, Τωρα οι ελληνες της Ελληνορωμαικης περιοδου δεν εχουν να κανουν με αυτα που λες, μονο οι βουλγαροι εισεβαλαν και ητηθηκαν και οι βαραγγοι οι οποιοι ηταν νορβηγοι. Οι τουρκοι οταν κερδισαν στο ματζικερτ και εισεβαλαν στην ανατολια ειχαν αναλογια 1 προς 11 ρωμαιους, αρα μαντεψε αν ειμαστε εμεις τουρκοσποροι η αυτοι
Τι μαλακιες λες, ξερεις τι τα κανουμε εμεις τα ψηλα ξανθα κωλοτρυπιδατα παιδια;

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Να πω και εγώ την γνώμη μου, χωρίς να αναφέρομαι προσωπικά σε κάποιον.

Το Κ1 είναι άθλημα και όχι «πλακώνομαι στο ξύλο γιατί μου κοίταξαν την γκόμενα». Έχει τακτική, οικονομία δυνάμεων, μέρα που θα βρεθεί ο αθλητής, επιλογές που κάνει σε κλάσματα δευτερολέπτου και πολλά άλλα που όπως και σε κάθε άθλημα μπορεί να μην του βγουν. Ακόμη πολλές φορές είναι προτιμότερο ένας αθλητής να χάσει έναν αγώνα παρά να έχει μια πύρρειο νίκη. Εξαρτάται από τους στόχους του. Έτσι, στην αξιολόγηση και διερεύνηση των αιτιών μας ήττας λογικές του τύπου «τις έφαγε», «των πλάκωσαν» κ.λπ. δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Πιστέψτε με αλλά αν δεν ήτα αγώνας και ήταν προσωπικού ξύλο στον δρόμο κανείς από τους μάγκες αυτού του φόρουμ δεν θα ήθελε να βρεθεί ούτε ένα χιλιόμετρο από τον Ζαμπίδη. Βεβαίως και έχασε, αλλά αυτόι δεν σημαίνει ότι δεν είναι μεγάλος αθλητής. Μου κάνει εντύπωση πως κάποιοι ξέχασαν ότι ήρθε τέταρτος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ1. Δηλαδή αν η Εθνική ερχόταν τέταρτη στο Μουντιάλ θα λέγαμε ότι πάτωσε;

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
52
Like
1.165
Πόντοι
6.825
Καλύτερος ο Ολανδός που παρά την νίκη του αναγνώρισε την αξία του κοντού αφού των σήκωσε ψηλά.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ο ζαμπιδης δεν θα μπορουσε ποτε να φτασει ψηλα στο Κ1 (κουπα) λογω υψους

εχει πολυ δυνατα χερια αλλα μεχρι εκει

εντουτοις ειναι ενας τεραστιος αθλητης, με καλο μυαλο, και ειμαι σιγουρος οτι θα αναδειξει τεραστιο αθλητη με την σειρα του

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Δεν έχει δείρει κ λίγους ψηλούς μέχρι σήμερα πάντως......

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
52
Like
1.165
Πόντοι
6.825
ο ζαμπιδης δεν θα μπορουσε ποτε να φτασει ψηλα στο Κ1 (κουπα) λογω υψους

εχει πολυ δυνατα χερια αλλα μεχρι εκει

εντουτοις ειναι ενας τεραστιος αθλητης, με καλο μυαλο, και ειμαι σιγουρος οτι θα αναδειξει τεραστιο αθλητη με την σειρα του
Στο συγκεκριμένο άθλημα η σωματοδομή έχει μεγάλη αξία.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλημέρα.

Αρχισαν οι γνωστές κυβιστήσεις.

Οπως το μιουτάρισμα ενός μέλους που γράφει για μάπες (σωστό) και με τη σωστή ευαισθησία, αλλά αμέσως μετά παρακολουθεί εμβρόντητος ο αναγνώστης να ποστάρει αλλο μέλος με υπογραφή "Κουφάλες πολιτικοί θα σας κρεμάσει η Χρυσή Αυγή" ή κάτι τέτοιο.

Δηλαδή δεν μπορείς να προσβάλλεις έναν αθλητή για την επίδοσή του, αλλά μπορείς να απειλείς πολιτικούς με εκτέλεση.

Λαμπρές αναλύσεις.

Υ.Γ.
Οταν σε αγώνες κινδυνεύει (όχι ακουσίως), αλλά εκούσια και επιτρέπεται η χρήση, λχ γονατιάς που μπορεί να επιφέρει μέχρι και αναπηρία ή θάνατο (ο Ζαμπίδης έσπασε σιαγόνα) τότε οποιαδήποτε κυβίστηση σαν και αυτή που κάνεις περί αθλήματος πάει περίπατο.

Μισο λεπτο για να καταλαβαινομαστε.

Ο τιτλος αλλαξε εδω οχι καποιο ποστ. Γιατι αν μη τι αλλο ηταν προσβλητικο αν οχι για τον αθλητη αλλα για το αθλημα. Μιλαμε για αθλημα οχι για ξυλικι στην πλατεια η σε κανα μπαρ.

Τωρα για το αν εχει χτυπηματα επικινδυνα. Αθλημα χαρακτηριζεται απο το οτι εχει εκ των προτερων κανονες γνωστους και στους δυο και αναμετρηση επι ισοις οροις με ουδετερη διαιτησια . Το θεμα δεν ειναι το οριο του τι επιτρεπεται και τι οχι αλλα αν ειναι εκ των προτερων γνωστο και αν υπαρχει η υποσχεση πως θα διεξαθχει υπο ουδετερη και αμεροληπτη διαιτησια στα πλαισια επισημης διοργανωσης .
Τελος αλλιως κρινεται ενας αθλητης και αλλιως τιθεται στη δημοσια κριση ενας πολιτικος , ο οποιος αποφασιζει για το πως θα ζησει ολη η κοινωνια και αυτη ειναι η δουλεια του. Μη τα μπερδευουμε.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Δυστυχως ετσι ειναι φιλε μου...
Στην αρχαια ελλαδα το προτυπο του Ελληνα ηταν ψηλος,ξανθος με γαλαζια ματια...
Δεν εισαι καλα πληροφορημενος.
Με την παροδο των χρονων κ των κατακτητων η φυλη μας αλλοιωθηκε και ακομα αλλοιωνεται με τους βρωμοαλβανους και ολες τις αλλες βρωμορατσες εδω μεσα...
ώπα... το ξανθό γένος...νατα μας. Πώς σας φάνηκε ότι ο μαυράκος νίκησε..Μάλλον πονάει πολύ η μαύρη η ..ωλή
χχαχχα Φασιστάκια..

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
52
Like
1.165
Πόντοι
6.825
Μισο λεπτο για να καταλαβαινομαστε.

Ο τιτλος αλλαξε εδω οχι καποιο ποστ. Γιατι αν μη τι αλλο ηταν προσβλητικο αν οχι για τον αθλητη αλλα για το αθλημα. Μιλαμε για αθλημα οχι για ξυλικι στην πλατεια η σε κανα μπαρ.

Τωρα για το αν εχει χτυπηματα επικινδυνα. Αθλημα χαρακτηριζεται απο το οτι εχει εκ των προτερων κανονες γνωστους και στους δυο και αναμετρηση επι ισοις οροις με ουδετερη διαιτησια . Το θεμα δεν ειναι το οριο του τι επιτρεπεται και τι οχι αλλα αν ειναι εκ των προτερων γνωστο και αν υπαρχει η υποσχεση πως θα διεξαθχει υπο ουδετερη και αμεροληπτη διαιτησια στα πλαισια επισημης διοργανωσης .
Τελος αλλιως κρινεται ενας αθλητης και αλλιως τιθεται στη δημοσια κριση ενας πολιτικος , ο οποιος αποφασιζει για το πως θα ζησει ολη η κοινωνια και αυτη ειναι η δουλεια του. Μη τα μπερδευουμε.
Το σίγουρο είναι ότι για κάποιους είναι δύσκολο να δεχθούν την λέξη αθλητισμός επι αυτών των αθλημάτων λογο της σκληρής τους φύσης,αλλά όπως και το έγραψες οι ανθρωποι που κάνουν την επιλογή αυτών των αθλημάτων,ξέρουν και τις συνέπειες που μπορούν να έχουν.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
52
Like
1.165
Πόντοι
6.825
ώπα... το ξανθό γένος...νατα μας. Πώς σας φάνηκε ότι ο μαυράκος νίκησε..Μάλλον πονάει πολύ η μαύρη η ..ωλή
χχαχχα Φασιστάκια..
Εσύ που προσδιορίζεις των άνθρωπο αθλητή,απο το χρώμα του μέσα απο ένα ποστ τι είσαι?

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Εσύ που προσδιορίζεις των άνθρωπο αθλητή,απο το χρώμα του μέσα απο ένα ποστ τι είσαι?
Το ρατσιστικό στοιχείο το θέσανε τα καλόπαιδα που φιλοξενεί το forum σε πάμπολλα παραπάνω post. Και καθότι ο Ζαμπίδης δεν έχει τα άρια στοιχεία (δηλ. ψηλός, γαλανοματης και ξανθός), έ όχι και τα χάσει από έναν υπάνθρωπο (κατά τη γνώμη των φασιστών και όχι βέβαια τη δική μου.Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα). Εγώ απλά έθεσα τα πράγματα στη ρατσιστική οπτική γωνία των νοσταλγών του Hitler που ενδημούν εδώ μέσα.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι ο Ζαμπίδης  όπως και οι άλλοι αθλητές πήρε μέρος σαν αγωνιζόμενος σε μια αθλητική αναμέτρηση – show και όχι σαν μονομάχος στην αρένα όπου ο χαμένος πρέπει να θανατωθεί. Φαίνεται όμως ότι τα ένστικτα κάποιων τους κάνουν να αισθάνονται ευτυχισμένοι στη θέα του λαβωμένου αθλητή.

Πέρα από αυτά όλα τα πράγματα έχουν αρχή και τέλος. Ίσως κάπου εδώ πρέπει και ο Ζαμπίδης να αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά τη στιγμή που θα αποχωρήσει γιατί ήδη έχει ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό και από ότι φαίνεται δεν έχει τη ψυχολογία για να αντιμετωπίσει νεώτερους και «διψασμένους» αντιπάλους.
Επίσης στους συγκεκριμένους αγώνες υστερούσε αισθητά και σε φυσική κατάσταση ενώ ήταν και φανερά αγχωμένος.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
52
Like
1.165
Πόντοι
6.825
Το ρατσιστικό στοιχείο το θέσανε τα καλόπαιδα που φιλοξενεί το forum σε πάμπολλα παραπάνω post. Και καθότι ο Ζαμπίδης δεν έχει τα άρια στοιχεία (δηλ. ψηλός, γαλανοματης και ξανθός), έ όχι και τα χάσει από έναν υπάνθρωπο (κατά τη γνώμη των φασιστών και όχι βέβαια τη δική μου.Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα). Εγώ απλά έθεσα τα πράγματα στη ρατσιστική οπτική γωνία των νοσταλγών του Hitler που ενδημούν εδώ μέσα.
Αλάνι ο Hitler έχει την θηριωδία στο βιογραφικό του το θέμα όμώς του φασισμού υπάρχει γενικά στων πολιτισμό και στην ιστορία του ανθρωπίνου γένους απο τις καταβολές του.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Jesse-Owens1936-Olympics.jpg
:headbang2:

0.jpg
:2on1:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
52
Like
1.165
Πόντοι
6.825
Καλή  είναι και Η ΙΣΤΟΡΙΑ με των Γερμανό πυγμάχο,που αντιμετώπισε των Αμερικάνο,ο πυγμάχος της Γερμανίας δεν ήταν ΦΑΣΙΣΤΑΣ,αλλά πολύ μεγάλος αθλητής με ολη την σημασία της λέξής.

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Δεν έχει αναφερθεί κανέναν σχόλιο για την διοργάνωση του αγώνα, εμένα τόσο η ατμόσφαιρα , η οργάνωση και η τηλεοπτική κάλυψη μου φάνηκαν εντελώς για το πούτσο, λες και ήταν πρωτάθλημα πινγκ πονγκ

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ερωτηση.οι νοτιοιταλοι που με αυτους και αν μοιαζουμε υπεστησαν και αυτοι αλλοιωσεις οπως οι ελληνες?γιατι ολη η νοτιος ιταλια ειναι κομματι της αρχαιας ελλαδας και επι το πλειστον προερχεται απο την μαγκνα γκρετσια δηλαδη απογονοι αρχαιων ελληνων.και δεν ειναι ψηλοι ξανθοι γαλανοματηδες...και μην μου πει καποιος την υπερτατη βλακεια που μου ειχε πει ενας με το νικ "hirayama"(μια μορφη α λα πορνοπαπος του σαιτ :2funny: :2funny:) οτι μοιαζουμε μαζι τους επειδη ειχαμε κατακτηθει απο ρωμαιους(να ταν μονο αυτοι...) και ειχαν κανει μια σφαγη στην ηπειρο :headbang: :headbang:.περα απο αυτα οι αρχαιοι σπαρτιατες δεν ηταν ξανθοι ουτε ψηλοι.ο λεωνιδας ηταν 1,70.τα χαρακτηριστικα των περισσοτερων σπαρτιατων ηταν δασυτριχοι με μουσι ως επι το πλειστον μελαχρινοι και καστανοι.οι προσμειξεις στην ελλαδα ξεκινανε απο την καθοδο των δωριεων.ειχαμε αιολους ιωνες αχαιους μινωιτες δωριεις ποντιους μακεδονες(οχι αυτους που εννοει ο πορνοπαπος :2funny: :2funny:) αγριους, ποντιους κ.α. που καθιερωθηκαν ως ελληνικα φυλα.εδω ο τρωικος πολεμος κατα πολλους ηταν εμφυλιος εκτος αν νομιζει κανεις οτι ειχαν σχεση οι αρχαιοι τρωες με τους μογγολοτουρκους του ουζμπεκισταν που δεν υπηρχαν τοτε στην περιοχη.τον περικλη τον θυμαστε πως ητανε απο την προτομη με την ποντιακη κεφαλα του?ο μεγας αλεξανδρος που ηταν πιο κοντος και απο τον μαραντονα?ο σωκρατης φυσιογνωμικα?η ελλαδα γεμισε απο την αρχαιοτητα με διαφορετικα φυλα που ηταν πολεις κρατη αλλα υπηρχε απο τοτε η ιδεα ενος κοινου συμφεροντος και επιβεβαιωθηκε στους περσικους πολεμους...το οτι καποια αγαλματα δειχνουν το μεσαιο δαχτυλο μεγαλυτερο η οτι τα αγαλματα στην αρχαιοτητα δειχνουν ολα γυμνασμενους και απολυτα συμμετρικα αντρες και ωραιες γυναικες δεν σημαινει οτι ητνα πραγματικοτητα.δηλαδη σκεφτεστε κανεναν αρχαιο να εφτιαχνε αγαλμα αντιαισθητιτκο με προτυπο κανενα ασχημο?θα τον περιγελουσαν μετα και στην αρχαια ελλαδα υπηρχαν και τοτε μουνοπανα και ρατσιστες οπως σημερα αρκετοι.οποτε αλλο το προτυπο του αντρος και αλλο πως δειχνανε τοτε.σε τοιχογραφιες ας δουν καποιοι η σε απεικονισεις σε αμφιορεις ποσοι ξανθοι υπηρχαν τοτε...λες και ειχαμε ποτε κλιμα εδω οπως στην σκανδιναβια γιατι αν το παμε παραπερα καθε ανθρωπος με το περασμα των χιλιετιων οχι μονο των αιωνων παιρνει τα χαρακτηριστικα του αναλογα με το περιβαλλον και το κλιμα.σε βαθος χιλιετιων.ειναι ο κανονας της προσαρμογης καθε ειδους που λενε και οι φυσιοδιφες.τεσπα αυτο σηκωνει τεραστια συζητηση...
αρα μην νομιζετε οτι εχουμε φυσιογνωμικα και τοση μεγαλη διαφορα με οσους κατοικουσαν εδω πριν μερικες χιλιαδες χρονια.δεν διαφωνω οτι δεν εχει γινει μπασταρδεμα με τουρκους.αλλωστε οι ενετοι ηταν σε ελληνικες περιοχες περισσοτερο απο οτι οι τουρκοι και καποια αλλα αραβοτουρκοσπορα φυλλα.αλλο ομως προσμειξει και αλλο ολικη αφομοιωση.εδω μεχρι και οι γαλατες περασαν μια βολτα. :cheesy: :cheesy: το ειπαμε μαγκες οι προσμειξεις γινοντουσαν και στην αρχαια ελλαδα.
ιπποτη μου θα ηθελα την αποψη σου σε αυτο, οχι από αυτους που σκεφτονται μονοχνωτα αριστερα η δεξια πριν σκεφτουν να απαντησουν λες και ολα στην ζωη ειναι στο διλλημα αριστερα-δεξια...αν και ειναι οφ-τοπικ αυτο...
σε οτι αφορα των καθοδο των αλβανεων αυτοι πρωτοηρθαν ελλαδα απο τον 7ο αιωνα εδω και 1400 χρονια στην δυτικη ελλαδα αρχικα.
υ.γ. σε καποιες κομπλεξικες σκατογριες που βγαζουν το μενος τους εναντιον ενος αθλητη που εχει κανει μια μεγαλη πορεια και τωρα πρεπει να συνειδητοποιησει οτι πρεπει να αποσυρθει και το κανουν αυτο εξυμνωντας την αραπικη πουτσα μαλλον ειναι βρωμολουγκρες αφου λιγουρευονται τετοιες πουτσες για αυτο τις εξυμνουν και ισως να μην ειναι πλακα αυτο αλλα αληθεια...
οκ αρκετα με τα οφ-τοπικ...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom