αυτες ειναι για κοκκαλοσουπα μονο...
egrapses re φιλε!!!!!τα παντα ολα σε μια φραση.αυτο ακριβως!
αυτες ειναι για κοκκαλοσουπα μονο...
ερωτηση ρε παλικαρικαι εγω πιστευω οτι οι χοντρες γαμιουνται καλυτερα...ναι αν μου βγαζει καυλα και εχει ομορφο προσωπο και ενταξει δεν ειναι κανα τερας γαμαω...ολα ξεκινησαν απο ενα ψυχικο να γαμησω αδελφη γυναικας ενοσ κολλητου μου,και η τυπισσα (πιο μεγαλη) ηταν βουτηγμενη στην καυλα..εκανε τα παντα και δεν ακουγες οχι...και γενικα οσες φορες μουκατσε ευχαριστηθηκα γαμησι..τις πολυ καχεκτικες δεν τις μπορω..αυτες ειναι για κοκκαλοσουπα μονο...να τις παιρνεις στα τεσσερα να ριξεις κανα σκαμπιλι και να φτασει το κοκκαλο στον τοιχο? μπααααα...καυλα να βγαζει και θηλυκοτητα θελω....
δεν εχει ουτε κιρσους ουτε κυταριτιδα ..μαλλον δεν βλεπεις καλα
η δικια μου μαγηρευει ωραια και πολλα φαγητα. Καθαριζει καλα το σπιτι και οταν σκουπιζει φοραει μινι και της πιανο το κωλο.και στο κρεβατι τα δινει ολα. Οσα πιο πολλα κιλα περνει τοσο πιο πολυ σεξ κανουμε
ενω οι ενα σωρο αδυνατες και ασχημες στη μαπα και σκυλομουρες ειναι αξιογαμητες ε;Παιδιά οι χοντρές είναι για τους μπαζογάμηδες που φοβούνται/τσιγκουνεόνται να δώσουν 30Ε να πάνε σ'ένα σπιτάκι να γευτούν κάτι ωραίο. Δε λέω οτι δεν εχουν ψυχή κι αυτές, αλλά έλεος..άμα θές σεξ χάσε και κανα κιλό. Γυναίκα θέλει ο άντρας, όχι φάλαινα!!
υποκειμενικο..ενω οι ενα σωρο αδυνατες και ασχημες στη μαπα και σκυλομουρες ειναι αξιογαμητες ε;
γιατι δεν ανοιξε αληθεια ποτε! κανενα!τοπικ με τιτλο τις ασχημες στη μαπα τις γαματε;
α αφηστε μην απαντησετε,καταλαβα.ειναι επειδη τις βαζετε σακουλα η κουβα στο κεφαλι ενω της τον χωνετε.
ασε ρε λουκ και τους ξερω τι μουφες και υποκριταρες εκτος απο κομπλες και κολλημενοι ειναι στην συντριπτικη τους πλειοψηφια.ελαχιστοι ελληνες αντρες κανουν τη διαφορα και μεσα σε αυτους ειμαι και εγωDυποκειμενικο..
τι εννοεις ασχημες?
εδω μεσα καποιοι μολις δουν γκομενα σε ρωτανε:ελληνιδα?αν πεις ναι την λενε μπαζολα.αν τους πεις καπακι οτι εκανες λαθος κ ειναι ρωσσιδα την λενε μουναρα!
αν με ρωτας προσωπικα και πιο γενικα,επειδη τις γυναικες τις κοιταω συνολικα,ασχημη ειναι και η βατραχομουρα,ασχημη ειναι και η αλλη με τα χαλια δοντια δε μπα να ειναι και μουναρος στο σωμα,ασχημη ειναι και η βλαχαρα κιτσογκομενα που δεν την παρουσιαζα με τιποτα ως κοπελα μου σε γνωστους και φιλους,ασχημες ειναι και κατι τυπισες με φυσιολογικο βαρος αλλα εντελως ασουλουπωτα σωματα και ποδια.χαρακτηριστικο παραδειγμα αυτη η κλεοπατρα απ το κουςκους.την εχετε δει ορθια την τυπισσα;την ειδα και επαθα σοκ.ναι αλλα το ερωτημα παραμενει:τι εννοουμε ασχημες;
εγω παντως τις γαμαω ολες, χοντρες αδυνατες ασχημες ομορφες κοντε ψηλες και κανα τραβελι αμα κατσει το καρφωνω. τρυπα να ειναι λεμε και τη βουλωνω
χμμμ...πολλες κατηγοριες...αν με ρωτας προσωπικα και πιο γενικα,επειδη τις γυναικες τις κοιταω συνολικα,ασχημη ειναι και η βατραχομουρα,ασχημη ειναι και η αλλη με τα χαλια δοντια δε μπα να ειναι και μουναρος στο σωμα,ασχημη ειναι και η βλαχαρα κιτσογκομενα που δεν την παρουσιαζα με τιποτα ως κοπελα μου σε γνωστους και φιλους,ασχημες ειναι και κατι τυπισες με φυσιολογικο βαρος αλλα εντελως ασουλουπωτα σωματα και ποδια.χαρακτηριστικο παραδειγμα αυτη η κλεοπατρα απ το κουςκους.την εχετε δει ορθια την τυπισσα;την ειδα και επαθα σοκ.
ναι αλλα το ερωτημα παραμενει:τι εννοουμε ασχημες;
εκτοε απο μενα ρε...καθρεφτες δεν εχεις σπιτι σου? κοιταξου σε εναν και θα καταλαβεις
χεχεχεχε.ταπωσε η λουκ.εκτοε απο μενα ρε...
εκτοε απο μενα ρε...
χεχεχεχε.ταπωσε η λουκ.