gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
και γω ρε τυπε....μαζι σου.....χοντρη εισαι ?
εγω παντως τις γαμαω ολες. χοντρες, αδυνατες, ομορφες, ασχημες,τραβελια.ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει
και γω ρε τυπε....μαζι σου.....χοντρη εισαι ?
εγω παντως τις γαμαω ολες. χοντρες, αδυνατες, ομορφες, ασχημες,τραβελια.ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει
Τραβέλια εσύ;! :oκαι γω ρε τυπε....μαζι σου.....
ω τον μαλακα....ειχε βαλει και τραβελια.....Τραβέλια εσύ;! :o
Δεν στο είχα!!!
Οι δηλώσεις σου έμειναν!!!ω τον μαλακα....ειχε βαλει και τραβελια.....
ω τον μαλακα....ειχε βαλει και τραβελια.....
ελα αστα τα σαπια σου. μην αλλαζει τα λεγομενα σου.
να δεις που θα κανουμε καλη παρεα τα δυο μας ;)
Δεν το σώζεις!!!
Δεν το σώζεις!!!
ναι ξερουμε......της χοντρες τις γαμανε οι αδυνατοι και οι τυπαδες σαν και μενα
το να το παιζεις ντιβα ειναι ασχημο ακομα και αν εισαι Η ΘΕΑ!!!!!!!
το αλλο που λες το θεωρω λιγο ακυρο.
ο χαρακτηρας πλαθετε απο μας και τους γυρω μας σε μικροτερη ηλικια.η εμφανιση οπως διαπιστωσες εν τελη δε παιζει ρολο.
οντως ρε τυποι εχει δικιο ο ψωλαρας78αφου ειναι γνωστο,οι χοντρες ειναι οι μεγαλυτερες καταπιολες πουτσας απο μπουκι καθως κ απο φλοκι,πηδιουνται σε σπανιες περιπτωσεις πλην αυτων που εχουν κανα παλικαρι που τους τα ριχνει κ στη μαπα παραλληλα,αλλα πιστεψτε με,αγρια τσιμπουκια με σημα τον τιγρη ολες.
Ισως επειδη ειναι λιγοτερο΄΄γαμιολες΄΄απο αλλες κατηγοριες γυναικων
Επείδη μόνο αυτό θες να κάνεις μαζί τους κ έτσι το μαθαίνουν καλά!!!οντως ρε τυποι εχει δικιο ο ψωλαρας78
γιατι ολες οι χονρες κανουν καλα τσιμπουκια?
κοιτα εχεις δικιο εν μερη γ τον χαρακτηρα.απλα μετα απο καποια χρονια καποια πραγματα ΔΕΝ αλλαζουν.εδώ κάνεις λάθος. Ο χαρακτήρας πλάθεται συνεχώς και αλλάζει όσο περνάνε τα χρόνια. Γιαυτό αλλάζουμε φίλους και παρέες ορισμένες φορές. Μια γυναίκα ή ενας άντρας όταν έχει μεγάλη πέραση στο αντίθετο φύλλο είνα λογικό απο κάποιο σημείο και μετά να γίνει ντίβα.
λογικό για την ανθρώπινη ματαιοδοξία....κοιτα εχεις δικιο εν μερη γ τον χαρακτηρα.απλα μετα απο καποια χρονια καποια πραγματα ΔΕΝ αλλαζουν.
οσο γ το"λογικο"που λες...δε το θεωρω λογικο..το να ειμαι ψωναρα επειδη εχω 10επιτυχιες το θεωρω γελοιο.
κοιτα εχεις δικιο εν μερη γ τον χαρακτηρα.απλα μετα απο καποια χρονια καποια πραγματα ΔΕΝ αλλαζουν.
οσο γ το"λογικο"που λες...δε το θεωρω λογικο..το να ειμαι ψωναρα επειδη εχω 10επιτυχιες το θεωρω γελοιο.
Επείδη μόνο αυτό θες να κάνεις μαζί τους κ έτσι το μαθαίνουν καλά!!!
Εχώ εμπειρία από χοντρές αρκετή!!!
τι να ρωτησουμε ;για τσιμπουκια;επιβεβαιώνω
ρωτήστε και στο τσατ