βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
αστους να λενε,μια καυλα ειναι η γυναικα σουοχι και κρεας με προσβαλεις
φοραει κυλοτα με τακουνια δηλαδη;δεν ειναι χοντρη, κοντη ειναι...
οταν λες χοντρη;ξαπλωμενη ηταν πιο ψηλη παρα οταν ηταν ορθια;που είσαι ρε όχι παλιά είχα φασώσει μια χοντρούλα είχε την πλάκα της η γκόμενα
τυπε μου αφου μας ειχες πει οτι παλια σου εσκασε κατι κλωτσομπουνιδια,το συνεχιζει η την εχεις φερει σε λογαριασμο;οχι δεν ειπα αυτο ....αλλα ειχει τυχει οταν μαλωσουμε λογο διαφορας σωματικου βαρους να εχει το πανω χερι. Μια φορα εβαλε τον τεραστιο κωλο της πανω μου και δεν μπορουσα να κουνηθω κοντευα να σκασω
φορας αναπνευστηρα η παιζεις με μπουκαλες;ασε την πλακα. δεν ξερεις τι χάνεις. Ξυρισμενο μουνι και πεντακαθαρος κωλος να καθεται πανω σου . σκετη καυλα
οταν λες χοντρη;ξαπλωμενη ηταν πιο ψηλη παρα οταν ηταν ορθια;
φορας αναπνευστηρα η παιζεις με μπουκαλες;
καλα και εγω εχω κανει εξυπηρετηση σε 1-2 χοντρες και φυσικα ειχε την πλακα του,εχουν δικαιωμα και οι στρουμπουλες το καλο ειναι οτι δεν λενε οχι σε τιποτα και κανεις οτι γουσταρεις
Είχε περιττά κιλά και δεν ήτανε ψιλή.................
Αλλά όσο και αν ακούγεται πειέργο είχε και αυτό την πλάκα του ειδικά όταν είσαι και σε πιο μικρή ηλικία
καλα και εγω εχω κανει εξυπηρετηση σε 1-2 χοντρες και φυσικα ειχε την πλακα του,εχουν δικαιωμα και οι στρουμπουλες το καλο ειναι οτι δεν λενε οχι σε τιποτα και κανεις οτι γουσταρεις
συνεχιζω ...
αν τα βυζια του
Αντε...τι έγινε? Δεν θα μοιραστείς τη φιλοσοφία σου μαζί μας? Η μήπως σε πλάκωσε η χονδρή με το σκουπόξυλο....
Φύγε άπό έδώ γρήγορα
Στις χοντρές δεν λέμε ούτε καλημέρα.
Επίσης δεν αφήνουμε το σκυλί μας να τις πλησιάσει.
Αν ακουμπίσουν σκυλί δικό μας,
του κάνουμε αμέσως ευθανασία.
Εξαιρούνται οι αριστεροί ,
που γαμάνε μόνο χοντρές και τριχωτές.
Γι'αυτούς και πολύ πέφτουν !