alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Εγω θα την γαμουσα χαλαρα αλλα και αγρια...αυτην την γαμουσα χαλαρα παντως....
Εγω θα την γαμουσα χαλαρα αλλα και αγρια...αυτην την γαμουσα χαλαρα παντως....
παρε το κρεας σου και φυγεαυτη την γουσταρετε
μακαρι ρε φιλε να ηταννα ξερετε οτι η παχουλες κανουν τα καλυτερα κρεβατια σε σχεση με της αδυνατες που δεν τα κανουν ολα λογω κομπλεξ ενω οι παχουλες κανουν τα παντα και εγω προσωπικα της προτιμω απο της κοκαλιαρες κομπλεξικες ελληνιδες.
να ξερετε οτι η παχουλες κανουν τα καλυτερα κρεβατια σε σχεση με της αδυνατες που δεν τα κανουν ολα λογω κομπλεξ ενω οι παχουλες κανουν τα παντα και εγω προσωπικα της προτιμω απο της κοκαλιαρες κομπλεξικες ελληνιδες.
δεν υπαρχουν ελληνιδες κοκαλιαρες;μονο οι ρωσιδες ειναι για σενα κοκαλιαρες;άμα οι ελληνίδες είναι κοκαλιάρες, ποιες είναι χονδρες?
μαζι σου φιλαρακι ο καθενας εχει τα γουστα του και δεν ειναι δυνατον να συνφωνουν ολοι μετα δικα μας γουστα,μαζι σου.μακαρι ρε φιλε να ηταν
ολες αδυνατες
δεν υπαρχουν ελληνιδες κοκαλιαρες;μονο οι ρωσιδες ειναι για σενα κοκαλιαρες;
γιατι ρε συ;ακριβο ειναι το κρεας.....οχι και κρεας με προσβαλεις
ρε συ προχθες στα χχχ της κηφισιας ειδα εναν να πηγαινει σε δωματιο με μια φαλαινα.το ασανσερ δεν ανεβαινε και ηταν μονο οι δυο τους.μπας και εισουν εσυ?να ξερετε οτι η παχουλες κανουν τα καλυτερα κρεβατια σε σχεση με της αδυνατες που δεν τα κανουν ολα λογω κομπλεξ ενω οι παχουλες κανουν τα παντα και εγω προσωπικα της προτιμω απο της κοκαλιαρες κομπλεξικες ελληνιδες.
ειμαστε και πρωτοι στην μαλακια ξεχασες να πεις.....To 57% των ελληνων ειναι παχυσαρκοι και υπερβαροι (35+22)
α, ειμαστε και πρωτοι στο τσιγαροι στην ε.ε.
α, ειμαστε και πρωτοι στις εκτρωσεις στην ε.ε.
α, ειμαστε και πρωτοι στα τροχαια στην ε.ε.
α, και στα διαζυγια
α, και σε δημοσιο χρεος και διαφθορα
ειμαστε λιγο για τον πουτσο ε
ειμαστε πρωτοι παντου αυτο ειναι.To 57% των ελληνων ειναι παχυσαρκοι και υπερβαροι (35+22)
α, ειμαστε και πρωτοι στο τσιγαροι στην ε.ε.
α, ειμαστε και πρωτοι στις εκτρωσεις στην ε.ε.
α, ειμαστε και πρωτοι στα τροχαια στην ε.ε.
α, και στα διαζυγια
α, και σε δημοσιο χρεος και διαφθορα
ειμαστε λιγο για τον πουτσο ε
ολο στο θρεντ με τις χοντρες σε βλεπω....θα σε περασουν και σενα για χοντρη και θα χαλασει το ιματζ σου....τι για τομπούτσο ρε, τόσες πρωτιές λέμε