συμφωνώ με τον slavrlfucker.παιδες ειμαι για μια εβδομαδα χωρις την κοπελα. αξιζει να αγορασω το tinder plus για μια εβδομαδα ή δεν κανει καμια διαφορα?
Θέλει χρόνο το "άθλημα" εκτός του να βλέπεσαι και να ξέρεις να μιλάς.
συμφωνώ με τον slavrlfucker.παιδες ειμαι για μια εβδομαδα χωρις την κοπελα. αξιζει να αγορασω το tinder plus για μια εβδομαδα ή δεν κανει καμια διαφορα?
συμφωνώ! Αυτό γράφω συνέχεια!Aν βλέπεσαι, δίνεις λίγο χρόνο στο app και δεν περιμένεις να γνωρίσεις την Cara Delevingne μπαίνουν γκολ.
Δεν γνωριζω τον τροπο αλλα γινεται.Καλημερα,ξερει καποιος αν γινεται να κανεις αποκρυψη της εφαρμογης και να μη φαινεται στα εικονιδια του κινητου ;
Tinder Gold, Αθήνα, για 1 μήνα και εγώ και ο κολλητός μου, 30αρηδες, αθλητικοί, με καλές δουλειές και φωτο από ταξιδια εξωτερικό, αποτέλεσμα 0. Τον επόμενο μήνα κόψαμε το online, βγήκαμε μία φορά για ποτό, αυτός έβγαλε γκόμενα για καιρό και εγώ αξιοποίησα τις γνωριμίες μου στη δουλειά και τραβήχτηκα για λίγο με μια μικρή. Νομίζω ότι στην Ελλάδα, οι γυναίκες, δεν χρησιμοποιούν το tinder σαν hook up application όπως θα έπρεπε/ θέλαμε να είναι.
Kανεις απεγκατασταση της εφαρμογης κ την εγκαθιστας οποτε θεςΚαλημερα,ξερει καποιος αν γινεται να κανεις αποκρυψη της εφαρμογης και να μη φαινεται στα εικονιδια του κινητου ;
Δώσε λίγο χρόνο, αν έχεις ικανοποιητική εμφάνιση και ασχοληθείς θα μπουν γκολ. Βάλε καμιά φωτογραφία από κανένα περίεργο ταξίδι ή ψαγμένο χόμπι αν έχεις για να ξεχωρίζει το προφίλ από τη μάζα.Καλησπέρα παίδες έχω τιντερ περίπου 2 εβδομάδες τώρα με συνδρομή gold.Δεν είμαι κάνας κούκλος αλλά ούτε και άσχημος,μια χαρα θα με έλεγα.Εχω κάνει 5 ματσαρισματα και με τα 3 από αυτά που άνοιξα κουβέντα μετά την πρώτη μέρα δεν μου απάντησε κανένα.Για να σας προλάβω δεν είπα κάποια μαλακια,μείναμε στα πολύ βασικά.Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι αν πιστεύετε ότι κάποια προφίλ κάνουν μόνα τους ματς ώστε να σε κρατάνε στην εφαρμογή γιατί μέχρι τώρα δεν έχω μπορέσει να μιλήσω φυσιολογικά με κοπέλα.
Καλησπέρα παίδες έχω τιντερ περίπου 2 εβδομάδες τώρα με συνδρομή gold.Δεν είμαι κάνας κούκλος αλλά ούτε και άσχημος,μια χαρα θα με έλεγα.Εχω κάνει 5 ματσαρισματα και με τα 3 από αυτά που άνοιξα κουβέντα μετά την πρώτη μέρα δεν μου απάντησε κανένα.Για να σας προλάβω δεν είπα κάποια μαλακια,μείναμε στα πολύ βασικά.Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι αν πιστεύετε ότι κάποια προφίλ κάνουν μόνα τους ματς ώστε να σε κρατάνε στην εφαρμογή γιατί μέχρι τώρα δεν έχω μπορέσει να μιλήσω φυσιολογικά με κοπέλα.
Ακομα και τα μπαζα γκομενες εχουν 100 μηνυματα και 300 λαικς μινιμουμ,αν λες τα βασικα σε 3-4 μηνυματα το πολυ σε εχουν ξεχασει ηδη,θελει εξυπνη προσεγγιση για να συνεχισουν να σου δινουν σημασια εκτος κι αν εισαι κανενας μουσικος ή φραγκατος και φαινεται στις φωτος.
Καλά τα λέτε απλά νιώθω ότι το έχουν απλά ανοιχτό χωρίς να ψάχνουν κάτι οι περισσότερες, μπορεί να είναι και η ιδέα μου θα δειξει..
Αυτό που γράφουν μερικοί..ότι εάν έχεις ικανοποιητική εμφάνιση, καλές φωτό και όχι σαν κάτι τελειωμένος και πληρώνεις συνδρομή έστω και μηνιαία τότε θα τα έχεις τα match σου..μετά κάνε παιχνίδι με έξυπνη προσέγγιση...εγώ πάντως έχω μιλήσει με αρκετές, και ως τώρα δεν έχω βγει με καμιά . Δεν ξέρω το παίζουν όλες μυξοπαρθενες και θέλουν τον πρίγκηπα με το άσπρο άλογο...ίσως να τους το βγάζω ίσως να θέλουν να με αποφύγουν να μην ξέρω να μιλάω ρε παιδί μου..πάντως πολλά παίζονται αναλόγως και με το τι ζητάς..παράξενο που βλέπεις όμως πάρα πολλά προφίλ με πολύ ωραίες γυναίκες..δεν ξέρω τι παιζει...
Επίσης αυτό που αναφέρει ένας φίλος για εξωτερικό και Ελλάδα και τις πιθανότητες να ματσαρεις...ισχύει..ήμουν Βέλγιο Αμβέρσα..χρησιμοποίησα και badoo και τιντερ και 3FUN και πραγματικά η αναλογία ήταν απίστευτη...πολλά μηνύματα και πολύ παιχνίδι..αυτά από μένα και τη μικρή εμπειρία μου...σίγουρα θέλει χρόνο και ασχολια...
Καλησπέρα παίδες έχω τιντερ περίπου 2 εβδομάδες τώρα με συνδρομή gold.Δεν είμαι κάνας κούκλος αλλά ούτε και άσχημος,μια χαρα θα με έλεγα.Εχω κάνει 5 ματσαρισματα και με τα 3 από αυτά που άνοιξα κουβέντα μετά την πρώτη μέρα δεν μου απάντησε κανένα.Για να σας προλάβω δεν είπα κάποια μαλακια,μείναμε στα πολύ βασικά.Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι αν πιστεύετε ότι κάποια προφίλ κάνουν μόνα τους ματς ώστε να σε κρατάνε στην εφαρμογή γιατί μέχρι τώρα δεν έχω μπορέσει να μιλήσω φυσιολογικά με κοπέλα.
Και ουτε και θα μιλήσεις.... όλα τα μαλακισμένα εκει μέσα μπαίνουν. Ακριβως όπως το έγραψες κάνουν απλά ΜΑΤΣ για να τους έχει ο αλγόριθμος ψηλά. Αμα έχεις να κάνεις ματσ κανα διμηνο σε χέζει και ο αλγόριθμος και ειναι σαν μαην υπάρχει εκει μέσα.
Ηλιθιότητες. Βγειτε εξω και αν ειναι να γνωρίσετε καμια θα τη γνωρισετε. Αν οχι πάτε σε κανα μασάζ και εκει γυναίκες ε
Αυτό ναι...όχι απλά πιο προσιτές αλλά έκαναν και Like και σου έπιαναν κουβέντα..ανάλογα και με το τι ήθελαν και ζητούσαν....εδώ φίλε οι ελλεηνιδες είναι γτπ, δεν ξέρω πως την έχουν δει, άσκοπο να σχολιασωΕννοεις οτι εκει οι γυναικες ήταν πιο προσίτες.
Ε λογικο ρε τύπε. Εδω εχουμε τις ελεηνιδες
τη μαστιγα των αιωνων
Αυτό ναι...όχι απλά πιο προσιτές αλλά έκαναν και Like και σου έπιαναν κουβέντα..ανάλογα και με το τι ήθελαν και ζητούσαν....εδώ φίλε οι ελλεηνιδες είναι γτπ, δεν ξέρω πως την έχουν δει, άσκοπο να σχολιασω