Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 471K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Κάπου είδα πως τα κέρδη των dating apps παγκοσμίως το 2015 ήταν 1,7 δις και το 2020 περίπου 3 δις δολάρια.
Η πλάκα είναι πως έως και 10 χρόνια πριν τα καλύτερα forum και site για να γνωρίσεις κόσμο ήταν τζαμπέ.
Μεγάλη μπίζνα το dating.
Αν υποθέσουμε πως στην Ελλάδα υπάρχουν, συντηρητικά και με μπακαλίστικους υπολογισμούς, 10000 χρήστες οι οποίοι έσκασαν κάποια στιγμή 20ευρω σε ένα χρόνο μας κάνει 200000 ευρώ.

Οπότε 200000 ευρώ ξοδεύτηκαν στην Ελλάδα από χρήστες σε μία εφαρμογή για να τους φέρει σε επαφή κυρίως με χοντρές, ανισόρροπες και άσχημες. Αυτό φαίνεται τουλάχιστον από τα μυνήματα που διαβάζω εδώ, όπου το 70% αφορά στενές επαφές τρίτου τύπου με εξωγήινες οντότητες και όχι κάτι ουσιαστικό.
Ποτέ δεν έχω πληρωσει στο τιντερ.. Στο badoo μόνο κάποτε που σε έβγαζε πανω στη σειρά και φαινόσουν σε όλες.. Ομολογώ ότι λειτουργησε θετικά

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Κάποιος μου κάνει πλάκα ρεεέεεεε πούστη μου ΔΕΝ εξηγείται διαφορετικά..
Μου στέλνει μουνάκι σπέσιαλ 21 ετών πρόσκληση (με το που το είδα φυσικά τρελάθηκα από την χαρά μου ΔΕΝ περιγράφω.. λέω εδώ είμαστε ήρθε επιτέλους η ώρα να γευτείς νεανικό μουνάκι Μητσάρα) !
Μου στέλνει ξεκινώντας κουβέντα με τα γνωστά χαζά από πού είμαι, τί ύψος έχω, με τί ασχολούμαι μπλα μπλα μπλα...
Αφότου τέλειωσε αυτά που ήθελε να μάθει.. δίχως να χάσω χρόνο την ρωτάω ευθέως τί ακριβώς ψάχνει και πού αποσκοπεί η προσωπική μας συνομιλία...
Και τί μου απαντά;;;;;;
Τίποτα μωρέ απλά για να περάσει η ώρα.. έχω covid και βαριέμαι....
* Περιττό να σας περιγράψω πως τρελάθηκα... μου ρθε να πετάξω το κινητό απ'την τσαντίλα....
Της απαντώ στο καπάκι με κεφαλαία γράμματα.. και τί είμαι εγώ μωρή τσιμπουκοπνίχτρα υποστηρικτική γραμμή νοσούντων COVID ή το ΚΕΘΕΑ ;;;;;; ?
Και φυσικά στα καπάκια μπλοκ!
** Ακόμα όταν το σκέφτομαι πετάω φλύκταινες.... :angry:

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
Μου στέλνει μουνάκι σπέσιαλ 21 ετών πρόσκληση (με το που το είδα φυσικά τρελάθηκα από την χαρά μου ΔΕΝ περιγράφω.. λέω εδώ είμαστε ήρθε επιτέλους η ώρα να γευτείς νεανικό μουνάκι Μητσάρα) !
Μου στέλνει ξεκινώντας κουβέντα με τα γνωστά χαζά από πού είμαι, τί ύψος έχω, με τί ασχολούμαι μπλα μπλα μπλα...
Αφότου τέλειωσε αυτά που ήθελε να μάθει.. δίχως να χάσω χρόνο την ρωτάω ευθέως τί ακριβώς ψάχνει και πού αποσκοπεί η προσωπική μας συνομιλία...
Και τί μου απαντά;;;;;;
* Περιττό να σας περιγράψω πως τρελάθηκα... μου ρθε να πετάξω το κινητό απ'την τσαντίλα....
Της απαντώ στο καπάκι με κεφαλαία γράμματα.. και τί είμαι εγώ μωρή τσιμπουκοπνίχτρα υποστηρικτική γραμμή νοσούντων COVID ή το ΚΕΘΕΑ ;;;;;; ?
Έπρεπε να της έλεγες Τελεταί Μπούκουρας εδώ....Ειδικός Συνεργάτης...
Αν δεν ήθελες να είσαι μακάβριος θα μπορούσες να ρωτήσεις για insta από τις φίλες της για λόγους ιχνηλάτισης επαφών με επιβεβαιωμένο κρούσμα επειδή προέχει πάνω από όλα η δημόσια ασφάλεια :2funny:

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.765
Πόντοι
2.816
Κάποιος μου κάνει πλάκα ρεεέεεεε
Όχι φίλε απλά δεν βρήκε αυτό που ήθελε.. μπορεί να είχε κοβιντ βέβαια αλλά αν της έκανες το κλικ ή €€€ τότε θα σε έβαζε στη λίστα

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Παρομοια περιπτωση με αλλο "περιστατικο" που έψαχνε οποιονδηποτε να σβησει τον καημο γιατι ειχε χωρισει προσφατα. Εψαχνε συναισθηματικο μαξιλαρι να κλαψει κ βρηκε εμενα

asos 15

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2021
Like
121
Πόντοι
0
Εγω χθες ξεσκισα μια ψιλομπαζο αλλα την εκανα ο,τι γουσταρα..τη βαρουσα ολη την ωρα την πουτανα και ηθελε και αλλο..οποτε λεω ας τη γαμαω μεχρι να βρω καλυτερη

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.843
Πόντοι
3.656
Και τί μου απαντά;;;;;;

Έτσι είναι,τί να κάνουμε τύπε,οι γυναίκες κάνουν ότι θέλουν,μιλάνε με όσους θέλουν,θα πηδηχτούν με όποιον θέλουν,θα φτύσουν όποιον θέλουν,πείνα για μουνί υπάρχει όχι για πούτσα.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Είχα ματσαρισμα με μια 37άρα Σέρβα εδώ κ 2 χρόνια (ακριβώς τέτοια εποχή το 2019 όταν ήταν ακόμη 35), αλλά όλο κάτι τύχαινε κ δεν ανταμώναμε ..
Καλό μωρό, 7άρι- 8άρι (ψηλή περί 1.73-1.75, αλλά πολύ στέκα ..)

Η κουβέντα ήταν πάντα να την φέρω (αεροπορικό κ διαμονή σε μένα) για ένα ΠΣΚ Αθήνα (είτε χειμώνα, είτε καλοκαίρι ..) αλλά δεν μπορούσε παραπάνω μέρες, γιατί ήταν χωρισμένη με δυο κόρες (θα έρχονταν σε μένα το ΠΣΚ που θα είχε τις κόρες ο πατέρας τους)

Προχτές που είχε γενέθλια, τις στέλνω ευχές κ στις λέω ποτέ θα γιορτάσουμε μαζί κ μου σκάει το παραμύθι ότι θέλει μαρούλι (πλέον) για να έρθει ..

εννοείται μέχρι τον Σεπτέμβρη παρακάλαγε να έρθει Ελλάδα ..

Μπήκα στο Ινστα της κ κατάλαβα ..

Ποιος αγαπούλας από εδώ μέσα μας το χάλασε το κορίτσι, οέο ?

(όταν ρώτησα τι ήθελε κ μου είπε 1000άρικο, πήρε τα @@@@ μου φυσικά .. με τα ίδια λεφτά κατεβάζω 25χρονο κ είναι συνέχεια μπουκωμένη)

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
μαγκες σορρυ αν σας χαλαω το ονειρο αλλα το τιντερ και το καθε τιντερ ειναι για τον πεοντα
εξω παιζεις μπαλα οπου βρεις , στον δρομο , λεωφορεια , μετρο , στασεις , ακομα και στην ουρα που περιμενεις τον καφε σου
οπου βρεις
και τουλαχιστον ξεμπερδευειες γρηγορα , αν δεν σε γουσταρει τρως χυλοπιτα και πας στην επομενη με συνοπτικες διαδικασιες.
οχι τιντερ και πιπες , τσαταρισμα , και μετα γεια σας .
ασε ρε
Πήγαινε να παίξεις μπάλα εσύ στα λεωφορεία τυπε θα σε ακούσουμε στις ειδήσεις ότι πιάσανε έναν ψυχοανωμαλο που έκανε απόπειρες βιασμού στις καημένες τις ελλεινιδες έξω από στάσεις μέτρο.. ???

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
δεν ειναι τοσο απλο τρελε
θελει ολο το πακετο
μεχρι το πολυ 35
οχι ασχημος
ντυμενος πενα μονο με brands ( gucci , versace , balmain , αντε και βαρια βαρια dolce gabbana , moncler ktlp)
ενα καλο λειτουργικο σωμα , οχι πατσοκοιλιες
και εισαι κομπλε
οσες ψαχνονται και αυτες βγαζουνε ματι
δεν ειναι επιστημη
Δενε χει νόημα να τη πέφτεις στο δρόμο ούτως ή άλλως οι καλές κια οι μέτριες ελλεινιδες είναι όλες πιασμένες, άρα ξεκινάς ήδη με handicap την προσπάθεια σου, Σογ μη ρισκάρει η άλλη να χάσει τον πυρφορουλη-χορηγό απλά και μόνο για έναν καλό τυμενο άγνωστο που της μίλησε στο δρόμο..

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
επισης βοηθαει και ενα καλο αυτοκινητο
και κατα προτιμηση παπουτσια louboutin
τρελενονται για την συγκεκριμενη μαρκα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :think:

Ε...ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ !

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
και κυριως εγω προσωπικα παιζω μπαλα γλυφαδα και κολωνακι μονο
πουθενα αλλου
πρωτιστως γλυφαδα

Νοτια Προαστια μουνοπαραδεισος
γενικα η Αθηνα μας:smitten:,το καμαρι της Ελλαδας μας!

συνεχιστε,πινω καφε και κανω εργασια στο pc:coffee: ...θα επανελθω!

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
επειδη τα καλα λουμπουτιν πανε απο χιλιαρικο και πανω
εστω για παπουτσι ενα balenciaga , η καμια ωραια μποτα τωρα που ειναι και χειμωνας ysl , amiri

μαγκες με φορμες δουλεια δεν γινεται
βαλτε μυαλο αλλιως χειρογλυκανο ολο το 2022

εγω την πεφτω και με φορμες και με σολες. και με πουκαμισα και με μοκασινι:wanker:

γιατι τοσο κομπλεξ με το φαινεσθαι?αν αρεσεις σε μια γυναικα,θα ανταποκριθει ακομα και με μποξερακι να κυκλοφορησεις

εγω εχω "τραυμα" απο τηv ηλικια των 16 ,οταν με πιεζε η μητερα μ να ντυνομαι σαν μπουλης. μου εσπαγε τα νευρα...:confused::confused::confused::confused:

σιχαινομαι το πολυ κυριλατο ντυσιμο. γι αυτο το λογο οι γαμοι και τα καλεσματα με πνιγουν. δε μπορω να υποδυθω τον καραγκιοζη:confused::confused::confused:

σιχαινομαι τα κοστουμια,στη χειροτερη να φορεσω μεχρι ..σακακι! για λογους επαγγελματικους

πουκαμισο-ζακετακι-παντελονι(τζιν η υφασματινο) και ενα απλο σεβαστο μπουφανακι --->κομπλε

Τελευταία τροποποίηση:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
μοκασινι κυριως καλοκαιρια

εννοω τα παλαιας κοπης μοκασινι-τα τετραγωνικα που ειναι σαν πεδιλα, χωρις κορδονια!

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
και κυριως εγω προσωπικα παιζω μπαλα γλυφαδα και κολωνακι μονο
πουθενα αλλου
πρωτιστως γλυφαδα
Εγώ τυπε νότια μένω αλλά τα γκόμενάκια που μιλάνε κάπως είναι στο Μπραχάμι Καλλιθέα λαϊκές συνοικίες.. Άμα περιμένει εσύ να γαμησεις στη Βούλα καλά κρασιά..

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
ποιο ρολοι ρε τυπε? :confused: :confused::confused::confused:

αν μου χαριζε το πιο ακριβο ρολεξ καποιος κροισος,πιο πιθανο να το πουλουσα μαυρη αγορα παρα να το φορουσα μονο και μονο για πουλησω (με το νου μου) μουρη :confused: :confused: :confused:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
καλο ειναι να προσεχουμε γενικα την εμφανιση μας

αλλα ας μην προσπαθουμε να γινουμε ολοι σαν τον Καραβα. δεν ειναι εφικτο-δεν ειναι σεξυ.

αυτος το κανει γιατι ειναι μοντελο στην τελικη,αμειβεται επειδη ΠΡΕΠΕΙ να ασχολειται ολη μερα με εμφανιση-ντυσιμο κλπ

η τελειοτητα δεν ειναι σεξυ. τις ατελειες μας ερωτευονται τα γκομενακια :coffee::erection:

Τελευταία τροποποίηση:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
δεν ειναι καθολου θελκτικος για ενα γκομενακι ο τυπος που ασχολειται ολη μερα-καθε μερα με τετοιες μλκιες

ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ,μιας και ειμαστε στο σχετικο θρεντ...

...πριν δυο ωρες εκανα match με λουκουμακι ετων 25,απιστευτα μπουτια--ποδια-μπουστο,με ποζες μοντελου(πανοραμικες):think:

πανω στο τεταρτο...δε μου εχει στειλει τιποτα...δεν τις εχω στειλει τιποτα...

της στελνω λοιπον α)ενα ποτηρακι κρασι και β)ενα τριανταφυλλο. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ:tooth: ουτε καν γεια!

μπαινω πριν λιγο.....και ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΡΕ 'ΣΕΙΣ:tooth::tooth::tooth: UNMATCH-ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ? :think:

τιντερ και λαλακιες,σαν το "εξω" δεν εχει !

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
δεν ειναι καθολου θελκτικος για ενα γκομενακι ο τυπος που ασχολειται ολη μερα-καθε μερα με τετοιες μλκιες

ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ,μιας και ειμαστε στο σχετικο θρεντ...

...πριν δυο ωρες εκανα match με λουκουμακι ετων 25,απιστευτα μπουτια--ποδια-μπουστο,με ποζες μοντελου(πανοραμικες):think:

πανω στο τεταρτο...δε μου εχει στειλει τιποτα...δεν τις εχω στειλει τιποτα...

της στελνω λοιπον α)ενα ποτηρακι κρασι και β)ενα τριανταφυλλο. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ:tooth: ουτε καν γεια!

μπαινω πριν λιγο.....και ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΡΕ 'ΣΕΙΣ:tooth::tooth::tooth: UNMATCH-ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ? :think:

τιντερ και λαλακιες,σαν το "εξω" δεν εχει !
Ρε φίλε δεν διαβάζεις τις ρήσεις σοφίας έμπειρων καμακιών;
Τι της έστειλες φωτογραφία, κανένα καρτούτσο με χύμα κρασί σε πλαστικό και τριαντάφυλλα σαν αυτά που πουλάνε οι γύφτοι στα φανάρια;
Αν η φωτογραφία δεν απεικονίζει Dom Perignon σε κρυστάλινο Βοημίας και τριαντάφυλλο gloire de dijon περιμένεις να σου απαντήσει σοβαρή γκόμενα;
Μάθε από τους δάσκαλους :2funny:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Με φανταζεσαι με ντυσιμο ,εμφανιση κ συμπεριφορά george clooney να κανω πεσιματα στο αστικο 82 κουφάλια-θεσνικη , που σε καθε λακουβα ακουγετε σα να πεσε καρπουζι κατω γιατι τα αμορτισερ θελουν αλλαγμα απο το 2019.

Ολες με μάσκα κ ακουστικα στα αυτια.
Να ανεβοκατεβαινουν εργαζομενοι με ρούχα της δουλειας, να σκουγεται το μηχανημα που ακυρωνει το εισητηριο αλλα εγω εκει....

....πιστος στρατιωτης του ερωτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom