Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 469K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
Οι γυναίκες δεν έχουν ανάγκη το φλερτ και τα σοσιαλ για να βρουν άντρα,βρίσκουν όταν και όποτε θέλουν μέσω του κύκλου τους ή τα ρίχνουν σε κάποιον που 9/10 θα τις κάτσει

Τους μαλάκες στα σοσιαλ τους έχουν για τον ναρκισσισμό τους
8/10 ναι και 1-2 .10 ψάχνουν όντως να περάσουν καλά

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.154
Πόντοι
3.846
Απ'όλη την Ελλάδα υπάρχουν περιπτώσεις τύπε.. άλλες ψάχνουν γάμο, άλλες σχέση, οι περισσότερες τον μαλάκα χορηγό και πάει λέγοντας...
Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση είναι υποκειμενικό.. ανάλογα τα "γούστα" του καθενός!
Τώρα όσον αφορά το ερωτικό κομμάτι.. είναι πού θα σου κάτσει η μπίλια..
* Π.χ. την προηγούμενη βδομάδα ματσάρω με τύπισσα 7αράκι καθαρό.. και επειδή έχω σιχαθεί τους ατέλειωτους διαλόγους που ΔΕΝ οδηγούν πουθενά στο τέλος την ρωτάω ευθύς εξαρχής: γαμιέσαι από το πρώτο ραντεβού;;;; :think:
Και μου πατάει μπλοκ! :dunno:
και μετά σου λένε ότι οι γυναίκες εκτιμούν την ειλικρίνεια

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
το ότι ψάχνουν σχέση από τίντερ και εφαρμογές μου φαίνεται πολύ αστείο πάντως
Ισχύει κ εγώ γελάω με αυτό ..

Η εμπειρία μου πάντως λέει ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων, το γράφουν για ξεκάρφωμα..
9/10 που έχω φάει, (μιλάμε για αρπαχτή της μιας βραδιάς ή του Σαββατοκύριακου), ζητάγανε σχέση στο προφίλ τους. Όλες μετά, την κάνανε διακριτικά κ με τρόπο και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

Μην ψαρώνετε όταν σας ζητάνε σχέση. Να γαμηθούνε θέλουνε, χωρίς δεσμεύσεις.

Άμα η γκόμενα θέλει σχέση (=εξασφάλιση), έχει τον τρόπο και το target group, για να το βρει. Μην μας παραμυθιάζουν. Πετάνε κ την καραμέλα "δεν υπάρχουν πλέον αρσενικά", το παίζουν και θύματα και είναι όλες ευχαριστημένες. Βολεύονται με αυτό.

Οι περισσότερες το γράφουν για να έχουν άλλωθι, μην τις χαρακτηρίσουν ως εύκολες, ή μην πέσουν σε κανένα γνωστό ή σε καμιά φίλη, και τις κακοχαρακτηρίσουν..(σου λέει μπήκα για να βρω σχέση).

Έχω φάει πολύ τεμάχιο από tinder (από το 2015 μέλος, βεβαια 8/10 ήταν ξένες/τουρίστριες), το έχω ξαναπεί. Σε κάποιες περιπτώσεις, έχει παίξει κ repeat(s) σε long weekends.
Τον τελευταίο χρόνο παίζει δυνατά κ το bumble. Το είχε προτείνει ένας συναγωνιστής πριν κάνα 2 χρόνια κάπου εδώ μέσα. Στο bumble πρέπει να σου γράψει πρωτα η γκόμενα, διαφορετικά δεν μπορείς να στείλεις εσύ πρώτος. Μπαίνουν όλο κ περισσότερες γυναίκες, έχω την αίσθηση ότι δεν το έχουν ανακαλύψει πολλά αρσενικά.

Να ξεκαθαρίσω ότι στο bumble, ποτέ δεν είχα συνδρομή (μόνο απλό προφίλ), στο tinder είχα κατά καιρούς (όταν έβγαζε προσφορές) κάτι premium συνδέσεις.

Και κάτι τελευταίο: Μην περιμένετε από μια εφαρμογή να σας φέρει την γκόμενα στο πιάτο. Φτιάξτε ένα πιασάρικο προφίλ, δείξτε ότι έχετε προσωπικότητα, με ένα προσεγμένο κείμενο στο προφίλ κ καμιά σωστή φωτό και όλα θα γίνουν. Δεν γίνεται τίποτα με το "πέσε πίτα να σε φάω". Θέλουν κ αυτές το παραμύθι τους. Αν δεν έχετε χρόνο, ή δεν το γουστάρετε, τότε στουντιάκη και όλα κομπλέ.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.758
Πόντοι
3.506
Ισχύει κ εγώ γελάω με αυτό ..

Η εμπειρία μου πάντως λέει ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων, το γράφουν για ξεκάρφωμα..
9/10 που έχω φάει, (μιλάμε για αρπαχτή της μιας βραδιάς ή του Σαββατοκύριακου), ζητάγανε σχέση στο προφίλ τους. Όλες μετά, την κάνανε διακριτικά κ με τρόπο και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

Μην ψαρώνετε όταν σας ζητάνε σχέση. Να γαμηθούνε θέλουνε, χωρίς δεσμεύσεις.

Άμα η γκόμενα θέλει σχέση (=εξασφάλιση), έχει τον τρόπο και το target group, για να το βρει. Μην μας παραμυθιάζουν. Πετάνε κ την καραμέλα "δεν υπάρχουν πλέον αρσενικά", το παίζουν και θύματα και είναι όλες ευχαριστημένες. Βολεύονται με αυτό.

Οι περισσότερες το γράφουν για να έχουν άλλωθι, μην τις χαρακτηρίσουν ως εύκολες, ή μην πέσουν σε κανένα γνωστό ή σε καμιά φίλη, και τις κακοχαρακτηρίσουν..(σου λέει μπήκα για να βρω σχέση).

Έχω φάει πολύ τεμάχιο από tinder (από το 2015 μέλος, βεβαια 8/10 ήταν ξένες/τουρίστριες), το έχω ξαναπεί. Σε κάποιες περιπτώσεις, έχει παίξει κ repeat(s) σε long weekends.
Τον τελευταίο χρόνο παίζει δυνατά κ το bumble. Το είχε προτείνει ένας συναγωνιστής πριν κάνα 2 χρόνια κάπου εδώ μέσα. Στο bumble πρέπει να σου γράψει πρωτα η γκόμενα, διαφορετικά δεν μπορείς να στείλεις εσύ πρώτος. Μπαίνουν όλο κ περισσότερες γυναίκες, έχω την αίσθηση ότι δεν το έχουν ανακαλύψει πολλά αρσενικά.

Να ξεκαθαρίσω ότι στο bumble, ποτέ δεν είχα συνδρομή (μόνο απλό προφίλ), στο tinder είχα κατά καιρούς (όταν έβγαζε προσφορές) κάτι premium συνδέσεις.

Και κάτι τελευταίο: Μην περιμένετε από μια εφαρμογή να σας φέρει την γκόμενα στο πιάτο. Φτιάξτε ένα πιασάρικο προφίλ, δείξτε ότι έχετε προσωπικότητα, με ένα προσεγμένο κείμενο στο προφίλ κ καμιά σωστή φωτό και όλα θα γίνουν. Δεν γίνεται τίποτα με το "πέσε πίτα να σε φάω". Θέλουν κ αυτές το παραμύθι τους. Αν δεν έχετε χρόνο, ή δεν το γουστάρετε, τότε στουντιάκη και όλα κομπλέ.
Πολύ σωστά τα θέτεις. Στο παραμύθι είναι όλο το ζουμί. Αυτό ειναι το trigger που μπορεί να εκτινάξει τη καύλα σε στρατοσφαιρικα επίπεδα απο πλευρά της και να κάμψει τους όποιους ενδοιασμούς. Θέλει το χρόνο του, αλλά αποζημιώνει τα μέγιστα.

DrBombas

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
3
Πόντοι
0
παίδες δε ξέρω τι λέτε εσείς εγώ έχω γύρω στα 70 ματσαρίσματα και κάνω 3-4 καινούρια ανά εβδομάδα.
Έχω γαμήσει νομίζω 4 από τιντερ. επί το πλείστων χοντρούλες και η μία κορμάρα αλλά τίγκα στα ψυχολογικά.
νομίζω ότι μπορείς να φας αλλά θέλει υπομονή.
Σε 1 μήνα θα είμαι Αγγλία για δουλειά ελπίζω εκεί να απογειωθεί η κατάσταση έχω ακούσει από συνάδελφο που ζει εκεί ότι το έχουν πολύ πιο άνετα οι γυναίκες εκεί αυτόν το τρόπο γνωριμίας.
Θα φανεί
Εσυ τι στυλ προφιλ εχεις; Εχεις δικια σου φωτο; Πληρωνεις μηπως;

Δυσκολο το βλεπω 3-4 match την εβδομαδα και εχω δοκιμασει τα παντα.
Ακομα και συνδρομη που εχω παρει 1-2 φορες δε βλεπω ν αλλαζει κατι.

Και δεν φταιει η μαπα μου. Γιατι και ασχετες φωτο που βαζω με ψαγμενες περιγραφες και τετοια τα ιδια αποτελεσματα εχω.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.947
Πόντοι
456
μη δινετε λεφτα στους κοπριτες του τιντερ....με το σπαθι σας οτι κανετε :wanker:

εγω επειδη πλεον θελω να τρολαρω τις μουνιτσες εκει .......
εχω προσθεσει στις πληροφοριες προφιλ οτι ειμαι ζιγκολο ΚΑΙ αυτοφωρακιας :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
μαλιστα λιγο παλιοτερα ειχα γραψει πως ειμαι και φασιστοπιθηκος :tooth: γενικως γραψτε οτι λιγοτερο πολιτικα ορθο μπορειτε
για να δειτε ποια γουσταρει πραγματικα και το λεει η.. καρδουλα της!
δια της αφαιρετικης μεθοδου λοιπον, οσες μου κανουν λαικ ,θα ξερω οτι ειναι οι ΠΛΕΟΝ αποφασισμενες ψωλοζητιανες :wanker:

δε θελω να χανω το χρονο μου με θεοσεβουμενες - συντηρητικες- φεμιναζι- υποψηφιες νυφες...μονο kinky καταστασεις

Τελευταία τροποποίηση:

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.318
Πόντοι
486
Πως λέγονται οι ταινίες της;

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1

Και δεν φταιει η μαπα μου. Γιατι και ασχετες φωτο που βαζω με ψαγμενες περιγραφες και τετοια τα ιδια αποτελεσματα εχω.
δικιά μου γυμναστηριακή φώτο προφίλ. και άλλες 3-4 που είμαι καλοντυμένος σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού.

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1

Για του λόγου το αληθές

Συνημμένα

• 320210387_959995161630132_7694974628257901137_n.jpg
    320210387_959995161630132_7694974628257901137_n.jpg
    89,8 KB · Εμφανίσεις: 163

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.496
Πόντοι
206
29 χρονών και δε γράφω τίποτα στη περιγραφή.
Είσαι σε ηλικία που παίζεις στο 18-30. Βάλε έναν 35-45 τι δυσκολίες έχει. Πρέπει να κρύβει ηλικία η να την αλλάζει αλλά και να το υποστηρίζει. Επίσης χωρίς περιγραφή θα πρέπει να έχεις φωτό που σκοτώνουν. Το τιντερ είναι mainstream application. Σε απλα λόγια προσπαθεί να κάνει match που θα έκανες στον έξω κόσμο. Σε ακόμα πιο απλα λόγια, λιγότερο εμφανίσιμος η πιο μεγάλος ακόμα λιγότερα match. Ο φτωχός φτωχότερος και ο πλούσιος πλουσιότερος εν ολίγοις. Εκτός αν είσαι σε χώρα με τρελή αναλογία παραπάνω γυναικών προς αντρών.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.335
Πόντοι
5.595
Είσαι σε ηλικία που παίζεις στο 18-30. Βάλε έναν 35-45 τι δυσκολίες έχει. Πρέπει να κρύβει ηλικία η να την αλλάζει αλλά και να το υποστηρίζει. Επίσης χωρίς περιγραφή θα πρέπει να έχεις φωτό που σκοτώνουν. Το τιντερ είναι mainstream application. Σε απλα λόγια προσπαθεί να κάνει match που θα έκανες στον έξω κόσμο. Σε ακόμα πιο απλα λόγια, λιγότερο εμφανίσιμος η πιο μεγάλος ακόμα λιγότερα match. Ο φτωχός φτωχότερος και ο πλούσιος πλουσιότερος εν ολίγοις. Εκτός αν είσαι σε χώρα με τρελή αναλογία παραπάνω γυναικών προς αντρών.
καλησπέρα καλ΄ή Κυριακή. Αλήθεια γιατί να διαστρεβλώνεις την αλήθεια και παρουσιάζεις ψεύτικα στοιχεία, γιατί να κρύβεσαι. μετέπειτα θα πρέπει να διασώζεις γεγονότα που δεν είναι αληθινά.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.496
Πόντοι
206
καλησπέρα καλ΄ή Κυριακή. Αλήθεια γιατί να διαστρεβλώνεις την αλήθεια και παρουσιάζεις ψεύτικα στοιχεία, γιατί να κρύβεσαι. μετέπειτα θα πρέπει να διασώζεις γεγονότα που δεν είναι αληθινά.
Τύπε είπα πρέπει να το υποστηρίζεις. Αν παρουσιάσεις αληθινα στοιχεία η ηλικία 18-25 δε σου λέει ούτε γεια. Δεν είναι Ουκρανία η Ελλάδα. Τα βασικά πρέπει να εξηγούμε εδώ μέσα;;;

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
πολύ σωστή και ρεαλιστική προσέγγιση . φαντάζομαι ότι ο παράγοντας ηλικίας που περιγράφεις σε αυτό το group ζορίζει. όσο για τις φώτο δε είμαι μοντέλο αλλά οκ έχω μια σχετικά καλή και προσεγμένη εμφάνιση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom