το ότι ψάχνουν σχέση από τίντερ και εφαρμογές μου φαίνεται πολύ αστείο πάντως
Ισχύει κ εγώ γελάω με αυτό ..
Η εμπειρία μου πάντως λέει ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων, το γράφουν για ξεκάρφωμα..
9/10 που έχω φάει, (μιλάμε για αρπαχτή της μιας βραδιάς ή του Σαββατοκύριακου), ζητάγανε σχέση στο προφίλ τους. Όλες μετά, την κάνανε διακριτικά κ με τρόπο και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
Μην ψαρώνετε όταν σας ζητάνε σχέση.
Να γαμηθούνε θέλουνε, χωρίς δεσμεύσεις.
Άμα η γκόμενα θέλει σχέση (=εξασφάλιση), έχει τον τρόπο και το target group, για να το βρει. Μην μας παραμυθιάζουν. Πετάνε κ την καραμέλα "δεν υπάρχουν πλέον αρσενικά", το παίζουν και θύματα και είναι όλες ευχαριστημένες. Βολεύονται με αυτό.
Οι περισσότερες το γράφουν για να έχουν άλλωθι, μην τις χαρακτηρίσουν ως εύκολες, ή μην πέσουν σε κανένα γνωστό ή σε καμιά φίλη, και τις κακοχαρακτηρίσουν..(σου λέει μπήκα για να βρω σχέση).
Έχω φάει πολύ τεμάχιο από tinder (από το 2015 μέλος, βεβαια 8/10 ήταν ξένες/τουρίστριες), το έχω ξαναπεί. Σε κάποιες περιπτώσεις, έχει παίξει κ repeat(s) σε long weekends.
Τον τελευταίο χρόνο παίζει δυνατά κ το bumble. Το είχε προτείνει ένας συναγωνιστής πριν κάνα 2 χρόνια κάπου εδώ μέσα. Στο bumble πρέπει να σου γράψει πρωτα η γκόμενα, διαφορετικά δεν μπορείς να στείλεις εσύ πρώτος. Μπαίνουν όλο κ περισσότερες γυναίκες, έχω την αίσθηση ότι δεν το έχουν ανακαλύψει πολλά αρσενικά.
Να ξεκαθαρίσω ότι στο bumble, ποτέ δεν είχα συνδρομή (μόνο απλό προφίλ), στο tinder είχα κατά καιρούς (όταν έβγαζε προσφορές) κάτι premium συνδέσεις.
Και κάτι τελευταίο: Μην περιμένετε από μια εφαρμογή να σας φέρει την γκόμενα στο πιάτο. Φτιάξτε ένα πιασάρικο προφίλ, δείξτε ότι έχετε προσωπικότητα, με ένα προσεγμένο κείμενο στο προφίλ κ καμιά σωστή φωτό και όλα θα γίνουν. Δεν γίνεται τίποτα με το "πέσε πίτα να σε φάω". Θέλουν κ αυτές το παραμύθι τους. Αν δεν έχετε χρόνο, ή δεν το γουστάρετε, τότε στουντιάκη και όλα κομπλέ.