Donald_Hump
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τύπε ωραίος είσαι εσύ...! Να πάει άλλος να φάει τη παπάρα για να μας το επιβεβαιώσει οτι είναι μάπα το καρπούζι...!!!
Πέρα από τη πλάκα όμως απο εμένα έχει φάει . Δεν προσφέρομαι... αλλά όλο και κάποιος θα την έχει δοκιμάσει... υπομονή..! Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον.
Η εν λόγω Τίνα είναι αυτή που έχει αναφερθεί αρκετά παλιότερα ότι έκανε παρτούζα με μια φίλη της ''μπετάτζα'',αλλά ιδίως προσοντούχα?Την έχω επισκεφτεί. Μένει στα Κάτω Πατήσια. Είναι αρκετά όμορφη με θηλυκό πρόσωπο και καβλί χοντρουλό και λειτουργικό 18 πόντους το έκοψα. Την μέρα της επίσκεψης ήταν παρέα με μία φίλη της που εμφανίστηκε με κυλοτάκι έτοιμο να εκραγεί. Κάναμε παρτούζα βέβαια, στα 80 ευρω το σύνολο χωρίς παζάρια. Με περιποιήθηκαν καλά σε διάφορες στάσεις στο μεγάλο κρεβάτι που έχει για να χωράνε πολλοί. Χαρακτηριστικό ότι βάζει ένα προφυλακτικό στο στοματικό και διπλό στο φορμάρισμα. Έτσι Γλυκομούτσουνε ?
ετσι ακριβωσ!!απο εμφανιση ειναι ακριβωσ οπωσ τισ φωτο..αδυνατη,μελαχρινη.στηθοσ πλακα τελειωσ..μοριο μετριου προσ μεγαλου μεγεθουσ...αρκετα καυλιαρα..προσεχει πολυ με [size=10pt][size=10pt]δυο προφυλαχτικα [/size] [/size] επι τησ κυριωσ πραξης..καλο παιδι μου φανηκε εμενα παντωσ και καποια στιγμη θα ξαναπαω μαλλον..Α!! στο τηλεφωνο που τα λεει μπερδεμενα ειναι γιατι σε ρωταει αν θεσ ενεργητικο η' παθητικο για τον μονο λογο απο οτι καταλαβα για να γλιτωσει κανα μπητε το κωλαρακι τησ...ο χωροσ στα κατω πατησια 200 μετρα απο το σταθμο προσ αθηνα..και θελει λιγο δουλιτσα πιστευω..ψιλομετριοσ αλλα με κανονικο κρεβατι..και αν θυμαμαι πρεπει να παιζει οντωσ και φιλη για τριολε...πιστευω μια τιμια λυση στα 50 ευρω..αλλα ωσ εκει...
Μπραβο παιδια ευχαριστω πολυ
Σωστη και καλη ενημερωση!
Ετσι πρεπει να λειτουργει το σαιτ!
μα ποσες φορες το εχουμε πει
ειναι χειροτερο να βαζεις 2 προφυλακτικα γιατι με την τριβη μεταξυ τους μπορει να σπασουν και τα 2
έτσι ακριβώς Μπιλάρα...Την έχω επισκεφτεί. Μένει στα Κάτω Πατήσια. Είναι αρκετά όμορφη με θηλυκό πρόσωπο και καβλί χοντρουλό και λειτουργικό 18 πόντους το έκοψα. Την μέρα της επίσκεψης ήταν παρέα με μία φίλη της που εμφανίστηκε με κυλοτάκι έτοιμο να εκραγεί. Κάναμε παρτούζα βέβαια, στα 80 ευρω το σύνολο χωρίς παζάρια. Με περιποιήθηκαν καλά σε διάφορες στάσεις στο μεγάλο κρεβάτι που έχει για να χωράνε πολλοί. Χαρακτηριστικό ότι βάζει ένα προφυλακτικό στο στοματικό και διπλό στο φορμάρισμα. Έτσι Γλυκομούτσουνε ?
Αν θες κάνει πιάτσα στον πίσω δρόμο από την παλιά Ολυμπιακή Συγγρού.Νομίζω πως έμεναν Καλλιθέα με την Ράνια.Μιλησα μαζι της στο τηλ,50€ το δωρακι σπιτι της και μαζι με τη φιλη της Ρανια τριολε αλλα 50€.Εξυπηρετικη και ευγενικη στο τηλ.Θα παω αυτες τις ημερες και θα γραψω εντυπωσεις...
Αυτή είναι η φίλη τηςδε μου λες ρε Μπίλυ, καλή η φίλη της;;