Νέα

Tina Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Donald_Hump
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gr punk

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
δε φαινεται να λεει τιποτα σαβουρα ειναι

marineroloco

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
1
Πέρα απο την εμφάνιση που είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό, την είχα πάρει τηλ. προ καιρού σε μια "έρευνα αγοράς" που είχα κάνει και μου τα έλεγε πολύ μπερδεμένα. Μυρίζει φόλα η δουλειά. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια αλλά δεν νομίζω...!

OP
OP
Donald_Hump

Donald_Hump

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ρωταω επειδη και εγω επειτα απο "ερευνα αγορας" που εκανα κατι δε μου κολαγε..
Απο την αλλη καποιος πρεπει να κανει την αρχη και να παει.

marineroloco

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
1
Τύπε ωραίος είσαι εσύ...! Να πάει άλλος να φάει τη παπάρα για να μας το επιβεβαιώσει οτι είναι μάπα το καρπούζι...!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Πέρα από τη πλάκα όμως απο εμένα έχει φάει :referee: . Δεν προσφέρομαι... αλλά όλο και κάποιος θα την έχει δοκιμάσει... υπομονή..! Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον.

OP
OP
Donald_Hump

Donald_Hump

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τύπε ωραίος είσαι εσύ...! Να πάει άλλος να φάει τη παπάρα για να μας το επιβεβαιώσει οτι είναι μάπα το καρπούζι...!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Πέρα από τη πλάκα όμως απο εμένα έχει φάει :referee: . Δεν προσφέρομαι... αλλά όλο και κάποιος θα την έχει δοκιμάσει... υπομονή..! Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον.

Γιαυτο λοιπον και απευθυνομαι εδω στους ''ειδικους'' γυρολογους..ολο καποιος θα εχει παει ;)

Γουρουνα στο σακι της μερες αυτεσ που διατρεχουμε δε λεει καθολου... :grin:

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Την έχω επισκεφτεί. Μένει στα Κάτω Πατήσια. Είναι αρκετά όμορφη με θηλυκό πρόσωπο και καβλί χοντρουλό και λειτουργικό 18 πόντους το έκοψα. Την μέρα της επίσκεψης ήταν παρέα με μία φίλη της που εμφανίστηκε με κυλοτάκι έτοιμο να εκραγεί. Κάναμε παρτούζα βέβαια, στα 80 ευρω το σύνολο χωρίς παζάρια. Με περιποιήθηκαν καλά σε διάφορες στάσεις στο μεγάλο κρεβάτι που έχει για να χωράνε πολλοί. Χαρακτηριστικό ότι βάζει ένα προφυλακτικό στο στοματικό και διπλό στο φορμάρισμα. Έτσι Γλυκομούτσουνε ?

Εχει κανενα τσακαλι απο εδω μεσα καμια πληροφορια??

XMATTER

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
ετσι ακριβωσ!!απο εμφανιση ειναι ακριβωσ οπωσ τισ φωτο..αδυνατη,μελαχρινη.στηθοσ πλακα τελειωσ..μοριο μετριου προσ μεγαλου μεγεθουσ...αρκετα καυλιαρα..προσεχει πολυ με δυο προφυλαχτικα επι τησ κυριωσ πραξης..καλο παιδι μου φανηκε εμενα παντωσ και καποια στιγμη θα ξαναπαω μαλλον..Α!! στο τηλεφωνο που τα λεει μπερδεμενα ειναι γιατι σε ρωταει αν θεσ ενεργητικο η' παθητικο για τον μονο λογο απο οτι καταλαβα για να γλιτωσει κανα μπητε το κωλαρακι τησ...ο χωροσ στα κατω πατησια 200 μετρα απο το σταθμο προσ αθηνα..και θελει λιγο δουλιτσα πιστευω..ψιλομετριοσ αλλα με κανονικο κρεβατι..και αν θυμαμαι πρεπει να παιζει οντωσ και φιλη για τριολε...πιστευω μια τιμια λυση στα 50 ευρω..αλλα ωσ εκει...

peter ellison

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
1
Την έχω επισκεφτεί. Μένει στα Κάτω Πατήσια. Είναι αρκετά όμορφη με θηλυκό πρόσωπο και καβλί χοντρουλό και λειτουργικό 18 πόντους το έκοψα. Την μέρα της επίσκεψης ήταν παρέα με μία φίλη της που εμφανίστηκε με κυλοτάκι έτοιμο να εκραγεί. Κάναμε παρτούζα βέβαια, στα 80 ευρω το σύνολο χωρίς παζάρια. Με περιποιήθηκαν καλά σε διάφορες στάσεις στο μεγάλο κρεβάτι που έχει για να χωράνε πολλοί. Χαρακτηριστικό ότι βάζει ένα προφυλακτικό στο στοματικό και διπλό στο φορμάρισμα. Έτσι Γλυκομούτσουνε ?
Η εν λόγω Τίνα είναι αυτή που έχει αναφερθεί αρκετά παλιότερα ότι έκανε παρτούζα με μια φίλη της ''μπετάτζα'',αλλά ιδίως προσοντούχα?

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
ετσι ακριβωσ!!απο εμφανιση ειναι ακριβωσ οπωσ τισ φωτο..αδυνατη,μελαχρινη.στηθοσ πλακα τελειωσ..μοριο μετριου προσ μεγαλου μεγεθουσ...αρκετα καυλιαρα..προσεχει πολυ με [size=10pt][size=10pt]δυο προφυλαχτικα [/size] [/size] επι τησ κυριωσ πραξης..καλο παιδι μου φανηκε εμενα παντωσ και καποια στιγμη θα ξαναπαω μαλλον..Α!! στο τηλεφωνο που τα λεει μπερδεμενα ειναι γιατι σε ρωταει αν θεσ ενεργητικο η' παθητικο για τον μονο λογο απο οτι καταλαβα για να γλιτωσει κανα μπητε το κωλαρακι τησ...ο χωροσ στα κατω πατησια 200 μετρα απο το σταθμο προσ αθηνα..και θελει λιγο δουλιτσα πιστευω..ψιλομετριοσ αλλα με κανονικο κρεβατι..και αν θυμαμαι πρεπει να παιζει οντωσ και φιλη για τριολε...πιστευω μια τιμια λυση στα 50 ευρω..αλλα ωσ εκει...

μα ποσες φορες το εχουμε πει
ειναι χειροτερο να βαζεις 2 προφυλακτικα γιατι με την τριβη μεταξυ τους μπορει να σπασουν και τα 2

OP
OP
Donald_Hump

Donald_Hump

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Μπραβο παιδια ευχαριστω πολυ
Σωστη και καλη ενημερωση!
Ετσι πρεπει να λειτουργει το σαιτ!
:thumbsup:

Lamborghina

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
το προφυλακτικό σπάει με το σάλιο! 100% αποδεδειγμένο! μη σαλιώνετε τισ τρυπεεεεες!! κρεμούλα κρεμούλα  :dancing:

μα ποσες φορες το εχουμε πει
ειναι χειροτερο να βαζεις 2 προφυλακτικα γιατι με την τριβη μεταξυ τους μπορει να σπασουν και τα 2

bettega29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Μιλησα μαζι της στο τηλ,50€ το δωρακι σπιτι της και μαζι με τη φιλη της Ρανια τριολε αλλα 50€.Εξυπηρετικη και ευγενικη στο τηλ.Θα παω αυτες τις ημερες και θα γραψω εντυπωσεις...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
έτσι ακριβώς Μπιλάρα...

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
έλα ρε Γλυκομούτσουνε, επτά μήνες περίμενα την επιβεβαίωση ! :) Στο μεταξύ άλλαξε και διεύθυνση ...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
δε μου λες ρε Μπίλυ, καλή η φίλη της;;

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Μιλησα μαζι της στο τηλ,50€ το δωρακι σπιτι της και μαζι με τη φιλη της Ρανια τριολε αλλα 50€.Εξυπηρετικη και ευγενικη στο τηλ.Θα παω αυτες τις ημερες και θα γραψω εντυπωσεις...
Αν θες κάνει πιάτσα στον πίσω δρόμο από την παλιά Ολυμπιακή Συγγρού.Νομίζω πως έμεναν Καλλιθέα με την Ράνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom