Καλησπέρα είμαι νεο μέλος και είμαι 34. Πρόσφατα πηγα σε ενα νεο studio που άνοιξε στα μέρη μου (Άρτα).Βγαίνει η κοπελα και παθαινω σοκ 2ημετρη πανεμορφη τσεχα με αναλογίες λατίνας ξανθιά και μπλε ματαρες. Εν συντομία πέρασα καλά αν και εχυσα στο 5λεπτο λογο μεγαλης καβλας.sosial time για κανένα 10λεπτο με αποχερετησε με 2 φιλια στο στόμα.Ελα όμως που στο sosial εβγάλε μια γλυκητητα που μεκανε να τη συμπαθησω.Ξέρω μεγάλη μου μαλάκια. Μετα απο ενα 2ημερο αποφασιζω να ξαναπαω.Με υποδέχτηκε με φιλια αγκαλιες και εκεί που πήγαιναν όλα καλά και έδινα πονο στο doggy μπαμ το πέος μου πήρε την κατιούσα.Δεν ανέβαινε με τίποτα και μεπιασε αγχος .Σκάει και ενα γελακι η τυπισσα και τέλος. Ντραπηκα πολύ Το κκατάλαβε μου λέει δεν πειράζει ήσουν καλός την προηγούμενη φορά. Με φυλάει και φευγει . Σαν να μην έφταναν ολα επιστρέφει στο δωμάτιο μετα απο 2 λεπτα με 2 σοκολατάκια και ενα σημειωματάριο ...πάρε μου λέει είναι ωραία και Γράψε μου και το ψευδώνυμο στο facebook να σε κάνω add. Τέλος το απόλυτο χτηπημα αποτυχία και οίκτο απο πουτανα σε ενα πακέτο. Έφυγα καταβεβλημένος και νιώθω χαλιά. Μεγαλο πλήγμα δεν μουχε ξανασυμβεί..και μάλιστα που συνέβει με τέτοιο μουνι το κανει ακόμα πιο τραγικό.Δεν ξέρω τι επαθα ξαφνικα εξαφανίστηκε η καβλα και δεν ενιωθ α τίποτα..αυτα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Την πατησα SOS
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Isiris2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 77
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα είμαι νεο μέλος και είμαι 34. Πρόσφατα πηγα σε ενα νεο studio που άνοιξε στα μέρη μου (Άρτα).Βγαίνει η κοπελα και παθαινω σοκ 2ημετρη πανεμορφη τσεχα με αναλογίες λατίνας ξανθιά και μπλε ματαρες. Εν συντομία πέρασα καλά αν και εχυσα στο 5λεπτο λογο μεγαλης καβλας.sosial time για κανένα 10λεπτο με αποχερετησε με 2 φιλια στο στόμα.Ελα όμως που στο sosial εβγάλε μια γλυκητητα που μεκανε να τη συμπαθησω.Ξέρω μεγάλη μου μαλάκια. Μετα απο ενα 2ημερο αποφασιζω να ξαναπαω.Με υποδέχτηκε με φιλια αγκαλιες και εκεί που πήγαιναν όλα καλά και έδινα πονο στο doggy μπαμ το πέος μου πήρε την κατιούσα.Δεν ανέβαινε με τίποτα και μεπιασε αγχος .Σκάει και ενα γελακι η τυπισσα και τέλος. Ντραπηκα πολύ Το κκατάλαβε μου λέει δεν πειράζει ήσουν καλός την προηγούμενη φορά. Με φυλάει και φευγει . Σαν να μην έφταναν ολα επιστρέφει στο δωμάτιο μετα απο 2 λεπτα με 2 σοκολατάκια και ενα σημειωματάριο ...πάρε μου λέει είναι ωραία και Γράψε μου και το ψευδώνυμο στο facebook να σε κάνω add. Τέλος το απόλυτο χτηπημα αποτυχία και οίκτο απο πουτανα σε ενα πακέτο. Έφυγα καταβεβλημένος και νιώθω χαλιά. Μεγαλο πλήγμα δεν μουχε ξανασυμβεί..και μάλιστα που συνέβει με τέτοιο μουνι το κανει ακόμα πιο τραγικό.Δεν ξέρω τι επαθα ξαφνικα εξαφανίστηκε η καβλα και δεν ενιωθ α τίποτα..αυτα
Πόσο χρονών είσαι τύπε?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
η τσεχα ποσο ηταν τυπε?Το γράφω φιλέ μου 34
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αυτο φταιει τυπε :S28 είναι
Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Το γράφω φιλέ μου 34
Σόρυ μαν δεν το πρόσεξα, μπήκα κατευθείαν στο ψητό Πάντως μου κάνει εντύπωση που στα 34 κολλάς τόσο πολύ τι θα πει η πουτάνα....εγώ 31 είμαι και στ' @@ μου όλα
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
τυπε φταιει που πηγες συντομα.κατσε καμια βδομαδα χωρις να πηδηξεις,και θα της δωσεις την τσιμουχα στο χερι
Δεν με πείραξε το τι θα πει. Αλλά αμα σου τυχαίνει αυτό με τέτοιο μουνι είναι βαρύ πλήγμα φιλέ μου.Sorry έτσι το βλέπω και επειδή είμαι και ευαίσθητος σαν χαρακτήρας δύσκολα τα ξεπερναω κάποια πραγματα. Τα ανακυκλωνω συνεχώς στο μυαλό μου.
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
Tυπε στ αρχιδια σου σ ολους μπορει να συμβει αυτο την επομενη φορα θα της πεταξεις τα ματια εξω.Δεν με πείραξε το τι θα πει. Αλλά αμα σου τυχαίνει αυτό με τέτοιο μουνι είναι βαρύ πλήγμα φιλέ μου.Sorry έτσι το βλέπω και επειδή είμαι και ευαίσθητος σαν χαρακτήρας δύσκολα τα ξεπερναω κάποια πραγματα. Τα ανακυκλωνω συνεχώς στο μυαλό μου.
Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Δεν με πείραξε το τι θα πει. Αλλά αμα σου τυχαίνει αυτό με τέτοιο μουνι είναι βαρύ πλήγμα φιλέ μου.Sorry έτσι το βλέπω και επειδή είμαι και ευαίσθητος σαν χαρακτήρας δύσκολα τα ξεπερναω κάποια πραγματα. Τα ανακυκλωνω συνεχώς στο μυαλό μου.
Τύπε όσο και καλό α είναι το γκομενάκι, απλά σκέψου ότι είναι πουτάνα. Δεν είναι η γκόμενά σου/ δεν σε ξέρει/ δεν την ξέρεις...οπότε μην το φιλοσοφείς και μην χαλιέσαι
Παει φίλε,ξεχνα το γαμησι,τελος για εσενα!!! :'(Δεν με πείραξε το τι θα πει. Αλλά αμα σου τυχαίνει αυτό με τέτοιο μουνι είναι βαρύ πλήγμα φιλέ μου.Sorry έτσι το βλέπω και επειδή είμαι και ευαίσθητος σαν χαρακτήρας δύσκολα τα ξεπερναω κάποια πραγματα. Τα ανακυκλωνω συνεχώς στο μυαλό μου.
Πας καλά ρε;;;;!!!!!Ξεκόλλα!!!!!!!!!!!
Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Ρε εγώ τις προάλλες πήγα σε ένα μπουρδέλο και τελείωσα στο 5λεπτο και μετά άκουσα την πουτάνα να λέει στην τσατσά ότι ήμουν άθλιος...ε και??? Στον πούτσο μας λουλούδια και γύρω γύρω μέλισσες...σάμπως θα το πει στις φίλες της??
Thanks iceman.Έτσι είναι το σωστο. Πάντως πιστεύω πως έπεσα γιατί απο σκέτη καυλα που ηταν είδα πρωτη φορά μετα το social την είδα διαφορετικά σαν προσωπο και όχι σκέτο κρέας..Και είχα ορκιστεί στον εαυτό μου να μην πιάνω κουβέντα με πουτανες .. Η ατιμη όμως να φέρει σοκολατάκια και να θέλει facebook μέγα φάουλ. Παει ο ταυρομάχος τροφή σε πληγωμένο ταύρο?
Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Thanks iceman.Έτσι είναι το σωστο. Πάντως πιστεύω πως έπεσα γιατί απο σκέτη καυλα που ηταν είδα πρωτη φορά μετα το social την είδα διαφορετικά σαν προσωπο και όχι σκέτο κρέας..Και είχα ορκιστεί στον εαυτό μου να μην πιάνω κουβέντα με πουτανες .. Η ατιμη όμως να φέρει σοκολατάκια και να θέλει facebook μέγα φάουλ. Παει ο ταυρομάχος τροφή σε πληγωμένο ταύρο?
Το οτι σου έδωσε facebook δέστο και θετικά, μπορεί να ρίξεις και κανένα τσάμπα. Μακάρι τύπε να μου έδιναν κι εμένα σοκολατάκια και facebook account ;)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ειδε μελλοντικο καλο πελατη τυπεThanks iceman.Έτσι είναι το σωστο. Πάντως πιστεύω πως έπεσα γιατί απο σκέτη καυλα που ηταν είδα πρωτη φορά μετα το social την είδα διαφορετικά σαν προσωπο και όχι σκέτο κρέας..Και είχα ορκιστεί στον εαυτό μου να μην πιάνω κουβέντα με πουτανες .. Η ατιμη όμως να φέρει σοκολατάκια και να θέλει facebook μέγα φάουλ. Παει ο ταυρομάχος τροφή σε πληγωμένο ταύρο?
εχει κανει μαθηματα μαρκετινκ η κοπελα
Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Καλά κι εσυ πώς κάνεις ετσι, δεν σου εχει ξανατυχει ποτέ θες να μας πεις? Σε ολους συμβαινει καμιά φορά, ξεκόλλα.
Μαρκέλλα είσαι ελεύθερη?