Νέα

Την έχετε πέσει ποτέ σε πιπίνι στο μετρό ή γενικότερα έξω στο άκυρο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μια φορα εγω ειχα κανει την μαλακια..

ηταν μια γκομενα με μια τεραστια βαλιτσα και πηγε απο τις κυλιομενες σκαλες,, απο πισω εγω... οταν λοιπον το κοριτσι δεν μπορουσε να κρατησει την βαλιτσα.. πηγα απο πισω της και της λεω...................................

θες να σε γαμησω????  :headbang: :headbang: :headbang:

θες να σε βοηθησω? ηθελα να πω  :headbang: :headbang:
            πικρα μεγαλη εγινα κοκκινος και το σκεφτομουν 1 μηνα
:cool2:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
τελικα να την γαμησεις ή να την βοηθησεις ηθελες;

εσυ τι λες να ηθελα να κανω???

τι ηθελα να πω ειναι το θεμα  :2funny:

ρε μαλακα ειχε μεινει κοκαλο η γκομενα και γελαγε :'(

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
γλωσσα λανθανουσα.... :2funny:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
μπολικες φορες...με βολευουν περισσοτερο τετοιες φασεις παρα κονεε..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Την έχετε πέσει ποτέ σε πιπίνι στο μετρό ή γενικότερα έξω στο άκυρο?Είδα σήμερα στον ηλεκτρικό στο μοναστηράκι ένα μούναρο.....αλλά δεν ήξερα τι να της πω να τη προσεγγίσω.Εσείς έχετε κάνει κάποια κίνηση γενικότερα.? :)
τυν κοιτας με τροπο βλεπεις αν σου δινει σημασια.και αν σου ριχνει ματιες την πλησιαζεις.τωρα το τι θα της πεις ειναι αλλο θεμα.το πιο δυσκολο καμακι κατα τη γνωμη μου ειναι οταν ειναι μανα και κορη μαζι.θελει τεχνη.ενα λαθακι να κανεις μερικες λαθος λεξεις και εχασες![youtube=425,350]v=aaeDkPvfDoI[/youtube]

Επισκέπτης
τυν κοιτας με τροπο βλεπεις αν σου δινει σημασια.και αν σου ριχνει ματιες την πλησιαζεις.τωρα το τι θα της πεις ειναι αλλο θεμα.το πιο δυσκολο καμακι κατα τη γνωμη μου ειναι οταν ειναι μανα και κορη μαζι.θελει τεχνη.ενα λαθακι να κανεις μερικες λαθος λεξεις και εχασες![youtube=425,350]v=aaeDkPvfDoI[/youtube]
ναι ετσι ακριβως!! :headbang: :headbang: :headbang:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
μαλακας εισαι?? εσκυψα το κεφαλι και αρχισα να <<τρεχω>>  :grin:
φιλαράκο, αν την επόμενη φορά που το κάνεις το γυρίσεις στην πλάκα και καταλάβει ότι σου ξέφυγε...μπορεί και να γαμήσεις! ;) :2funny: :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Ιστορια πριν καμια 5ετια...γνωστος φιλου μου την πεφτει σε ενα μικρο μεσα σε ενα κλαμπακι, ειμαστε παρεα και καθομαστε κοντα και ακουμε ολη την φαση, εχει παει 3 η ωρα ξημερωματα αυτος ειναι ψιλοσουρα και προσεγγιζει το μικρο και του λεει...-αντε δεν θα πας σπιτι 3 η ωρα πηγε. Η μικρη απανταει...-Α οχι εχω αλλη μια ωρα μεχρι της 4. και αυτος εντελως στη ψυχρα...-Ε τοτε παμε στην τουαλετα να γαμηθουμε!!! Η μικρη επλήκτη ριχνει ενα ΟΧΙ διαρκειας! καπως ετσι -Εεεεεε...οοοοοοοοοχιιιι! και τοτε αυτος απανταει τσαντησμενος...-Ε..τοτε σπιτι για υπνο.! Σπιτι για υπνο.! :2funny: :2funny: :2funny: λες και ηταν ο αδερφος της. Το γελιο που επεσε ηταν απεριγραφτο.

Και εγω ειμαι απο τους ντροπαλους δυσκολα να πειραξω μια κοπελα που δεν την ξερω αλλα το κανω μια φορα στα δεκα χρονια!!! Ειναι στιγμες που τα λογια  φευγουν σαν σκαγια!!!

Μια φορα θυμαμαι παραλιακη θεσσαλονικη εχει καμια 7-8 χρονια πριν, μεσημερι κυριακης και κανουμε βολτα με ενα φιλο με το αμαξι, οσπου βλεπω ενα εξεσιο μωρο να περπαταει στο πεζοδρομιο μονη της, εχω βγει ολοκληρος εξω απο το παραθυρο και της φωναζω μεσα στο κοσμο να παμε για καφε αλλα μονο ενα καφε αλλα να φερει και μια φιλη της για τον φιλο μου, της το ειπα 2-3 φορες η κοπελια το μονο που εκανε χαμογελουσε και με κοιτουσε...ποιος ξερει τι θα σκεφτοτανε??? :2funny: :2funny: :2funny:

Και αλλη μια πριν κανα 2 χρονια, ειμαστε με τα ποδια, πεζοδρομιο και ερχετε κατα πανω μας μια μουναααρα! ...οποτε εχει φτασει η λεξη στο στομα μου δεν μπορω να κρατηθω και πριν φτασει διπλα μας κανα μετρο απο εμας της πεταω την ατακα......Κοπελια την γυρνας την χελωνα αναποδα???? :uglystupid: Αυτη νωμιζε οτι ηθελα να ρωτησω κατι και εσκασε στα γελια οπως και εμεις...συνεχισαμε να περπαταμε κανονικα.

Επισκέπτης
Ιστορια πριν καμια 5ετια...γνωστος φιλου μου την πεφτει σε ενα μικρο μεσα σε ενα κλαμπακι, ειμαστε παρεα και καθομαστε κοντα και ακουμε ολη την φαση, εχει παει 3 η ωρα ξημερωματα αυτος ειναι ψιλοσουρα και προσεγγιζει το μικρο και του λεει...-αντε δεν θα πας σπιτι 3 η ωρα πηγε. Η μικρη απανταει...-Α οχι εχω αλλη μια ωρα μεχρι της 4. και αυτος εντελως στη ψυχρα...-Ε τοτε παμε στην τουαλετα να γαμηθουμε!!! Η μικρη επλήκτη ριχνει ενα ΟΧΙ διαρκειας! καπως ετσι -Εεεεεε...οοοοοοοοοχιιιι! και τοτε αυτος απανταει τσαντησμενος...-Ε..τοτε σπιτι για υπνο.! Σπιτι για υπνο.! :2funny: :2funny: :2funny: λες και ηταν ο αδερφος της. Το γελιο που επεσε ηταν απεριγραφτο.

Και εγω ειμαι απο τους ντροπαλους δυσκολα να πειραξω μια κοπελα που δεν την ξερω αλλα το κανω μια φορα στα δεκα χρονια!!! Ειναι στιγμες που τα λογια  φευγουν σαν σκαγια!!!

Μια φορα θυμαμαι παραλιακη θεσσαλονικη εχει καμια 7-8 χρονια πριν, μεσημερι κυριακης και κανουμε βολτα με ενα φιλο με το αμαξι, οσπου βλεπω ενα εξεσιο μωρο να περπαταει στο πεζοδρομιο μονη της, εχω βγει ολοκληρος εξω απο το παραθυρο και της φωναζω μεσα στο κοσμο να παμε για καφε αλλα μονο ενα καφε αλλα να φερει και μια φιλη της για τον φιλο μου, της το ειπα 2-3 φορες η κοπελια το μονο που εκανε χαμογελουσε και με κοιτουσε...ποιος ξερει τι θα σκεφτοτανε??? :2funny: :2funny: :2funny:

Και αλλη μια πριν κανα 2 χρονια, ειμαστε με τα ποδια, πεζοδρομιο και ερχετε κατα πανω μας μια μουναααρα! ...οποτε εχει φτασει η λεξη στο στομα μου δεν μπορω να κρατηθω και πριν φτασει διπλα μας κανα μετρο απο εμας της πεταω την ατακα......Κοπελια την γυρνας την χελωνα αναποδα???? :uglystupid: Αυτη νωμιζε οτι ηθελα να ρωτησω κατι και εσκασε στα γελια οπως και εμεις...συνεχισαμε να περπαταμε κανονικα.
τελικα γαμισε κανενασ? η :jerking:   :2funny: :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Λενε το ποσοστο να γαμησεις ειναι 50/50 εμεις ειμαστε στο 50/100 που δεν τα καταφερνουν! :2funny: :2funny: :2funny:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Παίδες αυτό είναι χάρισμα που η τόχεις ή αστο καλύτερα.
Εχω ένα φίλο απο τα παλιά ο οποίος ήταν σπεσιαλίστας σε τέτοιες φάσεις.
Εγώ προσοπικά ππαρ ότι είμαι ετοιμόλογος δεν το κάνω εύκολα.
Πρεπει να κολαει η όλη φάση για να τολμήσω. :think: :think: :2funny:

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πριν καποια χρονια,στο σταθμο μετρο Αγιος Δημητριος,με εκοβε μια μετρια-  με πιασιματα και βυζαρες και με κατι γυαλια α λα μυγα.Οπως βγαιναμε και ειμασταν στις κυλιομενες,ηταν απο πισω μου και με ρωταει αν ξερω ποιο λεοφωρορειο παει σταση υδραγωγειο.Αρχισε να μου πιανει κουβεντα οτι ειναι απο επαρχια και τη φιλοξενει μια φιλη της και μεχρι να ανεβουμε τις κυλιομενες ειχαμε συστηθει και φαινοντανε οτι περιμενε να παμε να παρουμε μαζι το λεοφορειο αφου πηγαιναμε σχεδον στην ιδια σταση.Τελικα εγω της ειπα πως θα παρω ταξι,γιατι δεν πολυγουσταρα και της ευχηθηκα και καλο καλοκαιρι γιατι ητανε Ιουνιος  :cheesy:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ρε μαν το ποσοστο να γαμισεις με αυτες τις λακειεςμα ειναι κατι λιγοτερο απο1%
poλυ πιο πιθανο γ νορμαλ κοπελες(οχι ψωνια)ειναι να προχωριησουν σε γνωριμια με εναν που λεει μια αστεια ατακα εξυπνη αλλα οχι επειτηδευμενη παρα σε κανεναν που κερναει αβερτα σφηνακια στα μπαρ κ λεει ατακες τυπου:απο ποτε οι αγγελοι περπατανε στην γη. :headbang:

Επισκέπτης
poλυ πιο πιθανο γ νορμαλ κοπελες(οχι ψωνια)ειναι να προχωριησουν σε γνωριμια με εναν που λεει μια αστεια ατακα εξυπνη αλλα οχι επειτηδευμενη παρα σε κανεναν που κερναει αβερτα σφηνακια στα μπαρ κ λεει ατακες τυπου:απο ποτε οι αγγελοι περπατανε στην γη. :headbang:
αστεια ατακα ειναι το παμε τουαλετα να σε γαμισω? :think: :think:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
σε αλλο αναφερομουν.

εγω ξερω πως θα στην επεφτα.... θα  ειμασταν σε κανενα θεατρο.... και θα σου ελεγα

<<το ξερω πως η παρασταση που θα παιξω τωρα [καμακι] ειναι φτωχη μπροστα στην παρασταση που ειδαμε αλλα εγω θα κανω μια προσπαθεια  ;)>>

τουλαχιστον θα πιαναμε κουβεντα  :idiot: :idiot:??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom