Ιστορια πριν καμια 5ετια...γνωστος φιλου μου την πεφτει σε ενα μικρο μεσα σε ενα κλαμπακι, ειμαστε παρεα και καθομαστε κοντα και ακουμε ολη την φαση, εχει παει 3 η ωρα ξημερωματα αυτος ειναι ψιλοσουρα και προσεγγιζει το μικρο και του λεει...-αντε δεν θα πας σπιτι 3 η ωρα πηγε. Η μικρη απανταει...-Α οχι εχω αλλη μια ωρα μεχρι της 4. και αυτος εντελως στη ψυχρα...-Ε τοτε παμε στην τουαλετα να γαμηθουμε!!! Η μικρη επλήκτη ριχνει ενα ΟΧΙ διαρκειας! καπως ετσι -Εεεεεε...οοοοοοοοοχιιιι! και τοτε αυτος απανταει τσαντησμενος...-Ε..τοτε σπιτι για υπνο.! Σπιτι για υπνο.!
λες και ηταν ο αδερφος της. Το γελιο που επεσε ηταν απεριγραφτο.
Και εγω ειμαι απο τους ντροπαλους δυσκολα να πειραξω μια κοπελα που δεν την ξερω αλλα το κανω μια φορα στα δεκα χρονια!!! Ειναι στιγμες που τα λογια φευγουν σαν σκαγια!!!
Μια φορα θυμαμαι παραλιακη θεσσαλονικη εχει καμια 7-8 χρονια πριν, μεσημερι κυριακης και κανουμε βολτα με ενα φιλο με το αμαξι, οσπου βλεπω ενα εξεσιο μωρο να περπαταει στο πεζοδρομιο μονη της, εχω βγει ολοκληρος εξω απο το παραθυρο και της φωναζω μεσα στο κοσμο να παμε για καφε αλλα μονο ενα καφε αλλα να φερει και μια φιλη της για τον φιλο μου, της το ειπα 2-3 φορες η κοπελια το μονο που εκανε χαμογελουσε και με κοιτουσε...ποιος ξερει τι θα σκεφτοτανε???
Και αλλη μια πριν κανα 2 χρονια, ειμαστε με τα ποδια, πεζοδρομιο και ερχετε κατα πανω μας μια μουναααρα! ...οποτε εχει φτασει η λεξη στο στομα μου δεν μπορω να κρατηθω και πριν φτασει διπλα μας κανα μετρο απο εμας της πεταω την ατακα......Κοπελια την γυρνας την χελωνα αναποδα????
Αυτη νωμιζε οτι ηθελα να ρωτησω κατι και εσκασε στα γελια οπως και εμεις...συνεχισαμε να περπαταμε κανονικα.