Νέα

Την έχετε πέσει ποτέ σε πιπίνι στο μετρό ή γενικότερα έξω στο άκυρο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Την έχετε πέσει ποτέ σε πιπίνι στο μετρό ή γενικότερα έξω στο άκυρο?Είδα σήμερα στον ηλεκτρικό στο μοναστηράκι ένα μούναρο.....αλλά δεν ήξερα τι να της πω να τη προσεγγίσω.Εσείς έχετε κάνει κάποια κίνηση γενικότερα.? :)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.340
Πόντοι
8.645
Καλύτερα που δεν την προσέγγισες γιατί μετά θα σε προσέγγιζαν οι security  :birdman:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Την έχετε πέσει ποτέ σε πιπίνι στο μετρό ή γενικότερα έξω στο άκυρο?Είδα σήμερα στον ηλεκτρικό στο μοναστηράκι ένα μούναρο.....αλλά δεν ήξερα τι να της πω να τη προσεγγίσω.Εσείς έχετε κάνει κάποια κίνηση γενικότερα.? :)

Πες της ότι μουγκάθηκες από την ευμορφάδα της :rockon:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
Οχι ποτε !!!!

Ειμαι πολυ ντροπαλος και δεν μου πανε αυτα .....

ΔΕΝ ειμαι πεφτουλας γενικα .....

Επισκέπτης
ναι εννοειται!μια φορα μαλιστα γελαγε ενα βαγονι ολοκληρο με την πιτα μου!δεν κανω πλακα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
Πες της ότι μουγκάθηκες από την ευμορφάδα της :rockon:

ΑΥΤΟ το επαθα δυο φορες ....

μια σε λεωφορειο και μια στο δρομο
πολυ παλια ......

Ειμαι απιστευτος τελικα ......... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μια και δυο??
ειδικα στους σταθμους αμετρητες φορες...
το γνωστο κολπο με την κατα τα αλλα τυχαια συγκρουση των αποσκευων σε πληρη δραση!! :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
παιδιά ήταν απίστευτη.....μέτριο ανάστημα...μελαχρινή με φουσκωτά μαλλάκια...καστανά μάτια...πρόσωπο με χειλάρε με πάρα πολλά πιασίματα και κάτι βυζόμπαλα τεράστια(4άρια και πάνω). 20-23 την έκανα.

Έμοιαζε απο γνωστές στη Παπαρίζου αλλά με πολύ μεγαλύτερα βυζιά....Άλογο λέμε :cum:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Να με κλαινε οι ρεγγες ειμαι .....  για κλαμματα .....

αστα ........ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
μην ασχολεισαι δημητρη με τον κακοηθη....χαρουμενο εννοει... γκει στα αγγλικα....σε προσβαλλε αν καταλαβες.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
μια φορα εγω ειχα κανει την μαλακια..

ηταν μια γκομενα με μια τεραστια βαλιτσα και πηγε απο τις κυλιομενες σκαλες,, απο πισω εγω... οταν λοιπον το κοριτσι δεν μπορουσε να κρατησει την βαλιτσα.. πηγα απο πισω της και της λεω...................................

θες να σε γαμησω????  :headbang: :headbang: :headbang:

θες να σε βοηθησω? ηθελα να πω  :headbang: :headbang:
            πικρα μεγαλη εγινα κοκκινος και το σκεφτομουν 1 μηνα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μια φορα εγω ειχα κανει την μαλακια..

ηταν μια γκομενα με μια τεραστια βαλιτσα και πηγε απο τις κυλιομενες σκαλες,, απο πισω εγω... οταν λοιπον το κοριτσι δεν μπορουσε να κρατησει την βαλιτσα.. πηγα απο πισω της και της λεω...................................

θες να σε γαμησω????  :headbang: :headbang: :headbang:

θες να σε βοηθησω? ηθελα να πω  :headbang: :headbang:
            πικρα μεγαλη εγινα κοκκινος και το σκεφτομουν 1 μηνα
τελικα να την γαμησεις ή να την βοηθησεις ηθελες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom