ισε απο μαμα διλαδι γαδαρα και πατερα αλογατοοχι εγω ετρωγα σαν πουλακι.....τωρα τρωω σαν πουλαρος και εχω γινει μουλαρος.......
ενο εγο ιμε τα αναποδο γιαφτο βγικα κοντος και χοντρο πιρα απο το μπαμπα μου το κιρ μεντιο ενο εσι απο το βουκεφαλα
ισε απο μαμα διλαδι γαδαρα και πατερα αλογατοοχι εγω ετρωγα σαν πουλακι.....τωρα τρωω σαν πουλαρος και εχω γινει μουλαρος.......
ισε απο μαμα διλαδι γαδαρα και πατερα αλογατο
ενο εγο ιμε τα αναποδο γιαφτο βγικα κοντος και χοντρο πιρα απο το μπαμπα μου το κιρ μεντιο ενο εσι απο το βουκεφαλα
ποτε??? εχο κερο να παο Τρικαλα εχουνε και ορεο μαντολοτο πριν πασ στον παλιο Ιστθμοσκοτωσανε το σακαφλια.....δεν ξερω αν ενημερωθηκες....
ποτε??? εχο κερο να παο Τρικαλα εχουνε και ορεο μαντολοτο πριν πασ στον παλιο Ιστθμο
αφτα με το σιμα στι ταμπελα πανο στι ζιριατρικαλα κορινθιας? ή τα αλλα? τα επισημα?
αφτα με το σιμα στι ταμπελα πανο στι ζιρια
αφτα που νε διπλα στα φαρσαλα που βγανουνε το χαλβα Φαρσαλον και ινε και στο νομο με τα καλιτερα πορνια τισ αρχεοτιτασοχι αυτα με τη λαβη......
αφτα που νε διπλα στα φαρσαλα που βγανουνε το χαλβα Φαρσαλον και ινε και στο νομο με τα καλιτερα πορνια τισ αρχεοτιτασ
ελα ρε σι ινε παπου σου ο γκαγκαριν ο κοσμοναφτισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω μεχρι λαμια ξερω να παω........μετα θελει διαβατηριο και δεν εχω βγαλει ακομα
ειμαι γκαγκαρη γενιες και γενιες........