Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
χορευταρά.......
Την άλλη Κυριακή στο ΟΑΚΑ τι λες να βάλουμε?
χορευταρά.......
love music.....να τους φερθούμε...τρυφερά......Την άλλη Κυριακή στο ΟΑΚΑ τι λες να βάλουμε?
Νιώθω κάτι σε profiler του FBI που κυνηγάει ιντερνετικούς κλώνους και καθηγητή Van Helsing που κυνηγάει τον Δράκουλα σε όλες του τις μετενσαρκώσεις και μορφές...
Ωστόσο, μένει ακόμη αναπάντητο ένα άλλο ερώτημα, ειδικά για τους παλιούς του σάιτ...
Ήταν ο Φέθρυ ο παλιός, hrys, petros pelekanos & theofilos;;;
Εγώ λέω πως ναι...
Αλλά δεν έχω solid evidence που λένε και οι αγγλοσάξωνες νομικάριοι...
Αν πάντως ισχύει, θα είναι η 5η παρουσία!
Να θυμηθούμε επίσης το περήφανο "Στρατηγέ μου, ιδού ο Στρατός σας" που είπε ο μακαρίτης Παναγιώτης Κανελλόπουλος στον ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ Βαν Φλητ, όταν ο τελευταίος πήγε να επιθεωρήσει μονάδα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Στρατού (που εξοπλίστηκε με τά λεφτά του Δόγματος Τρούμαν), την περίοδο του Εμφυλίου.
Κρατάω τον όψιμο αντοαμερικανισμό σου, Ίσιε.
Δεν σκεφτόντουσαν όμως έτσι οι ομοϊδεάτες σου που έλεγαν π.χ. "Στρατηγέ μου, ιδού ο στρατός σας" στον ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ Βαν Φλητ, κατά τη διάρκεια του εμφυλίου.
Τι διάολο, δεν μπορεί να μείνει πιστή η δεξιά σκέψη σ' ένα δόγμα;
Μπααααα, άμα δεν πει το "Στρατηγέ μου, ιδού ο Στρατός σας" δεν υπάρχει ταυτοποίηση.
Μπααααα, άμα δεν πει το "Στρατηγέ μου, ιδού ο Στρατός σας" δεν υπάρχει ταυτοποίηση.
Σιγα ρε Εύα μην έχουμε τόση φαγούρα... Λέω να μην κοιμηθώ από την αγωνία σήμερα...εγω ρε παιδια προτεινω να ρωτησε κατευθειαν καποιον μοντ. αυτοι θα ξερουν κατι παραπανω. τι σπατε το κεφαλι σας με υποθεσεις; η λυση ειναι απλη.
Βολταίρε, κόβω φλέβες με σένα...Μπααααα, άμα δεν πει το "Στρατηγέ μου, ιδού ο Στρατός σας" δεν υπάρχει ταυτοποίηση.
Βολταίρε, κόβω φλέβες με σένα...
Σιγα ρε Εύα μην έχουμε τόση φαγούρα... Λέω να μην κοιμηθώ από την αγωνία σήμερα...
Άσε καλλίτερα, γιατί πολύ σεβαστός συνφορουμίτης με αποκαλεί 2[sup]ο[/sup] Γραφείο.
Είσαι ο Μώλντερ και η Σκάιλυ μαζί!
αγωνια δεν εχετε αλλα ολο για την παπια μιλατε. σε ολα τα θρεντ παπια διαβαζω
Μια φορά μάγκες στο συγκεκριμένο μαγαζί (το κάτω) εν ώρα δράσης με την Λαρίσσα.....(όπου Λαρίσσα : ένας άγγελος στην εμφάνιση, το χαρακτήρα και το σεξ.....)Και στα μαγαζιά του "69" στην Φυλής έχουν μέσα στα δωμάτια ηχεία να ακούς την Πέγκυ Ζήνα ή τον Κωστόπουλο που ακούει η τσατσά...
εμενα τριζη οταν ανεβενο
Πένθιμα εμβατήρια και <<Ο Χάρος βγήκε παγανιά>>!!!