Νέα

Τιμές city tours στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dirtyharry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
D

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ξεφυγαμε απο το θεμα μας.Απλα οταν μια τιτικα φευγει απο Βουδαπεστη και ερχεται Αθηνα παιρνει 250 την ωρα ,ενω οταν πηγαινει Βρυξελλες παιρνει 200.Ειναι σωστο,δικαιο,θεμιτο,δικαιολογημενο?Αν ναι τοτε εγω ειμαι περιεργος ,παραξενος,τσιγγουνης κτλ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Να πω και εγω δυο λογια αν και τα εχω ξαναπει.
Στουντιο το οποιο εχει μουνι που αξιζει και ειναι τιγκα συνεχια , δεν δινω παραδειγματα γιατι δεν θελω για να το κλεισεις για μια ωριτσα σε χρεωνουν 450.
Ο μεσος ορος χρονικος  οταν υπαρχει δουλια στο στουντιο ειναι 7 λεπτα .
Σιγουρα εαν εισαι πελατης και γνωστος αλλαζουν αυτα.
Και εμενα μου εχει τυχη οχι μιση ωρα αλλα και 40 λεπτα να μεινω.
Τωρα παμε στις ακριβες γκομενες με αλλα λογια τα CT.
Εκει λοιπον δεν πληρωνεις μονο για να γαμησεις σαν ανθρωπος και να κανεις το μπανιο σου  αλλα και να πεις και δυο κουβεντες.
Δηλαδη να βρεθεις με μια γκομενα η οποια δεν θα ειναι τελειως απροσωπη με ανοιχτα τα ποδαρια για να μπης να βγεις κλπ κλπ.
Αλλο το ενα service αλλο το αλλο για να μην τα πολυλογουμαι.
Στο ενα μιλαμε για απλο ξεμπουκωμα  και στο αλλο μιλαμε για ξεμπουκωμα με αισθημα.
Τωρα εαν ειναι ακριβες ναι ειναι πολλες απο αυτες γιατι δεν παρεχουν το service που πρεπει να παρεχουν.
Οι συγκρισεις με αλλα κρατη ειναι λαθος γιατι ειναι ακριβως σαν το παραδειγμα του παπα με το γαλα .
Οπως ειναι σωστο επισεις οτι εαν δεν πηγαινεις σαν προβατο σε αυτο που σου δινουν και εχεις λιγο ανοιχτα ματια και δυο τρεις καλες επαφες μπορεις να βρεις πολυ καλα παρανομα στεκια με φθηνοτερες τιμες και πολυ καλες υπηρεσιες.
Παντως ειληκρινα μην προσπαθειται να συγκρινεται CT με Studio με Φυλης και τετοια ειναι μερα με την νυχτα το ενα με το αλλο.
Οπως βεβαια ειναι μερα με την νυχτα τα 50  - 250  - 500 Ευρα και παει λεγοντας.

η μεγάλη μου απορία είναι γιατί να είναι τόσο μεγάλη ανάγκη να πεις δύο κουβέντες με ένα CT γιατί να πρέπει να τις χρυσοπληρώσεις αυτές τις κουβέντες ( λες και σου μεταφέρει καμιά απόρρητη πληροφορία από το Δ.Σ. της εταιρείας!) όπως επίσης και τι... περιεχόμενο μπορεί να έχουν τέτοιες κουβέντες! :huh: :think:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Παντως λετε οτι ειναι ακριβα τα CT και οτι σα χωρα πειναμε αλλα οι τελευταιες κριτικες ειναι συνεχεια γεματες απο city tours..:grin:

oxyllos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Αγόρια,
το πόσο πληρώνουμε είναι θέμα που μας καίει όλους και αν μπορούμε να κάνουμε κατι πρέπει να το κάνουμε.

Ας υποθέσουμε (που πρέπει ναναι και η πραγματικότητα) ότι το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό των πελατων των cg είναι μέλη του site.
Επίσης, είναι βέβαιο ότι τα γραφεία με τα cg μας διαβάζουν.

Ακόμη, εμπάργκο και αποχή είναι ανέφικτο να κάνουμε (τα θέλουμε τα κοριτσάκια)

Μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι πιο απλό και με καθολική συμετοχή....

Να διαλέξουμε ένα πρακτορείο (κατα προτίμηση κάποιο που να του ακουμπάμε πολλά λεφτά με έντονη παρουσία στο site) και να κάνουμε πλήρες εμπάργκο απαιτώντας να μειώσει τις τιμές.

Η θέση που θα βρεθεί΄θάναι πολύ δύσκολη γιατί ή θα πρέπει να αποσυρθεί απο την Ελλάδα (αδύνατο) ή να μειώσει τις τιμές γιατί η χασούρα του θαναι πολύ μεγάλη (γι αυτό λέω να διαλέξουμε κάποιο ΄που έχει πολύ δουλέιά για να χάσει πολλά και να πονέσει).

Εμείς δεν χάνουμε τίποτα γιατι θα συνεχίσουμε να διαλέγουμε κοριτσάκια από ταλλα πρακτορεία.

Μόλις χαμηλώσει τις τιμές βουρ σαυτο και εμπαργκο σε άλλο.

Θα το πάρουν το μήνυμα και οι υπόλοιποι και θα χαμηλώσουν τις τιιμές.

ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ !!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ.

oxyllos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
να συμπληρώσω ότι το γραφείο που θα μπουκοταρουμε θα μπορουσε να βγει απο ψηφοφορία εδώ.

Τι λέτε ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom