Να πω και εγω δυο λογια αν και τα εχω ξαναπει.
Στουντιο το οποιο εχει μουνι που αξιζει και ειναι τιγκα συνεχια , δεν δινω παραδειγματα γιατι δεν θελω για να το κλεισεις για μια ωριτσα σε χρεωνουν 450.
Ο μεσος ορος χρονικος οταν υπαρχει δουλια στο στουντιο ειναι 7 λεπτα .
Σιγουρα εαν εισαι πελατης και γνωστος αλλαζουν αυτα.
Και εμενα μου εχει τυχη οχι μιση ωρα αλλα και 40 λεπτα να μεινω.
Τωρα παμε στις ακριβες γκομενες με αλλα λογια τα CT.
Εκει λοιπον δεν πληρωνεις μονο για να γαμησεις σαν ανθρωπος και να κανεις το μπανιο σου αλλα και να πεις και δυο κουβεντες.
Δηλαδη να βρεθεις με μια γκομενα η οποια δεν θα ειναι τελειως απροσωπη με ανοιχτα τα ποδαρια για να μπης να βγεις κλπ κλπ.
Αλλο το ενα service αλλο το αλλο για να μην τα πολυλογουμαι.
Στο ενα μιλαμε για απλο ξεμπουκωμα και στο αλλο μιλαμε για ξεμπουκωμα με αισθημα.
Τωρα εαν ειναι ακριβες ναι ειναι πολλες απο αυτες γιατι δεν παρεχουν το service που πρεπει να παρεχουν.
Οι συγκρισεις με αλλα κρατη ειναι λαθος γιατι ειναι ακριβως σαν το παραδειγμα του παπα με το γαλα .
Οπως ειναι σωστο επισεις οτι εαν δεν πηγαινεις σαν προβατο σε αυτο που σου δινουν και εχεις λιγο ανοιχτα ματια και δυο τρεις καλες επαφες μπορεις να βρεις πολυ καλα παρανομα στεκια με φθηνοτερες τιμες και πολυ καλες υπηρεσιες.
Παντως ειληκρινα μην προσπαθειται να συγκρινεται CT με Studio με Φυλης και τετοια ειναι μερα με την νυχτα το ενα με το αλλο.
Οπως βεβαια ειναι μερα με την νυχτα τα 50 - 250 - 500 Ευρα και παει λεγοντας.
Γενικα συμφωνω με αυτα που ειπες αλλα μην ξεχναμε οτι υπαρχουν ct που και εμφανισιακα αλλα και απο συναισθημα, συμμετοχη κλπ ειναι ποοοολυ κατωτερες απο καποιες κοπελες που δουλευουν μπουρδελα η' στουντιο!!!
Οποτε σε τετοια περιπτωση κλαις κυριολεκτικα τα λεφτα σου (250-300€) που εδωσες.
Μια αντιστοιχη ατυχια σε ενα στουντιο θα σου εχει κοστισει μονο 50€! και αυτα θα τα κλαις αλλα θα το ξεχασεις πιο γρηγορα!
Βεβαια η φαση με ct λεει τρελα απο αποψη ξενοδοχειου , καθαριοτητας, ανεσης χρονου και χλιδας γενικοτερα, οτι πληρωνεις παιρνεις...
Στο θεμα των χρηματων τωρα πιστευω πως ειναι αδυνατο καποιος που βγαζει κατω απο 1000€ καθαρα το μηνα να ασχολειθει με το sport ct. Ειναι ακριβο sport, πολυ ακριβο...