Νέα

Τιμές city tours στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dirtyharry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εχετε παρατηρησει οτι τα city tours στην Ελλαδα ειναι πιο ακριβα απο αλλες πολεις της Ευρωπης?Π.χ το Suzana που εχω παρει πεντε φορες Ελλαδα και δυο Ιταλια και μου στελνει ενημερωτικο δελτιο χρεωνει 250 ευρω για κοπελλες απο ουγγαρια που ερχονται Αθηνα ,ενω οταν οι ιδιες πανε ολλανδια  χρεωνει 200 την ωρα και μιλανο 225.Μας περνανε για πλουσιους η για χαζους?Το site που διαφημιζει το εν λογω γραφειο ας επιληφθει του θεματος.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
επισης, καθως μεγαλη βιομηχανια γαλακτος πουλαει το γαλα στην ελλαδα σε υπερδιπλασια τιμη απο αυτην που απαντάται στις βρυξελες, ας επιληφθει το σαιτ και επ αυτου μη γαμησω..  :tickedoff: :tickedoff:

[size=6pt]πινω πολλλλύ γαλα..[/size]

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
Εμείσ φταίμε ρε παιδιά. Πείτε το αγαμία πείτε το μαλακία είναι και η προσωπική ζωή στην Ελλάδα σκατά, πάμε και γαμάμε ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ μασ φέρνουνε! Κοπελίτσες που στο ΧΑΛΑΡΟ βρίσκεις στη Φυλής έχρονται εδώ χρεώνουν 250 και 300 γιούρια και είναι φίσκα! Εμείς οι μπαζολογαμιάδες φταίμε που μας πήρανε χαμπάρι και μας Βαράνε στα αυτιά! Αντί να μαζευτούμε δικτυακά 10-20 νοματέοι "πελάτες" των εν λόγω μαγαζιών να τους ρίξουμε ένα μαύρο για λίγο καιρό ή μια βροχή μέιλ διαμαρτυρλιας-προειδοπολιησης τισ πληρώνουμε όσο τις πληρώνουμε!
ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑΑΑ ΘΑΑΑΑ ΓΑΜΑΜΕ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑΑΑΑ! ΟΛΕΕΕΕ!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.098
Πόντοι
5.956
συμφωνω γραψτε με πρωτο

OP
OP
D

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
επισης, καθως μεγαλη βιομηχανια γαλακτος πουλαει το γαλα στην ελλαδα σε υπερδιπλασια τιμη απο αυτην που απαντάται στις βρυξελες, ας επιληφθει το σαιτ και επ αυτου μη γαμησω..  :tickedoff: :tickedoff:

[size=6pt]πινω πολλλλύ γαλα..[/size]
Πατερ τι θα μετρησει περισσοτερο μια διαμαρτυρια δικια μου η μια απο το site επισημα που ειναι πελατης του το Zuzana?
Εκτος αν δεν επιτρεπεται να διαμαρτυρομαστε σε αυτους που μας δινουν διαφημηση.
Πατερ,διαφημιζεται γαλα στο site?Ωραια συγκριση εκανες!Ολα για χαβαλε ειναι?Να κατσουμε τοτε να μας τα παιρνουνε και να μη μιλαμε .
Για μενα zuzana παντως τελος!

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
ΟΛΑ τα city tour είναι πιο ακριβά στην Ελλάδα σε σχέση πάντα με τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.Απο θέμα μισθών η Ελλάδα είναι τελευταία θέση αλλά απο θέμα πουτανολαγνείας πρώτη  :grin:
Κάνω μια σχετική αναφορά με τιμές αγοραίου έρωτα www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,32647.msg549657#msg549657]εδώ[/url].

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Πατερ τι θα μετρησει περισσοτερο μια διαμαρτυρια δικια μου η μια απο το site επισημα που ειναι πελατης του το Suzana?
Εκτος αν δεν επιτρεπεται να διαμαρτυρομαστε σε αυτους που μας δινουν διαφημηση.
Πατερ,διαφημιζεται γαλα στο site?Ωραια συγκριση εκανες!Ολα για χαβαλε ειναι?Να κατσουμε τοτε να μας τα παιρνουνε και να μη μιλαμε .
Για μενα suzana παντως τελος!
δεν απεχουν πολυ οι αποψεις μας, αλλα δεν μπορεις να πεις στο mega channel να επιληφθει μιας εταιριας της οποιας διαφημιζει τα προιοντα επειδη θεωρουν οι τηλεθεατες του οτι τα πουλαει ακριβα.

τί σημαινει να επιληφθει ? τί φταιει το καναλι και καθε καναλι ? αφου ο μαλακας ο κοσμος παει και αγοραζει απο το σουπερ μαρκετ σαν κοιμισμενος ΜΟΝΟ τα προιοντα που βλεπει στο υψος του ματιου του. ΟΥΤΕ τη ματιά του δεν μετακινει προς τα πανω ή προς τα κατω, ωστε να εχει εναλλακτικες.

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Ειναι ενα θεμα που το εχω δει αρκετες φορες .
Στην Ελλαδα χρεωνούν περισσότερο !!!!!
Τις  πηδαμε ποιό πολυ ???? !!!!!!

OP
OP
D

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μπορουμε να διαμαρτυρηθουμε ολοι μας 50000 μελη εμπαργκο!Οπως κανουμε και στα μασσατζηδικα.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Συμφωνώ ότι είναι ακριβά,αλλά ας λάβουμε υπόψη και άλλες παραμέτρους.Το αντίστοιχο ξενοδοχείο που κλίνει για τις κοπέλες κάποιο γραφείο στο Άμστερνταμ,μήπως είναι φθηνότερο;Τα αεροπορικά μήπως είναι φθηνότερα αφού δεν πληρώνουν πολύ υψηλούς φόρους όπως στο ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ;Πάντως θεωρώ εξίσου ακριβό το μπουρδέλο με τα 20€

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
παιδια ειναι ακριβα γιατι εχουν μυριστει οτι ειμαστε καβλιαριδες οι ελληνες,και υπαρχει ψιλοαγαμια στην ελλαδα και ετσι οι τιμες τσουζουν..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Μπορουμε να διαμαρτυρηθουμε ολοι μας 50000 μελη εμπαργκο!Οπως κανουμε και στα μασσατζηδικα.
ποια μασατζιδικα ????

τον τελευταιο 1-1,5 χρονο τα μασατζιδικα υπερδιπλασιαστηκαν στην αθηνα. εχω κανει προσφατη λιστα και παραπανω απο τα μισα ειναι του τελευταιου ετους..

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
αν ζουσαμε στην ουγγαρια η τσεχια..αυτες που ερχοντε εδω θα τις πηαδαγαμε τσαμπα γιατι θα τις καμακωναμε στα μπαρακια...ενω τωρα αστα να πανε...με την ελληνικη αγαμια..,.

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
παντως στουντιακια πολλυ καλα εχει στην βριλησου..και πολλυ πιο οικονομικα απο τα σιτυ τουρς αδελφια

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Επίσης στα τέλη του 2005 που θυμάμαι τον κατάλογο με τα στούντιο στο site ήταν γύρω στα 30 (είχαν καταγρφεί όλα όπως και τώρα).Τώρα στα μέσα του 2008 είναι πάνω απο 50 (55 για την ακρίβεια γιατί τα δύο έχουν κλείσει).Το ίδιο ισχύει και σε μπουρδέλα (150 τότε 186 σήμερα),γραφεία call girl και στρίπ.Το ίδιο και σε ανεξάρτητες σεξοτουρίστριες.Τώρα για την τιμή των 20€ στο μπουρδέλο εγώ προσωπικά την βρίσκω πολύ λογική.Στις αρχές του 2000 η παλιότεροι θυμόμασταν που κάποια μπουρδέλα στης Φυλής το είχανε 10.000 δ.ρ.χ. (30€ σήμερα).Μετά την είσοδο του €υρό αναγκάστηκαν να το κάνουν στη Φυλής και περιχώρων μέσο όρο 20 € (και 25€ ορισμένα).Αυτό ισχύει εδώ και 6 χρόνια και είναι πάρα πολύ καλά.Για Μεταξουργίο δεν αναφέρομαι γιατί υπάρχουν αρκετά ρδέλα με 15 €.
Οι σεξοτουρίστριες είναι αυτές που έχουν υψηλές τιμές για τα Ελληνικά δεδομένα πάντως.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
παντως στουντιακια πολλυ καλα εχει στην βριλησου..και πολλυ πιο οικονομικα απο τα σιτυ τουρς αδελφια

50€ για 10 λεπτά δεν είναι οικονομικά σε σχέση με τα C.T που πληρώνεις για 250€/ώρα.Αν το υπολογίσεις για 1 ώρα και το studio θέλει 300€!!!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Τώρα για την τιμή των 20€ στο μπουρδέλο εγώ προσωπικά την βρίσκω πολύ λογική.Στις αρχές του 2000 η παλιότεροι θυμόμασταν που κάποια μπουρδέλα στης Φυλής το είχανε 10.000 δ.ρ.χ. (30€ σήμερα).Μετά την είσοδο του €υρό αναγκάστηκαν να το κάνουν στη Φυλής και περιχώρων μέσο όρο 20 € (και 25€ ορισμένα).Αυτό ισχύει εδώ και 6 χρόνια και είναι πάρα πολύ καλά.Για Μεταξουργίο δεν αναφέρομαι γιατί υπάρχουν αρκετά ρδέλα με 15 €.
Οι σεξοτουρίστριες είναι αυτές που έχουν υψηλές τιμές για τα Ελληνικά δεδομένα πάντως.

Φίλε,εγώ θυμάμαι το πιο ακριβό μπουρδέλο να έχει 5000 δρχ στην Φυλής.Με το ευρώ το έκαναν το πιο φθηνό 20€ και μετά 25€ και 30€ κάποιοι "πονηροί".Μέχρι και πέρσι το "59" το είχε 25€.Είναι πολλά για την εποχή αυτή.Και αν δεν είχαν τους ξένους που παίρνουν ενώ παλιώτερα δεν έπαιρναν θα είχαν κλείσει.Πας "τσάρκα" και στους 10 στο σαλόνι οι 7 είναι ξένοι...

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
υπαρχουν ντελα στην ιασωνος με 15 ευρω που εχουν μπιμπελο μεσα :rockon:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ο μέσος όρος χρονικού ορίου σε στούντιο είναι 15 με 20 λεπτά.Εγώ σε αρκετά έχω κάνει και μισάωρο χωρίς να μου χτυπήσουν πόρτα με το απλό πρόγραμμα πάντα των 40 και 50€.Όποιος πήγε σε στούντιο και του χτυπήσανε την πόρτα στο 10λεπτο να το γράψει στην Μαύρη Λίστα οποιοδήποτε και αν είναι αυτό.
Τώρα για τα city εντός μίας ώρας έχω φάει φόλα λέγοντάς μου ότι είναι αδιάθετη και θέλει μόνο συζήτηση.Φυσικά κάτι τέτοιες κουτοπονηριές δεν περνάνε και επικεντρώθηκα μέχρι να περάσει η μία ώρα.
Το φινάλε είναι ότι παντού υπάρχουν λαμπρές εξαιρέσεις κοριτσιών που τιμάνε τα λεφτά που παίρνουν.Απλώς οι τιμές των city είναι όντως λίγο τσιμπημένες απο το αποδεκτά όρια.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε,εγώ θυμάμαι το πιο ακριβό μπουρδέλο να έχει 5000 δρχ στην Φυλής.Με το ευρώ το έκαναν το πιο φθηνό 20€ και μετά 25€ και 30€ κάποιοι "πονηροί".Μέχρι και πέρσι το "59" το είχε 25€.Είναι πολλά για την εποχή αυτή.Και αν δεν είχαν τους ξένους που παίρνουν ενώ παλιώτερα δεν έπαιρναν θα είχαν κλείσει.Πας "τσάρκα" και στους 10 στο σαλόνι οι 7 είναι ξένοι...
ελα ρε .καλα να ρωτησω κατι που δεν ξερω γιατι δεν παω στα μπουρδελα απο εποχη 3χιλιαρουπριν κανα 15 και χρονια... παιρνουν και ξενους αερα πατερα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom