Νέα

Τηλεφωνική κάρτα planetsim και ανωνυμία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα keyfinas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, σοβαρές ή .. αστείες  :)

Ίσως η λύση να είναι πιο απλή, του τύπου δηλώνεις στην εταιρεία κινητής ότι θέλω τα στοιχεία μου να μην εμφανίζονται στους καταλόγους (ή κάτι σαν απόρρητο αριθμο); Δεν ξέρω αν γίνεται.
Προφανώς έτσι η εταιρεία γνωρίζει ποιος είσαι και που μένεις αλλά όχι κι ο οποισδήποτε. Περισσότερη ανωνυμία δεν νομίζω να χρειάζεται ο απλός χρήστης υπηρεσιών (εκτός αν έρθουν τίποτα νοοτροπίες Σουηδίας και προς τα εδώ ..).
Παλιότερα αγόραζαμε πακέτα κινητής χωρίς ταυτότητες. Σκέψου ότι σε κάποια χώρα μπορεί να ισχύει ακόμα αυτό. Πχ. κατεβαίνει ο τουρίστας από το αεροδρόμιο και αγοράζει μία κάρτα μόνο με τα μετρητά του (ίσχυε αυτό παλιά σχεδόν παντού). Όταν έρθει στην Ελλάδα, είναι δυνατόν να μην λειτουργεί η κάρτα του? Όλοι οι ξένοι που έρχονται εδώ το καλοκαίρι έχουν φακελωμένο αριθμό τηλεφώνου αλλιώς η κάρτα τους δεν λειτουργεί; Δεν νομίζω. Κανείς δεν ελέγχει αν στη χώρα τους απαιτείται ταυτότητα για την αγορά κάρτας κινητού. Άρα κάποια περιθώρια υπάρχουνε αν γνωρίζαμε πληροφορίες για το σε ποιά χώρα πουλιούνται χύμα οι καρτες. Μπορεί πχ. η αγορά planetsim στην εσθονία να μην χρειάζεται ταυτότητα αλλά αν την αγοράσεις εδώ να σου ζητούνε λόγω του νόμου.

Η ανωνυμία πρέπει να είναι αμφίπλευρη . Σκέψου για παράδειγμα αν βρεθεί ένα call girl νεκρή. Όλα τα τηλέφωνα στο κινητό της θα μπούν στο στόχαστρο . Σκέψου το κινητό της πουτάνας σε λάθος χέρια για παράδειγμα ενός νταβατζή η εκβιαστή . Με μεθόδους κοινωνικής μηχανικής ή αν έχει κάποιο φίλο σε εταιρεία κινητής μπορεί να μάθει ποιός είσαι .

Πακιστανικά νούμερα όντως πουλάνε αλλά για παράδειγμα στα μαγαζάκια των Αχαρνών παίζει μπάλα η ασφάλεια ! Φαίνονται ότι ψάχνονται .


 

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Μηνύματα
9.752
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Την πουτάνα μπορείς να την πάρεις από το σταθερό του γαμιστρώνα.
Και απλά χρεώνεσαι τις κλήσεις.


Οπότε δεν υπάρχει κλήση στο κινητό γραφείου/πουτάνας
από κινητό του πελάτη.


Σε τσεκάρει το γραφείο στο σταθερό του γαμιστρώνα , από το δωμάτιο που πήρες,
αν δεν είσαι γνωστός πελάτης και όλα καλά.
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε μάγκες όποιος θέλει του στέλνω εγώ προενεργοποιημένες κάρτες giffgaf από την Αγγλία... έχουν δύο σενάρια λειτουργίας .. είτε με μηνιαία προαγορά είτε pay as you go (πχ βάζεις 30 λίρες και σιγά σιγα τις τρως)... και από την ένα χρονιά αν δεν γίνει brexit δεν θα έχει και roaming...

πμ και το κανονίζουμε...
 

pitsirikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Μηνύματα
127
Κριτικές
31
Like
748
Πόντοι
311
Σύντροφοι ψάχνω ένα από τα αποκαλούμενα «πακιστανικά», επειδή διαβάζω εδώ πολλούς να λένε ότι έχουν. Μπορείτε να μου πείτε πώς μπορώ να βρω; Τις προάλλες ρώτησα σε μαγαζί εκεί στη Σοφοκλέους και μου είπαν ότι δεν παίζουν πια γιατί τα κυνηγάει η Αστυνομία. Καμιά ιδέα;
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom