Νέα

Τίγκα στο αναβολικό ΚΑΙ η Μάριον Τζόουνς!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lambros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
βρε συ germaon, κανε μου μια χαρη σε παρακαλω..

ριχνε ξανα αλλη μια ματια στο κειμενο που προκειται να δημοσιευσεις πριν πατησεις το κουμπι ''αποστολη''..
Έγινε, την άλλη φορά θα το κάνω  :grin:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
    Πω-πω τι φαση ειναι αυτη ρε π@@@@στη μου....Μιλαμε ο germaon δεν παιζεται ο ανθρωπος με τπτ.Ξεραθηκα στα γελια μεχρι δακρυων...

Παντως για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα, επειτα απο χρονια εμπειριας στα gyms (τοτε τα λεγαμε σιδεραδικα....οχι fitness και μαλακιες τυπου asana -asana  εισαι μια παλιοπουτανα...χαχαχα)  οι πιο παλιοι θα θυμουνται Πατησιων και Τροιας  στον Μπουρναζο αλλα και αλλου οπως στους Παρνασσαδες στην Καλλιθεα, σας λεω οτι οι αθλητες ολου του κοσμου ειναι οπως εμεις τους θελουμε να ειναι....Και με αυτο εννοω οτι ο κοσμος ζηταει τα ρεκορ και η βιομηχανια τους τα κατασκευαζει υπο την μορφη super-τυπων οπως ο Ben Johnson και λοιποι....

Γενικοτερα το ανθρωπινο σωμα και η εξελιξη του δια μεσου των αιωνων εχει καποια ορια...Εαν εμεις ζηταμε καποιον λεβεντη να μας κανει το κατοσταρι σε 3 δλπτ τοτε πρεπει να τον σκασουμε στην ντοπα μεχρι να του βγει απο τα αυτια..Α ρε μεγα    Jesse Owens ησουν μαλλον αυτος που κατεδειξες τα ορια μας...

Σε αυτο το πλαισιο κινουμενος,εφοσον οι  γιανκηδες αλλα και ολες οι χωρες στηριζουν τους ντοπε εν ενεργεια υπεραθλητες τους, τοτε και εμεις πιστευω οτι πρεπει να ειμαστε στο πλευρο των οποιων δικων μας εχουν τις γενετικες προδιαγραφες να πρωταγωνιστησουν στο παγκοσμιο αθλητικο στερεωμα που εχει διαμορφορθει....

Οποτε κουφαλα Συριγο.....eat shit and die...καλα του καναν και του σπασαν τα μουτρα τοτε....

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Aφού υπήρχε υποψία για την Τζόουνς (τί υποψία δηλαδή, κοινό μυστικό ήταν) γιτί ο κύριος Συρίγος δεν ξεκίνησε ανένδοτο ? Γιαστί μόνο για τους έλληνες λύσσαξε ? Και ένοχοι να είναι οι δικοί μας γιατί πρέπει  να πέσουμε να τους φάμε όταν όλοι τα κάνουν? Επιτέλους γιατί σε αυτήν τη χώρα όποιος είναι επιτυχημένος κάπου , πρέπει να τον χτυπάμε? Είμαστε τελευταίοι γκρινιάζουμε , είμαστε πρώτοι πάλι γκρινιάζουμε !

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
    Πω-πω τι φαση ειναι αυτη ρε π@@@@στη μου....Μιλαμε ο germaon δεν παιζεται ο ανθρωπος με τπτ.Ξεραθηκα στα γελια μεχρι δακρυων...

Παντως για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα, επειτα απο χρονια εμπειριας στα gyms (τοτε τα λεγαμε σιδεραδικα....οχι fitness και μαλακιες τυπου asana -asana  εισαι μια παλιοπουτανα...χαχαχα)  οι πιο παλιοι θα θυμουνται Πατησιων και Τροιας  στον Μπουρναζο αλλα και αλλου οπως στους Παρνασσαδες στην Καλλιθεα, σας λεω οτι οι αθλητες ολου του κοσμου ειναι οπως εμεις τους θελουμε να ειναι....Και με αυτο εννοω οτι ο κοσμος ζηταει τα ρεκορ και η βιομηχανια τους τα κατασκευαζει υπο την μορφη super-τυπων οπως ο Ben Johnson και λοιποι....

Γενικοτερα το ανθρωπινο σωμα και η εξελιξη του δια μεσου των αιωνων εχει καποια ορια...Εαν εμεις ζηταμε καποιον λεβεντη να μας κανει το κατοσταρι σε 3 δλπτ τοτε πρεπει να τον σκασουμε στην ντοπα μεχρι να του βγει απο τα αυτια..[size=12pt]Α ρε μεγα    Jesse Owens ησουν μαλλον αυτος που κατεδειξες τα ορια μας...[/size]

Σε αυτο το πλαισιο κινουμενος,εφοσον οι  γιανκηδες αλλα και ολες οι χωρες στηριζουν τους ντοπε εν ενεργεια υπεραθλητες τους, τοτε και εμεις πιστευω οτι πρεπει να ειμαστε στο πλευρο των οποιων δικων μας εχουν τις γενετικες προδιαγραφες να πρωταγωνιστησουν στο παγκοσμιο αθλητικο στερεωμα που εχει διαμορφορθει....

Οποτε κουφαλα Συριγο.....eat shit and die...καλα του καναν και του σπασαν τα μουτρα τοτε....

Μέγας  ο Owens, αλλά μην ξεχνάμε και τον Αλ Έρτερ που έφυγε από κοντά μας πριν λίγες μέρες...Για τα γυμναστήρια, όσοι έχουν εμπειρία, ξέρουν ότι πολλά παιδιά παίρνουν σκευάσματα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ :idiot:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Γιατί η Τζόουνς και οι υπόλοιποι ξένοι δεν έκλεβαν την προβολή(και τα φράγκα) από το μπάσκετ. Εν αντιθέσει με Κεντέρη, Θάνου, Δήμα και τους υπόλοιπους Ολυμπιονίκες μας.

Είναι τόσο γελοίος ο άνθρωπος που ενώ διαρηγνύει τα ιμάτια του όποτε πιάνεται κάποιος αθλητής του στίβου ή αρσιβαρίστας, μόλις γίνει κάτι ανάλογο με μπασκετμπολίστα το κάνει μόκο, τόσο αυτός, όσο και η ''αντικειμενική'' εφημερίδα του.

Μια μούντζα αξίζει σε αυτό το υποκείμενο και τον άλλο αριστερό του κώλου, τον ''κύριο'' Χελάκη. Ο τελευταίος γιατί άραγε αφού αισθάνθηκε ντροπιασμένος σαν Έλληνας από την υπόθεση Κεντέρη, συνεχίζει να χρησιμοποιεί τη μορφή του τελευταίου στο σήμα του Σπορ FM;  :think: 
Για τον πουερτα της Σεβιλλης δεν ακουσα κουβεντα......Και κατι αλλο...Σας αρεσει ο Μεσι...Ο τροπος που παιζει......Θεος ειναι με την μπαλα;....Ε,τοτε εμενα να μου κοψετε τα αρχ@@@δια αν ο μικρος δεν ειναι τιγκα στην ντοπα.....Το λεει απεξω-απεξω και στην σχετικη διαφημιση....Το θεμα ειναι - ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙ; Αν μου απαντησετε τοτε θα σας πω τι να κανουμε με τον Κεντερη και την Θανου....

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Ενώ οι αρσιβαριστες μας ήταν καθαροί.....Η ντόπα ξεκινά από την εφηβεία και όποιος έχει πιο γερό οργανισμό αντέχει και καταξιώνεται με τεράστιο τίμημα όμως...

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.943
Πόντοι
201
Μάγκες... όλοι οι αθλητές παίρνουν ντόπα... ΟΛΟΙ ...
Απλά το ντοπάρισμα είναι 5-10 χρόνια μπροστά από την ανίχνευση - έλεγχο!!!!
Μέχρι και ο μεγάλος Καρλ Λούις παραδέχτηκε ότι είχε πάρει!!!!
Ας μην γελιόμαστε... Ακόμα και οι δικοί μας αθλητές παίρνουν...
Για δείτε τι αντρικά σώματα έχουν οι γυναίκες αθλήτριες...

ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΤΟΠΑ.... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ...
Απλά όσοι έχουν το 'μέσο' την σκαπουλάρουν...
Αυτα...
:rockon:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Όλοι. Και είναι πραγματικά αθλιότητα - μιλάω εκ πείρας - γιατί καταστρέφει ζωές

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
    Εμεις τους κανουμε ετσι τους αθλητες.Εμεις τους θελουμε υπερανθρωπους.......Και μεσω διαφημισης φοραμε τα αθλητικα τους ειδη για να παρουμε κατι απο την αιγλη τους... Οι υπολοιποι συνειρμοι δικοι σας...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
.........το θεμα ειναι :μας αρεσει αυτο που μας προσφερουν αυτοι οι υπεραθλητες;Τα μαγικα του Μεσι και του Ροναλντινιο-Το ηλεκτρονικο ποδοσφαιρο της Σεβιλλης( που μετα τον θανατο του Πουερτα.πρεπει να κοψανε τις υπερδοσολογιες-εξου και οι απανωτες ηττες)-τις επιδοσεις στον στιβο-στο μπασκετ -ΠΑΝΤΟΥ......Σιγουρα μας αρεσει...Ασ πουμε εγω θα ηθελα την εθνικη Ελλαδος ποδοσφαιρου Παγκοσμια Πρωταθλητρια στο επερχομενο Μουντιαλ...Εσεις τι λετε  ;

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Για τον πουερτα της Σεβιλλης δεν ακουσα κουβεντα......Και κατι αλλο...Σας αρεσει ο Μεσι...Ο τροπος που παιζει......Θεος ειναι με την μπαλα;....Ε,τοτε εμενα να μου κοψετε τα αρχ@@@δια αν ο μικρος δεν ειναι τιγκα στην ντοπα.....Το λεει απεξω-απεξω και στην σχετικη διαφημιση....Το θεμα ειναι - ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙ; Αν μου απαντησετε τοτε θα σας πω τι να κανουμε με τον Κεντερη και την Θανου....

Ρε συ gabadoo εαν παίρνει ντόπα ο Μέσσι στο μόνο που θα τον βοηθήσει είναι να έχει περισσότερες αντοχές κ σβελτάδα, γιατί την μπαλάρα που ξέρει δεν την έμαθε με την ντόπα, αυθεντικό ταλέντο είναι.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ρε συ gabadoo εαν παίρνει ντόπα ο Μέσσι στο μόνο που θα τον βοηθήσει είναι να έχει περισσότερες αντοχές κ σβελτάδα, γιατί την μπαλάρα που ξέρει δεν την έμαθε με την ντόπα, αυθεντικό ταλέντο είναι.
  Και εγω συμφωνω με αυτα που λες.....Να κανουμε μια υποθεση ;Αν του αφαιρουσαμε την αντοχη , την εκρηκτικοτητα ( κυριως αυτην) το οτι δεν ποναει και δεν πεφτει με τπτ παρολο που τρωει πολυ κλωτσιδι τι θα εμενε ; Τ ο φυσικο ταλεντο....
Λοιπον ξερεις κατι ; Εαν κανεις μια βολτα στις αλανες της Β.Ελλαδας κυριως στα χωρια ,θα δεις τετοια αστερια και καλυτερα μη σου πω.....
    Απλως χανονται γιατι δεν εχουμε φροντισει ως χωρα να παραγουμε αθλητες τετοιου επιπεδου......σε αυτο το αθλημα..
Κατι που δεν συμβαινει στο μπασκετ....

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.536
Πόντοι
216
  Και εγω συμφωνω με αυτα που λες.....Να κανουμε μια υποθεση ;Αν του αφαιρουσαμε την αντοχη , την εκρηκτικοτητα ( κυριως αυτην) το οτι δεν ποναει και δεν πεφτει με τπτ παρολο που τρωει πολυ κλωτσιδι τι θα εμενε ; Τ ο φυσικο ταλεντο....
Λοιπον ξερεις κατι ; Εαν κανεις μια βολτα στις αλανες της Β.Ελλαδας κυριως στα χωρια ,θα δεις τετοια αστερια και καλυτερα μη σου πω.....
    Απλως χανονται γιατι δεν εχουμε φροντισει ως χωρα να παραγουμε αθλητες τετοιου επιπεδου......σε αυτο το αθλημα..
Κατι που δεν συμβαινει στο μπασκετ....

Συγνώμη αλλά όλοι την ίδια ντόπα παίρνουν, απλά μερικοί όπως Μέσι, Κρ. Ρονάλντο, Κακά κλπ. ξέρουν λίγη μπάλα παραπάνω. Έτσι απλά.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Συγνώμη αλλά όλοι την ίδια ντόπα παίρνουν, απλά μερικοί όπως Μέσι, Κρ. Ρονάλντο, Κακά κλπ. ξέρουν λίγη μπάλα παραπάνω. Έτσι απλά.
  1000% σωστος.....

Και προσωπικα ψοφαω να τους βλεπω να παιζουν μπαλα ...κι ας ξερω...

Δεν αναιρουνται ομως αυτα που προειπα....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Γιατί η Τζόουνς και οι υπόλοιποι ξένοι δεν έκλεβαν την προβολή(και τα φράγκα) από το μπάσκετ. Εν αντιθέσει με Κεντέρη, Θάνου, Δήμα και τους υπόλοιπους Ολυμπιονίκες μας.

Είναι τόσο γελοίος ο άνθρωπος που ενώ διαρηγνύει τα ιμάτια του όποτε πιάνεται κάποιος αθλητής του στίβου ή αρσιβαρίστας, μόλις γίνει κάτι ανάλογο με μπασκετμπολίστα το κάνει μόκο, τόσο αυτός, όσο και η ''αντικειμενική'' εφημερίδα του.

Μια μούντζα αξίζει σε αυτό το υποκείμενο και τον άλλο αριστερό του κώλου, τον ''κύριο'' Χελάκη. Ο τελευταίος γιατί άραγε αφού αισθάνθηκε ντροπιασμένος σαν Έλληνας από την υπόθεση Κεντέρη, συνεχίζει να χρησιμοποιεί τη μορφή του τελευταίου στο σήμα του Σπορ FM;  :think: 

Και ποιός μπασκετμπολίστας πιάστηκε ντοπέ και το έκανε γαργάρα ο Συρίγος? Μπορείς να μου θυμίσεις? Το ότι ασχολήθηκε με τους Έλληνες αθλητές του στίβου το έκανε επειδή είναι ο ίδιος από την Ελλάδα. Σαφώς και έγραψε και για ξένους αλλά η έρευνά του επικεντρώθηκε στα δικά μας χωράφια. Τώρα αν εσύ θέλεις να έχουμε επιτυχίες χωρίς να βγαίνουν στο φως τέτοιες υποθέσεις έχει να κάνει με το τι σημαίνουν αυτές οι επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Από ότι θυμάμαι ο Γιαννούλης τιμωρήθηκε άμεσα. Για αυτά που είπε ο Μυλωνάς δεν έχω ακούσει τίποτα να έχει γίνει σαν έρευνα όπότε εδώ ίσως έχεις ένα δίκιο. Για τον Φασούλα δεν το ξέρω καν, αλλά πίστεψέ με δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να βγάλει ένα τέτοιο θέμα για τον Ίβκοβιτς. Ίσα ίσα θα ήταν η καλύτερή του.
Δεν τον υπερσπίζομαι τον Συρίγο, το στυλ του είναι υπεροπτικό γενικά αλλά τα θέματα που πιάνει τα ξέρει καλά.
Για το άλλο δεν μου απάντησες όμως...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Πρώτα πρώτα χαλάρωσε, είσαι τουλάχιστον υπερβολικός.
Έχεις εν μέρει δίκιο. Είναι η φύση του αθλήματος τέτοια που τα αναβολικά δεν θα κάνουν ντε και καλά την διαφορά σε ένα ομαδικό άθλημα. Ειδικά στο μπάσκετ που το παρακολουθώ πολύ, ούτε πιο εύστοχος θα γίνει κανείς, ούτε πιο έξυπνος να καταλάβει τα συστήματα ούτε κάνει την διαφορά αν θα πάει από την μια ρακέτα στην άλλη με διαφορά 1 εκατοστό. Μπορεί να γίνει ένας παίκτης γενικά πιο δυνατός, πιο γρήγορος με διάφορα σκευάσματα ναι, αλλά δεν θα κάνει την διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα. Επίσης τα τελευταία χρόνια με αφορμή τους διαφόρους λογής ξένους που έρχονται γίνονται πολλές εξετάσεις και πολλές φορές δεν ξεκινάνε την σεζόν ενώ έχουν κάνει προετοιμασία.
Επίσης από αυτά που έχω διαβάσει έχουν υπάρξει και περιπτώσεις που λόγω αποτελέσματος δεν έχουν βγει περιπτώσεις ντοπέ στο μπάσκετ. Αυτό πιθανών να έχει γίνει και σε άλλα ομαδικά αθλήματα δεν το ξέρω.
Η φύση του στίβου είναι διαφορετική. Εκεί ο πιο γρήγορος, ο πιο δυνατός κερδίζει.
Απλά ο Συρίγος ερευνά μια υπόθεση στην οποία έχει άμεση σχέση το αποτέλεσμα του αθλητή με το αν πήρε αναβολικά ή όχι.
Εσύ δηλαδή πιστεύεις πως έπρεπε να βγάλει περιπτώσεις και σε άλλα αθλήματα ή να μην βγάλει το θέμα με τον Κεντέρη?

OP
OP
L

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
η ντοπα μπορει να δωσει δυναμη ή αντοχη στον αθλητη... Δεν μπορει να του μαθει μπαλα και να αποκτησει τεχνικη
Γιαυτο και η ντοπα δεν βοηθαει πολυ στα τεχνικα αγωνισματα...
Κανενας ποδοσφαιριστης "τρεχαλας"... "σκυλι"... "ακουραστος" δεν εμεινε στην ιστορια
Στη καρδια και μηνμη του κοσμου εμειναν οι μπαλαδοροι τεχνιτες
Το ιδιο και στα αλλα αθληματα: Αν ρωτησεις τν κοσμο "πειτε μου ενα μεγαλο αθλητη" το σιγουρο ειναι οτι ο Μπουμπκα θα παρει περισοτερες ψηφους απο οποιοδηποτε αρσιβαριστα ή κολυμβητη

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Πρώτον είμαι χαλαρός.
Δεύτερον, σε τί είμαι υπερβολικός; Μήπως δεν συνέβη κάτι από αυτά που έγραψα; Μία έρευνα στο google κάνε και θα τα βρεις όλα.

Δεν είπα ποτέ ότι τα αναβολικά σε μαθαίνουν καλύτερη μπάλα. Πήγαινε όμως και πέστο αυτό στους συγγενείς του Πουέρτα. Φαντάζομαι θα είναι μεγάλη παρηγοριά γι'αυτούς.
Με τους σημερινούς εξοντωτικούς ρυθμούς είναι αναπόφευκτη η χρήση ουσιών, όχι για τη βελτίωση των παικτών, αλλά για να αντέξουν τον αγωνιστικό γολγοθά της σεζόν.

Φυσικά και ο Συρίγος από τη στιγμή που θέλει να αποκαλείται αντικειμενικός θα 'πρεπε να βγάλει και άλλες υποθέσεις. Εδώ μέχρι και δημοσιογράφοι από άλλα ΜΜΕ τον έκραξαν όταν έθαψε το θέμα Μυλωνά. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι είχε γραφτεί ειρωνικά πως ''ο πολέμιος του ντόπινγκ που αφιέρωσε εκατοντάδες σελίδες στον Κεντέρη, τη Θάνου, τον Τζέκο και τον Ιακώβου, αφιέρωσε μόλις 100 λέξεις στις καταγγελίες ενός πρώην διεθνή για ντοπάρισμα στο μπάσκετ''.

"Φαντάζεται να έλεγε κάτι παρόμοιο κάποιος αθλητής του Τζέκου ή του Ιακώβου τι θα γινόταν; Μέχρι και παραίτηση της κυβέρνησης θα ζήταγε το λαμόγιο. Επειδή όμως μιλάμε για μπάσκετ το όλο θέμα κουκουλώθηκε ωραιότατα."
Αυτά έγραψες. Αν αυτό το θεωρείς χαλαρό τι να πω, τα γραπτά μένουν... Φαντάζομαι, αν και δεν θέλω, να δω τι θα έλεγες αν δεν ήσουν χαλαρός...
Αφού έχεις τόσο καλές πηγές λοιπόν για πες μου ποιός έγραψε το ''ο πολέμιος του ντόπινγκ που αφιέρωσε εκατοντάδες σελίδες στον Κεντέρη, τη Θάνου, τον Τζέκο και τον Ιακώβου, αφιέρωσε μόλις 100 λέξεις στις καταγγελίες ενός πρώην διεθνή για ντοπάρισμα στο μπάσκετ''???
Σου είπα δεν θα μπω σε φάση να υπερσπιστώ τον Συρίγο ή τον οποιοδήποτε Συρίγο απλά δεν αντέχω τις υπερβολές. Με την λογική σου κάθε δημοσιογράφος που βγάζει ένα θέμα θα πρέπει να δέχεται κριτική γιατί δεν το προχώρησε παραπάνω. Που ξέρεις μπορεί και να το κάνει κάποια στιγμή.
Όσο για τον Πουέρτα και τον κάθε Πουέρτα sorry αλλά είναι υπεύθυνος για το τι παίρνει. Ενήλικος είναι, ξέρει αυτός πόσα μπορεί να αντέξει ο οργανσιμός του και το τι είναι διατεθιμένος να κάνει για την επιτυχία.

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Μάριον Τζόουνς. Μετά την ομολογία της ότι έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών, η αμερικανίδα αθλήτρια, η οποία δηλώνει ντροπιασμένη για τις πράξεις της, παρέδωσε τα πέντε μετάλλια (3 χρυσά, 2 χάλκινα) που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, χωρίς να περιμένει τις αποφάσεις των διεθνών αθλητικών οργάνων.
838435_b.jpg

Καιρός ήτανε........ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom