Νέα

Τίγκα στο αναβολικό ΚΑΙ η Μάριον Τζόουνς!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lambros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
L

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1

μαλλον θα του ασπρισε η πουτσα!

:o Προοδευτικότατο το σχόλιο "σύντροφε"...

α, ναι! δεν το ξερεις? στους απ'εξω το παιζουν "προοδος" ενω σε ανυποπτες στιγμες τους ξεφευγουν αυτα τα "προοδευτικα"

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Μια χαρα  τα πε γι αυτην ο Αριωνας..

Μη χασουν οι δεξιοι..να σχολιασουν.. ;)

Επισκέπτης
Μια χαρα  τα πε γι αυτην ο Αριωνας..

Μη χασουν οι δεξιοι..να σχολιασουν.. ;)
μα το αραπίνα δεν είναι ρατσιστική έκφραση δεν μπορώ να καταλάβω μερικοί από εδώ μέσα από πίσω μας παίρνουν για να δουν που θα κατουρήσουμε και που θα γαμίσουμε.

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
εγω παντως ποτε δεν θα επερνα ντοπα για να γινω πρωταθλητης εκτος και αν ηξερα μετα οτι δεν θα εχω κανενα προβλημα ηγειας 100% επειδη παω γυμναστηριο εχω παρει και κουβαδες πρωτεινη πιστευω να μην παθω τιποτα καμια 6 συνολικα και αυτους σε διαστημα 5 χρονων απο τοτε που το αρχησα. ημουν 18 θυμαμαι ειχα παρει δυο μαζεμενους και ειχα φτιαξει κατι ποντικια γαμησετα δεν τα εχω βγαλει φωτογραφιες γαμωτο ειχα περιφερεια μπρατσου 42cm βουνα φενοντουσαν ειχα καυλωσει αγρια με την παρτυ μου ολοστον καθρεφτη ημουνα.μετα που σταματησα για κανα χρονο το γυμναστηριο ξεφουσκωσα αλλα οχι γρηγορα για κανα 2μηνο ημουνα τουμπανο.

Επισκέπτης
εγω παντως ποτε δεν θα επερνα ντοπα για να γινω πρωταθλητης εκτος και αν ηξερα μετα οτι δεν θα εχω κανενα προβλημα ηγειας 100% επειδη παω γυμναστηριο εχω παρει και κουβαδες πρωτεινη πιστευω να μην παθω τιποτα καμια 6 συνολικα και αυτους σε διαστημα 5 χρονων απο τοτε που το αρχησα. ημουν 18 θυμαμαι ειχα παρει δυο μαζεμενους και ειχα φτιαξει κατι ποντικια γαμησετα δεν τα εχω βγαλει φωτογραφιες γαμωτο ειχα περιφερεια μπρατσου 42cm βουνα φενοντουσαν ειχα καυλωσει αγρια με την παρτυ μου ολοστον καθρεφτη ημουνα.μετα που σταματησα για κανα χρονο το γυμναστηριο ξεφουσκωσα αλλα οχι γρηγορα για κανα 2μηνο ημουνα τουμπανο.

Δεν γίνεται φιλαράκι να είσαι πρωταθλητής ή να θέλεις να γίνεις και να μην ντοπαριστείς. Επίσης σε πόσο διάστημα απέκτησες 42 μπράτσο γιατί ο σβατζενεκερ με τόσα αναβολικά, πρωτεινές, κτλ είχε καταφέρει να έχει 60 εκ. ;; :think: :think:

OP
OP
L

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
κι η "αραπινα" του κουκουε τα μπρατσα του Σβατσενεγκερ ειχε πριν τα κακαρωσει

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
μεσα σε κανα 2,5 μηνες μεχρι να τελειωσω και τους δυο κουβαδες,ειχα παρει και μερικα κιλα ετρωγα πολυ ειχα 4 κιλα παραπανω απο οτι εχω συνηθως αλλα ελιωνα στο γυμναστηριο ηταν την περιοδο που διαβαζα για να δωσω ξανα πανελληνιες ημουν φροντηστηριο το πρωι και απογευμα γυμναστηριο και διαβασμα ουτε για γκομενες δεν εβγαινα μονο στις πουτανες πηγαινα,αλλα περισσοτερο μυικα ημουν κομματια,τα χερια μου περνουν ογκο και γραμωση  ευκολα,το στηθος παλι δεν φουσκωνει με τιποτα.θα πορωθω παλι παω να δω τον ΑΡΝΙ στο youtube.  

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
αλλα πρωτου τους παρω πηγαινα 9 μηνες γυμναστηριο 5 φορες την εβδομαδα.

OP
OP
L

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μηπως θα επρεπε να μην το παρει το μεταλιο καμια μεσα στην πρωτη 30ανταδα και να δωθει σε καπια που δεν ηταν ντοπε αν υπαρχει

Αν ηταν να εξεταστουν οσες ηταν στον τελικο, τοτε θα πρεπει το χρυσο μεταλιο να καταληξει στον... αφέτη!!!

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
ποιον αφετη; σε κανα θεατη θα επρεπε με τοσες εκπνοες απο τους ντοπαρισμενους κοντα θα ντοπαριζοτανε και αυτος,μην πω κανα τηλεθεατη για να ειμαι σιγουρος.

wiki

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παίδες δεν υπάρχει στίβος και ολυμπιάδα κατ επέκταση χωρίς Ντόπα.
Εδώ μιλάμε για ολόκληρη παροικονομία, συμβόλαια, εταιρίες κολλοσοί εννοώ τους σπόνσορες και και και τις παναγιάς τα μάτια.

Δεν είναι λύση να τους κλείσουν σε ολυμπιακά χωριά και μαλα@@@@ άλλωστε η δοσολογία και και και είναι και αυτή μια επιστημονική διαδικασία που έχει αρχή μέσα και τέλος δεν είναι αντε αντε ένα μήνα πριν αρχίζω τα χάπια και αντε άντε.

τλπ είναι όμως μαλακ@@@ και δεν ξέρω γιατί έκανε αυτές τις δηλώσεις η MArion δηλ. για να καταλάβω να τις φύγουν τα μετάλια και να πάνε από την μια ντόπα στις άλλες ντόπες.

Ξεφτιλά τι να πω αλλά κάποια αθλήματα έχουν τους κανόνες τους και σε ορισμένα Στίβο, Ποδήλατο και Κολύμπι η ντόπα δίνει τα μετάλια.

Να πω όμως ότι όταν μιλάμε για στίβο δεν εννούμε όλα τα αθλήματα αλλά κυριώς τις κούρσες μικρών αποστάσεων, υπάρχουν και αθλήματα ποιό τεχνικά στα οποία εκεί τα πτάγματα η ντόπα τα επηρεάζει λιγότερο π.χ άλμα εις ύψος ή επικοντό.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Δεν τις έκανε από τύψεις τις δηλώσεις...
τις έκανε για να γλυτώσει τη φυλακή...

OP
OP
L

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πριν μερικα χρονια κι ο τοτε αντρας της ο σφαιροβολος ειχε παραδεχτει τα ιδια και ειχαν ακουστει φημες οτι "αφου ο συγυξ ντοπαριζοταν, αρα κι η Μαριώ τι θα εκανε? θα κεντουσε κοπανέλι στο σπιτι?"

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Αν και δεν ειναι καμια φοβερη γκομενα, εμενα με γκαυλωνε αρκετα παλια...
Καμια σχεση με τον τραβελο τη Θανου...

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Η όλη ιστορία αφιερωμένη στον κύριο Φίλιππο Συρίγο. Τον αδέκαστο , απαράμιλλο και πάνσοφο κριτή πάντων των ανθρώπων! Δεν πειράζει Φιλιππάκο μου. Θα σου περάσει. Ξιδάκι! Γεγονός είναι ότι η σούπερ Κατερινάρα μας, η Κατερίνα των Ελλήνων και (κυρίως) η Κατερίνα του Δαφνοστεφανωμένου Θρύλου των γηπέδων  δικαιώθηκε! Η Κατερίνα ενίκησε! Ο αγώνας νίκησε! Ταπεινωμένη , εξεφτελισμένη , προδομένη από τους μέχρι πριν χειροκροτάκηδες και αποθεωτάκηδές της (που στις νίκες έσπευδαν να φωτογραφηθούν μαζί της) , κόντεψε να χάσει τη ζωή της ή και να ακρωτηριαστεί σε ένα τροχαίο με τη μοτοσυκλέτα( μαζί με τον Υιό του Ανέμου , Κωνσταντίνο Κεντέρη ) στην προσπάθειά της να φανεί αντάξια του Ολυμπιακού Πνεύματος και να παρευρεθεί στον έλεγχο ντόπινγκ  . Και τα γλοιώδη όντα ( σύμπας ο δημοσιογραφικός κόσμος , πλην του Τιτάνα της Δημοσιογραφίας Σωκράτη Γκιόλια )  ,ενώ οι αθλητές έδιναν την πιο κρίσιμη μάχη για τη ζωή τους , άρχισαν να φωνάζουν  «Σταύρωσον αυτούς» , λησμονώντας την απαράμιλλη προσφορά των  και καταδεικνύοντας σε όλους  ότι δεν σέβονται ούτε και αυτήν την ανθρώπινη υπόσταση! Αμ, υπάρχει όμως το μάτι της δικαιοσύνης το οποίο τα «πανθ’ορά». Μετά τη Σταύρωση, υπάρχει η Ανάσταση!  Και ο μεν Κεντέρης δικαιώθηκε στον τελικό παρωδία των Ολυμπιακών του 2004, όταν ο περήφανος ελληνικός λαός γελοιοποίησε την «κούρσα» , φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του Κεντέρη και ΑΠΟΝΕΜΟΝΤΑΣ  του το Αληθινό Χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο! Όχι το μετάλλιο της Γιάννας ,αλλά του Ολυμπιακού ιδεώδους! Τώρα ήρθε η σειρά της Κατερίνας να δικαιωθεί. Και ποιός να φανταζόταν με τί τρόπο θα δικαιωνόταν! Με ένα Χρυσό Ολυμπιακό Μετάλλιο ! Το οποίο είμαι σίγουρος ότι θα απονεμηθεί σε μια τελετή που θα λάβει χώρα στο Γήπεδο Καραϊσκάκη , σήμα κατατεθέν της Δικαιοσύνης στον αθλητισμό, της Λεβεντιάς και του Ευ Αγωνίζεσθαι! Σήμα κατατεθέν επίσης του Πειραιά , της θάλασσας και...της αρμύρας ! Κατάλαβες Φιλιππάκο μου? Έτσι, ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΥΡΑ! Τράβα να βρεις τρύπα να κρυφτείς τώρα , και πού είσαι ... η εκδίκηση δεν ολοκληρώθηκε ακόμα! Θα ολοκληρωθεί όταν ο Σωκράτης Γκιόλιας θα πάρει το βραβείο Πούλιτζερ, αφήνοντάς σου  το...γνωστό πούλιτζερ που παίρνεις πάντα! Άντε γεια ! Για να μην είμαι πολύ κακός όμως, θα σου στείλω στο γραφείο σου το τελευταίο τεύχος της «Σούπερ Κατερίνας» . Να έχεις να διαβάζεις (μέχρι εκεί άλλωστε φτάνει το νοητικό σου επίπεδο)  Συμβολικό δώρο!  Και στον στίβο και στην μπάλα , στο... λούτσο μας καβάλα!

Κοπέλα μπες στ’αμάξι μου στο Φάληρο να πάμε , της Κατερίνας το χρυσό
να το χαρείς να το χαρώ – να το χαρείς να το χαρώ
Πάμε στου Καραϊσκάκη και αυτήν την Κυριακή
Να χαρούμε πανηγύρι κι Ολυμπι-κι Ολυμπιακή ψυχή

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
βρε συ germaon, κανε μου μια χαρη σε παρακαλω..

ριχνε ξανα αλλη μια ματια στο κειμενο που προκειται να δημοσιευσεις πριν πατησεις το κουμπι ''αποστολη''..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom