Τι εχει παθει?
μαλλον θα του ασπρισε η πουτσα!
:o Προοδευτικότατο το σχόλιο "σύντροφε"...
α, ναι! δεν το ξερεις? στους απ'εξω το παιζουν "προοδος" ενω σε ανυποπτες στιγμες τους ξεφευγουν αυτα τα "προοδευτικα"
Τι εχει παθει?
:o Προοδευτικότατο το σχόλιο "σύντροφε"...
Τι εχει παθει?
μα το αραπίνα δεν είναι ρατσιστική έκφραση δεν μπορώ να καταλάβω μερικοί από εδώ μέσα από πίσω μας παίρνουν για να δουν που θα κατουρήσουμε και που θα γαμίσουμε.Μια χαρα τα πε γι αυτην ο Αριωνας..
Μη χασουν οι δεξιοι..να σχολιασουν.. ;)
Υπαρχει....τπ καθημερινο sex ;)
Δεν το ξερες?
εγω παντως ποτε δεν θα επερνα ντοπα για να γινω πρωταθλητης εκτος και αν ηξερα μετα οτι δεν θα εχω κανενα προβλημα ηγειας 100% επειδη παω γυμναστηριο εχω παρει και κουβαδες πρωτεινη πιστευω να μην παθω τιποτα καμια 6 συνολικα και αυτους σε διαστημα 5 χρονων απο τοτε που το αρχησα. ημουν 18 θυμαμαι ειχα παρει δυο μαζεμενους και ειχα φτιαξει κατι ποντικια γαμησετα δεν τα εχω βγαλει φωτογραφιες γαμωτο ειχα περιφερεια μπρατσου 42cm βουνα φενοντουσαν ειχα καυλωσει αγρια με την παρτυ μου ολοστον καθρεφτη ημουνα.μετα που σταματησα για κανα χρονο το γυμναστηριο ξεφουσκωσα αλλα οχι γρηγορα για κανα 2μηνο ημουνα τουμπανο.
καλά μου φαίνεται ότι έχετε φάει μεγάλο κόλλημα με το ΚΚΕ περαστικά σαςκι η "αραπινα" του κουκουε τα μπρατσα του Σβατσενεγκερ ειχε πριν τα κακαρωσει
Ρε μηπως θα επρεπε να μην το παρει το μεταλιο καμια μεσα στην πρωτη 30ανταδα και να δωθει σε καπια που δεν ηταν ντοπε αν υπαρχει