athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 58.102
- Πόντοι
- 12.756
paw patrolθείο, τι είναι πάλι αυτό?

paw patrolθείο, τι είναι πάλι αυτό?
ναι σαν την Πεππατρώγονται αυτά δλδ?
![]()
πρώτη φορά τα βλέπω αυτάναι σαν την Πεππα
εγω προτιμουσα παλια τα cars και Μπομπ Σφουγγαρακη τωρα ΠΕΠΠΑ![]()
έβαλα φώτο πιο πριν, στα 10 λεπτά είναι al dente στα 11 κανονικά.τρώγονται αυτά δλδ?
![]()
πας σκλαβενίτη φορτώνεις πεππα για στοκάρισμα και πας ταμείο και λες ''τα παιδιά...τα ζητάνε πολύ'' ?ναι σαν την Πεππα
εγω προτιμουσα παλια τα cars και Μπομπ Σφουγγαρακη τωρα ΠΕΠΠΑ![]()
εις την μπουτσα μου βασικα..πας σκλαβενίτη φορτώνεις πεππα για στοκάρισμα και πας ταμείο και λες ''τα παιδιά...τα ζητάνε πολύ'' ?![]()
άμα είναι κάνας ταμίας παπάρια μου και μένα τις μοστράρω τις ρυζογκοφρέτες άμα είναι κάνα καλό μουνί λέω ότι τις παίρνω για κάτι φίλους μουεις την μπουτσα μου βασικα..
δεν λεω κατι τα παιρνω ΠΕΡΗΦΑΝΑ και αντρικια
υγ οχι σαν και σενα που παιρνεις τις ρυζογκοφρετες μουλωχτα σαν τα προφυλακτικα οι πιτσιρικαδες![]()
ενα σκαλακι κατω απο τα πεπεα θειο....θείο, τι είναι πάλι αυτό?
Paw patrol, παιδικό με σκυλάκια που σώζουν τον κοσμο. Τώρα και στο πιάτο σαςθείο, τι είναι πάλι αυτό?
100%Τι ποσοστό κρέας ήταν η γαλοπούλα μαν?
Στη ν χωριάτικη Σαλάτα παίζουν ωραία οι ρύζογκοφρέτες ρίγανη παπάρα και μετά φέτα ντομάτα κρεμμύδι από πάνωΤεμαχιο,ας πούμε σε ξυλάκι.
Δεν ήθελα να μπουκωσω με την πιτα γιατί έφαγα και σαλάτα και έκανα μπόλικες παπαροβουτιές στο κοκκινισμενο από την ντομάτα λαδακι.
Αυτά ειναιΤι μαλακίες τρώτε ρε πουστη μου ναπουμε.
Ομελέτα έξι αβγά με μπέικον και φέτα![]()
Από πού τα αυγουλάκια μαν ?Τι μαλακίες τρώτε ρε πουστη μου ναπουμε.
Ομελέτα έξι αβγά με μπέικον και φέτα![]()
Μέγαρα μαν τα καλύτεραΑπό πού τα αυγουλάκια μαν ?![]()
Για τρεις καρτέλες υπολογίζω από βδομάδα μαν βράσιμο - βάψιμοΜέγαρα μαν τα καλύτερα
Ναι τούρμπο μανΓια τρεις καρτέλες υπολογίζω από βδομάδα μαν βράσιμο - βάψιμο![]()