dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 42.355
- Πόντοι
- 22.936
Η τοταλ πλήρες η πρόβειο σε πήλινοτι επρεπε να ειναι????...κανει καλη δουλεια αυτο παντως!!!!!!

Η τοταλ πλήρες η πρόβειο σε πήλινοτι επρεπε να ειναι????...κανει καλη δουλεια αυτο παντως!!!!!!
μου δινει πιο πολυ σπερμα αυτο...........το εχω δει......Η τοταλ πλήρες η πρόβειο σε πήλινο![]()
θα κοιμάται ακόμα..........
Νιπλα, μην ξανοίγεσαι σε θάλασσες που δεν σε παίρνουν.
Σου μιλάει άλλος για προζυμια και ωριμανσεις και εσύ αναρωτιέσαι αν έβαλε το σωστό αλεύρι.
Φαρινα έβαλα και στόλισα με αντζούγιες και ανανά, κομπλέ?
Και πάρε πίσω την αναφορα γιατί θα σε γαμησω την μπουφάν.
φρέντο εσπρέσσο σκέτο και 3-4 χεσίματα.τι να τσιμπησω για πρωινό-δεκατιανό για να είμαι εντός των προδιαγραφών του νήματος?
Nερό Evianτι να τσιμπησω για πρωινό-δεκατιανό για να είμαι εντός των προδιαγραφών του νήματος?
Που μαν ?Παϊδάκια κοκορετσι κοντοσουβλι χοντρό τζολια σαλάτες λουκανικα κρασια
Στο τσολιά μαν Βάρη.Που μαν ?
Θα έρθω να σε τριψω να γίνεις περδικιπρωινο καφε και εναμιση κρουασινι καθοτι κλινηρης
τωρα παω σιγα σιγα για μπουστη με κινεζο σε σαλτσα
πανκεικ,γαλλικο καφετι να τσιμπησω για πρωινό-δεκατιανό για να είμαι εντός των προδιαγραφών του νήματος?
Ακόμα άρρωστος αδερφέ ?πρωινο καφε και εναμιση κρουασινι καθοτι κλινηρης
τωρα παω σιγα σιγα για μπουστη με κινεζο σε σαλτσα
με χτυπησε το ΚΑΚΟ ματι απο κατι μουνοπανα εδω μεσα ΜΑΛΛΟΝΑκόμα άρρωστος αδερφέ ?
Για κοίταξε το μήπως σε πειράζουν τα καμπανέλλια![]()
Ότι χειρότερο αδερφέμε χτυπησε το ΚΑΚΟ ματι απο κατι μουνοπανα εδω μεσα ΜΑΛΛΟΝ![]()
Σε καταλαβαίνω τυπεμε χτυπησε το ΚΑΚΟ ματι απο κατι μουνοπανα εδω μεσα ΜΑΛΛΟΝ![]()