athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 58.091
- Πόντοι
- 12.756
ΕΒΙΑΝ μονοβρύσης...![]()
ΕΒΙΑΝ μονοβρύσης...![]()
από ιόνιο πρέπει να είναι θείο.απο που το κεφαλι θειο?
συγνώμη, να πατήσω διαγραφή?ΡΕ θειο!!!!![]()
η σωστη ψαροσουπα φτιαχνεται μονο με θαλασινο νερο μυκονου....απο καβο παραντισο ΜΟΝΟ
συγνώμη, να πατήσω διαγραφή?![]()
Δεν χρειαζεται , πατησαμε εμεις αναφορά![]()
Καλά ρε μαλακες ...τι περιμένατε να διαβάσετε στην β'παραγραφο;εμένα το χιόνι μου άρεσε στο στρατό
όταν κόλλαγα άδεια με τιμητική από αιμοπετάλια για να πάω για snowboard στα Καλάβρυτα![]()
Προφανώς σπιτικό το τζατζίκι...στα μαγαζιά κάνουν μια μπουστικη βερσιόν σχεδόν χωρίς τζατζίκι,επίσης έχουν εξορίσει το σκόρδο και από την σκορδαλιά...μιλάμε για τελείως ξενερωτους μαλακες.Ποικιλία κρεατικών στα κάρβουνα. Καυτερό τζατζίκι κ πατατες τηγανιτες με σαλάτα μαρουλι.
Μέσα στην διαπλοκή από μικρός...κρατούσες το πιάτο που είχε πάνω το μαχαίρι;
Όχι ΌΧΙ μπούστικα νερά αδερφέη σωστη ψαροσουπα φτιαχνεται μονο με θαλασινο νερο μυκονου....απο καβο παραντισο ΜΟΝΟ
Τι ποικιλία τυπε πόσα κρέατα?Ποικιλία κρεατικών στα κάρβουνα. Καυτερό τζατζίκι κ πατατες τηγανιτες με σαλάτα μαρουλι
Τι ποικιλία τυπε πόσα κρέατα?
ΕντάξειΤο νου σου γιατι ενας μελος ετοιμαζεται να ανεβασει τα κρεατα του στο ονλυ φανς
Προσεχε μην παγιδευτεις , δεν ειναι σπαμ![]()
Εντάξει
Τσέκαρα εγώΤο νου σου γιατι ενας μελος ετοιμαζεται να ανεβασει τα κρεατα του στο ονλυ φανς
Προσεχε μην παγιδευτεις , δεν ειναι σπαμ![]()
Τσέκαρα εγώ
![]()
χονδρή![]()
Έχει ονλιφανς ο @athinaios44 ?Για τον Πεπα λεω βρε μαλάκα και εσυ , ορθιος κοιμασαι , ΟΡΘΙΟΣ
οχι ακομα
Ξέρω έναν καλό σχεδιαστή ιστοσελίδωνοχι ακομα![]()