Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.482
- Πόντοι
- 2.606
τα όμορφα σχέδια (υποσχέσεις, κλπ), όμορφα καίγονται λέει ένα αρχαίο ρητόη κεραμέως είπε ότι το 27 ο βασικός θα είναι 950 ευρώ
σιγά πόσα χρόνια θα μου πάρει να μαζέψω μέροπς από τα ΔΙΣ![]()
Αν δεν δουλέψει αυτό το σχέδιο θα ρίξω όλες μου τις οικονομίες στα crypto που είναι σιγουράκι ως επένδυσητα όμορφα σχέδια (υποσχέσεις, κλπ), όμορφα καίγονται λέει ένα αρχαίο ρητό
τον τραμπ μάλλον δε τον ρώτησε
κάνε δικό σου cryptoΑν δεν δουλέψει αυτό το σχέδιο θα ρίξω όλες μου τις οικονομίες στα crypto που είναι σιγουράκι ως επένδυση
είναι καιρός να πέσει στην αγορά ένα αλβανικό cryptoκάνε δικό σου crypto![]()
Απιθανος συνδυασμός ,τον είχα δοκιμάσει στον Στρατό πρώτη φορά!Φακή και 2 κομμάτια σπανακόπιτα σπιτική.
Τυπε μη λες για στρατό,θα μας κακόχαρακτηρίσουν το νήμα οιΑπιθανος συνδυασμός ,τον είχα δοκιμάσει στον Στρατό πρώτη φορά!
κρατούσες το πιάτο που είχε πάνω το μαχαίρι;ενα θα σου πω
Υπαρχει επίσημη φωτο με εμενα και τον τοτε Αρχηγο του Στρατου που κοβει την βασιλόπιτα , Αρχηγος στην μεση με το μαχαιρι , εγω εκ δεξιων και αριστερα ενας αντιστρατηγος, και πισω σημαια Ελληνικη κτλ![]()
κρατούσες το πιάτο που είχε πάνω το μαχαίρι;
Συνειδητοποίησα ,τώρα που το λες,ότι είχαμε πέσει τοτε σε πολυ γαμάτους μάγειρες ..τα νεροβραστα φασόλια παραμονή Δεκαπενταύγουστου είχαν ΓΑΛΛΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ( φασόλια πιαζ!) και ήταν νόστιμα(...με λάδι...όχι αλαδωτα).Τυπε μη λες για στρατό,θα μας κακόχαρακτηρίσουν το νήμα οιπουθεναδεςγκουρμεδιαρηδες
Το παρακάνεις με την νηστεία ,πρόσεχε μην χάσεις το χρώμα σου.3 πιτογυρα με τυροκαυτερη,πορτοκαλάδα λουξ, μπακλαβά σπιτικο![]()
Τυρακια;και τα τυρακια ηταν καλα...αμα εχωνες 2 στρατιωτικες παντοφλες στην σομπα να πυρωσει και εβαζες τα τυρακια να λιώσουν πανω στην γαλετα ειχες γαματο γευμα
Συμφωνώ για τα εμβόλια του Στρατού...σειρά μου είπε:"Και σκατά να φάμε δεν θα πάθουμε τίποτα"!Εγώ ξέρω ότι με αυτά τα εμβόλια έκανα να αρρωστήσω δύο χρόνια - τεχνολογία ΝΑΤΟ σου μιλάω.
Πάντως στο στρατό έχω πετύχει κάτι μάγειρες που εύκολα θα μπορούσαν να πάνε μέσα με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας επειδή προσπάθησαν να δηλητηριάσουν το στράτευμα. Τι να σου κάνουν και τα καλά υλικά, όταν ο άλλος δεν ξέρει ούτε από που ανοίγει η κουζίνα.
Παρενέργειες από τα εμβόλια η νοσταλγία για τις συνθήκες ζωής ως πολίτης;εγω πηγα να πεθανω ρε μαλακα στρατο
Τι καιρικές συνθήκες;Πλάκα με κάνεις;Είχαμε έναν γιωτα ταξίαρχο στον Έβρο που έβγαλε διαταγή να φυλάμε σκοπιά μόνο μία ώρα με πέντε πόντους χιονακι και σηκωνομασταν δυο φορές μέσα στην νύχτα για να βγει το πρόγραμμα...αυτό για 3-4 μέρες...λες και θα πάθαιναν κρυοπαγήματα οι αστοί μπουχεσο- βουτυρομπεμπεδες αν φύλαγαν κανονικά δύο ώρες...βρε ουστ κοπριες!!!οχι απο καιρικες συνθηκες,μαλακινσητου γιατρου στο κεντρο και γενικα γαμω το σπιτι τους
Νοικοκύρης....Μαν Πατρινός μάγειρας (μπίχλας) κάθε Κυριακή έβραζε νερό στο μεγάλο καζάνι των μαγειρίων και έβαζε μέσα τα λιγδιασμένα ρούχα του για να τα πλύνει με tide κτλ![]()
Με γαντακι ως τον ώμο ωσάν την Τζιλντα...κρατούσες το πιάτο που είχε πάνω το μαχαίρι;