ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 40.404
- Πόντοι
- 6.756
ΝαιΠήγες στα κορίτσια μαν ?![]()

ΝαιΠήγες στα κορίτσια μαν ?![]()
Μια χαρά είναι ο ταραμάς ,ιδανικό συμπλήρωμα για πατάτες ακόμα και έχουν δίπλα κεφτέδες και φυσικά για καθε λαδερο και όσπριο πολλώ δε μάλλον εν μέσω Σαρακοστής.Τσίμπα ένα ΜΠΡΑΒΟ απο εμενα.
Σε παρακαλώ μη ξαναστενοχωρήσεις τα πλήθη και κυρίως το τραπέζι σου με επιλογές όπως "ταραμάς".
Ειδικά δείχνοντας ασέβεια στις τηγανιτές πατάτες που σε μεγάλωσαν και σε έφτασαν εδώ που είσαι σήμερα.
Ωραία μαν πίτσα με εθνικηΜεσημέρι σουπιές με σπανάκι, χταπόδι λαδοξυδο, κολοκυθοκεφτεδες σπιτικά. Τώρα δε ξερω τι να φάω![]()
Σήμερα νηστεία σταυροπροσκυνήσεως μανΩραία μαν πίτσα με εθνικη![]()
Νηστίσιμη πάρε έχειΣήμερα νηστεία σταυροπροσκυνήσεως μαν![]()
Θα ανοίξω μια κονσέρβα ντολμαδακια εχω και πατζαροσαλατα, ψωμί.Νηστίσιμη πάρε έχει
ΑρχονταςΘα ανοίξω μια κονσέρβα ντολμαδακια εχω και πατζαροσαλατα, ψωμί.
πάρκινγκ?![]()
Πες μας τι εφαγεςΒγηκε βρωμα οτι ψαχνει ο Σκλαβενιτης ειδικα για τους κατοικους που ζουν στις κεραίες εκει πανω , παρκαδαρους για παρκαρουν τις λιμουζινες αυτων των πελατων ωστε ,
να πηγαινουν να ψωνίζουν τα Μαράτα ..![]()
Τοστακια με τσαγακι ΤΩΡΑ εγώ!Μεσημέρι σουπιές με σπανάκι, χταπόδι λαδοξυδο, κολοκυθοκεφτεδες σπιτικά. Τώρα δε ξερω τι να φάω![]()
Πες μας τι εφαγες![]()
Χα χα πω ρε πουστη μαρατα για το πουτσοΒγηκε βρωμα οτι ψαχνει ο Σκλαβενιτης ειδικα για τους κατοικους που ζουν στις κεραίες εκει πανω , παρκαδαρους για παρκαρουν τις λιμουζινες αυτων των πελατων ωστε ,
να πηγαινουν να ψωνίζουν τα Μαράτα ..![]()
Ήταν βαριά η φασολάδα?εισαι σιγουρος οτι μπορεις να το αντέξεις ;![]()
Ήταν βαριά η φασολάδα?![]()
Ριζότο είναι φαι ρε Νιπλη ναπουμε?Ριζοτο με σαφραν Κασμίρ ..
Θα πρεπει να με πληρωνεται για να γράφω εδω μέσα![]()
Μαρατα μανΡιζοτο με σαφραν Κασμίρ ..
ωωω παραδιδεις μαθηματα ? πρεπει να εχεις φραγκα εσυ.Ριζοτο με σαφραν Κασμίρ ..
Ριζότο είναι φαι ρε Νιπλη ναπουμε?![]()
ναι μανΠήγες στα κορίτσια μαν ?![]()