pastelios
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 23
- Like
- 13.867
- Πόντοι
- 4.546
Δοκίμασε....
Δοκίμασε....
προφανως οτι βρηκε μπροστα του ...Δοκίμασε....![]()
και βουρ για εξετασεις!!!!!!πρωινο αρχονιτκο σημερα κυριακη
2 αυγα τηγανητα
2 αυγοφετες
2 φετες τραγανο μπεικον
τηγανητες με μελι καρυδια και κανελα
χυμο πορτοκαλι απο 3 πορτοκαλια
under control τύπε , και εξετάσεις έκανα και αυτό μια φορά την βδομάδα (κυριακή είναι γιορτή )και βουρ για εξετασεις!!!!!!
Σε ποια κλίμακα είναι αυτός ο χάρτης;
Δεν νομίζω...τώρα που έχει άνεση χρόνου απόλαυσε κάτι πιο σπέσιαλ το παιδί .και βουρ για εξετασεις!!!!!!
Το βράδυ περιμένουμε ανταπόκριση από τουαλέτα...πρωινο
σκορδοψωμο
2 αχλαδια
μια χουφτα ηλιοσπορους χωρις αλατι
φραπε σκετο
και 3 ποτηρια νερο
έτσι , τις κυριακές το πρωινό είναι απόλαυση…Δεν νομίζω...τώρα που έχει άνεση χρόνου απόλαυσε κάτι πιο σπέσιαλ το παιδί .
Κι εγώ σήμερα έχοντας άνεση άνεση χρόνου απόλαυσα ελληνικό καφέ με την ανεση μου ,βουτηξα δυο κουλουράκια και απόλαυσα ένα ψωμάκι για σάντουιτς,το μισό με ανθότυρο και ζαμπόν και το άλλο μισό με ανθότυρο και γλυκό κυδώνι( πουτανια;).
Με φωτογραφίες??Το βράδυ περιμένουμε ανταπόκριση από τουαλέτα...![]()
Τσιμπα μια αναφορά για το ιμιτασιον και άλλη μια για τα ζυμαρικά στις 12 το βράδυ.Έρχεται σε λιγο σπαγγέτι καρμποναρα (ιμιτασιον) και πιτσα εξαρα πεπερονι, μπεικον, γκουντα, μοτσαρελα.
Σωστά!Τσιμπα μια αναφορά για το ιμιτασιον και άλλη μια για τα ζυμαρικά στις 12 το βράδυ.
Η επίδραση του χαλβά Φαρσάλων φαίνεται όταν γυρίσεις σπίτι μετά από ξεποδαριασμα σε πανηγύρι και μόλις τον απολαύσεις επανέρχονται οι δυνάμεις σου χάρη στην ζάχαρη,το βούτυρο και το αμύγδαλο....ιατρικά κατά της κούρασης.Ήρεμα με τις αναφορές , τσιμπάω χαλβά Φαρσάλων![]()
πουστη με κινεζο μπασματι,σαλατα μαρουλι,καμπανακια,λιαστες ντοματες,ελιες πρασινες με πιπερια
Κάθε μέρα καμπανέλια μαν , μη σε πειράξουνπουστη με κινεζο μπασματι,σαλατα μαρουλι,καμπανακια,λιαστες ντοματες,ελιες πρασινες με πιπερια