troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 34.512
- Πόντοι
- 5.506
ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΨΕΙΣ!!!! ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΜΟΔΙΝΙΡΕ ΜΟΥΝΗΔΕΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΟΧΛΙΟΥΣ
ΑΣΠΡΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
στειλτε ρε παλιομουμηδεσ χοχλιους
ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΨΕΙΣ!!!! ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΜΟΔΙΝΙΡΕ ΜΟΥΝΗΔΕΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΟΧΛΙΟΥΣ
Αδελφε η πεππαΜΗΝ ΤΑ ΒΑΨΕΙΣ!!!! ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΜΟΔΙΝΙ
μέσα μέσα μέσα
Ναιμέσα μέσα μέσα
Κοχλιούς εννοείςΡΕ ΜΟΥΝΗΔΕΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΟΧΛΙΟΥΣ
ναι στειλεΚοχλιούς εννοείς
![]()
"Θα περιμένωΡΕ ΜΟΥΝΗΔΕΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΟΧΛΙΟΥΣ
Μήπως πέσουν κιόλας....ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΨΕΙΣ!!!! ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΜΟΔΙΝΙ
Μαν ένα γαλακτομπούρεκο ή μια καρυδόπιτα παγωτό θα πήγαινε σούπερ, όχι το ντονατΜπιφτέκια με κιμα μοσχάρι/χοιρινό, πατάτες φούρνου σουπερ λεμονάτες, σαλάτα μαρούλι με μπαλσάμικο, ανυπέρβλητο σπιτικο τζατζίκι και μπυρονι.
Για γλυκό ένα ντόνατ αλλά τελικά ήταν λαθος επιλογή, δεν ταιριαζε μετά απο αυτό το φαγητό.
Εγκρίνω Πέππα.Αδελφε η πεππα![]()
Για να αγαπάει η πλεμπα είναι αυτά, όχι για εμαςΕχει και φασολαδες και ρεβυθοζουμα
παρε και τρουμπετινεςΕγκρίνω Πέππα.
Απο ΜακαρόνιαΕγκρίνω Πέππα.
Θα σκάσει ρε παικτη...αν δεν έπινε την μπύρα Ο Κ...αλλιώς θα βογγουσε όλη νύχτα και αύριο θα έβγαζε έναν λόφο σκατου.Μαν ένα γαλακτομπούρεκο ή μια καρυδόπιτα παγωτό θα πήγαινε σούπερ, όχι το ντονατ
Μάλλον έχεις λίγο αίμα στην χοληστερίνη σου και όχι λίγη χοληστερίνη στο αίμα σου .Για να αγαπάει η πλεμπα είναι αυτά, όχι για εμας
αδερφε εψαξα σημερα σε κεντρικο σκλαβενιτη ...ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΑδελφε η πεππα![]()
Και το 6 μια χαρά είναι .Απο Μακαρόνια
Μονο το νούμερο 10.
Αυθεντικά Ζυμαρικά.
Εγώ σε "Κρητικό" την τσίμπησα παίκτη...δοκίμασε εκεί.αδερφε εψαξα σημερα σε κεντρικο σκλαβενιτη ...ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ
ΟΧΙ - Ψεύτικα Ζυμαρικά το νούμερο 6.Και το 6 μια χαρά είναι .
Όχι...πιάνουν....γεμίζει το μάτι και όχι μόνο ,βεβαιως-βεβαιως.ΟΧΙ - Ψεύτικα Ζυμαρικά το νούμερο 6.
![]()
Θα το ελέγξω με την πρώτη ευκαιρία ...από ΑΒ η θα τις βρω και αλλού;παρε και τρουμπετινες![]()
στανταρ ΑΒ και Μασουτη..ειναι απο την Μελισσα..παρε τρουμπετινες και θα με θυμηθειςΘα το ελέγξω με την πρώτη ευκαιρία ...από ΑΒ η θα τις βρω και αλλού;
Ξερουμε που εχουνε ρυζογκοφρέτες ;στανταρ ΑΒ και Μασουτη..ειναι απο την Μελισσα..παρε τρουμπετινες και θα με θυμηθεις