fysarmonika
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 7
- Like
- 5.231
- Πόντοι
- 1.336
το χαλασεςΡυζογκοφρέτα Με μερέντα
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εγώ προτείνω μπουγάτσα με πόδια σήμερα
το χαλασεςΡυζογκοφρέτα Με μερέντα
![]()
Kαλα τα πηγές πριν ,τώρα το γάμησες ...Ρυζογκοφρέτα Με μερέντα
![]()
με ΠΟΔΙΑ;το χαλασες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εγώ προτείνω μπουγάτσα με πόδια σήμερα
Και εγώ μαν σπιτική έφτιαξε κυρά γαμαει καλή ορεξηΓια βράδυ
Τσίμπα μια Amstel / Αυθεντική Μπύρα.Εχω φαει μισό αρνί, ένα κουβά λαχανοντολμάδες και ένα ταψί τυρόπιτα σε ένα 24ωρο.Επισης σαπισα στον υπνο. Τώρα τι να "τσιμπήσω"
![]()
ΓαλακτομπούρεκοΕχω φαει μισό αρνί, ένα κουβά λαχανοντολμάδες και ένα ταψί τυρόπιτα σε ένα 24ωρο.Επισης σαπισα στον υπνο. Τώρα τι να "τσιμπήσω"
![]()
ρυζογκοφρέτες για την χώνεψηΕχω φαει μισό αρνί, ένα κουβά λαχανοντολμάδες και ένα ταψί τυρόπιτα σε ένα 24ωρο.Επισης σαπισα στον υπνο. Τώρα τι να "τσιμπήσω"
![]()
Ναι χωρίς λάδι.Λέω να φάω μια σαλάτα μαρουλι κρεμμυδι ίσως πεταξω κ ενα τόνο.
Οχι ρε μαν τίγκα στα λάδια και ψωμί για σπρώξιμο. Και κοκακολαΝαι χωρίς λάδι.![]()
ρε μαλακα τι γαμημενο αρνι ειναι αυτο που το τρως 5 μερες τωρα?Οχι ρε μαν τίγκα στα λάδια και ψωμί για σπρώξιμο. Και κοκακολα![]()
Χα χα χαρε μαλακα τι γαμημενο αρνι ειναι αυτο που το τρως 5 μερες τωρα?![]()
Εχθές το βράδυ και σήμερα το μεσημέρι έφαγα ρε μαν γιατί φωνάζεις?ρε μαλακα τι γαμημενο αρνι ειναι αυτο που το τρως 5 μερες τωρα?![]()
δεν φωναζω ρε συ....απλα πρεπει να ηταν μεγαλο αρνι....νομιζα τα ειχε φαει ολα ο ατζελοΕχθές το βράδυ και σήμερα το μεσημέρι έφαγα ρε μαν γιατί φωνάζεις?
Θα έρθεις ρανια για μπιφτέκια με ατζελο?δεν φωναζω ρε συ....απλα πρεπει να ηταν μεγαλο αρνι....νομιζα τα ειχε φαει ολα ο ατζελο