ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 35.577
- Πόντοι
- 5.006
ΝΑΙΘα έρθεις ρανια για μπιφτέκια με ατζελο?
ΝΑΙΘα έρθεις ρανια για μπιφτέκια με ατζελο?
εισαστε τα δυο απο τα τρια ατομα εδω που θα ειχα χαρα να σας δω απο κοντα....θεκς μαν αλλα δεν μπορω...συγγνωμηΘα έρθεις ρανια για μπιφτέκια με ατζελο?
εισαστε τα δυο απο τα τρια ατομα εδω που θα ειχα χαρα να σας δω απο κοντα....θεκς μαν αλλα δεν μπορω...συγγνωμη
εισαστε τα δυο απο τα τρια ατομα εδω που θα ειχα χαρα να σας δω απο κοντα....θεκς μαν αλλα δεν μπορω...συγγνωμη
αστα ...δεν εχω παει και στο θειοθα τα πω ολα στον θειο σου που δεν πας εκει που σε καλουν![]()
αστα ...δεν εχω παει και στο θειο
νιπλη και εσυ εισαι πολυ ενδιαφερουσα μουτσουνα που θα ηθελα να γνωρισω
εγω σε ΤΑΧΙ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ!για να γινει αυτο πρεπει να περάσεις μια διαδικασία μπραδερινι μου
Δηλαδη να αλλαξουμε σημειο 6 φορε΄ς , που καθε φορά θα μαθαινεις το επομενο σημειο μολις φτασεις στο προηγουμενο ,
να πετάξεις κινητα και το ραδιο του αυτοκινητου σου , να παρεις ταξι , λεωφορείο, ηλεκτρικο πατινι , να κανεις 2 χλμ με τα ποδια
και μετά ωτοστόπ.. να αλλαξεις 3 ενδυμασίες και μολις φτασεις στο σημειο που θα πρεπει θα περάσεις σωματικη ερευνα και ακτινες X
, και 2 μαγνητικες
Μην σου ακουγεται βουνι , απλο ειναι , συνηθεια μετα απο λιγο![]()
εγω σε ΤΑΧΙ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ!
μονο με το μοτοσακο....
ουτε ρουχα αλλαζω
ΟΧΙ ντυνομαι κασουαλ και με κοιτανε τα κοριτσιαεμφανιση του Ολυμπιακου θα ειναι , οριτζιναλ του κουτιου , ξανασκεψου το![]()
Απολυτως λογικο οταν σε κυνηγαει η μιση υφηλιοςγια να γινει αυτο πρεπει να περάσεις μια διαδικασία μπραδερινι μου
Δηλαδη να αλλαξουμε σημειο 6 φορε΄ς , που καθε φορά θα μαθαινεις το επομενο σημειο μολις φτασεις στο προηγουμενο ,
να πετάξεις κινητα και το ραδιο του αυτοκινητου σου , να παρεις ταξι , λεωφορείο, ηλεκτρικο πατινι , να κανεις 2 χλμ με τα ποδια
και μετά ωτοστόπ.. να αλλαξεις 3 ενδυμασίες και μολις φτασεις στο σημειο που θα πρεπει θα περάσεις σωματικη ερευνα και ακτινες X και 2 μαγνητικες
Μην σου ακουγεται βουνό , απλο ειναι , συνηθεια μετα απο λιγο![]()
MΠΑΟΚKαλα τα πηγές πριν ,τώρα το γάμησες ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
με ΠΟΔΙΑ;
Θα σκέφτονται "γιατί ντύνεται σαν εμάς ο θειτσος";ΟΧΙ ντυνομαι κασουαλ και με κοιτανε τα κοριτσια
Υπέροχο...λείπει βέβαια γιαούρτι η γάλα αλλά κι έτσι είναι πολύ καλή.Για βράδυ
Εγώ τύπε στους περίεργους δίνω ραντεβού μέσα στη θάλασσα μόνο με μαγιό φυσικά με τη φρουρά μου , ελπίζω να κατάλαβες γιατίγια να γινει αυτο πρεπει να περάσεις μια διαδικασία μπραδερινι μου
και μετά ωτοστόπ.. να αλλαξεις 3 ενδυμασίες και μολις φτασεις στο σημειο που θα πρεπει θα περάσεις σωματικη ερευνα και ακτινες X και 2 μαγνητικες
Μην σου ακουγεται βουνό , απλο ειναι , συνηθεια μετα απο λιγο![]()